- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.901
Peki sen adet olduğunu unutuyor musun cup laEvet buyuksede sizdiriyor, cokmu geliyor yoksa akıntı gibimi, belki takarken altta kalan kan geliyor olabilir
Bisey soyliyimmi bu gece sahura kalktim oruc tutayim diye gayet guzel sofra kurdum ve yedikten sonra regl oldugumu hatırladımPeki sen adet olduğunu unutuyor musun cup lasende de lekelenme oluyo mu? Yani ben yorumları okuyunca hiçbir şey takmama gerek kalmıcak diye düşünmüştüm de
geceden beri uçuyor buralarBurada da bahsettikleri lodos fırtınası etkisini göstermeye başladı galiba
bu gece ağrısı vardı galiba sabaha kadar ağladı gaz damlasını verince rahatladı uyku sersemi vermek aklıma gelmedi.5 te mi ne uyudu.acayip sinir oldum ağlamasına.bütün eklemlerim ağrıdığından uykum olduğundan kafam kaldırmadı normalde sallamayan ben beşiğini sallamaya başladım emzik verdim nafile o ne zaman uyudu ben ne zaman uyudum bilmiyorum sabah olunca özür diledim minnoşumdanpeki evin içindeki fırtınalar ne alemde
hatay bile soğuduysa oraları düşünemiorum
Bak yalandan diyor ki neyse kucağımda tutmuyum alışma sonra ben gidince annen zorlanır diyor kıza.sonra yatırıp ağlayınca geri alıyor.ee ağlayınca geri aldın diyorum napayım sen bir şey içiyorsun diyor :) kucağa zorla alıştırıyor :) büyüklere laf anlatmak o kadar zor ki :) emzik ver diyorum ağzına koyup tutturmadan istemiyor diyo alıştırmak tutmak lazım neyse ben yaparım sonra dedim :)peki evin içindeki fırtınalar ne alemde
hatay bile soğuduysa oraları düşünemiorum
Bende de sızdırır kesin kullanamam sanırım idare ediyim kaldı 23 gün
He ben de hiç sevmem zaten ped menstural cup kullanıyorum ama o da sızdırıyor anlamaıdm bu işten bişeysen de kullanabilir misin acaba bu kanamalar için belki rahat edersin bilemedim
Kuzu sorunu şimdi gördüm yaaa sorry8 dersin sınavına 2 günde 1er saat arayla giriyorsun. Ve sınavlar klasik. Çalışırken ders çalşmaya zaman yok ee bir de sınav günleri kampüste çoook zor oluyor hem ders çalışmak hem yemek yemek hem sınav beklemek bahçede bütün gün geçen sınav döneminde hep yerlerde süründüm yani o kalabalıkta. En zor sınav gününü geçirmek oluyo yani. Geçen dönem sınav saatleri haricinde girebilecek tuvalet bile yoktu ama şükür bitti artık
AşkoşşşşşşşşşşşşşşşNabersiniz sekerler
Ben uyku konusunda senin bir aksion yaşayacağını tahmin etmiştimgeceden beri uçuyor buralar
bu gece ağrısı vardı galiba sabaha kadar ağladı gaz damlasını verince rahatladı uyku sersemi vermek aklıma gelmedi.5 te mi ne uyudu.acayip sinir oldum ağlamasına.bütün eklemlerim ağrıdığından uykum olduğundan kafam kaldırmadı normalde sallamayan ben beşiğini sallamaya başladım emzik verdim nafile o ne zaman uyudu ben ne zaman uyudum bilmiyorum sabah olunca özür diledim minnoşumdanbaşka fırtına yok bugün daha iyiyim çok şükür eşim hep işte zaten kv ile oturup duruyoruz sizde ne var ne yok
Nerden bildinAşkoşşşşşşşşşşşşşşş
Ben uyku konusunda senin bir aksion yaşayacağını tahmin etmiştim
Hamileliğin 8. ayı ramazana denk geldi, şuan borçlar maksimum düzeyde.Bisey soyliyimmi bu gece sahura kalktim oruc tutayim diye gayet guzel sofra kurdum ve yedikten sonra regl oldugumu hatırladımbende olmuyor ya sızdırma küçüğü dene bakalim birde
BalussssssssssAşkoşşşşşşşşşşşşşşş
Ben uyku konusunda senin bir aksion yaşayacağını tahmin etmiştim
Gahahahahshsh unutunca bisey olmuyo ic gitsinHamileliğin 8. ayı ramazana denk geldi, şuan borçlar maksimum düzeyde.
Diyorum ki hadi oruç tutayım, sonra sabah uyku sersemi kalkıp su içtiğimi hatırlıyorum. En sonunda bardağın üzerine zıkkım iç diye not yazcam.
Kız daha kaç günlük beneNerden bildininsan uykusuzken çıldırma noktasına geliyormuş eşimi uyandıracaktım işe gidecek diye kıyamadım da o da zaten çocuğu uçak gibi yapıp odanın bir ucundan diğer ucuna koşuyor susturma yöntemine bak
ÖzledikkkkkkBalussssssssss
Gahahahahshsh unutunca bisey olmuyo ic gitsinbende biriktirdim bayadir ya bi yerden başlayım dedim ama baslayamadim hazir kis gelmisken aradan ciksa iyi olur
Kız diye çok sevinmemişti şimdi diyor kız evlat başkaymış iyiki kız olmuş :)Kız daha kaç günlük bene
Delimi neeee
Özledikkkkkk
Ne demek sevinmemiştiKız diye çok sevinmemişti şimdi diyor kız evlat başkaymış iyiki kız olmuş :)
Cinsiyeti öğrenince öyle çok mutlu olduğu bir tepki vermemişti.şaka mı dedi sonra sağlıklı olsunda diye geçiştirdi..hep oğlu olsun istiyordu şimdi düşüncesi değişti en azından şükürNe demek sevinmemişti
O kadar diyosun küçüğünü kesşn alıyorum o zamanBisey soyliyimmi bu gece sahura kalktim oruc tutayim diye gayet guzel sofra kurdum ve yedikten sonra regl oldugumu hatırladımbende olmuyor ya sızdırma küçüğü dene bakalim birde
Valla kullananlar çok memnun aşko. Sen bana bakma benim rahmimden ne hayır gördükki bu konuda görelimBende de sızdırır kesin kullanamam sanırım idare ediyim kaldı 23 gün
Aaa aaaaa kız çocuk candır canandır yahuCinsiyeti öğrenince öyle çok mutlu olduğu bir tepki vermemişti.şaka mı dedi sonra sağlıklı olsunda diye geçiştirdi..hep oğlu olsun istiyordu şimdi düşüncesi değişti en azından şükür
Burada da pat küt sesler geliyor ama arka cepheye baktığımız için sadece karşıdaki apartmanı görüyoruz. İnşallah daha fazla zarar vermeden diner fırtınaYaaaa çok pis korkuyorum. Bizim bloğun çatısı koptuapartmandaki kaplamalar havada uçuşuyor diğer apartmanlara kurşun gibi giriyor camlar zangir zangir ağaçlar devrildi Allah'ım sen yardımcımız ol 4 kişi vefat etmiş
Ya öyle şey mi olur o rahimde minnak büyücekO kadar diyosun küçüğünü kesşn alıyorum o zaman
Valla kullananlar çok memnun aşko. Sen bana bakma benim rahmimden ne hayır gördükki bu konuda görelim
Aaa aaaaa kız çocuk candır canandır yahuiyi bari en azından başta cinsiyet haberinde geçiştirdiği gibi bebeği de geçiştirmiyo bari
Allah’a emanetsin parem bizim burda dindi gibiYaaaa çok pis korkuyorum. Bizim bloğun çatısı koptuapartmandaki kaplamalar havada uçuşuyor diğer apartmanlara kurşun gibi giriyor camlar zangir zangir ağaçlar devrildi Allah'ım sen yardımcımız ol 4 kişi vefat etmiş
Bak sen uyuz enişteyeCinsiyeti öğrenince öyle çok mutlu olduğu bir tepki vermemişti.şaka mı dedi sonra sağlıklı olsunda diye geçiştirdi..hep oğlu olsun istiyordu şimdi düşüncesi değişti en azından şükür
Yaaaa çok pis korkuyorum. Bizim bloğun çatısı koptuapartmandaki kaplamalar havada uçuşuyor diğer apartmanlara kurşun gibi giriyor camlar zangir zangir ağaçlar devrildi Allah'ım sen yardımcımız ol 4 kişi vefat etmiş
Burada da pat küt sesler geliyor ama arka cepheye baktığımız için sadece karşıdaki apartmanı görüyoruz. İnşallah daha fazla zarar vermeden diner fırtına
Ben burda bunu yasadiysam Allah dışarıda kalan insanlara yardım etsinBurada da pat küt sesler geliyor ama arka cepheye baktığımız için sadece karşıdaki apartmanı görüyoruz. İnşallah daha fazla zarar vermeden diner fırtına
Bizimde yeni dindi. Hayatımda böyle birşey yaşamadım benYa öyle şey mi olur o rahimde minnak büyücekbenim normalde de regl çok olur ondan dedim sızdırır diye
Evet kız canmış gerçekten insan doğunca anlıyor o yüzden bir şey demedim hele aynı düşünceye sahip olsaydı durmazdım yanında..
Allah’a emanetsin parem bizim burda dindi gibi
Amin amin canım hepimizi Allah korusunBak sen uyuz enişteye
Gerçi kızamıormben oğlum olsn istiodm hep oğlan die hissetm
Eşimde hep dua etti kız die
Bizde tam tersi
Kızlar Allah korusun sizleri
Allah yardımcısı olsun ordaki herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?