- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.821
Nasıl yani cnm?Bal0ncuk bal0ncuğum benim dikişler kendiliğinden eritmeden galiba yapışmış gibi gözüküyor ama dokununca hafif şişlik var gibi.senin de böyle miydi ne zaman geçti tam olarak? Sanki karnım katlanmış gibi.. Miss Bride senin de sezeryandi dimi kanki ne zaman iyileştiniz tam olarak? Bir de bu regl mi oluyor bilmiyorum 40 gün mü sürcek ben çok sıkıldım
Saçmalamakta level atlıoruz......Buyrun, bugün de buradan yakıyoruz
Göbek dikişin üstüne düşüyor demek istedimNasıl yani cnm?
Yapışnmış derkwn anlamadm bulutum sorunu
Yanlardaki düğümü aldırdınmı?
Şişlik normal ama kuzum
Saçmalamakta level atlıoruz......
Alıştırmıyım diyorum kv gelip kucağa alıyordu yetmezmiş gibi oda içinde gezdiriyordu uyarınca bıraktı ama ben yokken ağlayınca yine alıp kucakta gezdiriyor daha da uyarmadım.inşallah alışmaz ne diyimDoğum yapmş kızlara sesleniorm
Benm gbi olun bebenizi kucağa alıştırmayn
Yökkkk uzmanlar anne sicikliiiğii diyiiiii
Bla bla bla... Ayy yeni nesil anneler col nazlı be
Cnm normal hepsi düzecek daha cık erkenGöbek dikişin üstüne düşüyor demek istedimdüğüm dediğin kenarlardaki şey sanırım alındı.ama dokununca deri altı şiş gibi geliyor
Alıştırmıyım diyorum kv gelip kucağa alıyordu yetmezmiş gibi oda içinde gezdiriyordu uyarınca bıraktı ama ben yokken ağlayınca yine alıp kucakta gezdiriyor daha da uyarmadım.inşallah alışmaz ne diyimbebenin yanından ayrılmıyorum kucağa alıp gezdirmesin diye.çocuğun sırtı ağrıdı diye laf soktu içerdeydim duymuyorum sandı
ahshhsjs yatmaktan mı ağrıyormuş?Alıştırmıyım diyorum kv gelip kucağa alıyordu yetmezmiş gibi oda içinde gezdiriyordu uyarınca bıraktı ama ben yokken ağlayınca yine alıp kucakta gezdiriyor daha da uyarmadım.inşallah alışmaz ne diyimbebenin yanından ayrılmıyorum kucağa alıp gezdirmesin diye.çocuğun sırtı ağrıdı diye laf soktu içerdeydim duymuyorum sandı
Evet kuzular yaa şansa yani. Az öncede dr barış atada tüp bebek tedavisi yapan ve olmsuz sonuçlanan biriyle yazıştım forumda. O doktor türkiyeye fazla dedi olumsuz sonuçlanan bir tedavi olmasına rağmen. İçim şenlendi o öyle diyince, hayırlar olsun
Ay doğru kuzu yaaa unuttum ben pardon.
Kocanın durumu belli değilse ilaçlar da pahalıysa tabi boşa kullanma bence de. Sağlık kısmını düşünmedim çnkü o tarz ilaçların sağlığa olumsuz etkisi olmadığını dinlemiştim benim araştırdığım doktorun bir videosunda. Heee çok pahalı değilse de ben olsam kullanırdım her ihtimale karşın. Ama senin bedenin senin kararın tabi
Hadi iyileş de gelcücük kadar grubumuzu dağıtma
N Neal bugn yürüyüşe çıktın mı hava güzeldi bugün?
Az kaldiii gelicem biraz daha iyi hissetmeye basliyorumHe o zaman evet gitme bence de. Boşuna hormon alma. Yek yea bana hala pko gibi gelmiyor. Adet döngüsünde yumurtlama kayabiliyormuş bazen. Belki senin de öyle oldu
Sen de iyileş gel bir an önce. Bekliyoruz
İnşallah sen ilk denemede tutturursun da başkalarına daha da umut olursun
Sahilde 40-45 dk yürüdüm. Kendime geldim vallahi. Kafam pırıl pırıl. Ben evde olunca iyice deliriyom ya çıkıp yürümem lazım
Valla ya çocuğun ağrısı olsa anlamaz mıyım her şeyi en çok büyükler biliyorCnm normal hepsi düzecek daha cık erken
ya hahahahaha ah siz gelinler ah siz gelinler
Bebeğin sırtı ağırıor anlamıosn
Benim yerime de o güzel havayı içine çek oh mis
Gezioooo cııkkkııılllll
Cnm süt alerjiside olabilirValla ya çocuğun ağrısı olsa anlamaz mıyım her şeyi en çok büyükler biliyoren iyi kv bile böyleyse çocuğu örtüp duruyor vücudunda ufak su kabarcıkları gibi şeyler çıktı.sıcaktan diyorum laf anlamıyor.bıktırdı
Allah korusun ediyimGezioooo cııkkkııılllll
Cnm süt alerjiside olabilir
Takip et lütfen
Tövbeler olsun. Her şeye müdahale maşallah. Benimkinin ailesi de karnımı beğenmedi. Çıkmamış ahshjsjs Göbeğimi açıp gezicem insanlar hamile olduğuma inansın diye. Üstümdeki her şey bol, boynumdaki şal uzun, karnımı kapatıyor. Neresini gördünüz de beğenmediniz???Valla ya çocuğun ağrısı olsa anlamaz mıyım her şeyi en çok büyükler biliyoren iyi kv bile böyleyse çocuğu örtüp duruyor vücudunda ufak su kabarcıkları gibi şeyler çıktı.sıcaktan diyorum laf anlamıyor.bıktırdı
Benim yerime de o güzel havayı içine çek oh mis
Annesi babası manzarayı görsün diye biz totomuzu dönüp oturduk ama o bile iyi geldi ya. İnsanlıktan çıkmışız resmenGezioooo cııkkkııılllll
Açıktan müdahale edemiyor alttan alttan etmeye çalışıyorTövbeler olsun. Her şeye müdahale maşallah. Benimkinin ailesi de karnımı beğenmedi. Çıkmamış ahshjsjs Göbeğimi açıp gezicem insanlar hamile olduğuma inansın diye. Üstümdeki her şey bol, boynumdaki şal uzun, karnımı kapatıyor. Neresini gördünüz de beğenmediniz???
Annesi babası manzarayı görsün diye biz totomuzu dönüp oturduk ama o bile iyi geldi ya. İnsanlıktan çıkmışız resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?