Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemsirecik aşkoş senin bu herifle benim herifi alacam
kafa kafaya tokuşturup beyinlerinden ateş çıkaracam
Ellerin dert gormesin
Bi bilsem sıkıntısını halledicemde benimle birlikte regl oluyor galiba

Hahahhah biz bi şu dna hasarını falan halledelim sonra bakıcam tüpçülere

Kız benim annemde ablamı doğurmuş 5 sene sonra abimi doğurmuş 5 sene sonra beni doğurmuş. Bilerek ayarladım diyo anaaa anaaa ah anaaamm

Ay süper yaa. 3-4 bilemedin 5 ay sonra fena darlayabilirim KelebekkB

Alakası yk ya.. Benm kuzenler işte gayette yiyolar sebzeyi
Bence o işin tamamen ne bileym doğru cümle bulanadm
Aha neyveyle başladm
6. Ayda gör bak nasıl verecem brokoliyi avokadoyu felan

Senin herif olurda
N Neal olmaz.. O dönüo dönüo kıyamıo

Canım şişli ile ilgili sorabilirsin ben orda tedavi oldum
Sanki seni tanıor gibiyim

Canımmm nasılsınn
İyiyim kuzum sen
Naptn?

Ellerin dert gormesin

Valla sinir ediolar yaaaa

Nasıl beğendi mi tadını

Biz çay içeriz gibime geliyor bu bütçeyle anca kahveye paranız yettiyse iyi doğruyu söyle bimden paket kahve alıp kaynar suya mı attınız
Ellerin dert gormesin

Ben inanıyorum oluyorlar
İşte analarımız böyleyken biz nasıl böyle olduk cuku Hep bu kocalar ah bu kocalar
Ay neos kafayi yicem cidden, stresmi yaptim bilmiyorum dun gece reglim basladi sandim ama bugun kahverengi gibi geldi damla ve suan yok. Yine kistlendimmi naptim adamda boyle tilriplerde
Kuzu hamilelik ihtimalin yok di mi? Kistlenince böyle bölük pörçük mü oluyomuş? Hiç yaşamadım da o tarz bir durum.

Ay neos kafayi yicem cidden, stresmi yaptim bilmiyorum dun gece reglim basladi sandim ama bugun kahverengi gibi geldi damla ve suan yok. Yine kistlendimmi naptim adamda boyle tilriplerde
Kist demesene artık ya tövbe tövbe. Her seferinde kist olacak diye bir şey yok. Aklına getirme onu. Adamı da salla. Düzelir birkaç güne ayarları. Onlar gelişimini tamamlayamamışsa bizim mi suçumuz
Alakası yk ya.. Benm kuzenler işte gayette yiyolar sebzeyi
Bence o işin tamamen ne bileym doğru cümle bulanadm
Aha neyveyle başladm
6. Ayda gör bak nasıl verecem brokoliyi avokadoyu felan
Oh daya sebzeleri, yesin tabii. Aman ya Katre_g 'nin dediği gibi sanki
bize üç gün deneye deneye sırayla mı vermişler. Ne bulmuşlarsa vermişler yemişi. Annemin buharda sebze pişirdiğini falan hiç sanmıyorum. Bence ben de öyle yapmam
Senin herif olurda
N Neal olmaz.. O dönüo dönüo kıyamıo
Kıvılcımı çıkartalım, sonra ben yine severim. Sopa sevmeme engel değil O an neyi hak ediyorsa o

Biz çay içeriz gibime geliyor bu bütçeyle anca kahveye paranız yettiyse iyi doğruyu söyle bimden paket kahve alıp kaynar suya mı attınız
Hahah yok o gazla paraya kıyıp Sbucks'tan almıştık. Başımıza geleceklerden bihaberdik o zaman. Ne kadar da safmışız Bir de kriz bu kadar büyümemişti tabii

Bu arada aylaaaar aylar sonra ilk defa geçen hafta sonu bir mekana gittik ve iki kahveye 40 tl verdik. Kahvenin büyüleyici etkisinden çıktıktan sonra verdiğimiz parayı düşünüp "Biz eskiden açık büfe kahvaltıya falan gidiyorduk. Demek ki onlar artık hep hayal" dedim. İki kahve 40 tl olur mu yav :/ Bir paket çekirdek kahveyi bundan ucuza alıyorduk bir sene önce

Kız ne buharda pişirmesi sebzeyi haşlama bile yoktur ki o zaman doğru düzgün. Önceden bebek muhalebisi denen bie şey vardı, muahhalebiyi dayıyolardı kesin bize belli bi yaşa kadar
Barış atanın muayene tarihi çok uzaktı yaaaa prof dr özgür ökteme yarına randevu aldım dayanamadım. Bu doktor da diğer doktorla aynı çalışmalara katılmış etmiş. Yine o meşhur merkezler ve dokyorlar kadar yorumu yok bunun da ama olanlar da hep iyi. Yarın termosta çay götürim de muayene çıkışı kocamla kredisini ödediğimiz arabada termostan içeriz bütçemiz bu anacım ahahahahaha

Nasıl beğendi mi tadını
Dün evet bugn hayr
Beben doğup ek gıdaya geçtiğinde dilerim bu kdar rahat olursn

Aha hastaneden aradılar 30unda barış ata için yer açılmış muayene randevusu verdiler. Var ya içimden de hep o adam geçiyordu bir ısındım güvendim o adama. Vallahi gönlüme göre oldu. 9undaki randevuyu tam istediğim gün olan 30una çektiler. Ayyy bunda bir hayır var mıdır dersiniz kızlar

He ya pirinç unlu muhallebi. Ablam da yapıyordu bunu bir ara yalnız. Acaba biz de mi yapacağız

Termosta çay iyi fikir. Pandeminin ilk zamanları bunu çok yaptık. Termosa çayı koyup sahilde gidiyorduk. Çayı bırakmış olmasam yine yaparım vallahi
Dün evet bugn hayr

Beben doğup ek gıdaya geçtiğinde dilerim bu kdar rahat olursn
Ahahahjs ben ne zaman rahat bir insan olmuşum ki ek gıdaya geçince olayım
Oh ne de güzel denk gelmiş. Gözün aydın 30'una da bir şey kalmadı. Güzel haberlerle gel

Kuzummmm göznaydn

Yok askos ya kocam yoktuki hamile kalayim
Nebiliyim ya zaten dr da pko demisti aklima gelir durur artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…