Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet buyuksede sizdiriyor, cokmu geliyor yoksa akıntı gibimi, belki takarken altta kalan kan geliyor olabilir
Peki sen adet olduğunu unutuyor musun cup la sende de lekelenme oluyo mu? Yani ben yorumları okuyunca hiçbir şey takmama gerek kalmıcak diye düşünmüştüm de

Peki sen adet olduğunu unutuyor musun cup la sende de lekelenme oluyo mu? Yani ben yorumları okuyunca hiçbir şey takmama gerek kalmıcak diye düşünmüştüm de
Bisey soyliyimmi bu gece sahura kalktim oruc tutayim diye gayet guzel sofra kurdum ve yedikten sonra regl oldugumu hatırladım bende olmuyor ya sızdırma küçüğü dene bakalim birde

Burada da bahsettikleri lodos fırtınası etkisini göstermeye başladı galiba
geceden beri uçuyor buralar
peki evin içindeki fırtınalar ne alemde

hatay bile soğuduysa oraları düşünemiorum
bu gece ağrısı vardı galiba sabaha kadar ağladı gaz damlasını verince rahatladı uyku sersemi vermek aklıma gelmedi.5 te mi ne uyudu.acayip sinir oldum ağlamasına.bütün eklemlerim ağrıdığından uykum olduğundan kafam kaldırmadı normalde sallamayan ben beşiğini sallamaya başladım emzik verdim nafile o ne zaman uyudu ben ne zaman uyudum bilmiyorum sabah olunca özür diledim minnoşumdan başka fırtına yok bugün daha iyiyim çok şükür eşim hep işte zaten kv ile oturup duruyoruz sizde ne var ne yok

peki evin içindeki fırtınalar ne alemde

hatay bile soğuduysa oraları düşünemiorum
Bak yalandan diyor ki neyse kucağımda tutmuyum alışma sonra ben gidince annen zorlanır diyor kıza.sonra yatırıp ağlayınca geri alıyor.ee ağlayınca geri aldın diyorum napayım sen bir şey içiyorsun diyor :) kucağa zorla alıştırıyor :) büyüklere laf anlatmak o kadar zor ki :) emzik ver diyorum ağzına koyup tutturmadan istemiyor diyo alıştırmak tutmak lazım neyse ben yaparım sonra dedim :)

Bende de sızdırır kesin kullanamam sanırım idare ediyim kaldı 23 gün

Nabersiniz sekerler
Aşkoşşşşşşşşşşşşşşş

Ben uyku konusunda senin bir aksion yaşayacağını tahmin etmiştim

Aşkoşşşşşşşşşşşşşşş

Nerden bildin insan uykusuzken çıldırma noktasına geliyormuş eşimi uyandıracaktım işe gidecek diye kıyamadım da o da zaten çocuğu uçak gibi yapıp odanın bir ucundan diğer ucuna koşuyor susturma yöntemine bak

Bisey soyliyimmi bu gece sahura kalktim oruc tutayim diye gayet guzel sofra kurdum ve yedikten sonra regl oldugumu hatırladım bende olmuyor ya sızdırma küçüğü dene bakalim birde
Hamileliğin 8. ayı ramazana denk geldi, şuan borçlar maksimum düzeyde.
Diyorum ki hadi oruç tutayım, sonra sabah uyku sersemi kalkıp su içtiğimi hatırlıyorum. En sonunda bardağın üzerine zıkkım iç diye not yazcam.

Aşkoşşşşşşşşşşşşşşş

Balussssssssss
Gahahahahshsh unutunca bisey olmuyo ic gitsin bende biriktirdim bayadir ya bi yerden başlayım dedim ama baslayamadim hazir kis gelmisken aradan ciksa iyi olur

Kız daha kaç günlük bene
Delimi neeee

Balussssssssss

Gahahahahshsh unutunca bisey olmuyo ic gitsin bende biriktirdim bayadir ya bi yerden başlayım dedim ama baslayamadim hazir kis gelmisken aradan ciksa iyi olur
Özledikkkkkk

O kadar diyosun küçüğünü kesşn alıyorum o zaman
Bende de sızdırır kesin kullanamam sanırım idare ediyim kaldı 23 gün
Valla kullananlar çok memnun aşko. Sen bana bakma benim rahmimden ne hayır gördükki bu konuda görelim
Aaa aaaaa kız çocuk candır canandır yahu iyi bari en azından başta cinsiyet haberinde geçiştirdiği gibi bebeği de geçiştirmiyo bari

Burada da pat küt sesler geliyor ama arka cepheye baktığımız için sadece karşıdaki apartmanı görüyoruz. İnşallah daha fazla zarar vermeden diner fırtına

Ya öyle şey mi olur o rahimde minnak büyücek benim normalde de regl çok olur ondan dedim sızdırır diye
Evet kız canmış gerçekten insan doğunca anlıyor o yüzden bir şey demedim hele aynı düşünceye sahip olsaydı durmazdım yanında..
Allah’a emanetsin parem bizim burda dindi gibi

Bak sen uyuz enişteye
Gerçi kızamıorm ben oğlum olsn istiodm hep oğlan die hissetm
Eşimde hep dua etti kız die
Bizde tam tersi

Burada da pat küt sesler geliyor ama arka cepheye baktığımız için sadece karşıdaki apartmanı görüyoruz. İnşallah daha fazla zarar vermeden diner fırtına

Kızlar Allah korusun sizleri
Allah yardımcısı olsun ordaki herkesin

Ben burda bunu yasadiysam Allah dışarıda kalan insanlara yardım etsin
Bizimde yeni dindi. Hayatımda böyle birşey yaşamadım ben
Bak sen uyuz enişteye
Gerçi kızamıorm ben oğlum olsn istiodm hep oğlan die hissetm
Eşimde hep dua etti kız die
Bizde tam tersi

Kızlar Allah korusun sizleri
Allah yardımcısı olsun ordaki herkesin
Amin amin canım hepimizi Allah korusun haberlere bakmıyorum içim kötü oluyor diye arkadaş yollamis video. köprüden geçen kuryeleri koruyan metrobüs dedim insanlik bitmemiş
TEMİZ MAGAZİN, TEMİZ GÜNDEM on Instagram: “Şiddetli fırtına nedeniyle köprüde savrulma tehlikesi geçiren motokuryelere iki metrobüs böyle siper oldu #fırtına”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…