Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman karşına beni almayacaksın
Seni karşıma almayı hayal bile edemem, senin sinirin alev topu gibi arada takılıyorum diyelim N Neal a de kıyamıyorum
Bildiğin gibi kuzum, tüpçülerle takılıyorum daha güzel günleriniz gelecek bol uykulu olanlardan
Günaydın kuşum hoşgeldin, var mı havadis? Topice yeni havadis lazım
Aa süpermiş bende bi araştırayım kuzu. Şişli nasıl acaba taksit konusunda. Ben şişli memorial a baya ısındım sanırım orda olur
Valla ben saf gibi aradığımda taksit seçeneklerini falan sormadım daha önce şimdi iş ciddiye binince o kısım geldi aklıma. Bir sor bakalım her yerin çok taksit imkanı olmayabiliyor bir öğrenmek lazım.

Ben 37 yaşında spiralle hamile kalmış bir annenin kızıyım yaaa nasıl bu yola düştüm yarappim

bizim diş sendromlarımız başladı
ama 6 aydan snra ayak üstüne ayak atıp sizleri izlerim artk

aşkoşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana pas vermion öpücük atmıno
Depresyondayim diyorum kizim niye anlamiyorsun
Regl oldum bu sayilirmi

aşkoşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana pas vermion öpücük atmıno
Çok gıcıksın inşallah hemencik çıkar dişleri de huzursuzlanmaz bizim daha var zaman yavaş akıyor gibi geliyor bazen
inşallah katrem takıl tabi Allah’ın izniyle senin miniş de yakında bizim bebelere katılacak

Regl oldum bu sayilirmi
kabul etmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşın şifa olsun. Sonucun da hayırlara vesile olsun inşallah bu son hüsran olacak. Bundan sonrası heeep aydınlık ve ferah olsun. Daha güzel haberlerle de geleceğin günler yakında
Erkek faktöründe direkt ICSI zaten önerilen ama ben sonradan IMSI'yi öğrenmiştim mesela. O da kafama takılmıştı. Onu mu denemeliydik acaba diye
Sor tabii ne istersen sor. Bildiğim her şey sizin. Ben de oralarda buralarda araştıeıp yaşayarak öğrendim sonuçta. Paylaşmayacaksak ne işe yarayacak bu bilgiler di mi?
Ah bu kocalar. Zekası hep başka şeylere yeten kocalar... Evden görüntülü bağlansın o. Yormasın kendini
Talep oluşturdum bakalım koordinatörün dönmesini bekliyorum. Bu arada barış atanın en erken uygunluğu taaaaa 9 aralıka varmış peeehhh Bal0ncuk N Neal kongre programı varmış
Çok da geç değil. Hemen anlaşır ödemeyi zamlardan önce yaparsanız sorun kalmaz bence. Hatta o süreyi de şöyle değerlendirebilirsiniz. Sonradan aklımızda kalmasın dediğiniz merkezler ya da önden tecrübe olsun bilgi alalım diye görüşmek istediğiniz yerler varsa o araya onları sıkıştırabilirsiniz. Böylece Barış'a gittiğinizde neleri soracağınız, nelere dikkat edeceğiniz de netleşmiş olur kafanızda
bu aralar tüp bebek doktorları dönüşümlü kongrelerdeler
bizimkide geçen sayfasında gördm kongreye gitmiş 15 gün
Bütün kadın doğumcular öyle sanırım. Asistan arkadaşım da iki hafta önce kongreye gitti
Bal0ncuk ve sana sıradaki şarkıyı gönderiyorum
Katre_g Güncelleme mi yapmadın acaba telefona uzun zamandır? Bir de bazen bazı güncellemeler bazı işletim sistemlerine daha geç şaapıyor emojileri neden öyle anlamadım
sen çok şey istiosun

bu arada dün savunuodun ama al sana ispat N Neal nerdeeeeee
Kargo paketi açıp, içindekileri silip yerleştiriyordum. Kasım indirimlerinde ne var ne yok aldığımız için ev influencer evi gibi oldu. Hepsijet'ten gelen çocuk eşime adıyla abi diyerek sesleniyor
Aa süpermiş bende bi araştırayım kuzu. Şişli nasıl acaba taksit konusunda. Ben şişli memorial a baya ısındım sanırım orda olur
KelebekkB Şişli Memorial uzmanımız çuku. O sana yardımcı olabilir
Hiçbir zaman da izleyemiyon fark ettiysen. Hep bir üst seviye sorunlarla cebelleşiyon ahhsjsj 6 aydan sonra da ek gıda serüveniniz başlayacak yine bacak bacak üstüne atıp bize sallayamayacan Kızım o hamilene kalana kadardı. Bitti gitti unut artık

Regl oldum bu sayilirmi
Yassah diyoruz. Bu sayfada deprasyona girmek yas-sah. Anlamıyon mu bacım? Kapıdaki paspasa ayaklarını sil, deprasyonunu orada çıkar da gel. Kocan geldi mi sen onu de hele? Randevu kaçta?

Kocamda bana ilgi gostermiyor gibi geliyor artik moraller bozuh
ne oldu aşkoşşşşşşşşşşş

neler aldın hepsini listele bakalım
ahahaha ek gıda cok eğlenceli hatta ben manyağım başladım bile

neler aldın hepsini listele bakalım
Bir sürü şey aldık da bugün bebeğin deterjanları, burun aspiratörü ve uçları geldi. Bir de arkadaşım bebeğin hediyelerini vermişti dün. Onların etiketlerini kestim makineye attım falan. Uzadı öyle. Zaten kağnı gibiyim. Üç dk.lık işi üç saatte yapıyorum
ahahaha ek gıda cok eğlenceli hatta ben manyağım başladım bile
Nasıl başladın la anooy daha bebe kaç aylık

Çok teşekkür ederim canım amin kimse yaşamasın
Kırılmaz canım o kadar boş ki hayat... Büyüdüğümü sanıyordum ama daha yeni yeni büyüyorum bende çok seviyorum seni... İnanıyorum güzellikler bizi bulacak
Gozun aydin pariss, korktugun gibi olmadi şükür bundan sonra her sey daha iyi olacak❤
Çok şükür canım sen nasılsın iyi misin
Çok mutlu oldum paremm

Amin inşallah

inanırmısın hiç ayrı deterjasn kullanmadım ilk günden beri bizimle aynı deterjanı kullanıor çünkü işin özüne inersen içerikler aynı
yumuşatıcı asla kullanmıyorum bebeğe ama..
5.ayımıza girdik teyzesi dün ilk defa 3 çay kaşığı elma suyu verdm 3 gün böyle devam edecek
3 gün sonra 3 gün boyuncada muz ezip verecem

Deterjanı daha önce de demiştin evet. Ben astımdan dolayı kendimize de yumuşatıcı çok çok nadir kullanıyorum. O da bebek yumuşatıcısı ama bebeğin çamaşırlarına hiç yumuşatıcı koymadım. Deterjana da ben gücümüz yettiğince bebek deterjanı olarak devam ederim herhalde ya. Kokusunun fark etmesi bile yeter. Temiz yıkayacağını bilsem ben bizim kıyafetleri bile kokusuz bebek deterjanıyla yıkarım. Kokular beni mahvediyor

Anam zaman at gibi mübarek. Ne çabuk 4,5 aylık oldu la

N Neal cnm benm kızım en başından beri emmedi söylemiştim... 4.5 aydır süt sağıyorum... ve en başından beri ek olarak mama veriorum
yani hem anne sütü hemde formül mama bile beslendidği için.. nörolojik kilosuda yeterli düzeyde olduğu için doktorumuz hafif hafif ağır şeyler olmadan başla dedi..
muz püresi.. elma suyu ve yoğurt... hergün birazcık sadece.. bu 6. aya kadar böyle devam edecek azar azar
6. aydan sonra tam anlamayla ek gıdaya geçecez
sütüm bitti nerdeyse.. 10 güne tam biter

Ben hala üç aylık sanıyorum ha haaaala. Zaman ne kadar acımasız bir hızda geçiyor beee vay canına

Evet biliyorum demiştin onu da. Üç gün olayını da yeni öğrendim geçenlerde. Besin alerjisi olup olmadığını anlamak için her yeni gıdayı tek başına ve üç gün üst üste vererek başlanıyormuş

normali sebze yoğurt ve meyve.. hoş sebze nie önde hala anlamş değilim
ve olması gerekende 6. ay
ama benm 5 ayda başlamam tamamen doktor kontrolünde
fakat meyveyle başlamam delilik olabilir

normali sebze yoğurt ve meyve.. hoş sebze nie önde hala anlamş değilim
ve olması gerekende 6. ay
ama benm 5 ayda başlamam tamamen doktor kontrolünde
fakat meyveyle başlamam delilik olabilir
Meyveyi ben de en son diye okudum. Sanırım şeyden dolayıymış o da. Şekerli olduğu için onun tadını alınca sebzeleri yemeyebiliyorlarmış. Önce sebze diyorlar o yüzden. Sebze güzel bir şey sayın bebekler ya niye sebzeyi reddediyonuz aa aaa aaaa!!!

Kocamda bana ilgi gostermiyor gibi geliyor artik moraller bozuh
Spermlerine mi kafası bozulmuş zaarın senden ne istiyormuş
Valla pıh tım! Bakalım bir gidelim de artık pahalısı ucuzundan da geçtim yeter ki bir adım atabileyim bu kocayla
Ay ne zahmetli işler bize annelerimiz hiç 3 gün olayı falan yapmamıştır alerji için. Direkt sokuşturmuşlardır kesin ağzımıza
Hemsirecik aşkoş senin bu herifle benim herifi alacam
kafa kafaya tokuşturup beyinlerinden ateş çıkaracam
Benimkiyle neoşunkini de al aşko gruba. 4lü sinerji ile kıvılcım çıkartalım N Neal

Valla pıh tım! Bakalım bir gidelim de artık pahalısı ucuzundan da geçtim yeter ki bir adım atabileyim bu kocayla
Atarsınız atarsınız. Biz tüpçüyle ilk görüşmeden çıktığımızda kahveyle ödüllendirmiştik kendimizi
Ay ne zahmetli işler bize annelerimiz hiç 3 gün olayı falan yapmamıştır alerji için. Direkt sokuşturmuşlardır kesin ağzımıza
Tabii canım. Alerji mi biliyorduk Ne verdilerse yemişiz
Benimkiyle neoşunkini de al aşko gruba. 4lü sinerji ile kıvılcım çıkartalım N Neal
Alsınlar alsınlar. Neyimiz eksik Yatıralım falakaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…