- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.861
Hahahah umaem o saatlerde uyandğjda bu düşüncede olursn
BenOyun önemli baluş elden ne gelirbazı gecelerde sen onu uyandır canın oyun isteyince kıssasa kıssas olsun
Ben de Anadolu. Henüz uçmuyor burası ama esiyor. Düne göre bayağı soğudu. Kombiyi daha sık açıyor artık. Hala çok müdahale etmiyorum. Ben dün gece donarken o tişörtünü de çıkarıp öyle yattı. Oğlu gelince intikamını alırBen de sürekli program yapan bir tipimdir, programlarımı alt üst etti bu bebikler
Ay fırtına çıkacaktır doğru çünkü anadolu yakasındayım ben, bir de evin katı yüksek uçuyoruz yani öyle diyim. Hava da kesinlikle serinledi, kombi savaşlarını bırakın artık
ben de bayağı sıkıldımYanı biten de var. Zaten 40 gün aynı şiddette sürmüyor. Ben bayağı sıkılmıştım o süreçten o ara ya.
Çok daha iyiyim atlatıyorum canım
Çok şükür kuzum bende iyiyimÇok daha iyiyim atlatıyorum canım
Sen nasılsın
İnşallah çok güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorumÇok şükür kuzum bende iyiyim
Yarın hastaneye gidicez eşimin kontrollerini yaptırıcaz ona göre bir yol izleyelim dedik
Sağol minik kuşum, girdim geldim. Gayet güzel geçti. Bir aksilik olmazsa bitti artık bu süreç benim için
Ahahah aynen kuzu bebiş gelince napacak mecbur vuracak kombinin gözüneBenKatre_g 'nin dediği gibi yaparım. Sonuçta erkek. O beni uyandırıyorsa ben de onu uyandırırım
Ben de Anadolu. Henüz uçmuyor burası ama esiyor. Düne göre bayağı soğudu. Kombiyi daha sık açıyor artık. Hala çok müdahale etmiyorum. Ben dün gece donarken o tişörtünü de çıkarıp öyle yattı. Oğlu gelince intikamını alır
Ayy sen böyle söyleyince korktum. Neden sıkıldın ya hemen. Çok mu geliyor kiben de bayağı sıkıldımah analık
Oh geçmişler olsun. Araya ANA gelecek dın dın dın dınSağol minik kuşum, girdim geldim. Gayet güzel geçti. Bir aksilik olmazsa bitti artık bu süreç benim için
SMMM Katre
Hee hiç işte. Yansın dursun o zamanAhahah aynen kuzu bebiş gelince napacak mecbur vuracak kombinin gözüne
Cnmm cukom bugn itibaariyle benmde sütüm bitti
Ne olur uyu diy3ceğin günler kapıdaBenKatre_g 'nin dediği gibi yaparım. Sonuçta erkek. O beni uyandırıyorsa ben de onu uyandırırım
Ben de Anadolu. Henüz uçmuyor burası ama esiyor. Düne göre bayağı soğudu. Kombiyi daha sık açıyor artık. Hala çok müdahale etmiyorum. Ben dün gece donarken o tişörtünü de çıkarıp öyle yattı. Oğlu gelince intikamını alır
Ohoo daha var. Uyuyayım ben o zaana kadarNe olur uyu diy3ceğin günler kapıda
İnşallah kuzumİnşallah çok güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum
Kuzu bizim gittiklerimiz infertilite doktoru değildi. Şimdi direk infertilite doktoruna gidip yaptırcaz tekrardan testleri. Tüpten önce baktıralımSağol minik kuşum, girdim geldim. Gayet güzel geçti. Bir aksilik olmazsa bitti artık bu süreç benim için
SMMM Katre
Çuku yanlış hatırlamıyosam siz daha önce eşinle tetkikler yaptırmıştınız ikinizde de sorun tespit etmemişlerdi di mi? Şimdi eski tetkiklerle yorum almaya mı gidiyorsunuz yoksa baştan aşağı tekrar tetkik mi edecek doktor sizi?
Ahahah aynen kuzu bebiş gelince napacak mecbur vuracak kombinin gözüne
Ayy sen böyle söyleyince korktum. Neden sıkıldın ya hemen. Çok mu geliyor ki
inşallah canısııOh geçmişler olsun. Araya ANA gelecek dın dın dın dın
30'unda saat kaçta randevu
Hee hiç işte. Yansın dursun o zaman
Hemsirecik Eşin bir daha ne zaman gidecekti?
cukulatam Bize de yaz doktordan sonra. Güzel haberlerle geeel
Paresilaaa Sizi genetik test için direkt yönlendirdiler mi? Bir dahaki gidişinde mi konuşacaksınız?
Olsun bebeğim mamaylada büyüyecek annesiCnmm cukom bugn itibaariyle benmde sütüm bitti
Ne olur uyu diy3ceğin günler kapıda
Katre_g zormu smm sınavı
Saat 12 oldu uyumadı daha hanım. Ölüyorum uykusuzluktanben de bayağı sıkıldımah analık
Bana bırak sen git yat. Tv karşısında uyuyakalmışım akşam yine. Sabbaaaha kadar otururuz kızınlaSaat 12 oldu uyumadı daha hanım. Ölüyorum uykusuzluktan
Keşke ışıklanmak mümkün olsaydı. Bu fırsatı kaçırmazdım. Bütün gün kucakta, sürekli mama saati emzirme saati altı değişti mi gazi çıktı mi oyun mu istedi konuşmak mi istedi kitap okuma saati, kediyle ilgilen balıkla ilgilen yemek yap evi sil supur. Evin bütün ihtiyaçlarını karşıla bi de evin babası ol.Bana bırak sen git yat. Tv karşısında uyuyakalmışım akşam yine. Sabbaaaha kadar otururuz kızınla
Al benden de o kadar sırtım aşırı ağrıyor dinlenmek istiyorumSaat 12 oldu uyumadı daha hanım. Ölüyorum uykusuzluktan
He anladım beybi. Sen de benim gibi bölük pörçük tam da uzman olmayan kişilerle görüştün hep. İyi yaparsın uzman biri görsn o istesin testleri gerekirse. İyi haberlerle gel canımİnşallah kuzum
Kuzu bizim gittiklerimiz infertilite doktoru değildi. Şimdi direk infertilite doktoruna gidip yaptırcaz tekrardan testleri. Tüpten önce baktıralım
inşallah canısıı
Olsun bebeğim mamaylada büyüyecek annesi
Keşke öyle bir şey olsa hee, gün gibi mesela bir gün bebekler gece birinde birgün diğerinde falan. Tüm anneler uykuya doysaBana bırak sen git yat. Tv karşısında uyuyakalmışım akşam yine. Sabbaaaha kadar otururuz kızınla
Çokluktan değil rahat rahat gezmek istiyorum iyi markada kullansam kaşıntı yapıyor bendeSağol minik kuşum, girdim geldim. Gayet güzel geçti. Bir aksilik olmazsa bitti artık bu süreç benim için
SMMM Katre
Çuku yanlış hatırlamıyosam siz daha önce eşinle tetkikler yaptırmıştınız ikinizde de sorun tespit etmemişlerdi di mi? Şimdi eski tetkiklerle yorum almaya mı gidiyorsunuz yoksa baştan aşağı tekrar tetkik mi edecek doktor sizi?
Ahahah aynen kuzu bebiş gelince napacak mecbur vuracak kombinin gözüne
Ayy sen böyle söyleyince korktum. Neden sıkıldın ya hemen. Çok mu geliyor ki
Sessiz bıraktım ama bakalım. Uyur belkiAl benden de o kadar sırtım aşırı ağrıyor dinlenmek istiyorum
Balıkları cami avlusuna bırak. Kocana söyle artık alsın götürsün. Hangi biriyle uğraşacaksın yav. Bu da can yani. Ben tek kendime bakamıyorum. Sen üç nüfusa birden bakıyorsun (balıkların hepsini bir saydım). Keşke öyle bir imkan olsa sahiden. Napıyorum ki booomboş oturuyorum öyle :/Keşke ışıklanmak mümkün olsaydı. Bu fırsatı kaçırmazdım. Bütün gün kucakta, sürekli mama saati emzirme saati altı değişti mi gazi çıktı mi oyun mu istedi konuşmak mi istedi kitap okuma saati, kediyle ilgilen balıkla ilgilen yemek yap evi sil supur. Evin bütün ihtiyaçlarını karşıla bi de evin babası ol.
Gece yatarken fark ediyorum her yerimin ağrıdığını yaa
Di mi ya gelsin bu teknolojiKeşke öyle bir şey olsa hee, gün gibi mesela bir gün bebekler gece birinde birgün diğerinde falan. Tüm anneler uykuya doysa
İyi geceleeerAy ben bugün son sınava girdim ya, sınavdan önce kullandığım yıllık izinlerin acısı olarak da bilgisayarı az önce kapadımo sebeple bana müsaade. Sana da iyi oturmalar neoş
İnşallahSessiz bıraktım ama bakalım. Uyur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?