- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.741
Çok şükür canım güzel haberini almak çok güzelGünaydındün doktora gittik şükür işitme testini geçtik Uykusuzluk dışında bir sıkıntı yok çok şükür
Bizde de var ama çok büyük boyutlarda değil sorun. Dur bakim bir arayıp sorucam hastaneyi tekrar. Ama bence ayrı ücreti falan olsa kesin söylerlerdi seçenek olarak. İnternet sitesinde de mikroenjeksiyon falan birşeyler yazıyor zaten.zaten aynı anda yapılıor cnm embriyo oluşmadan önce
öyle cok ekstrası yk maddi yönden cok pahalı bişi değil
bazı yerler gerek duymuor
ama bizde sperm sorunu var diye ben istedim
Sana o kadar çok şey sordum ki o kadar detaylı bilgi verdşn ki bu da nazar boncuğu olsun bir de benim cehaletim tabiOh gözünüz aydın bir kez daha
Ayy mikroenjeksiyon o. Ben sana demeyi unuttumHer merkezde yapılıyor. ICSI diye araştırabilirsin ama IMSI de yapabilirler. Sen araştır bu ikisini. Bizim tüpçüde ICSI için ekstra ödeme olmadı. Bazı merkezlerde oluyormuş sanırım
Kuzum gözün aydın, çoooook sevindimİlk öğrendiğimde cuma nasıl olacak diyordum... Şimdi nasıl hangi ara oldu diyorum. Zaman gercekten bize göre ilerliyormus. Sonucumu beklerken deli cesareti gelip üçüncü doz aşımı oldum. Nedensiz rahatlık vardı. Ve sonucum çıktı. 1e düşmüş. Mutluyum kurtajsiz benden gittiği için. Allah'ım bir daha bana ve evlat bekleyen annelere bu durumu yaşatmasın1 ay bekle dedi daha doğrusu genetik testlerin sonuc
u çıkana kadar bekle dedi. Devlete 3 kayıp yasadigini söyle dedi.. şimdi algılıyorum doktorun bana ptesi korun demesini... Testleri yaptırayım diye demiş... Ah kızlar iyi ki varsınız iyi ki buraya üye olup sizleri tanimisim her birinizle reelde tanisamasam da reelde tanistiklarimdan daha cansiniz dualarınızda olmak mutluluk verici sizleri seviyorum
onu genelde sorunca söylüyorlarBizde de var ama çok büyük boyutlarda değil sorun. Dur bakim bir arayıp sorucam hastaneyi tekrar. Ama bence ayrı ücreti falan olsa kesin söylerlerdi seçenek olarak. İnternet sitesinde de mikroenjeksiyon falan birşeyler yazıyor zaten.
Sana o kadar çok şey sordum ki o kadar detaylı bilgi verdşn ki bu da nazar boncuğu olsun bir de benim cehaletim tabibir arayıp sorim bakim. Eşime diyorum ki hangi güne alim randevu diyor ki ben de mi gelcem yok ben doktorla yapıcam bebeği töbeeee töbeeeee
Kuzum gözün aydın, çoooook sevindimbir daha yaşama inş inş test sonuçları da sizi sonuca ulaştırsın sen de iyi ki varsın, senin emeğin de çok, senden az şey öğrenmedim ben de
Tüpçülerin gözü yaşlıbu aralar tüp bebek doktorları dönüşümlü kongrelerdeler
bizimkide geçen sayfasında gördm kongreye gitmiş 15 gün
yavrum bak en sağda dönen işaret var (yenile gibisi) onun yanında 3 nokta var ona tıkla ona tıkladaktan snra diğer dönene tıkla düzelirTüpçülerin gözü yaşlıay hala gelmedi bana şu gülerken ağlayan emoji yaaaa
Kuzu bne telefonuma gelmedi diyorum. Sen kknın emoji kısmından bahsediyosun. Kknın emojilerinde o yüz yokki. Yenile tuşuna basınca emojiler mi değişiyor diye baktım ama bir şey de olmadı. Ya sen beni anlamadın ya da ben seni hiiiiiiç anlamadımyavrum bak en sağda dönen işaret var (yenile gibisi) onun yanında 3 nokta var ona tıkla ona tıkladaktan snra diğer dönene tıkla düzelir
heeeeee tlfonu diosunKuzu bne telefonuma gelmedi diyorum. Sen kknın emoji kısmından bahsediyosun. Kknın emojilerinde o yüz yokki. Yenile tuşuna basınca emojiler mi değişiyor diye baktım ama bir şey de olmadı. Ya sen beni anlamadın ya da ben seni hiiiiiiç anlamadım
Aynen telefonu diyorum. Ama kkda gülerken ağlayan emoji de göremiyorumheeeeee tlfonu diosun
soryy
genelde kkdaki soruluor ondan sandm
Ahahaha hamişş kız oooo
o zaman karşına beni almayacaksınAhahaha hamişş kız oooouyukluyordur evde çok üstüne varmayalım
bunu şimdi okuyorum diğer sayfada kalmış..İlk öğrendiğimde cuma nasıl olacak diyordum... Şimdi nasıl hangi ara oldu diyorum. Zaman gercekten bize göre ilerliyormus. Sonucumu beklerken deli cesareti gelip üçüncü doz aşımı oldum. Nedensiz rahatlık vardı. Ve sonucum çıktı. 1e düşmüş. Mutluyum kurtajsiz benden gittiği için. Allah'ım bir daha bana ve evlat bekleyen annelere bu durumu yaşatmasın1 ay bekle dedi daha doğrusu genetik testlerin sonuc
u çıkana kadar bekle dedi. Devlete 3 kayıp yasadigini söyle dedi.. şimdi algılıyorum doktorun bana ptesi korun demesini... Testleri yaptırayım diye demiş... Ah kızlar iyi ki varsınız iyi ki buraya üye olup sizleri tanimisim her birinizle reelde tanisamasam da reelde tanistiklarimdan daha cansiniz dualarınızda olmak mutluluk verici sizleri seviyorum
Sağol bal0ncuğumçok şükür cnm bulutum
uykusuzluk
Sağolasın katrecimDondurma falan yok onlar aytı ücretli istersek. Mikroçip ne kibunlar içinde mi fiyat veriyor diğer yerler? Aradıklarım dondurmayı falan hep ayrı söylüyordu. Mikroçipi de bilmediğimden sormadım
Geçmiş olsun canımUykusuzluğa yapacak bir şey yok başa gelen çekilir
sağolasın teyzesiOh gözünüz aydın bir kez daha
Ayy mikroenjeksiyon o. Ben sana demeyi unuttumHer merkezde yapılıyor. ICSI diye araştırabilirsin ama IMSI de yapabilirler. Sen araştır bu ikisini. Bizim tüpçüde ICSI için ekstra ödeme olmadı. Bazı merkezlerde oluyormuş sanırım
Oy sağol güzel kalpli parem amin aminÇok şükür canım güzel haberini almak çok güzelAllah'ım hep sağlık huzur mutluluk versin çekirdek ailene
Gozun aydin pariss, korktugun gibi olmadi şükürİlk öğrendiğimde cuma nasıl olacak diyordum... Şimdi nasıl hangi ara oldu diyorum. Zaman gercekten bize göre ilerliyormus. Sonucumu beklerken deli cesareti gelip üçüncü doz aşımı oldum. Nedensiz rahatlık vardı. Ve sonucum çıktı. 1e düşmüş. Mutluyum kurtajsiz benden gittiği için. Allah'ım bir daha bana ve evlat bekleyen annelere bu durumu yaşatmasın1 ay bekle dedi daha doğrusu genetik testlerin sonuc
Kuzum orası da 12000 dedi ama benim çalıştığım gruptan dolayı %10 indirim yapıyorlarmış. Bir de diğer yerlerin taksit seçeneği ya yok gibi ya da çok az. Bahçeciye sordum mesela vade farksız 2 taksit yapıyormuş worlde, garantiye 3. Eğer daha fazla taksit istersen vade farklı 5e kadar yapabiliyor worlde. Koç hastanesinde worlde vade farksız 6 taksit yapıyolar bi de kartım +2 veriyor toplam 8 taksit oluyo. Öbür yere vereceğim bin 2 bin lirayı ilaca harcarım diye düşündüm açıkçası. Doktorun yorumları da iyi olunca tabi. Doktor uluslararası bir tüp bebek kuruluşunun üyelerinden falanmış. Şöyle bir videoda buldum doktorla ilgili hatta
Bu arada aşılama fiyatları dışardan daha uygun. Diğer yerler 4000 demişti burası 3070 lira dedi. Mesela bahçeci prof muayene ücretine 750 mi 850 mi ne demişti. Bu doktorun muayene ücreti prof olmasına rağmen 380 tl imiş şu an.
Muayene ücreti 480 olacak 380 değil. yanlş yazmışımcukulatam
bizim diş sendromlarımız başladıSağol bal0ncuğumHepimizin ortak derdi galiba bu mesajdan sonra uyududa uyuyabildim biraz çok şükür sen nasılsın lenacım nasıl
Sağolasın katrecimaynen çekilir sen nasılsın nasıl gidiyor
sağolasın teyzesi
Oy sağol güzel kalpli parem amin aminrabbim hepimizin yuvasından sağlık mutluluk huzur eksik etmesin
aşkoşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana pas vermion öpücük atmınoGunaydinnnnm
Çok mutlu oldum paremmİlk öğrendiğimde cuma nasıl olacak diyordum... Şimdi nasıl hangi ara oldu diyorum. Zaman gercekten bize göre ilerliyormus. Sonucumu beklerken deli cesareti gelip üçüncü doz aşımı oldum. Nedensiz rahatlık vardı. Ve sonucum çıktı. 1e düşmüş. Mutluyum kurtajsiz benden gittiği için. Allah'ım bir daha bana ve evlat bekleyen annelere bu durumu yaşatmasın1 ay bekle dedi daha doğrusu genetik testlerin sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?