Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bal0ncuk bal0ncuğum benim dikişler kendiliğinden eritmeden galiba yapışmış gibi gözüküyor ama dokununca hafif şişlik var gibi.senin de böyle miydi ne zaman geçti tam olarak? Sanki karnım katlanmış gibi.. Miss Bride senin de sezeryandi dimi kanki ne zaman iyileştiniz tam olarak? Bir de bu regl mi oluyor bilmiyorum 40 gün mü sürcek ben çok sıkıldım

Nasıl yani cnm?
Yapışnmış derkwn anlamadm bulutum sorunu
Yanlardaki düğümü aldırdınmı?
Şişlik normal ama kuzum

Buyrun, bugün de buradan yakıyoruz

Saçmalamakta level atlıoruz......

Nasıl yani cnm?
Yapışnmış derkwn anlamadm bulutum sorunu
Yanlardaki düğümü aldırdınmı?
Şişlik normal ama kuzum

Saçmalamakta level atlıoruz......
Göbek dikişin üstüne düşüyor demek istedim düğüm dediğin kenarlardaki şey sanırım alındı.ama dokununca deri altı şiş gibi geliyor

Doğum yapmş kızlara sesleniorm
Benm gbi olun bebenizi kucağa alıştırmayn
Yökkkk uzmanlar anne sicikliiiğii diyiiiii
Bla bla bla... Ayy yeni nesil anneler col nazlı be
Alıştırmıyım diyorum kv gelip kucağa alıyordu yetmezmiş gibi oda içinde gezdiriyordu uyarınca bıraktı ama ben yokken ağlayınca yine alıp kucakta gezdiriyor daha da uyarmadım.inşallah alışmaz ne diyim bebenin yanından ayrılmıyorum kucağa alıp gezdirmesin diye.çocuğun sırtı ağrıdı diye laf soktu içerdeydim duymuyorum sandı

Göbek dikişin üstüne düşüyor demek istedim düğüm dediğin kenarlardaki şey sanırım alındı.ama dokununca deri altı şiş gibi geliyor
Cnm normal hepsi düzecek daha cık erken

ya hahahahaha ah siz gelinler ah siz gelinler
Bebeğin sırtı ağırıor anlamıosn

ahshhsjs yatmaktan mı ağrıyormuş?

Az kaldiii gelicem biraz daha iyi hissetmeye basliyorum

Cnm normal hepsi düzecek daha cık erken

ya hahahahaha ah siz gelinler ah siz gelinler
Bebeğin sırtı ağırıor anlamıosn
Valla ya çocuğun ağrısı olsa anlamaz mıyım her şeyi en çok büyükler biliyor en iyi kv bile böyleyse çocuğu örtüp duruyor vücudunda ufak su kabarcıkları gibi şeyler çıktı.sıcaktan diyorum laf anlamıyor.bıktırdı

Tövbeler olsun. Her şeye müdahale maşallah. Benimkinin ailesi de karnımı beğenmedi. Çıkmamış ahshjsjs Göbeğimi açıp gezicem insanlar hamile olduğuma inansın diye. Üstümdeki her şey bol, boynumdaki şal uzun, karnımı kapatıyor. Neresini gördünüz de beğenmediniz???
Benim yerime de o güzel havayı içine çek oh mis
Gezioooo cııkkkııılllll
Annesi babası manzarayı görsün diye biz totomuzu dönüp oturduk ama o bile iyi geldi ya. İnsanlıktan çıkmışız resmen

Açıktan müdahale edemiyor alttan alttan etmeye çalışıyor sizinkiler de ayrı alem bol giymeyle göbeğini nerden anlıyorlarhadi gördüler diyelim çıkıp çıkmaması neden bu kadar önemli bebeği gösteriş olarak görüp insanlara göstermeni istiyorlar sanırım enterasan Allah kolaylık versin yakında saklayamacağın boyuta gelir de tatmin olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…