- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.681
Yk sen bana bakmaYıkasım da gelmiyo değil hani :)
Kız ben doğurdum akşam geldim doğurdm dedmBen de sen yokken az monolog yapmadım
Yok daha öncesi için diyorum sıkıntılı süreçte girmediğinde kendimi deli gibi yaptım. Kimse yazmıyordu doğru düzgün. Girip kendi kendime konuşuyordumKız ben doğurdum akşam geldim doğurdm dedm
Ertesi sabah eve girer girmez hep burdaydm
Aa ros mu o nedir bi araştırayım kuzumNe öğretmenisin kız
Cnm benm.. Bunları okuduğuma cok sevindim..
Herşey güzel olacak inşallah
Dna hasarından önce ros baktırmştk biz
Daha az maliyetli
Ros testi dna hasarını belirliyor zaten aşağı yukarı
Ros bizde yüksek çıktı.. Yüksek ihtimal dna hasarıda yüksek cıkacaktır boşa para vermeyin ikisini tedavi eden yöntemle ikisinide onaralım dedi
3 aydan fazla vitamin kullandı ama en az 3 ay kullanılmalı
Ah ya kolay mı bir değil iki değil. Hem bedenen hem psikolojik olarak ne kadar yıpratıcıdır. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten. Çok şükür sonu mutlu bitmiş. Allah ona evlatlarını bağışlasın, sana da en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla bebeğini sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsinEminim benzer şeyleri tecrübe etmiş biriyle konuşmak sana da "yalnız değilim" hissini yaşatmıştır ve mutlu son sana da umut olmuştur
Bu dna hasarı olayını bu aralar çok görmeye başladım burada. Dediğin gibi değerler iyi olsa da hasar olabiliyor diyorlar. Bizden istememişlerdi ama başka genetik testler istemişti doktor morfoloji düşük diye. Yaptırın bakalım zararı yok, faydası var. Elinizde bir bilgi daha olmuş olur
İntikam mı alacan yaniYok daha öncesi için diyorum sıkıntılı süreçte girmediğinde kendimi deli gibi yaptım. Kimse yazmıyordu doğru düzgün. Girip kendi kendime konuşuyordum
Araştır cnm.. Az maliyetle ikisini tedaviAa ros mu o nedir bi araştırayım kuzum
Ne tesadüf..Günaydın değil ama uyandık.
Hadi bakalım. Aklınızda bir şey kalmazın. Güzel sonuçlar alırsınız inşallahAynen bi arkadaşımız var onunla konuştuk o bahsetti biraz. Eşinin değerleri çok iyiydi ama dna hasarına baktırınca çok çok düşük çıkmış tüp bebe de tutmuyomuş yada düşük oluyomuş, dedik bizde bi baktıralım
Hadi bakalım. Aklınızda bir şey kalmazın. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Hemsirecik Eşinin randevusu yarın mıydı?
Katre_g Ne ettin?
Paresilaaa Moral kontrol
anonimbirbayan Nasıl oldunuz? Daha iyi misiniz tavşancık da sen de?
Kuzu haftasonu mali müşavirlik için son sınava giricem ona ders çalışmaya çalışıyorım izin aldım da işten. Ama aklım tüp bebekte buraya yazmadan önce koç üni. Hastanesinden fiyat alıyordumHadi bakalım. Aklınızda bir şey kalmazın. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Katre_g Ne ettin?
Paresilaaa Moral kontrol
O smmmmmm anne katre hanımlar diyeceğiz. Bizi de görürsün artıkKuzu haftasonu mali müşavirlik için son sınava giricem ona ders çalışmaya çalışıyorım izin aldım da işten. Ama aklım tüp bebekte buraya yazmadan önce koç üni. Hastanesinden fiyat alıyordumhayatın yükü benim omuzumda. Mali müşavir mi olayım anne mi olayım hangi birini yapayım bilmiyorum birkaç gün firari olabilirim sizler nasılsınız kuzucuklar
Ruhsatı alınca kart bastırıp "serbest muhasebeci mali müşavir kıdemli ve emektar anne" yazdırıcam unvanaO smmmmmm anne katre hanımlar diyeceğiz. Bizi de görürsün artıkAllah kolaylık versin, bol zihin açıklığı diliyorum. Tüpü de ihmal etmiyoruz tabii. Tüp mühimli
Ahahahja tabii ki yazdır. Alnına bile yazdırabilirsin. Ben smmmmmm yazdıramam tabii ama alnıma tükenmezle "BEN YAPTIM" yazacağımRuhsatı alınca kart bastırıp "serbest muhasebeci mali müşavir kıdemli ve emektar anne" yazdırıcam unvanabence bunu hakkettim
Yarin yavruş, ve benimki gorevde hzhsgs inşallah yetisir randevuyaHadi bakalım. Aklınızda bir şey kalmazın. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Katre_g Ne ettin?
Paresilaaa Moral kontrol
Yeterin ama aaaaaa o randevuya yetişilinecek!!!Yarin yavruş, ve benimki gorevde hzhsgs inşallah yetisir randevuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?