- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.761
Seni karşıma almayı hayal bile edemem, senin sinirin alev topu gibio zaman karşına beni almayacaksın
Bildiğin gibi kuzum, tüpçülerle takılıyorumSağol bal0ncuğumHepimizin ortak derdi galiba bu mesajdan sonra uyududa uyuyabildim biraz çok şükür sen nasılsın lenacım nasıl
Sağolasın katrecimaynen çekilir sen nasılsın nasıl gidiyor
sağolasın teyzesi
Oy sağol güzel kalpli parem amin aminrabbim hepimizin yuvasından sağlık mutluluk huzur eksik etmesin
Günaydın kuşum hoşgeldin, var mı havadis? Topice yeni havadis lazımGunaydinnnnm
Valla ben saf gibi aradığımda taksit seçeneklerini falan sormadım daha önceAa süpermiş bende bi araştırayım kuzu. Şişli nasıl acaba taksit konusunda. Ben şişli memorial a baya ısındım sanırım orda olur
Depresyondayim diyorum kizim niye anlamiyorsunbizim diş sendromlarımız başladı
ama 6 aydan snra ayak üstüne ayak atıp sizleri izlerim artk
aşkoşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana pas vermion öpücük atmıno
Regl oldum bu sayilirmiSeni karşıma almayı hayal bile edemem, senin sinirin alev topu gibiarada takılıyorum diyelim N Neal a de kıyamıyorum
Bildiğin gibi kuzum, tüpçülerle takılıyorumdaha güzel günleriniz gelecek bol uykulu olanlardan
Günaydın kuşum hoşgeldin, var mı havadis? Topice yeni havadis lazım
Valla ben saf gibi aradığımda taksit seçeneklerini falan sormadım daha önceşimdi iş ciddiye binince o kısım geldi aklıma. Bir sor bakalım her yerin çok taksit imkanı olmayabiliyor bir öğrenmek lazım.
Ben 37 yaşında spiralle hamile kalmış bir annenin kızıyım yaaa nasıl bu yola düştüm yarappim
Çok gıcıksınbizim diş sendromlarımız başladı
aşkoşşşşşşşşşşşşşşşşşş bana pas vermion öpücük atmıno
inşallah katremSeni karşıma almayı hayal bile edemem, senin sinirin alev topu gibiarada takılıyorum diyelim N Neal a de kıyamıyorum
Bildiğin gibi kuzum, tüpçülerle takılıyorumdaha güzel günleriniz gelecek bol uykulu olanlardan
Valla ben saf gibi aradığımda taksit seçeneklerini falan sormadım daha önceşimdi iş ciddiye binince o kısım geldi aklıma. Bir sor bakalım her yerin çok taksit imkanı olmayabiliyor bir öğrenmek lazım.
Ben 37 yaşında spiralle hamile kalmış bir annenin kızıyım yaaa nasıl bu yola düştüm yarappim
Seni karşıma almayı hayal bile edemem, senin sinirin alev topu gibiarada takılıyorum diyelim N Neal a de kıyamıyorum
kabul etmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmDepresyondayim diyorum kizim niye anlamiyorsun
Regl oldum bu sayilirmi
Kocamda bana ilgi gostermiyor gibi geliyor artik moraller bozuh
kabul etmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aşın şifa olsun. Sonucun da hayırlara vesile olsun inşallah bu son hüsran olacak. Bundan sonrası heeep aydınlık ve ferah olsun. Daha güzel haberlerle de geleceğin günler yakındaİlk öğrendiğimde cuma nasıl olacak diyordum... Şimdi nasıl hangi ara oldu diyorum. Zaman gercekten bize göre ilerliyormus. Sonucumu beklerken deli cesareti gelip üçüncü doz aşımı oldum. Nedensiz rahatlık vardı. Ve sonucum çıktı. 1e düşmüş. Mutluyum kurtajsiz benden gittiği için. Allah'ım bir daha bana ve evlat bekleyen annelere bu durumu yaşatmasın1 ay bekle dedi daha doğrusu genetik testlerin sonuc
u çıkana kadar bekle dedi. Devlete 3 kayıp yasadigini söyle dedi.. şimdi algılıyorum doktorun bana ptesi korun demesini... Testleri yaptırayım diye demiş... Ah kızlar iyi ki varsınız iyi ki buraya üye olup sizleri tanimisim her birinizle reelde tanisamasam da reelde tanistiklarimdan daha cansiniz dualarınızda olmak mutluluk verici sizleri seviyorum
Erkek faktöründe direkt ICSI zaten önerilen ama ben sonradan IMSI'yi öğrenmiştim mesela. O da kafama takılmıştı. Onu mu denemeliydik acaba diyeBizde de var ama çok büyük boyutlarda değil sorun. Dur bakim bir arayıp sorucam hastaneyi tekrar. Ama bence ayrı ücreti falan olsa kesin söylerlerdi seçenek olarak. İnternet sitesinde de mikroenjeksiyon falan birşeyler yazıyor zaten.
Sor tabii ne istersen sor. Bildiğim her şey sizin. Ben de oralarda buralarda araştıeıp yaşayarak öğrendim sonuçta. Paylaşmayacaksak ne işe yarayacak bu bilgiler di mi?Sana o kadar çok şey sordum ki o kadar detaylı bilgi verdşn ki bu da nazar boncuğu olsun bir de benim cehaletim tabibir arayıp sorim bakim. Eşime diyorum ki hangi güne alim randevu diyor ki ben de mi gelcem yok ben doktorla yapıcam bebeği töbeeee töbeeeee
Çok da geç değil. Hemen anlaşır ödemeyi zamlardan önce yaparsanız sorun kalmaz bence. Hatta o süreyi de şöyle değerlendirebilirsiniz. Sonradan aklımızda kalmasın dediğiniz merkezler ya da önden tecrübe olsun bilgi alalım diye görüşmek istediğiniz yerler varsa o araya onları sıkıştırabilirsiniz. Böylece Barış'a gittiğinizde neleri soracağınız, nelere dikkat edeceğiniz de netleşmiş olur kafanızda
Bütün kadın doğumcular öyle sanırım. Asistan arkadaşım da iki hafta önce kongreye gittibu aralar tüp bebek doktorları dönüşümlü kongrelerdeler
bizimkide geçen sayfasında gördm kongreye gitmiş 15 gün
Kuzu bne telefonuma gelmedi diyorum. Sen kknın emoji kısmından bahsediyosun. Kknın emojilerinde o yüz yokki. Yenile tuşuna basınca emojiler mi değişiyor diye baktım ama bir şey de olmadı. Ya sen beni anlamadın ya da ben seni hiiiiiiç anlamadım
Kargo paketi açıp, içindekileri silip yerleştiriyordum. Kasım indirimlerinde ne var ne yok aldığımız için ev influencer evi gibi oldu. Hepsijet'ten gelen çocuk eşime adıyla abi diyerek sesleniyor
Aa süpermiş bende bi araştırayım kuzu. Şişli nasıl acaba taksit konusunda. Ben şişli memorial a baya ısındım sanırım orda olur
Hiçbir zaman da izleyemiyon fark ettiysen. Hep bir üst seviye sorunlarla cebelleşiyon ahhsjsj 6 aydan sonra da ek gıda serüveniniz başlayacak yine bacak bacak üstüne atıp bize sallayamayacanbizim diş sendromlarımız başladı
Yassah diyoruz. Bu sayfada deprasyona girmek yas-sah. Anlamıyon mu bacım? Kapıdaki paspasa ayaklarını sil, deprasyonunu orada çıkar da gel. Kocan geldi mi sen onu de hele? Randevu kaçta?Depresyondayim diyorum kizim niye anlamiyorsun
Regl oldum bu sayilirmi
ne oldu aşkoşşşşşşşşşşşKocamda bana ilgi gostermiyor gibi geliyor artik moraller bozuh
neler aldın hepsini listele bakalımAşın şifa olsun. Sonucun da hayırlara vesile olsun inşallah bu son hüsran olacak. Bundan sonrası heeep aydınlık ve ferah olsun. Daha güzel haberlerle de geleceğin günler yakında
Erkek faktöründe direkt ICSI zaten önerilen ama ben sonradan IMSI'yi öğrenmiştim mesela. O da kafama takılmıştı. Onu mu denemeliydik acaba diye
Sor tabii ne istersen sor. Bildiğim her şey sizin. Ben de oralarda buralarda araştıeıp yaşayarak öğrendim sonuçta. Paylaşmayacaksak ne işe yarayacak bu bilgiler di mi?
Ah bu kocalar. Zekası hep başka şeylere yeten kocalar... Evden görüntülü bağlansın o. Yormasın kendini
Çok da geç değil. Hemen anlaşır ödemeyi zamlardan önce yaparsanız sorun kalmaz bence. Hatta o süreyi de şöyle değerlendirebilirsiniz. Sonradan aklımızda kalmasın dediğiniz merkezler ya da önden tecrübe olsun bilgi alalım diye görüşmek istediğiniz yerler varsa o araya onları sıkıştırabilirsiniz. Böylece Barış'a gittiğinizde neleri soracağınız, nelere dikkat edeceğiniz de netleşmiş olur kafanızda
Bütün kadın doğumcular öyle sanırım. Asistan arkadaşım da iki hafta önce kongreye gitti
Bal0ncuk ve sana sıradaki şarkıyı gönderiyorum
Katre_g Güncelleme mi yapmadın acaba telefona uzun zamandır? Bir de bazen bazı güncellemeler bazı işletim sistemlerine daha geç şaapıyor emojileri neden öyle anlamadım
Kargo paketi açıp, içindekileri silip yerleştiriyordum. Kasım indirimlerinde ne var ne yok aldığımız için ev influencer evi gibi oldu. Hepsijet'ten gelen çocuk eşime adıyla abi diyerek sesleniyor
KelebekkB Şişli Memorial uzmanımız çuku. O sana yardımcı olabilir
Hiçbir zaman da izleyemiyon fark ettiysen. Hep bir üst seviye sorunlarla cebelleşiyon ahhsjsj 6 aydan sonra da ek gıda serüveniniz başlayacak yine bacak bacak üstüne atıp bize sallayamayacanKızım o hamilene kalana kadardı. Bitti gitti unut artık
Yassah diyoruz. Bu sayfada deprasyona girmek yas-sah. Anlamıyon mu bacım? Kapıdaki paspasa ayaklarını sil, deprasyonunu orada çıkar da gel. Kocan geldi mi sen onu de hele? Randevu kaçta?
Bir sürü şey aldık da bugün bebeğin deterjanları, burun aspiratörü ve uçları geldi. Bir de arkadaşım bebeğin hediyelerini vermişti dün. Onların etiketlerini kestim makineye attım falan. Uzadı öyle. Zaten kağnı gibiyim. Üç dk.lık işi üç saatte yapıyorumneler aldın hepsini listele bakalım
Nasıl başladın la anooy daha bebe kaç aylıkahahaha ek gıda cok eğlenceli hatta ben manyağım başladım bile
Çok teşekkür ederim canım amin kimse yaşamasınBizde de var ama çok büyük boyutlarda değil sorun. Dur bakim bir arayıp sorucam hastaneyi tekrar. Ama bence ayrı ücreti falan olsa kesin söylerlerdi seçenek olarak. İnternet sitesinde de mikroenjeksiyon falan birşeyler yazıyor zaten.
Sana o kadar çok şey sordum ki o kadar detaylı bilgi verdşn ki bu da nazar boncuğu olsun bir de benim cehaletim tabibir arayıp sorim bakim. Eşime diyorum ki hangi güne alim randevu diyor ki ben de mi gelcem yok ben doktorla yapıcam bebeği töbeeee töbeeeee
Kuzum gözün aydın, çoooook sevindimbir daha yaşama inş inş test sonuçları da sizi sonuca ulaştırsın sen de iyi ki varsın, senin emeğin de çok, senden az şey öğrenmedim ben de
Kırılmaz canım o kadar boş ki hayat... Büyüdüğümü sanıyordum ama daha yeni yeni büyüyorumbunu şimdi okuyorum diğer sayfada kalmış..
canım parem... gerçekten insan böyle şeylerde yazdıklarını dikkatli seçmek istiyor...
bişey der kalbi kırılır diye..
çok seviyorum seni... inşallah herşey daha güzel olacak
Çok şükür canım sen nasılsın iyi misinGozun aydin pariss, korktugun gibi olmadi şükürbundan sonra her sey daha iyi olacak❤
Çok mutlu oldum paremm
Amin inşallahAşın şifa olsun. Sonucun da hayırlara vesile olsun inşallah bu son hüsran olacak. Bundan sonrası heeep aydınlık ve ferah olsun. Daha güzel haberlerle de geleceğin günler yakında
Erkek faktöründe direkt ICSI zaten önerilen ama ben sonradan IMSI'yi öğrenmiştim mesela. O da kafama takılmıştı. Onu mu denemeliydik acaba diye
Sor tabii ne istersen sor. Bildiğim her şey sizin. Ben de oralarda buralarda araştıeıp yaşayarak öğrendim sonuçta. Paylaşmayacaksak ne işe yarayacak bu bilgiler di mi?
Ah bu kocalar. Zekası hep başka şeylere yeten kocalar... Evden görüntülü bağlansın o. Yormasın kendini
Bütün kadın doğumcular öyle sanırım. Asistan arkadaşım da iki hafta önce kongreye gitti
Katre_g Güncelleme mi yapmadın acaba telefona uzun zamandır? Bir de bazen bazı güncellemeler bazı işletim sistemlerine daha geç şaapıyor emojileri neden öyle anlamadım
Hiçbir zaman da izleyemiyon fark ettiysen. Hep bir üst seviye sorunlarla cebelleşiyon ahhsjsj 6 aydan sonra da ek gıda serüveniniz başlayacak yine bacak bacak üstüne atıp bize sallayamayacanKızım o hamilene kalana kadardı. Bitti gitti unut artık
Yassah diyoruz. Bu sayfada deprasyona girmek yas-sah. Anlamıyon mu bacım? Kapıdaki paspasa ayaklarını sil, deprasyonunu orada çıkar da gel. Kocan geldi mi sen onu de hele? Randevu kaçta?
inanırmısın hiç ayrı deterjasn kullanmadımBir sürü şey aldık da bugün bebeğin deterjanları, burun aspiratörü ve uçları geldi. Bir de arkadaşım bebeğin hediyelerini vermişti dün. Onların etiketlerini kestim makineye attım falan. Uzadı öyle. Zaten kağnı gibiyim. Üç dk.lık işi üç saatte yapıyorum
Nasıl başladın la anooy daha bebe kaç aylık
Deterjanı daha önce de demiştin evet. Ben astımdan dolayı kendimize de yumuşatıcı çok çok nadir kullanıyorum. O da bebek yumuşatıcısı ama bebeğin çamaşırlarına hiç yumuşatıcı koymadım. Deterjana da ben gücümüz yettiğince bebek deterjanı olarak devam ederim herhalde ya. Kokusunun fark etmesi bile yeter. Temiz yıkayacağını bilsem ben bizim kıyafetleri bile kokusuz bebek deterjanıyla yıkarım. Kokular beni mahvediyorinanırmısın hiç ayrı deterjasn kullanmadımilk günden beri bizimle aynı deterjanı kullanıor çünkü işin özüne inersen içerikler aynı
yumuşatıcı asla kullanmıyorum bebeğe ama..
5.ayımıza girdik teyzesidün ilk defa 3 çay kaşığı elma suyu verdm 3 gün böyle devam edecek
3 gün sonra 3 gün boyuncada muz ezip verecem
Ben hala üç aylık sanıyorum ha haaaala. Zaman ne kadar acımasız bir hızda geçiyor beee vay canınaN Neal cnm benm kızım en başından beri emmedi söylemiştim... 4.5 aydır süt sağıyorum... ve en başından beri ek olarak mama veriorum
yani hem anne sütü hemde formül mama bile beslendidği için.. nörolojik kilosuda yeterli düzeyde olduğu için doktorumuz hafif hafif ağır şeyler olmadan başla dedi..
muz püresi.. elma suyu ve yoğurt... hergün birazcık sadece.. bu 6. aya kadar böyle devam edecek azar azar
6. aydan sonra tam anlamayla ek gıdaya geçecez
sütüm bitti nerdeyse.. 10 güne tam biter
normali sebze yoğurt ve meyve.. hoş sebze nie önde hala anlamş değilimDeterjanı daha önce de demiştin evet. Ben astımdan dolayı kendimize de yumuşatıcı çok çok nadir kullanıyorum. O da bebek yumuşatıcısı ama bebeğin çamaşırlarına hiç yumuşatıcı koymadım. Deterjana da ben gücümüz yettiğince bebek deterjanı olarak devam ederim herhalde ya. Kokusunun fark etmesi bile yeter. Temiz yıkayacağını bilsem ben bizim kıyafetleri bile kokusuz bebek deterjanıyla yıkarım. Kokular beni mahvediyor
Anam zaman at gibi mübarek. Ne çabuk 4,5 aylık oldu la
Meyveyi ben de en son diye okudum. Sanırım şeyden dolayıymış o da. Şekerli olduğu için onun tadını alınca sebzeleri yemeyebiliyorlarmış. Önce sebze diyorlar o yüzden. Sebze güzel bir şey sayın bebekler ya niye sebzeyi reddediyonuz aa aaa aaaa!!!normali sebze yoğurt ve meyve.. hoş sebze nie önde hala anlamş değilim
ve olması gerekende 6. ay
ama benm 5 ayda başlamam tamamen doktor kontrolünde
fakat meyveyle başlamam delilik olabilir
Spermlerine mi kafası bozulmuş zaarınKocamda bana ilgi gostermiyor gibi geliyor artik moraller bozuh
Valla pıh tım! Bakalım bir gidelim de artık pahalısı ucuzundan da geçtimAşın şifa olsun. Sonucun da hayırlara vesile olsun inşallah bu son hüsran olacak. Bundan sonrası heeep aydınlık ve ferah olsun. Daha güzel haberlerle de geleceğin günler yakında
Ay ne zahmetli işlerBen hala üç aylık sanıyorum ha haaaala. Zaman ne kadar acımasız bir hızda geçiyor beee vay canına
Evet biliyorum demiştin onu da. Üç gün olayını da yeni öğrendim geçenlerde. Besin alerjisi olup olmadığını anlamak için her yeni gıdayı tek başına ve üç gün üst üste vererek başlanıyormuş
Benimkiyle neoşunkini de al aşko gruba. 4lü sinerji ile kıvılcım çıkartalımHemsirecik aşkoş senin bu herifle benim herifi alacam
kafa kafaya tokuşturup beyinlerinden ateş çıkaracam
Canım şişli ile ilgili sorabilirsin ben orda tedavi oldumAa süpermiş bende bi araştırayım kuzu. Şişli nasıl acaba taksit konusunda. Ben şişli memorial a baya ısındım sanırım orda olur
Atarsınız atarsınız. Biz tüpçüyle ilk görüşmeden çıktığımızda kahveyle ödüllendirmiştik kendimiziValla pıh tım! Bakalım bir gidelim de artık pahalısı ucuzundan da geçtimyeter ki bir adım atabileyim bu kocayla
Tabii canım. Alerji mi biliyordukAy ne zahmetli işlerbize annelerimiz hiç 3 gün olayı falan yapmamıştır alerji için. Direkt sokuşturmuşlardır kesin ağzımıza
Alsınlar alsınlar. Neyimiz eksik
Canımmm nasılsınnMatmazella kuızummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?