- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.921
Geçmiş olsun bebek dikkat edin kendinize nolur nolmaz camlardan uzak durmaya çalışın. Çok fena esiyo burda da patır kütür ama bir badire olmadı şükür. Balkonda olunca korkuyorum ama ben de sesten ve zangırtıdanYaaaa çok pis korkuyorum. Bizim bloğun çatısı koptuapartmandaki kaplamalar havada uçuşuyor diğer apartmanlara kurşun gibi giriyor camlar zangir zangir ağaçlar devrildi Allah'ım sen yardımcımız ol 4 kişi vefat etmiş
Çok kötüydü ya bildiğin bizim apartmandan kopanlari başka apartmanlara çarpmasını izledim resmenGeçmiş olsun bebek dikkat edin kendinize nolur nolmaz camlardan uzak durmaya çalışın. Çok fena esiyo burda da patır kütür ama bir badire olmadı şükür. Balkonda olunca korkuyorum ama ben de sesten ve zangırtıdan
Bende ozluyom yaa sma vaktim olmuyor niyeyse bu araKız daha kaç günlük bene
Delimi neeee
Özledikkkkkk
Al al ben femometer aldim ikili hem uygun hemde 2 boy geliyor ona bakabilirsinO kadar diyosun küçüğünü kesşn alıyorum o zaman
Valla kullananlar çok memnun aşko. Sen bana bakma benim rahmimden ne hayır gördükki bu konuda görelim
Aaa aaaaa kız çocuk candır canandır yahuiyi bari en azından başta cinsiyet haberinde geçiştirdiği gibi bebeği de geçiştirmiyo bari
Dikkat edin parisim, benimde kardesimin okulunun ve babamin calistigi yerin catisi ucmusÇok kötüydü ya bildiğin bizim apartmandan kopanlari başka apartmanlara çarpmasını izledim resmendikkatli ol
Hah ben de onu almıştım işte. Hatta başta uygun fiyatlı 2liyi alacaktım sonra büyük olur bana yea diyip teklisini aldım. Şimdi daha çok para verip diğerini de alıcamBende ozluyom yaa sma vaktim olmuyor niyeyse bu ara
Al al ben femometer aldim ikili hem uygun hemde 2 boy geliyor ona bakabilirsin
Niye büyuk olsun kizHah ben de onu almıştım işte. Hatta başta uygun fiyatlı 2liyi alacaktım sonra büyük olur bana yea diyip teklisini aldım. Şimdi daha çok para verip diğerini de alıcamPara saçmaya dewamke
Hadi ya ne güzel eniştenin dediği olmuş kız gibisi var mıBak sen uyuz enişteye
Gerçi kızamıormben oğlum olsn istiodm hep oğlan die hissetm
Eşimde hep dua etti kız die
Bizde tam tersi
Kızlar Allah korusun sizleri
Allah yardımcısı olsun ordaki herkesin
Kızzzz evde tüm gn tek ne yapıondaBende ozluyom yaa sma vaktim olmuyor niyeyse bu ara
Al al ben femometer aldim ikili hem uygun hemde 2 boy geliyor ona bakabilirsin
2. Cok istiyorm ama korkuorm aynı şeyleri yaşamaktanHadi ya ne güzel eniştenin dediği olmuş kız gibisi var mı2.ye senin istediğin olur 2.düşünüyor musun bilmiyorum ama Bende oğlan hissedip rüyamda oğlan görüyordum tersine çıktı iyiki tersi olmuş diyorum
Ben demiştiö kahvemi alıp sizi izliecem die hahahhaauykular haram oldu gençliğim bak talan oldu çok sevdim yalan oldu zalım geceler
Bir dahakine her şey güzel olcak bence korkup şartlandırma kendini.bebelerden biri zorsa diğeri kolay olur diye biliyorum.hem lena kuzuma değmedi mi bir dahaki miniş için de değerKızzzz evde tüm gn tek ne yapıonda
2. Cok istiyorm ama korkuorm aynı şeyleri yaşamaktan
Ben demiştiö kahvemi alıp sizi izliecem die hahahhaa
ben her sene dondurma için para ödüorumBir dahakine her şey güzel olcak bence korkup şartlandırma kendini.bebelerden biri zorsa diğeri kolay olur diye biliyorum.hem lena kuzuma değmedi mi bir dahaki miniş için de değerben 4 sene falan bekliyim diyorum sonra tam alışmışken başa sarıcak olmak kötü geliyo bilemedim
İç kahveni afiyet olsunbende birkaç ay sonra o keyif kahvesinden içicem elbet
Dün gece evde su yoktu, kizin mamasini da sadece icme suyu ile yapmak zorundayim, sipariş verdim. Sonra aklıma geldi ne yaptım ben dedim. Iptal edecekken baktım ki yolda. Evle arada üç dakikalık bir mesafe olduğu için hızlı çıkılmış, ama nasıl kötü hissettim anlatamam.Ay bu arada o motokurye ve metrobüslerin videosunu yeni gördüm az önce. Motorlular metrobüslerin arasında yavaş giderken bile savruluyorlarCağnım bekleyen şoförler ve yolcular Paresilaaa
Bu saatte uyuyarak keyif yapanlar hariç herkese günaydın. Gideyim de uyuyayım.Bir dahakine her şey güzel olcak bence korkup şartlandırma kendini.bebelerden biri zorsa diğeri kolay olur diye biliyorum.hem lena kuzuma değmedi mi bir dahaki miniş için de değerben 4 sene falan bekliyim diyorum sonra tam alışmışken başa sarıcak olmak kötü geliyo bilemedim
İç kahveni afiyet olsunbende birkaç ay sonra o keyif kahvesinden içicem elbet
Allah korusun iyiler dimiDikkat edin parisim, benimde kardesimin okulunun ve babamin calistigi yerin catisi ucmusallah yardimcimiz olsun
Düne göre daha iyi gibi. Adliye normalde de çok eserdi. Şu an yağmur çok var fırtına varsa dahi hissetmiyorum
Allah korusun hrkesi cnmDüne göre daha iyi gibi. Adliye normalde de çok eserdi. Şu an yağmur çok var fırtına varsa dahi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?