- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.781
Ellerin dert gormesinHemsirecik aşkoş senin bu herifle benim herifi alacam
kafa kafaya tokuşturup beyinlerinden ateş çıkaracam
Bi bilsem sıkıntısını halledicemdeSpermlerine mi kafası bozulmuş zaarınsenden ne istiyormuş
Valla pıh tım! Bakalım bir gidelim de artık pahalısı ucuzundan da geçtimyeter ki bir adım atabileyim bu kocayla
Ay ne zahmetli işlerbize annelerimiz hiç 3 gün olayı falan yapmamıştır alerji için. Direkt sokuşturmuşlardır kesin ağzımıza
Benimkiyle neoşunkini de al aşko gruba. 4lü sinerji ile kıvılcım çıkartalımN Neal
Seninle birlikte hamile de kalacak. Gardını alBi bilsem sıkıntısını halledicemdebenimle birlikte regl oluyor galiba
Seni karşıma almayı hayal bile edemem, senin sinirin alev topu gibiarada takılıyorum diyelim N Neal a de kıyamıyorum
Bildiğin gibi kuzum, tüpçülerle takılıyorumdaha güzel günleriniz gelecek bol uykulu olanlardan
Günaydın kuşum hoşgeldin, var mı havadis? Topice yeni havadis lazım
Valla ben saf gibi aradığımda taksit seçeneklerini falan sormadım daha önceşimdi iş ciddiye binince o kısım geldi aklıma. Bir sor bakalım her yerin çok taksit imkanı olmayabiliyor bir öğrenmek lazım.
Ben 37 yaşında spiralle hamile kalmış bir annenin kızıyım yaaa nasıl bu yola düştüm yarappim
Aşın şifa olsun. Sonucun da hayırlara vesile olsun inşallah bu son hüsran olacak. Bundan sonrası heeep aydınlık ve ferah olsun. Daha güzel haberlerle de geleceğin günler yakında
Erkek faktöründe direkt ICSI zaten önerilen ama ben sonradan IMSI'yi öğrenmiştim mesela. O da kafama takılmıştı. Onu mu denemeliydik acaba diye
Sor tabii ne istersen sor. Bildiğim her şey sizin. Ben de oralarda buralarda araştıeıp yaşayarak öğrendim sonuçta. Paylaşmayacaksak ne işe yarayacak bu bilgiler di mi?
Ah bu kocalar. Zekası hep başka şeylere yeten kocalar... Evden görüntülü bağlansın o. Yormasın kendini
Çok da geç değil. Hemen anlaşır ödemeyi zamlardan önce yaparsanız sorun kalmaz bence. Hatta o süreyi de şöyle değerlendirebilirsiniz. Sonradan aklımızda kalmasın dediğiniz merkezler ya da önden tecrübe olsun bilgi alalım diye görüşmek istediğiniz yerler varsa o araya onları sıkıştırabilirsiniz. Böylece Barış'a gittiğinizde neleri soracağınız, nelere dikkat edeceğiniz de netleşmiş olur kafanızda
Bütün kadın doğumcular öyle sanırım. Asistan arkadaşım da iki hafta önce kongreye gitti
Bal0ncuk ve sana sıradaki şarkıyı gönderiyorum
Katre_g Güncelleme mi yapmadın acaba telefona uzun zamandır? Bir de bazen bazı güncellemeler bazı işletim sistemlerine daha geç şaapıyor emojileri neden öyle anlamadım
Kargo paketi açıp, içindekileri silip yerleştiriyordum. Kasım indirimlerinde ne var ne yok aldığımız için ev influencer evi gibi oldu. Hepsijet'ten gelen çocuk eşime adıyla abi diyerek sesleniyor
KelebekkB Şişli Memorial uzmanımız çuku. O sana yardımcı olabilir
Hiçbir zaman da izleyemiyon fark ettiysen. Hep bir üst seviye sorunlarla cebelleşiyon ahhsjsj 6 aydan sonra da ek gıda serüveniniz başlayacak yine bacak bacak üstüne atıp bize sallayamayacanKızım o hamilene kalana kadardı. Bitti gitti unut artık
Yassah diyoruz. Bu sayfada deprasyona girmek yas-sah. Anlamıyon mu bacım? Kapıdaki paspasa ayaklarını sil, deprasyonunu orada çıkar da gel. Kocan geldi mi sen onu de hele? Randevu kaçta?
Ay neos kafayi yicem cidden, stresmi yaptim bilmiyorum dun gece reglim basladi sandim ama bugun kahverengi gibi geldi damla ve suan yok. Yine kistlendimmi naptimSeninle birlikte hamile de kalacak. Gardını al
Alakası yk ya.. Benm kuzenler işte gayette yiyolar sebzeyiMeyveyi ben de en son diye okudum. Sanırım şeyden dolayıymış o da. Şekerli olduğu için onun tadını alınca sebzeleri yemeyebiliyorlarmış. Önce sebze diyorlar o yüzden. Sebze güzel bir şey sayın bebekler ya niye sebzeyi reddediyonuz aa aaa aaaa!!!
Senin herif olurdaSpermlerine mi kafası bozulmuş zaarınsenden ne istiyormuş
Valla pıh tım! Bakalım bir gidelim de artık pahalısı ucuzundan da geçtimyeter ki bir adım atabileyim bu kocayla
Ay ne zahmetli işlerbize annelerimiz hiç 3 gün olayı falan yapmamıştır alerji için. Direkt sokuşturmuşlardır kesin ağzımıza
Benimkiyle neoşunkini de al aşko gruba. 4lü sinerji ile kıvılcım çıkartalımN Neal
Sanki seni tanıor gibiyimCanım şişli ile ilgili sorabilirsin ben orda tedavi oldum
İyiyim kuzum senCanımmm nasılsınn
Valla sinir ediolar yaaaaEllerin dert gormesin
Bi bilsem sıkıntısını halledicemdebenimle birlikte regl oluyor galiba
Nasıl beğendi mi tadınıinanırmısın hiç ayrı deterjasn kullanmadımilk günden beri bizimle aynı deterjanı kullanıor çünkü işin özüne inersen içerikler aynı
yumuşatıcı asla kullanmıyorum bebeğe ama..
5.ayımıza girdik teyzesidün ilk defa 3 çay kaşığı elma suyu verdm 3 gün böyle devam edecek
3 gün sonra 3 gün boyuncada muz ezip verecem
Biz çay içeriz gibime geliyor bu bütçeyle ancaAtarsınız atarsınız. Biz tüpçüyle ilk görüşmeden çıktığımızda kahveyle ödüllendirmiştik kendimizi
Tabii canım. Alerji mi biliyordukNe verdilerse yemişiz
Alsınlar alsınlar. Neyimiz eksikYatıralım falakaya
Ben inanıyorum oluyorlarEllerin dert gormesin
Bi bilsem sıkıntısını halledicemdebenimle birlikte regl oluyor galiba
İşte analarımız böyleyken biz nasıl böyle olduk cukuHahahhah biz bi şu dna hasarını falan halledelim sonra bakıcam tüpçülere
Kız benim annemde ablamı doğurmuş 5 sene sonra abimi doğurmuş 5 sene sonra beni doğurmuş. Bilerek ayarladım diyoanaaa anaaa ah anaaamm
Kuzu hamilelik ihtimalin yok di mi? Kistlenince böyle bölük pörçük mü oluyomuş? Hiç yaşamadım da o tarz bir durum.Ay neos kafayi yicem cidden, stresmi yaptim bilmiyorum dun gece reglim basladi sandim ama bugun kahverengi gibi geldi damla ve suan yok. Yine kistlendimmi naptimadamda boyle tilriplerde
Kist demesene artık ya tövbe tövbe. Her seferinde kist olacak diye bir şey yok. Aklına getirme onu. Adamı da salla. Düzelir birkaç güne ayarları. Onlar gelişimini tamamlayamamışsa bizim mi suçumuzAy neos kafayi yicem cidden, stresmi yaptim bilmiyorum dun gece reglim basladi sandim ama bugun kahverengi gibi geldi damla ve suan yok. Yine kistlendimmi naptimadamda boyle tilriplerde
Oh daya sebzeleri, yesin tabii. Aman yaAlakası yk ya.. Benm kuzenler işte gayette yiyolar sebzeyi
Bence o işin tamamen ne bileym doğru cümle bulanadm
Aha neyveyle başladm
6. Ayda gör bak nasıl verecem brokoliyi avokadoyu felan
Kıvılcımı çıkartalım, sonra ben yine severim. Sopa sevmeme engel değil
Hahah yok o gazla paraya kıyıp Sbucks'tan almıştık. Başımıza geleceklerden bihaberdik o zaman. Ne kadar da safmışızBiz çay içeriz gibime geliyor bu bütçeyle ancakahveye paranız yettiyse iyi doğruyu söyle bimden paket kahve alıp kaynar suya mı attınız
Kız ne buharda pişirmesi sebzeyi haşlama bile yoktur ki o zaman doğru düzgün. Önceden bebek muhalebisi denen bie şey vardı, muahhalebiyi dayıyolardı kesin bize belli bi yaşa kadarKist demesene artık ya tövbe tövbe. Her seferinde kist olacak diye bir şey yok. Aklına getirme onu. Adamı da salla. Düzelir birkaç güne ayarları. Onlar gelişimini tamamlayamamışsa bizim mi suçumuz
Oh daya sebzeleri, yesin tabii. Aman yaKatre_g 'nin dediği gibi sanki
bize üç gün deneye deneye sırayla mı vermişler. Ne bulmuşlarsa vermişler yemişi. Annemin buharda sebze pişirdiğini falan hiç sanmıyorum. Bence ben de öyle yapmam
Kıvılcımı çıkartalım, sonra ben yine severim. Sopa sevmeme engel değilO an neyi hak ediyorsa o
Barış atanın muayene tarihi çok uzaktı yaaaa prof dr özgür ökteme yarına randevu aldım dayanamadım. Bu doktor da diğer doktorla aynı çalışmalara katılmış etmiş. Yine o meşhur merkezler ve dokyorlar kadar yorumu yok bunun da ama olanlar da hep iyi. Yarın termosta çay götürim de muayene çıkışı kocamla kredisini ödediğimiz arabada termostan içerizHahah yok o gazla paraya kıyıp Sbucks'tan almıştık. Başımıza geleceklerden bihaberdik o zaman. Ne kadar da safmışızBir de kriz bu kadar büyümemişti tabii
Bu arada aylaaaar aylar sonra ilk defa geçen hafta sonu bir mekana gittik ve iki kahveye 40 tl verdik. Kahvenin büyüleyici etkisinden çıktıktan sonra verdiğimiz parayı düşünüp "Biz eskiden açık büfe kahvaltıya falan gidiyorduk. Demek ki onlar artık hep hayal" dedim. İki kahve 40 tl olur mu yav :/ Bir paket çekirdek kahveyi bundan ucuza alıyorduk bir sene önce
Dün evet bugn hayrNasıl beğendi mi tadını
Beben doğup ek gıdaya geçtiğinde dilerim bu kdar rahat olursnOh daya sebzeleri, yesin tabii. Aman yaKatre_g 'nin dediği gibi sanki
bize üç gün deneye deneye sırayla mı vermişler. Ne bulmuşlarsa vermişler yemişi. Annemin buharda sebze pişirdiğini falan hiç sanmıyorum. Bence ben de öyle yapmam
Kıvılcımı çıkartalım, sonra ben yine severim. Sopa sevmeme engel değilO an neyi hak ediyorsa o
He ya pirinç unlu muhallebi. Ablam da yapıyordu bunu bir ara yalnız. Acaba biz de mi yapacağızKız ne buharda pişirmesi sebzeyi haşlama bile yoktur ki o zaman doğru düzgün. Önceden bebek muhalebisi denen bie şey vardı, muahhalebiyi dayıyolardı kesin bize belli bi yaşa kadar
Barış atanın muayene tarihi çok uzaktı yaaaa prof dr özgür ökteme yarına randevu aldım dayanamadım. Bu doktor da diğer doktorla aynı çalışmalara katılmış etmiş. Yine o meşhur merkezler ve dokyorlar kadar yorumu yok bunun da ama olanlar da hep iyi. Yarın termosta çay götürim de muayene çıkışı kocamla kredisini ödediğimiz arabada termostan içerizbütçemiz bu anacım ahahahahaha
Ahahahjs ben ne zaman rahat bir insan olmuşum ki ek gıdaya geçince olayımDün evet bugn hayr
Beben doğup ek gıdaya geçtiğinde dilerim bu kdar rahat olursn
Oh ne de güzel denk gelmiş. Gözün aydınAha hastaneden aradılar 30unda barış ata için yer açılmış muayene randevusu verdiler. Var ya içimden de hep o adam geçiyordu bir ısındım güvendim o adama. Vallahi gönlüme göre oldu. 9undaki randevuyu tam istediğim gün olan 30una çektiler. Ayyy bunda bir hayır var mıdır dersiniz kızlar
Kuzummmm göznaydnAha hastaneden aradılar 30unda barış ata için yer açılmış muayene randevusu verdiler. Var ya içimden de hep o adam geçiyordu bir ısındım güvendim o adama. Vallahi gönlüme göre oldu. 9undaki randevuyu tam istediğim gün olan 30una çektiler. Ayyy bunda bir hayır var mıdır dersiniz kızlar
Ben de iyiyim çok şükür. Transfer için ilk muayenemi oldum. Her şey yolunda. İkinci muayene ayın 30unda. Büyük ihtimal aralığın ilk haftası transfer olurİyiyim kuzum sen
Naptn?
Ayy maşallaaaahhhBen de iyiyim çok şükür. Transfer için ilk muayenemi oldum. Her şey yolunda. İkinci muayene ayın 30unda. Büyük ihtimal aralığın ilk haftası transfer olur
İnşallah canım benim. Dua et banaAyy maşallaaaahhh
Güzel haberlerle inşallah cnm
Her adımdan hber et amaİnşallah canım benim. Dua et bana
Yok askos ya kocam yoktuki hamile kalayimBiz çay içeriz gibime geliyor bu bütçeyle ancakahveye paranız yettiyse iyi doğruyu söyle bimden paket kahve alıp kaynar suya mı attınız
Ben inanıyorum oluyorlar
İşte analarımız böyleyken biz nasıl böyle olduk cukuHep bu kocalar ah bu kocalar
Kuzu hamilelik ihtimalin yok di mi? Kistlenince böyle bölük pörçük mü oluyomuş? Hiç yaşamadım da o tarz bir durum.
Nebiliyim ya zaten dr da pko demisti aklima gelir durur artikKist demesene artık ya tövbe tövbe. Her seferinde kist olacak diye bir şey yok. Aklına getirme onu. Adamı da salla. Düzelir birkaç güne ayarları. Onlar gelişimini tamamlayamamışsa bizim mi suçumuz
Oh daya sebzeleri, yesin tabii. Aman yaKatre_g 'nin dediği gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?