- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.841
Kuzum takip et o kabarcıklarıAllah korusun ediyim
Kimin anası babası nöliieeeğğğTövbeler olsun. Her şeye müdahale maşallah. Benimkinin ailesi de karnımı beğenmedi. Çıkmamış ahshjsjs Göbeğimi açıp gezicem insanlar hamile olduğuma inansın diye. Üstümdeki her şey bol, boynumdaki şal uzun, karnımı kapatıyor. Neresini gördünüz de beğenmediniz???
Annesi babası manzarayı görsün diye biz totomuzu dönüp oturduk ama o bile iyi geldi ya. İnsanlıktan çıkmışız resmen
Heh bak ne olduklarını biliyorlar. Ben direkt kendim söylüyorum "Dedikodunu yapıyorum" diye
Yetersiz hissettiren de aynı baskı. Mis gibi anneler oldun daha ne yapacaksın? Bunların yaşanmasına sebep olanlar utansın diyeceğim ama utanacak olan baştan yapmazdı zaten
sağsam ona da şükür 20 ccnin nesini sağcam sanki 200 cc gibi emiyo kız da bazen.Gönül ister en az 6 ay su gibi emzirmek
Snra ek gıdaya geçip 2 yılda anne sütüyle devam etmek.. Ama biz elimizden geleni yaptk..
Seninki yine emdi..
Ben 4.5 aydır hergn sağıorm.. Artk acı çekmek bağımlılık yaptı
15 gün sonra ağrım azaldı. lohusalık kırk gün sürdü, sonra bi ay gecmeden regl olmaya devam ettim. yine eski düzende gidiyo, sütün az diye diyolar. fazla olanlar cabuk regl olmazmış.Bal0ncuk bal0ncuğum benim dikişler kendiliğinden eritmeden galiba yapışmış gibi gözüküyor ama dokununca hafif şişlik var gibi.senin de böyle miydi ne zaman geçti tam olarak? Sanki karnım katlanmış gibi.. Miss Bride senin de sezeryandi dimi kanki ne zaman iyileştiniz tam olarak? Bir de bu regl mi oluyor bilmiyorum 40 gün mü sürcek ben çok sıkıldım
benim karnım hemen çıktı da noldu, 9 ayda tank gibiydim.Tövbeler olsun. Her şeye müdahale maşallah. Benimkinin ailesi de karnımı beğenmedi. Çıkmamış ahshjsjs Göbeğimi açıp gezicem insanlar hamile olduğuma inansın diye. Üstümdeki her şey bol, boynumdaki şal uzun, karnımı kapatıyor. Neresini gördünüz de beğenmediniz???
Kocamın annesiyle babası geldi de kendimi yolacağım az kaldı. "Alerjik astımım var. Yün bana yasak, kaşıntı yapıyor" dedim. Israrla getirmiş. Her yerim kaşınıyor. İlaç da kullanamıyorum. Sinirden kendimi keseceğim, saç diplerimden ayağımın altına kadar kaşınıyorumKimin anası babası nöliieeeğğğ
Ben cc'den anlamazsağsam ona da şükür 20 ccnin nesini sağcam sanki 200 cc gibi emiyo kız da bazen.
Benim öyle bir derdim yok zaten. Bana bu kadarı bile zorluk, ağırlık veriyor. Bebek iyi olsun da karnım büyümüş büyümemiş ne yapayım? Ben hariç herkese dert oldubenim karnım hemen çıktı da noldu, 9 ayda tank gibiydim.
Ben size hç bişi öğretemiormKocamın annesiyle babası geldi de kendimi yolacağım az kaldı. "Alerjik astımım var. Yün bana yasak, kaşıntı yapıyor" dedim. Israrla getirmiş. Her yerim kaşınıyor. İlaç da kullanamıyorum. Sinirden kendimi keseceğim, saç diplerimden ayağımın altına kadar kaşınıyorum
Ben cc'den anlamaz
Benim öyle bir derdim yok zaten. Bana bu kadarı bile zorluk, ağırlık veriyor. Bebek iyi olsun da karnım büyümüş büyümemiş ne yapayım? Ben hariç herkese dert oldu
Bilmiyorum ki ilk kez duydum.belki 40 olmadan biter diye umut etmiştim ondan sordum sağolasın15 gün sonra ağrım azaldı. lohusalık kırk gün sürdü, sonra bi ay gecmeden regl olmaya devam ettim. yine eski düzende gidiyo, sütün az diye diyolar. fazla olanlar cabuk regl olmazmış.
Millet pıtı pıtı geziyo karni azcik buyumus.Benim öyle bir derdim yok zaten. Bana bu kadarı bile zorluk, ağırlık veriyor. Bebek iyi olsun da karnım büyümüş büyümemiş ne yapayım? Ben hariç herkese dert oldu
Yanı biten de var. Zaten 40 gün aynı şiddette sürmüyor. Ben bayağı sıkılmıştım o süreçten o ara ya.Bilmiyorum ki ilk kez duydum.belki 40 olmadan biter diye umut etmiştim ondan sordum sağolasın
Napıyosun sen bu saatlerde forumlarda başı boşUyansanıza saat 04:45 cok eğlenceli
Allah zihin açıklığı versin. Bu maçı al da gel. Bize o unvan lazım. Sonra daha ikincisini ekleyeceğizGünaydın kızlarım bugün akşam sınava gidicem bana şans dileyin
Ya var ya bu bebek olaylarına ilk giriştiğimde hep "şimdi hamile kalsam sınav dönemimde karnım burnumda olur. Çalışıcam edicem, strese giricem, sınav günleri desen fiziksel olarak sefillik. Nasıl geçiricem bu dönemleri" diyordum. Hamile kalamadan bu son sınavı da verirsem bu süreci atlatmış oluyorum. Şansa bakki sınavın hemen ardına da tüp bebek randevum var. Bazen diyorum vardı demekki bir bildiği bana vermeyen yaradanınAllah zihin açıklığı versin. Bu maçı al da gel. Bize o unvan lazım. Sonra daha ikincisini ekleyeceğiz
SenceGünaydın kızlarım bugün akşam sınava gidicem bana şans dileyin
Napıyosun sen bu saatlerde forumlarda başı boş
Yaa her şeyin bir zamanı var işte. Ben öncesinde zaten sürekli tarihsel planlamalar yapıyordum kafamda. Yetmedi tüpte de yaptım o hesaplamaları. Sonra transfer iki ay ertelendi. Akıllanmıyoruz işte. Bu bebekler trol neslinin üyesi. "He he siz daha plan yapmaya devam edin. Ben istediğim zaman gelirim" diyorlarYa var ya bu bebek olaylarına ilk giriştiğimde hep "şimdi hamile kalsam sınav dönemimde karnım burnumda olur. Çalışıcam edicem, strese giricem, sınav günleri desen fiziksel olarak sefillik. Nasıl geçiricem bu dönemleri" diyordum. Hamile kalamadan bu son sınavı da verirsem bu süreci atlatmış oluyorum. Şansa bakki sınavın hemen ardına da tüp bebek randevum var. Bazen diyorum vardı demekki bir bildiği bana vermeyen yaradanın
Sağol kuzu iyi dileklerin için sen nasılsın? Bugün hava yağmurlu ve rüzgarlı bayağı. Hatta o kadar rüzgarlı ki digitürk yine kafayı bozdu, tv bile izlenmiyorsen napıyosun? Gitti mi misafirlerin?
Yemeyip oyun oynamalık bir kız evlat ama ben olsam yerim. Butlarından başla annesiSence
Lenayla baş başa takılıoruz
Canı o saate uyanp oyn istemiş
Hahahah umaem o saatlerde uyandğjda bu düşüncede olursnYaa her şeyin bir zamanı var işte. Ben öncesinde zaten sürekli tarihsel planlamalar yapıyordum kafamda. Yetmedi tüpte de yaptım o hesaplamaları. Sonra transfer iki ay ertelendi. Akıllanmıyoruz işte. Bu bebekler trol neslinin üyesi. "He he siz daha plan yapmaya devam edin. Ben istediğim zaman gelirim" diyorlar
Aynı sokakta kendi evleri var orada kalıyorlar. Herhalde bir hafta falan kalırlar daha. Hava soğudu sanki ya üşüyerek uyandım. İki gündür epey iyiydi. Lodos etkisymiş ama sanırım yarından itibaren fırtına bekleniyor. Demek ki bugünden mi başladı
Yemeyip oyun oynamalık bir kız evlat ama ben olsam yerim. Butlarından başla annesi
Oyun önemli baluş elden ne gelirSence
Lenayla baş başa takılıoruz
Canı o saate uyanp oyn istemiş
Ben de sürekli program yapan bir tipimdir, programlarımı alt üst etti bu bebiklerYaa her şeyin bir zamanı var işte. Ben öncesinde zaten sürekli tarihsel planlamalar yapıyordum kafamda. Yetmedi tüpte de yaptım o hesaplamaları. Sonra transfer iki ay ertelendi. Akıllanmıyoruz işte. Bu bebekler trol neslinin üyesi. "He he siz daha plan yapmaya devam edin. Ben istediğim zaman gelirim" diyorlar
Aynı sokakta kendi evleri var orada kalıyorlar. Herhalde bir hafta falan kalırlar daha. Hava soğudu sanki ya üşüyerek uyandım. İki gündür epey iyiydi. Lodos etkisymiş ama sanırım yarından itibaren fırtına bekleniyor. Demek ki bugünden mi başladı
Yemeyip oyun oynamalık bir kız evlat ama ben olsam yerim. Butlarından başla annesi
UyandırmakmıOyun önemli baluş elden ne gelirbazı gecelerde sen onu uyandır canın oyun isteyince kıssasa kıssas olsun
Şimdi onlar düşünsün
Ben de sürekli program yapan bir tipimdir, programlarımı alt üst etti bu bebikler
Ay fırtına çıkacaktır doğru çünkü anadolu yakasındayım ben, bir de evin katı yüksek uçuyoruz yani öyle diyim. Hava da kesinlikle serinledi, kombi savaşlarını bırakın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?