Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zaten aynı anda yapılıor cnm embriyo oluşmadan önce
öyle cok ekstrası yk maddi yönden cok pahalı bişi değil
bazı yerler gerek duymuor
ama bizde sperm sorunu var diye ben istedim
Bizde de var ama çok büyük boyutlarda değil sorun. Dur bakim bir arayıp sorucam hastaneyi tekrar. Ama bence ayrı ücreti falan olsa kesin söylerlerdi seçenek olarak. İnternet sitesinde de mikroenjeksiyon falan birşeyler yazıyor zaten.
Sana o kadar çok şey sordum ki o kadar detaylı bilgi verdşn ki bu da nazar boncuğu olsun bir de benim cehaletim tabi bir arayıp sorim bakim. Eşime diyorum ki hangi güne alim randevu diyor ki ben de mi gelcem yok ben doktorla yapıcam bebeği töbeeee töbeeeee
Kuzum gözün aydın, çoooook sevindim bir daha yaşama inş inş test sonuçları da sizi sonuca ulaştırsın sen de iyi ki varsın, senin emeğin de çok, senden az şey öğrenmedim ben de

onu genelde sorunca söylüyorlar
bide eğer sizdeki sorun büyük boyutlarda değilse gerek yok

onu genelde sorunca söylüyorlar
bide eğer sizdeki sorun büyük boyutlarda değilse gerek yok
Talep oluşturdum bakalım koordinatörün dönmesini bekliyorum. Bu arada barış atanın en erken uygunluğu taaaaa 9 aralıka varmış peeehhh Bal0ncuk N Neal kongre programı varmış

Talep oluşturdum bakalım koordinatörün dönmesini bekliyorum. Bu arada barış atanın en erken uygunluğu taaaaa 9 aralıka varmış peeehhh Bal0ncuk N Neal kongre programı varmış
bu aralar tüp bebek doktorları dönüşümlü kongrelerdeler
bizimkide geçen sayfasında gördm kongreye gitmiş 15 gün

yavrum bak en sağda dönen işaret var (yenile gibisi) onun yanında 3 nokta var ona tıkla ona tıkladaktan snra diğer dönene tıkla düzelir

Kuzu bne telefonuma gelmedi diyorum. Sen kknın emoji kısmından bahsediyosun. Kknın emojilerinde o yüz yokki. Yenile tuşuna basınca emojiler mi değişiyor diye baktım ama bir şey de olmadı. Ya sen beni anlamadın ya da ben seni hiiiiiiç anlamadım

heeeeee tlfonu diosun
soryy
genelde kkdaki soruluor ondan sandm

bunu şimdi okuyorum diğer sayfada kalmış..
canım parem... gerçekten insan böyle şeylerde yazdıklarını dikkatli seçmek istiyor...
bişey der kalbi kırılır diye..
çok seviyorum seni... inşallah herşey daha güzel olacak

çok şükür cnm bulutum

uykusuzluk
Sağol bal0ncuğum Hepimizin ortak derdi galiba bu mesajdan sonra uyududa uyuyabildim biraz çok şükür sen nasılsın lenacım nasıl
Sağolasın katrecim aynen çekilir sen nasılsın nasıl gidiyor
sağolasın teyzesi
Çok şükür canım güzel haberini almak çok güzel Allah'ım hep sağlık huzur mutluluk versin çekirdek ailene
Oy sağol güzel kalpli parem amin amin rabbim hepimizin yuvasından sağlık mutluluk huzur eksik etmesin

Gozun aydin pariss, korktugun gibi olmadi şükür bundan sonra her sey daha iyi olacak❤

Muayene ücreti 480 olacak 380 değil. yanlş yazmışım cukulatam

Aa süpermiş bende bi araştırayım kuzu. Şişli nasıl acaba taksit konusunda. Ben şişli memorial a baya ısındım sanırım orda olur

bizim diş sendromlarımız başladı
ama 6 aydan snra ayak üstüne ayak atıp sizleri izlerim artk

aşkoşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana pas vermion öpücük atmıno

Çok mutlu oldum paremm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…