- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.881
Günaydın günaydın
Günaydın her birinize güzel kalpli kadınlar
İyi diyek iyi olak... Vatandaşın avukatın dilekçeleri ile uğraşıyorumnaber hanımcımlar
nasıl olsun zilli..İyi diyek iyi olak... Vatandaşın avukatın dilekçeleri ile uğraşıyorumsen nasılsın Lena nasıl
naber hanımcımlar
Burada da bahsettikleri lodos fırtınası etkisini göstermeye başladı galibaFırtınalı bir günden herkese günaydın 🌪
peki evin içindeki fırtınalar ne alemdeFırtınalı bir günden herkese günaydın 🌪
hatay bile soğuduysa oraları düşünemiorumBurada da bahsettikleri lodos fırtınası etkisini göstermeye başladı galiba
Cnmm cukom bugn itibaariyle benmde sütüm bitti
Ne olur uyu diy3ceğin günler kapıda
Katre_g zormu smm sınavı
He ben de hiç sevmem zaten ped menstural cup kullanıyorum ama o da sızdırıyor anlamaıdm bu işten bişeyÇokluktan değil rahat rahat gezmek istiyorum iyi markada kullansam kaşıntı yapıyor bende
Kuzu sorunu şimdi gördüm yaaa sorry
Ovvvvv snav klasikmi
He ben de hiç sevmem zaten ped menstural cup kullanıyorum ama o da sızdırıyor anlamaıdm bu işten bişeysen de kullanabilir misin acaba bu kanamalar için belki rahat edersin bilemedim
Kuzu sorunu şimdi gördüm yaaa sorry8 dersin sınavına 2 günde 1er saat arayla giriyorsun. Ve sınavlar klasik. Çalışırken ders çalşmaya zaman yok ee bir de sınav günleri kampüste çoook zor oluyor hem ders çalışmak hem yemek yemek hem sınav beklemek bahçede bütün gün geçen sınav döneminde hep yerlerde süründüm yani o kalabalıkta. En zor sınav gününü geçirmek oluyo yani. Geçen dönem sınav saatleri haricinde girebilecek tuvalet bile yoktu ama şükür bitti artık
Evet cnm dna biraz geç çıkıyorKuzular biz gittik düzen lab. Sperm dna hasarı testini verdik. 7-10 gün içinde çıkıyomuş çıkınca ona göre bi ürolojiye göstercez sonucu. Sonrasında da duruma göre tüp e başlicaz
Kac beden kullaniyon kiz bende s ve m var ilk günler s kullanirsam sizdiriyor m kullanıyorum sende öyle dene bakalim
He ben de hiç sevmem zaten ped menstural cup kullanıyorum ama o da sızdırıyor anlamaıdm bu işten bişeysen de kullanabilir misin acaba bu kanamalar için belki rahat edersin bilemedim
Kuzu sorunu şimdi gördüm yaaa sorry8 dersin sınavına 2 günde 1er saat arayla giriyorsun. Ve sınavlar klasik. Çalışırken ders çalşmaya zaman yok ee bir de sınav günleri kampüste çoook zor oluyor hem ders çalışmak hem yemek yemek hem sınav beklemek bahçede bütün gün geçen sınav döneminde hep yerlerde süründüm yani o kalabalıkta. En zor sınav gününü geçirmek oluyo yani. Geçen dönem sınav saatleri haricinde girebilecek tuvalet bile yoktu ama şükür bitti artık
Hadi hayirlisi olsun asko ilk adimi attiniz devami su gibi kolayca akar gider inşallahKuzular biz gittik düzen lab. Sperm dna hasarı testini verdik. 7-10 gün içinde çıkıyomuş çıkınca ona göre bi ürolojiye göstercez sonucu. Sonrasında da duruma göre tüp e başlicaz
Hadi güzel haberlerle gelKuzular biz gittik düzen lab. Sperm dna hasarı testini verdik. 7-10 gün içinde çıkıyomuş çıkınca ona göre bi ürolojiye göstercez sonucu. Sonrasında da duruma göre tüp e başlicaz
Ay trst olsa ne kasacam ders çalışmayaOvvvvv snav klasikmi
Evet cnm dna biraz geç çıkıyor
Benim aldığımda böyle 2 bedendi. 30 yaş üstü ya da doğum yapmış kadınlar büyük beden almalı yazıyordu ben de büyüğünü aldım. Acaba büyük geldiği için de sızdırır mı? Ucuz bir şey de değilki meret bilmeden bir küçüğünü almaya elim gitmiyoKac beden kullaniyon kiz bende s ve m var ilk günler s kullanirsam sizdiriyor m kullanıyorum sende öyle dene bakalim
Evet buyuksede sizdiriyor, cokmu geliyor yoksa akıntı gibimi, belki takarken altta kalan kan geliyor olabilirHadi güzel haberlerle gelyarıladınız sayılır. Peki sonuçlara göre hemen başlıcak mısınız yoksa bahsettipin kredinin bitmesini beklicek misiniz?
Ay trst olsa ne kasacam ders çalışmayaiş yerinden ders çalşmak için kaç gün yıllık izin aldım bitti izinciklerim
Benim aldığımda böyle 2 bedendi. 30 yaş üstü ya da doğum yapmış kadınlar büyük beden almalı yazıyordu ben de büyüğünü aldım. Acaba büyük geldiği için de sızdırır mı? Ucuz bir şey de değilki meret bilmeden bir küçüğünü almaya elim gitmiyo
Yok çok gelmiyor lekelenme gibi iz bırakıyor. Valla ne bileyim kalan kan mı geliyor anlamadım. İyice temizleyip ilk adetin başladığı andan itibaten cup takıyorum mutlaka. İnternette yorumları okudum milllet adet olduğumu unutuyorum demiş. Ben unutamıyorum çünkü sürekli günlük ped takmayı unutmim de çamaşırım kirlenmesin modundayımEvet buyuksede sizdiriyor, cokmu geliyor yoksa akıntı gibimi, belki takarken altta kalan kan geliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?