- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.701
Alarm kurmayınca uyanamıyong. Kombiyi de açmış ben uyurken. Sıcakta iyice mayıştım zaar. Ne güzel de kabuslar gördüm. Kabuslu uykunun nesi o kadar tatlı geldiyseNerde kaldın
Sen yaptın tabi doktor yapacak değil yaAhahahja tabii ki yazdır. Alnına bile yazdırabilirsin. Ben smmmmmm yazdıramam tabii ama alnıma tükenmezle "BEN YAPTIM" yazacağım
Doktor da bir şeyler yaptı tabii. Biraz da embriyolog ahshjsjsSen yaptın tabi doktor yapacak değil ya
Kombiyi açp kapatıomsnzkiAlarm kurmayınca uyanamıyong. Kombiyi de açmış ben uyurken. Sıcakta iyice mayıştım zaar. Ne güzel de kabuslar gördüm. Kabuslu uykunun nesi o kadar tatlı geldiyse
Beeennn beeennnn beeennnnnBu hanginiz? Çıksın itiraf etsin
Eki Görüntüle 2958971
Evet. Kendisi içten yanmalı olduğu için kısa süreli açıp ev biraz ısınınca kapatıyor. Ona kalsa hiç açmaz da ben üşüyorum diye sağ olsun arada insafa geliyorKombiyi açp kapatıomsnzki
Bence topicteki tüm kadınlar arada bunu yapmak istiyoBu hanginiz? Çıksın itiraf etsin
Eki Görüntüle 2958971
Şey diolar açp kapamak hem evi olması gerkenden daha az ısıtıor hemde aslnda tasarruf değilmişEvet. Kendisi içten yanmalı olduğu için kısa süreli açıp ev biraz ısınınca kapatıyor. Ona kalsa hiç açmaz da ben üşüyorum diye sağ olsun arada insafa geliyor
Durusmadaydimnerdesiniz ya
Moralim yarın ki doktor kontrolünden sonra belli olacakHadi bakalım. Aklınızda bir şey kalmazın. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
@Hemsirecik Eşinin randevusu yarın mıydı?
Katre_g Ne ettin?
Paresilaaa Moral kontrol
@anonimbirbayan Nasıl oldunuz? Daha iyi misiniz tavşancık da sen de?
Bu arada bana uzak ama Yeditepe üniversitesi için de iyi diyorlar. Bende bir bakacağımKuzu haftasonu mali müşavirlik için son sınava giricem ona ders çalışmaya çalışıyorım izin aldım da işten. Ama aklım tüp bebekte buraya yazmadan önce koç üni. Hastanesinden fiyat alıyordumhayatın yükü benim omuzumda. Mali müşavir mi olayım anne mi olayım hangi birini yapayım bilmiyorum birkaç gün firari olabilirim sizler nasılsınız kuzucuklar
Tek kaldm buralardaDurusmadaydim
Moralim yarın ki doktor kontrolünden sonra belli olacak
Bu arada bana uzak ama Yeditepe üniversitesi için de iyi diyorlar. Bende bir bakacağımtabi biraz ruhen iyileşmem lazım
Yooookk tek degilsinde işteTek kaldm buralarda
Çakılı olmak zorYooookk tek degilsinde işteşartlar sıktı artık bu duruşmalar beni iki hâkimli oluncada işte daha da zorluyor
Öyle de ben kombi savaşları vermeyi bıraktım. Napıyorsa yapsın yoruldumŞey diolar açp kapamak hem evi olması gerkenden daha az ısıtıor hemde aslnda tasarruf değilmiş
Bizde ekstra bi zımbırtı taktılar peteklere
Oda ısısına gelince ılıklaşıo snra otomaik geri ykıo
Güzel haberlerle geeelMoralim yarın ki doktor kontrolünden sonra belli olacak
Yeditepe'de bir arkadaşım ilk denemesini yapmış. Bayağı kötü bir tecrübe oldu diye anlatmıştı uzun uzun. Epey sıkıntılı durumlar olmuş. Tabii şöyle düşününce bu her merkezde oluyordur muhtemelen. Pek çok memnun kaldığı bir yerde mutlaka birileri de şikayetçi oluyorBu arada bana uzak ama Yeditepe üniversitesi için de iyi diyorlar. Bende bir bakacağımtabi biraz ruhen iyileşmem lazım
Neemiş? Yoğartık yoğartııııık!!!Tek kaldm buralarda
Aynen öyleÇakılı olmak zor
Amin inşallahÖyle de ben kombi savaşları vermeyi bıraktım. Napıyorsa yapsın yoruldum
Güzel haberlerle geeel
Yeditepe'de bir arkadaşım ilk denemesini yapmış. Bayağı kötü bir tecrübe oldu diye anlatmıştı uzun uzun. Epey sıkıntılı durumlar olmuş. Tabii şöyle düşününce bu her merkezde oluyordur muhtemelen. Pek çok memnun kaldığı bir yerde mutlaka birileri de şikayetçi oluyor
Yeditepe bana yakın bayağı bir ara bakmıştım oraya da ama yeterli veri elde edemedim diyimDurusmadaydim
Bu arada bana uzak ama Yeditepe üniversitesi için de iyi diyorlar. Bende bir bakacağımtabi biraz ruhen iyileşmem lazım
Sende gelmion kanksNeemiş? Yoğartık yoğartııııık!!!
Ah insallah güzel haberlerle gel paremDurusmadaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?