- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.801
Ayy ne güzel. Biz böööyle hep beraber tüplü dalışı çok severiz. Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallahBen de iyiyim çok şükür. Transfer için ilk muayenemi oldum. Her şey yolunda. İkinci muayene ayın 30unda. Büyük ihtimal aralığın ilk haftası transfer olur
Yav bırak o pko da ne kadar doğru bir teşhis emin değilim ben. Belki de hafif düzeyde ya da pko görünümü var. Bu zamana kadar hiç görülmemiş, reglin düzenli, kilo problemin yok neblem yaNebiliyim ya zaten dr da pko demisti aklima gelir durur artik
Ne ilacı alacaktın ki? Spermiogramı ne zaman yaptıracak?Gizlar dr kocama yine sperm testi ver degerler dusuk cikarsa ameliyat ederiz dedi, bende bu ay bosuna dra gidip ilaca baslamiyim diyorum
Mutlaka haber ederimHer adımdan hber et ama
Çok teşekkür ederimAyy ne güzel. Biz böööyle hep beraber tüplü dalışı çok severiz. Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallahBize de
Adetliyken yumurtam var diye pko dedi vallah bende bilmirem, ilacla yumurta buyutup catlaticaktik ya , es durumu belli olmadan gitmiyim diyorum bendeAyy ne güzel. Biz böööyle hep beraber tüplü dalışı çok severiz. Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallahBize de yaz gittikçe
Yav bırak o pko da ne kadar doğru bir teşhis emin değilim ben. Belki de hafif düzeyde ya da pko görünümü var. Bu zamana kadar hiç görülmemiş, reglin düzenli, kilo problemin yok neblem ya
Ne ilacı alacaktın ki? Spermiogramı ne zaman yaptıracak?
Tavsancik cok iyiHadi bakalım. Aklınızda bir şey kalmazın. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Hemsirecik Eşinin randevusu yarın mıydı?
Katre_g Ne ettin?
Paresilaaa Moral kontrol
anonimbirbayan Nasıl oldunuz? Daha iyi misiniz tavşancık da sen de?
Her gün aynı şey yemek istemiyor demek ki ağzının tadını biliyor fıstıkDün evet bugn hayr
Beben doğup ek gıdaya geçtiğinde dilerim bu kdar rahat olursn
SüperAha hastaneden aradılar 30unda barış ata için yer açılmış muayene randevusu verdiler. Var ya içimden de hep o adam geçiyordu bir ısındım güvendim o adama. Vallahi gönlüme göre oldu. 9undaki randevuyu tam istediğim gün olan 30una çektiler. Ayyy bunda bir hayır var mıdır dersiniz kızlar
Eveet canim konuşmuştuk daha önce, tedaviye başlamadan önce de sana yazmıştım morfoloji ile alakalıAlakası yk ya.. Benm kuzenler işte gayette yiyolar sebzeyi
Bence o işin tamamen ne bileym doğru cümle bulanadm
Aha neyveyle başladm
6. Ayda gör bak nasıl verecem brokoliyi avokadoyu felan
Senin herif olurda
N Neal olmaz.. O dönüo dönüo kıyamıo
Sanki seni tanıor gibiyim
İyiyim kuzum sen
Naptn?
Valla sinir ediolar yaaaa
Aşkoş ben yanlşmı hatırlıorm sizin spermlerde sorun yktu?Gizlar dr kocama yine sperm testi ver degerler dusuk cikarsa ameliyat ederiz dedi, bende bu ay bosuna dra gidip ilaca baslamiyim diyorum
Ayy evetEveet canim konuşmuştuk daha önce, tedaviye başlamadan önce de sana yazmıştım morfoloji ile alakalı
He ya pirinç unlu muhallebi. Ablam da yapıyordu bunu bir ara yalnız. Acaba biz de mi yapacağız
Termosta çay iyi fikir. Pandeminin ilk zamanları bunu çok yaptık. Termosa çayı koyup sahilde gidiyorduk. Çayı bırakmış olmasam yine yaparım vallahi
Ahahahjs ben ne zaman rahat bir insan olmuşum ki ek gıdaya geçince olayım
Oh ne de güzel denk gelmiş. Gözün aydın30'una da bir şey kalmadı. Güzel haberlerle gel
Evet kuzular yaa şansa yani. Az öncede dr barış atada tüp bebek tedavisi yapan ve olmsuz sonuçlanan biriyle yazıştım forumda. O doktor türkiyeye fazla dedi olumsuz sonuçlanan bir tedavi olmasına rağmen. İçim şenlendi o öyle diyince, hayırlar olsunKuzummmm göznaydn
Ay doğru kuzu yaaa unuttum ben pardon.Yok askos ya kocam yoktuki hamile kalayim
Nebiliyim ya zaten dr da pko demisti aklima gelir durur artik
Kocanın durumu belli değilse ilaçlar da pahalıysa tabi boşa kullanma bence de. Sağlık kısmını düşünmedim çnkü o tarz ilaçların sağlığa olumsuz etkisi olmadığını dinlemiştim benim araştırdığım doktorun bir videosunda. Heee çok pahalı değilse de ben olsam kullanırdım her ihtimale karşın. Ama senin bedenin senin kararın tabiGizlar dr kocama yine sperm testi ver degerler dusuk cikarsa ameliyat ederiz dedi, bende bu ay bosuna dra gidip ilaca baslamiyim diyorum
Hadi iyileş de gelTavsancik cok iyi
Ben daha tam iyilesemedim maalesef bol bol dinleniyorum
He o zaman evet gitme bence de. Boşuna hormon alma. Yek yea bana hala pko gibi gelmiyor. Adet döngüsünde yumurtlama kayabiliyormuş bazen. Belki senin de öyle olduAdetliyken yumurtam var diye pko dedi vallah bende bilmirem, ilacla yumurta buyutup catlaticaktik ya , es durumu belli olmadan gitmiyim diyorum bende
Sen de iyileş gel bir an önce. BekliyoruzTavsancik cok iyi
Ben daha tam iyilesemedim maalesef bol bol dinleniyorum
İnşallah sen ilk denemede tutturursun da başkalarına daha da umut olursunEvet kuzular yaa şansa yani. Az öncede dr barış atada tüp bebek tedavisi yapan ve olmsuz sonuçlanan biriyle yazıştım forumda. O doktor türkiyeye fazla dedi olumsuz sonuçlanan bir tedavi olmasına rağmen. İçim şenlendi o öyle diyince, hayırlar olsun
Sahilde 40-45 dk yürüdüm. Kendime geldim vallahi. Kafam pırıl pırıl. Ben evde olunca iyice deliriyom ya çıkıp yürümem lazım
Cnm şöyle düşüm.. Olumsuz denemeleri olmayan tek bir doktor söyliyebilirmisin?Evet kuzular yaa şansa yani. Az öncede dr barış atada tüp bebek tedavisi yapan ve olmsuz sonuçlanan biriyle yazıştım forumda. O doktor türkiyeye fazla dedi olumsuz sonuçlanan bir tedavi olmasına rağmen. İçim şenlendi o öyle diyince, hayırlar olsun
Ay doğru kuzu yaaa unuttum ben pardon.
Kocanın durumu belli değilse ilaçlar da pahalıysa tabi boşa kullanma bence de. Sağlık kısmını düşünmedim çnkü o tarz ilaçların sağlığa olumsuz etkisi olmadığını dinlemiştim benim araştırdığım doktorun bir videosunda. Heee çok pahalı değilse de ben olsam kullanırdım her ihtimale karşın. Ama senin bedenin senin kararın tabi
Hadi iyileş de gelcücük kadar grubumuzu dağıtma
N Neal bugn yürüyüşe çıktın mı hava güzeldi bugün?
Amiiin amiiin insallah cook tesekkur ederim şükürler olsun tedavi ile vesile olduAşkoş ben yanlşmı hatırlıorm sizin spermlerde sorun yktu?
Ayy evet
Hamilesinnnnnnn süperrrr
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn cnm
Benimki kavga edince elimde telefon görmesin. Hemen diyo ki ne o beni forumdaki arkadaşlarına şikayet mi ediyosun.Yav yörü git kardeş. Burada yatıp kalkıyorum diye adamdan tonla laf işitiyorum. Ben de girmiyorsam artık...Yakında duaya çıkarsın yine kota koyarsa buraya girmeyeyim diye
Bizim 4. Ayımız yarın bitiyor. 5. Aya giriyoruz. Ve ağırlıklı olarak mama olmakla beraber mama ve anne sutu şeklinde gidiyoruz. Hâlâ sütüm arts8n diye damlalar kullanıyorum. Hâlâ günde 9-10 kere emzirmeye çalışıyorum. Ta ki sütüm bitene kadar. Olmuyor olmuyor. Sütüm hiç olmasa diyeceğim ki yok. Ama var olduğu halde aylardır artmıyor. Ümidimi kesmeden devam etmeye çalışıyorum ama çok yıprandım. Lohusaliktaki o kavga beni mahvetti. Ilk iki gün ağrıyan sütten şişen göğüslerim şimdi hamilelik öncesine döndü. Ek gıdaya geçersek biraz olsun vicdanım rahat edecek. Yetersiz hissediyorum...N Neal cnm benm kızım en başından beri emmedi söylemiştim... 4.5 aydır süt sağıyorum... ve en başından beri ek olarak mama veriorum
yani hem anne sütü hemde formül mama bile beslendidği için.. nörolojik kilosuda yeterli düzeyde olduğu için doktorumuz hafif hafif ağır şeyler olmadan başla dedi..
muz püresi.. elma suyu ve yoğurt... hergün birazcık sadece.. bu 6. aya kadar böyle devam edecek azar azar
6. aydan sonra tam anlamayla ek gıdaya geçecez
sütüm bitti nerdeyse.. 10 güne tam biter
Heh bak ne olduklarını biliyorlar. Ben direkt kendim söylüyorum "Dedikodunu yapıyorum" diyeBenimki kavga edince elimde telefon görmesin. Hemen diyo ki ne o beni forumdaki arkadaşlarına şikayet mi ediyosun.
Yetersiz hissettiren de aynı baskı. Mis gibi anneler oldun daha ne yapacaksın? Bunların yaşanmasına sebep olanlar utansın diyeceğim ama utanacak olan baştan yapmazdı zatenBizim 4. Ayımız yarın bitiyor. 5. Aya giriyoruz. Ve ağırlıklı olarak mama olmakla beraber mama ve anne sutu şeklinde gidiyoruz. Hâlâ sütüm arts8n diye damlalar kullanıyorum. Hâlâ günde 9-10 kere emzirmeye çalışıyorum. Ta ki sütüm bitene kadar. Olmuyor olmuyor. Sütüm hiç olmasa diyeceğim ki yok. Ama var olduğu halde aylardır artmıyor. Ümidimi kesmeden devam etmeye çalışıyorum ama çok yıprandım. Lohusaliktaki o kavga beni mahvetti. Ilk iki gün ağrıyan sütten şişen göğüslerim şimdi hamilelik öncesine döndü. Ek gıdaya geçersek biraz olsun vicdanım rahat edecek. Yetersiz hissediyorum...
Gönül ister en az 6 ay su gibi emzirmekBizim 4. Ayımız yarın bitiyor. 5. Aya giriyoruz. Ve ağırlıklı olarak mama olmakla beraber mama ve anne sutu şeklinde gidiyoruz. Hâlâ sütüm arts8n diye damlalar kullanıyorum. Hâlâ günde 9-10 kere emzirmeye çalışıyorum. Ta ki sütüm bitene kadar. Olmuyor olmuyor. Sütüm hiç olmasa diyeceğim ki yok. Ama var olduğu halde aylardır artmıyor. Ümidimi kesmeden devam etmeye çalışıyorum ama çok yıprandım. Lohusaliktaki o kavga beni mahvetti. Ilk iki gün ağrıyan sütten şişen göğüslerim şimdi hamilelik öncesine döndü. Ek gıdaya geçersek biraz olsun vicdanım rahat edecek. Yetersiz hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?