Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Orası fiyat için ne didi

Orası fiyat için ne didi
Kuzum orası da 12000 dedi ama benim çalıştığım gruptan dolayı %10 indirim yapıyorlarmış. Bir de diğer yerlerin taksit seçeneği ya yok gibi ya da çok az. Bahçeciye sordum mesela vade farksız 2 taksit yapıyormuş worlde, garantiye 3. Eğer daha fazla taksit istersen vade farklı 5e kadar yapabiliyor worlde. Koç hastanesinde worlde vade farksız 6 taksit yapıyolar bi de kartım +2 veriyor toplam 8 taksit oluyo. Öbür yere vereceğim bin 2 bin lirayı ilaca harcarım diye düşündüm açıkçası. Doktorun yorumları da iyi olunca tabi. Doktor uluslararası bir tüp bebek kuruluşunun üyelerinden falanmış. Şöyle bir videoda buldum doktorla ilgili hatta

Bu arada aşılama fiyatları dışardan daha uygun. Diğer yerler 4000 demişti burası 3070 lira dedi. Mesela bahçeci prof muayene ücretine 750 mi 850 mi ne demişti. Bu doktorun muayene ücreti prof olmasına rağmen 380 tl imiş şu an.

Muayene ücreti 480 olacak 380 değil. yanlş yazmışım cukulatam

Sen bilmiyon tabii. Bir ara buraya girip girip olumsuz şeylere denk gelip kendimde de onları arayıp moral çöküklüğü yaşafığım için fazla duramayayım da bir şeyler okumayayım diye telefonumu alıp kota koymuştu. Günde 10 dk girebiliyordum. Etiketlendiklerime cevap yazıp çıkıyordum

Kız neoş hep burda ya N Neal
Yokkkkk öğlene kdar gelmediiiii
Beni burda tek bıraktııııı

Bu fiyat tüp fiyatımı
Yoksa içinde ekstralar dahilmi
Meseka mikroçip?
Mesela dondurma?
İlaçlar?

Ay reklamlarım bile hep böyle yeeeaaaaa
Kangurular güzel değeell yaa
Belim kopiyiiiii
O yüzden heves etme

Yav yörü git kardeş. Burada yatıp kalkıyorum diye adamdan tonla laf işitiyorum. Ben de girmiyorsam artık...Yakında duaya çıkarsın yine kota koyarsa buraya girmeyeyim diye
Leeeee alla içinnnn kendileri napıo sanki bizle sohbet ediolardaaaaaa

Dondurma falan yok onlar aytı ücretli istersek. Mikroçip ne ki bunlar içinde mi fiyat veriyor diğer yerler? Aradıklarım dondurmayı falan hep ayrı söylüyordu. Mikroçipi de bilmediğimden sormadım
Günaydın dün doktora gittik şükür işitme testini geçtik Uykusuzluk dışında bir sıkıntı yok çok şükür
Geçmiş olsun canım Uykusuzluğa yapacak bir şey yok başa gelen çekilir

biz mesela mikroçip yaptırdık cnm kaliteli sperm için

biz mesela mikroçip yaptırdık cnm kaliteli sperm için
Ayy sormadım ki hiçbir yere yaaaaaa tüp bebek fiyatı almak istedim hiç mikroçip diye de ayırmadılar. Ben de yeni öğreniyorum bu meretleri malum mesela bir merkezde hem normal tüp bebek hem de mikroçip yapılıyor mu ve yapılıyorsa fiyatları değişiyor mu?

zaten aynı anda yapılıor cnm embriyo oluşmadan önce
öyle cok ekstrası yk maddi yönden cok pahalı bişi değil
bazı yerler gerek duymuor
ama bizde sperm sorunu var diye ben istedim

Günaydın dün doktora gittik şükür işitme testini geçtik Uykusuzluk dışında bir sıkıntı yok çok şükür
Oh gözünüz aydın bir kez daha
Dondurma falan yok onlar aytı ücretli istersek. Mikroçip ne ki bunlar içinde mi fiyat veriyor diğer yerler? Aradıklarım dondurmayı falan hep ayrı söylüyordu. Mikroçipi de bilmediğimden sormadım
Ayy mikroenjeksiyon o. Ben sana demeyi unuttum Her merkezde yapılıyor. ICSI diye araştırabilirsin ama IMSI de yapabilirler. Sen araştır bu ikisini. Bizim tüpçüde ICSI için ekstra ödeme olmadı. Bazı merkezlerde oluyormuş sanırım

İlk öğrendiğimde cuma nasıl olacak diyordum... Şimdi nasıl hangi ara oldu diyorum. Zaman gercekten bize göre ilerliyormus. Sonucumu beklerken deli cesareti gelip üçüncü doz aşımı oldum. Nedensiz rahatlık vardı. Ve sonucum çıktı. 1e düşmüş. Mutluyum kurtajsiz benden gittiği için. Allah'ım bir daha bana ve evlat bekleyen annelere bu durumu yaşatmasın 1 ay bekle dedi daha doğrusu genetik testlerin sonuc
u çıkana kadar bekle dedi. Devlete 3 kayıp yasadigini söyle dedi.. şimdi algılıyorum doktorun bana ptesi korun demesini... Testleri yaptırayım diye demiş... Ah kızlar iyi ki varsınız iyi ki buraya üye olup sizleri tanimisim her birinizle reelde tanisamasam da reelde tanistiklarimdan daha cansiniz dualarınızda olmak mutluluk verici sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…