- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.721
Yeditepe bana yakın bayağı bir ara bakmıştım oraya da ama yeterli veri elde edemedim diyimşu an koç üniversitesi hastanesinde karar kıldım galiba. Hem ödeme şekilleri falan biraz cezbetti bir de prof dr barış ata'yı araştırdım biraz oldukça başarılı buldum. İnsan ilişkilerinde, hasta psikolojisinde de çok iyi demişler. Bir aksilik olmazsa sanırım haftaya görüşücem uygunluğu varsa. Sen de tabi önce kendini toparla kuzum, sonra da ekonomik koşulları düşünerek acele et tüp için bence eğer yaptırmayı düşünüyorsan. Araştırmadım ama ilaç fiyatları bile günden güne artıyordur kesin döviz kurundan. Aradığım tüm merkezler de aralıkta fiyat artırıcaz diye bilgi veriyorlar. Naçizane tavsiye, önce sen kendini iyi hisset tabi inş doktordan da güzel haberlerle gel, aklım sende bilgilendir bizi mutlaka
Kuzum orası da 12000 dedi ama benim çalıştığım gruptan dolayı %10 indirim yapıyorlarmış. Bir de diğer yerlerin taksit seçeneği ya yok gibi ya da çok az. Bahçeciye sordum mesela vade farksız 2 taksit yapıyormuş worlde, garantiye 3. Eğer daha fazla taksit istersen vade farklı 5e kadar yapabiliyor worlde. Koç hastanesinde worlde vade farksız 6 taksit yapıyolar bi de kartım +2 veriyor toplam 8 taksit oluyo. Öbür yere vereceğim bin 2 bin lirayı ilaca harcarım diye düşündüm açıkçası. Doktorun yorumları da iyi olunca tabi. Doktor uluslararası bir tüp bebek kuruluşunun üyelerinden falanmış. Şöyle bir videoda buldum doktorla ilgili hattaOrası fiyat için ne didi
Muayene ücreti 480 olacak 380 değil. yanlş yazmışımKuzum orası da 12000 dedi ama benim çalıştığım gruptan dolayı %10 indirim yapıyorlarmış. Bir de diğer yerlerin taksit seçeneği ya yok gibi ya da çok az. Bahçeciye sordum mesela vade farksız 2 taksit yapıyormuş worlde, garantiye 3. Eğer daha fazla taksit istersen vade farklı 5e kadar yapabiliyor worlde. Koç hastanesinde worlde vade farksız 6 taksit yapıyolar bi de kartım +2 veriyor toplam 8 taksit oluyo. Öbür yere vereceğim bin 2 bin lirayı ilaca harcarım diye düşündüm açıkçası. Doktorun yorumları da iyi olunca tabi. Doktor uluslararası bir tüp bebek kuruluşunun üyelerinden falanmış. Şöyle bir videoda buldum doktorla ilgili hatta
Bu arada aşılama fiyatları dışardan daha uygun. Diğer yerler 4000 demişti burası 3070 lira dedi. Mesela bahçeci prof muayene ücretine 750 mi 850 mi ne demişti. Bu doktorun muayene ücreti prof olmasına rağmen 380 tl imiş şu an.
Yav yörü git kardeş. Burada yatıp kalkıyorum diye adamdan tonla laf işitiyorum. Ben de girmiyorsam artık...Yakında duaya çıkarsın yine kota koyarsa buraya girmeyeyim diyeSende gelmion kanks
Ne kotasıYav yörü git kardeş. Burada yatıp kalkıyorum diye adamdan tonla laf işitiyorum. Ben de girmiyorsam artık...Yakında duaya çıkarsın yine kota koyarsa buraya girmeyeyim diye
Sen bilmiyon tabii. Bir ara buraya girip girip olumsuz şeylere denk gelip kendimde de onları arayıp moral çöküklüğü yaşafığım için fazla duramayayım da bir şeyler okumayayım diye telefonumu alıp kota koymuştu. Günde 10 dk girebiliyordum. Etiketlendiklerime cevap yazıp çıkıyordumNe kotası
Yokkkkk öğlene kdar gelmediiiii
Bu fiyat tüp fiyatımıKuzum orası da 12000 dedi ama benim çalıştığım gruptan dolayı %10 indirim yapıyorlarmış. Bir de diğer yerlerin taksit seçeneği ya yok gibi ya da çok az. Bahçeciye sordum mesela vade farksız 2 taksit yapıyormuş worlde, garantiye 3. Eğer daha fazla taksit istersen vade farklı 5e kadar yapabiliyor worlde. Koç hastanesinde worlde vade farksız 6 taksit yapıyolar bi de kartım +2 veriyor toplam 8 taksit oluyo. Öbür yere vereceğim bin 2 bin lirayı ilaca harcarım diye düşündüm açıkçası. Doktorun yorumları da iyi olunca tabi. Doktor uluslararası bir tüp bebek kuruluşunun üyelerinden falanmış. Şöyle bir videoda buldum doktorla ilgili hatta
Bu arada aşılama fiyatları dışardan daha uygun. Diğer yerler 4000 demişti burası 3070 lira dedi. Mesela bahçeci prof muayene ücretine 750 mi 850 mi ne demişti. Bu doktorun muayene ücreti prof olmasına rağmen 380 tl imiş şu an.
Kangurular güzel değeell yaaAy reklamlarım bile hep böyle yeeeaaaaa
Leeeee alla içinnnn kendileri napıo sanki bizle sohbet ediolardaaaaaaYav yörü git kardeş. Burada yatıp kalkıyorum diye adamdan tonla laf işitiyorum. Ben de girmiyorsam artık...Yakında duaya çıkarsın yine kota koyarsa buraya girmeyeyim diye
çok şükür cnm bulutumGünaydındün doktora gittik şükür işitme testini geçtik Uykusuzluk dışında bir sıkıntı yok çok şükür
Dondurma falan yok onlar aytı ücretli istersek. Mikroçip ne kiYokkkkk öğlene kdar gelmediiiii
Beni burda tek bıraktııııı
Bu fiyat tüp fiyatımı
Yoksa içinde ekstralar dahilmi
Meseka mikroçip?
Mesela dondurma?
İlaçlar?
Kangurular güzel değeell yaa
Belim kopiyiiiii
O yüzden heves etme
Leeeee alla içinnnn kendileri napıo sanki bizle sohbet ediolardaaaaaa
Geçmiş olsun canımGünaydındün doktora gittik şükür işitme testini geçtik Uykusuzluk dışında bir sıkıntı yok çok şükür
biz mesela mikroçip yaptırdık cnm kaliteli sperm içinDondurma falan yok onlar aytı ücretli istersek. Mikroçip ne kibunlar içinde mi fiyat veriyor diğer yerler? Aradıklarım dondurmayı falan hep ayrı söylüyordu. Mikroçipi de bilmediğimden sormadım
Geçmiş olsun canımUykusuzluğa yapacak bir şey yok başa gelen çekilir
Ayy sormadım ki hiçbir yere yaaaaaabiz mesela mikroçip yaptırdık cnm kaliteli sperm için
zaten aynı anda yapılıor cnm embriyo oluşmadan önceAyy sormadım ki hiçbir yere yaaaaaatüp bebek fiyatı almak istedim hiç mikroçip diye de ayırmadılar. Ben de yeni öğreniyorum bu meretleri malum mesela bir merkezde hem normal tüp bebek hem de mikroçip yapılıyor mu ve yapılıyorsa fiyatları değişiyor mu?
Oh gözünüz aydın bir kez dahaGünaydındün doktora gittik şükür işitme testini geçtik Uykusuzluk dışında bir sıkıntı yok çok şükür
Ayy mikroenjeksiyon o. Ben sana demeyi unuttumDondurma falan yok onlar aytı ücretli istersek. Mikroçip ne kibunlar içinde mi fiyat veriyor diğer yerler? Aradıklarım dondurmayı falan hep ayrı söylüyordu. Mikroçipi de bilmediğimden sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?