Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de iyiyim çok şükür. Transfer için ilk muayenemi oldum. Her şey yolunda. İkinci muayene ayın 30unda. Büyük ihtimal aralığın ilk haftası transfer olur
Ayy ne güzel. Biz böööyle hep beraber tüplü dalışı çok severiz. Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah Bize de yaz gittikçe
Nebiliyim ya zaten dr da pko demisti aklima gelir durur artik
Yav bırak o pko da ne kadar doğru bir teşhis emin değilim ben. Belki de hafif düzeyde ya da pko görünümü var. Bu zamana kadar hiç görülmemiş, reglin düzenli, kilo problemin yok neblem ya
Gizlar dr kocama yine sperm testi ver degerler dusuk cikarsa ameliyat ederiz dedi, bende bu ay bosuna dra gidip ilaca baslamiyim diyorum
Ne ilacı alacaktın ki? Spermiogramı ne zaman yaptıracak?

Adetliyken yumurtam var diye pko dedi vallah bende bilmirem, ilacla yumurta buyutup catlaticaktik ya , es durumu belli olmadan gitmiyim diyorum bende

Dün evet bugn hayr

Beben doğup ek gıdaya geçtiğinde dilerim bu kdar rahat olursn
Her gün aynı şey yemek istemiyor demek ki ağzının tadını biliyor fıstık
Süper hayırlı haberlerle inşallah

Eveet canim konuşmuştuk daha önce, tedaviye başlamadan önce de sana yazmıştım morfoloji ile alakalı

Gizlar dr kocama yine sperm testi ver degerler dusuk cikarsa ameliyat ederiz dedi, bende bu ay bosuna dra gidip ilaca baslamiyim diyorum
Aşkoş ben yanlşmı hatırlıorm sizin spermlerde sorun yktu?

Eveet canim konuşmuştuk daha önce, tedaviye başlamadan önce de sana yazmıştım morfoloji ile alakalı
Ayy evet
Hamilesinnnnnnn süperrrr
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn cnm

Kuzummmm göznaydn
Evet kuzular yaa şansa yani. Az öncede dr barış atada tüp bebek tedavisi yapan ve olmsuz sonuçlanan biriyle yazıştım forumda. O doktor türkiyeye fazla dedi olumsuz sonuçlanan bir tedavi olmasına rağmen. İçim şenlendi o öyle diyince, hayırlar olsun
Yok askos ya kocam yoktuki hamile kalayim

Nebiliyim ya zaten dr da pko demisti aklima gelir durur artik
Ay doğru kuzu yaaa unuttum ben pardon.
Kocanın durumu belli değilse ilaçlar da pahalıysa tabi boşa kullanma bence de. Sağlık kısmını düşünmedim çnkü o tarz ilaçların sağlığa olumsuz etkisi olmadığını dinlemiştim benim araştırdığım doktorun bir videosunda. Heee çok pahalı değilse de ben olsam kullanırdım her ihtimale karşın. Ama senin bedenin senin kararın tabi
Tavsancik cok iyi
Ben daha tam iyilesemedim maalesef bol bol dinleniyorum
Hadi iyileş de gel cücük kadar grubumuzu dağıtma

N Neal bugn yürüyüşe çıktın mı hava güzeldi bugün?

Hemsirecik canım ben de ergenken birçok doktor bana pcos demişti çünkü adet düzensizliği ve tüylenme vardı. Sonraları tüylenmem de düzensizliğim de geçti ama. Sonra bebek için tabi telaşlanıp göründüm tekrar birkaç doktora. Hepsi "artık pcosun tanımı değişti. Semptomlarından 3 tanesini taşımıyorsanız pcos değilsiniz demektir. Kilolu değilsiniz, adetleriniz düzenli, tüylenmeniz yok, yalnızca yumurtalıklarınızda hafif kistik görünüm var bu da pcos demek değil ve hiçbir şeye engel değil" demişti.

Adetliyken yumurtam var diye pko dedi vallah bende bilmirem, ilacla yumurta buyutup catlaticaktik ya , es durumu belli olmadan gitmiyim diyorum bende
He o zaman evet gitme bence de. Boşuna hormon alma. Yek yea bana hala pko gibi gelmiyor. Adet döngüsünde yumurtlama kayabiliyormuş bazen. Belki senin de öyle oldu
Tavsancik cok iyi
Ben daha tam iyilesemedim maalesef bol bol dinleniyorum
Sen de iyileş gel bir an önce. Bekliyoruz
İnşallah sen ilk denemede tutturursun da başkalarına daha da umut olursun
N Neal bugn yürüyüşe çıktın mı hava güzeldi bugün?
Sahilde 40-45 dk yürüdüm. Kendime geldim vallahi. Kafam pırıl pırıl. Ben evde olunca iyice deliriyom ya çıkıp yürümem lazım

Cnm şöyle düşüm.. Olumsuz denemeleri olmayan tek bir doktor söyliyebilirmisin?
Hayır...
Her doktorun olumsuz denemeleri var
Sonuçta üstün güçleri yok...
Tüp bebekte işin mutfağı embriyologlar

Yav yörü git kardeş. Burada yatıp kalkıyorum diye adamdan tonla laf işitiyorum. Ben de girmiyorsam artık...Yakında duaya çıkarsın yine kota koyarsa buraya girmeyeyim diye
Benimki kavga edince elimde telefon görmesin. Hemen diyo ki ne o beni forumdaki arkadaşlarına şikayet mi ediyosun.

Bizim 4. Ayımız yarın bitiyor. 5. Aya giriyoruz. Ve ağırlıklı olarak mama olmakla beraber mama ve anne sutu şeklinde gidiyoruz. Hâlâ sütüm arts8n diye damlalar kullanıyorum. Hâlâ günde 9-10 kere emzirmeye çalışıyorum. Ta ki sütüm bitene kadar. Olmuyor olmuyor. Sütüm hiç olmasa diyeceğim ki yok. Ama var olduğu halde aylardır artmıyor. Ümidimi kesmeden devam etmeye çalışıyorum ama çok yıprandım. Lohusaliktaki o kavga beni mahvetti. Ilk iki gün ağrıyan sütten şişen göğüslerim şimdi hamilelik öncesine döndü. Ek gıdaya geçersek biraz olsun vicdanım rahat edecek. Yetersiz hissediyorum...

Benimki kavga edince elimde telefon görmesin. Hemen diyo ki ne o beni forumdaki arkadaşlarına şikayet mi ediyosun.
Heh bak ne olduklarını biliyorlar. Ben direkt kendim söylüyorum "Dedikodunu yapıyorum" diye
Yetersiz hissettiren de aynı baskı. Mis gibi anneler oldun daha ne yapacaksın? Bunların yaşanmasına sebep olanlar utansın diyeceğim ama utanacak olan baştan yapmazdı zaten

Gönül ister en az 6 ay su gibi emzirmek
Snra ek gıdaya geçip 2 yılda anne sütüyle devam etmek.. Ama biz elimizden geleni yaptk..
Seninki yine emdi..
Ben 4.5 aydır hergn sağıorm.. Artk acı çekmek bağımlılık yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…