Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun ediyim
Kuzum takip et o kabarcıkları
Kimin anası babası nöliieeeğğğ

sağsam ona da şükür 20 ccnin nesini sağcam sanki 200 cc gibi emiyo kız da bazen.

15 gün sonra ağrım azaldı. lohusalık kırk gün sürdü, sonra bi ay gecmeden regl olmaya devam ettim. yine eski düzende gidiyo, sütün az diye diyolar. fazla olanlar cabuk regl olmazmış.

benim karnım hemen çıktı da noldu, 9 ayda tank gibiydim.

Kimin anası babası nöliieeeğğğ
Kocamın annesiyle babası geldi de kendimi yolacağım az kaldı. "Alerjik astımım var. Yün bana yasak, kaşıntı yapıyor" dedim. Israrla getirmiş. Her yerim kaşınıyor. İlaç da kullanamıyorum. Sinirden kendimi keseceğim, saç diplerimden ayağımın altına kadar kaşınıyorum
sağsam ona da şükür 20 ccnin nesini sağcam sanki 200 cc gibi emiyo kız da bazen.
Ben cc'den anlamaz
benim karnım hemen çıktı da noldu, 9 ayda tank gibiydim.
Benim öyle bir derdim yok zaten. Bana bu kadarı bile zorluk, ağırlık veriyor. Bebek iyi olsun da karnım büyümüş büyümemiş ne yapayım? Ben hariç herkese dert oldu

Ben size hç bişi öğretemiorm
Sinirden neden kendini kesiosn?
Git kv kes

15 gün sonra ağrım azaldı. lohusalık kırk gün sürdü, sonra bi ay gecmeden regl olmaya devam ettim. yine eski düzende gidiyo, sütün az diye diyolar. fazla olanlar cabuk regl olmazmış.
Bilmiyorum ki ilk kez duydum.belki 40 olmadan biter diye umut etmiştim ondan sordum sağolasın

Benim öyle bir derdim yok zaten. Bana bu kadarı bile zorluk, ağırlık veriyor. Bebek iyi olsun da karnım büyümüş büyümemiş ne yapayım? Ben hariç herkese dert oldu
Millet pıtı pıtı geziyo karni azcik buyumus.
Ben de kocama koltuktan kalkamıyorum elimi tutsana diyorum
Doktor zamanında doğsa 3 buçuk kiloyu geçerdi demişti. 37 haftalıkken 3 kilo falandı.
Sonra anı düşüş olunca sıkıntı oldu bizde yani.

Allah zihin açıklığı versin. Bu maçı al da gel. Bize o unvan lazım. Sonra daha ikincisini ekleyeceğiz
Ya var ya bu bebek olaylarına ilk giriştiğimde hep "şimdi hamile kalsam sınav dönemimde karnım burnumda olur. Çalışıcam edicem, strese giricem, sınav günleri desen fiziksel olarak sefillik. Nasıl geçiricem bu dönemleri" diyordum. Hamile kalamadan bu son sınavı da verirsem bu süreci atlatmış oluyorum. Şansa bakki sınavın hemen ardına da tüp bebek randevum var. Bazen diyorum vardı demekki bir bildiği bana vermeyen yaradanın

Sağol kuzu iyi dileklerin için sen nasılsın? Bugün hava yağmurlu ve rüzgarlı bayağı. Hatta o kadar rüzgarlı ki digitürk yine kafayı bozdu, tv bile izlenmiyor sen napıyosun? Gitti mi misafirlerin?

Yaa her şeyin bir zamanı var işte. Ben öncesinde zaten sürekli tarihsel planlamalar yapıyordum kafamda. Yetmedi tüpte de yaptım o hesaplamaları. Sonra transfer iki ay ertelendi. Akıllanmıyoruz işte. Bu bebekler trol neslinin üyesi. "He he siz daha plan yapmaya devam edin. Ben istediğim zaman gelirim" diyorlar

Aynı sokakta kendi evleri var orada kalıyorlar. Herhalde bir hafta falan kalırlar daha. Hava soğudu sanki ya üşüyerek uyandım. İki gündür epey iyiydi. Lodos etkisymiş ama sanırım yarından itibaren fırtına bekleniyor. Demek ki bugünden mi başladı
Sence
Lenayla baş başa takılıoruz
Canı o saate uyanp oyn istemiş
Yemeyip oyun oynamalık bir kız evlat ama ben olsam yerim. Butlarından başla annesi

Hahahah umaem o saatlerde uyandğjda bu düşüncede olursn

Sence
Lenayla baş başa takılıoruz
Canı o saate uyanp oyn istemiş
Oyun önemli baluş elden ne gelir bazı gecelerde sen onu uyandır canın oyun isteyince kıssasa kıssas olsun
Katre_g hatunummmmmm
Bol şanslar bibiğimmmmmmmm
Vur kır parçala bu maçı kazan
Şimdi onlar düşünsün
Ben de sürekli program yapan bir tipimdir, programlarımı alt üst etti bu bebikler
Ay fırtına çıkacaktır doğru çünkü anadolu yakasındayım ben, bir de evin katı yüksek uçuyoruz yani öyle diyim. Hava da kesinlikle serinledi, kombi savaşlarını bırakın artık

Uyandırmakmı
Allahım ne olur biraz daha uyusun die dua ediorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…