Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah umaem o saatlerde uyandğjda bu düşüncede olursn
Oyun önemli baluş elden ne gelir bazı gecelerde sen onu uyandır canın oyun isteyince kıssasa kıssas olsun
Ben Katre_g 'nin dediği gibi yaparım. Sonuçta erkek. O beni uyandırıyorsa ben de onu uyandırırım
Ben de Anadolu. Henüz uçmuyor burası ama esiyor. Düne göre bayağı soğudu. Kombiyi daha sık açıyor artık. Hala çok müdahale etmiyorum. Ben dün gece donarken o tişörtünü de çıkarıp öyle yattı. Oğlu gelince intikamını alır

Sağol minik kuşum, girdim geldim. Gayet güzel geçti. Bir aksilik olmazsa bitti artık bu süreç benim için

SMMM Katre

Çuku yanlış hatırlamıyosam siz daha önce eşinle tetkikler yaptırmıştınız ikinizde de sorun tespit etmemişlerdi di mi? Şimdi eski tetkiklerle yorum almaya mı gidiyorsunuz yoksa baştan aşağı tekrar tetkik mi edecek doktor sizi?
Ahahah aynen kuzu bebiş gelince napacak mecbur vuracak kombinin gözüne
ben de bayağı sıkıldım ah analık
Ayy sen böyle söyleyince korktum. Neden sıkıldın ya hemen. Çok mu geliyor ki

Sağol minik kuşum, girdim geldim. Gayet güzel geçti. Bir aksilik olmazsa bitti artık bu süreç benim için

SMMM Katre
Oh geçmişler olsun. Araya ANA gelecek dın dın dın dın
30'unda saat kaçta randevu
Ahahah aynen kuzu bebiş gelince napacak mecbur vuracak kombinin gözüne
Hee hiç işte. Yansın dursun o zaman

Hemsirecik Eşin bir daha ne zaman gidecekti?
cukulatam Bize de yaz doktordan sonra. Güzel haberlerle geeel
Paresilaaa Sizi genetik test için direkt yönlendirdiler mi? Bir dahaki gidişinde mi konuşacaksınız?

Cnmm cukom bugn itibaariyle benmde sütüm bitti

Ne olur uyu diy3ceğin günler kapıda

Katre_g zormu smm sınavı

İnşallah çok güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum
İnşallah kuzum
Kuzu bizim gittiklerimiz infertilite doktoru değildi. Şimdi direk infertilite doktoruna gidip yaptırcaz tekrardan testleri. Tüpten önce baktıralım
inşallah canısıı
Cnmm cukom bugn itibaariyle benmde sütüm bitti

Ne olur uyu diy3ceğin günler kapıda

Katre_g zormu smm sınavı
Olsun bebeğim mamaylada büyüyecek annesi

Bana bırak sen git yat. Tv karşısında uyuyakalmışım akşam yine. Sabbaaaha kadar otururuz kızınla
Keşke ışıklanmak mümkün olsaydı. Bu fırsatı kaçırmazdım. Bütün gün kucakta, sürekli mama saati emzirme saati altı değişti mi gazi çıktı mi oyun mu istedi konuşmak mi istedi kitap okuma saati, kediyle ilgilen balıkla ilgilen yemek yap evi sil supur. Evin bütün ihtiyaçlarını karşıla bi de evin babası ol.
Gece yatarken fark ediyorum her yerimin ağrıdığını yaa

He anladım beybi. Sen de benim gibi bölük pörçük tam da uzman olmayan kişilerle görüştün hep. İyi yaparsın uzman biri görsn o istesin testleri gerekirse. İyi haberlerle gel canım
Bana bırak sen git yat. Tv karşısında uyuyakalmışım akşam yine. Sabbaaaha kadar otururuz kızınla
Keşke öyle bir şey olsa hee, gün gibi mesela bir gün bebekler gece birinde birgün diğerinde falan. Tüm anneler uykuya doysa

Ay ben bugün son sınava girdim ya, sınavdan önce kullandığım yıllık izinlerin acısı olarak da bilgisayarı az önce kapadım o sebeple bana müsaade. Sana da iyi oturmalar neoş

Çokluktan değil rahat rahat gezmek istiyorum iyi markada kullansam kaşıntı yapıyor bende

Balıkları cami avlusuna bırak. Kocana söyle artık alsın götürsün. Hangi biriyle uğraşacaksın yav. Bu da can yani. Ben tek kendime bakamıyorum. Sen üç nüfusa birden bakıyorsun (balıkların hepsini bir saydım). Keşke öyle bir imkan olsa sahiden. Napıyorum ki booomboş oturuyorum öyle :/
Keşke öyle bir şey olsa hee, gün gibi mesela bir gün bebekler gece birinde birgün diğerinde falan. Tüm anneler uykuya doysa
Di mi ya gelsin bu teknoloji
Ay ben bugün son sınava girdim ya, sınavdan önce kullandığım yıllık izinlerin acısı olarak da bilgisayarı az önce kapadım o sebeple bana müsaade. Sana da iyi oturmalar neoş
İyi geceleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…