Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet. Kendisi içten yanmalı olduğu için kısa süreli açıp ev biraz ısınınca kapatıyor. Ona kalsa hiç açmaz da ben üşüyorum diye sağ olsun arada insafa geliyor
Şey diolar açp kapamak hem evi olması gerkenden daha az ısıtıor hemde aslnda tasarruf değilmiş
Bizde ekstra bi zımbırtı taktılar peteklere
Oda ısısına gelince ılıklaşıo snra otomaik geri ykıo

Durusmadaydim
Moralim yarın ki doktor kontrolünden sonra belli olacak
Bu arada bana uzak ama Yeditepe üniversitesi için de iyi diyorlar. Bende bir bakacağım tabi biraz ruhen iyileşmem lazım

Öyle de ben kombi savaşları vermeyi bıraktım. Napıyorsa yapsın yoruldum
Güzel haberlerle geeel
Bu arada bana uzak ama Yeditepe üniversitesi için de iyi diyorlar. Bende bir bakacağım tabi biraz ruhen iyileşmem lazım
Yeditepe'de bir arkadaşım ilk denemesini yapmış. Bayağı kötü bir tecrübe oldu diye anlatmıştı uzun uzun. Epey sıkıntılı durumlar olmuş. Tabii şöyle düşününce bu her merkezde oluyordur muhtemelen. Pek çok memnun kaldığı bir yerde mutlaka birileri de şikayetçi oluyor

Çakılı olmak zor
Aynen öyle hep aynı işi yapmakta sıkıyor sanırım
Amin inşallah hala kanama devam ettiği için ve farklı bir belirtim olmadığı için içim biraz rahat

Durusmadaydim

Yeditepe bana yakın bayağı bir ara bakmıştım oraya da ama yeterli veri elde edemedim diyim şu an koç üniversitesi hastanesinde karar kıldım galiba. Hem ödeme şekilleri falan biraz cezbetti bir de prof dr barış ata'yı araştırdım biraz oldukça başarılı buldum. İnsan ilişkilerinde, hasta psikolojisinde de çok iyi demişler. Bir aksilik olmazsa sanırım haftaya görüşücem uygunluğu varsa. Sen de tabi önce kendini toparla kuzum, sonra da ekonomik koşulları düşünerek acele et tüp için bence eğer yaptırmayı düşünüyorsan. Araştırmadım ama ilaç fiyatları bile günden güne artıyordur kesin döviz kurundan. Aradığım tüm merkezler de aralıkta fiyat artırıcaz diye bilgi veriyorlar. Naçizane tavsiye, önce sen kendini iyi hisset tabi inş doktordan da güzel haberlerle gel, aklım sende bilgilendir bizi mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…