Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa ros mu o nedir bi araştırayım kuzum

Aynen bi arkadaşımız var onunla konuştuk o bahsetti biraz. Eşinin değerleri çok iyiydi ama dna hasarına baktırınca çok çok düşük çıkmış tüp bebe de tutmuyomuş yada düşük oluyomuş, dedik bizde bi baktıralım

Yok daha öncesi için diyorum sıkıntılı süreçte girmediğinde kendimi deli gibi yaptım. Kimse yazmıyordu doğru düzgün. Girip kendi kendime konuşuyordum
İntikam mı alacan yani

Aa ros mu o nedir bi araştırayım kuzum
Araştır cnm.. Az maliyetle ikisini tedavi

Günaydın değil ama uyandık.
Ne tesadüf..
Bir yandan sağ bir yandan susturmaya çalış

Hadi bakalım. Aklınızda bir şey kalmazın. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Hemsirecik Eşinin randevusu yarın mıydı?
Katre_g Ne ettin?
Paresilaaa Moral kontrol
anonimbirbayan Nasıl oldunuz? Daha iyi misiniz tavşancık da sen de?

Kuzu haftasonu mali müşavirlik için son sınava giricem ona ders çalışmaya çalışıyorım izin aldım da işten. Ama aklım tüp bebekte buraya yazmadan önce koç üni. Hastanesinden fiyat alıyordum hayatın yükü benim omuzumda. Mali müşavir mi olayım anne mi olayım hangi birini yapayım bilmiyorum birkaç gün firari olabilirim sizler nasılsınız kuzucuklar

O smmmmmm anne katre hanımlar diyeceğiz. Bizi de görürsün artık Allah kolaylık versin, bol zihin açıklığı diliyorum. Tüpü de ihmal etmiyoruz tabii. Tüp mühimli

O smmmmmm anne katre hanımlar diyeceğiz. Bizi de görürsün artık Allah kolaylık versin, bol zihin açıklığı diliyorum. Tüpü de ihmal etmiyoruz tabii. Tüp mühimli
Ruhsatı alınca kart bastırıp "serbest muhasebeci mali müşavir kıdemli ve emektar anne" yazdırıcam unvana bence bunu hakkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…