Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun bebek dikkat edin kendinize nolur nolmaz camlardan uzak durmaya çalışın. Çok fena esiyo burda da patır kütür ama bir badire olmadı şükür. Balkonda olunca korkuyorum ama ben de sesten ve zangırtıdan

Çok kötüydü ya bildiğin bizim apartmandan kopanlari başka apartmanlara çarpmasını izledim resmen dikkatli ol

Kız daha kaç günlük bene
Delimi neeee

Özledikkkkkk
Bende ozluyom yaa sma vaktim olmuyor niyeyse bu ara
Al al ben femometer aldim ikili hem uygun hemde 2 boy geliyor ona bakabilirsin

Hah ben de onu almıştım işte. Hatta başta uygun fiyatlı 2liyi alacaktım sonra büyük olur bana yea diyip teklisini aldım. Şimdi daha çok para verip diğerini de alıcam Para saçmaya dewamke

Bak sen uyuz enişteye
Gerçi kızamıorm ben oğlum olsn istiodm hep oğlan die hissetm
Eşimde hep dua etti kız die
Bizde tam tersi

Kızlar Allah korusun sizleri
Allah yardımcısı olsun ordaki herkesin
Hadi ya ne güzel eniştenin dediği olmuş kız gibisi var mı 2.ye senin istediğin olur 2.düşünüyor musun bilmiyorum ama Bende oğlan hissedip rüyamda oğlan görüyordum tersine çıktı iyiki tersi olmuş diyorum

Kızzzz evde tüm gn tek ne yapıonda

2. Cok istiyorm ama korkuorm aynı şeyleri yaşamaktan

uykular haram oldu gençliğim bak talan oldu çok sevdim yalan oldu zalım geceler
Ben demiştiö kahvemi alıp sizi izliecem die hahahhaa

Kızzzz evde tüm gn tek ne yapıonda

2. Cok istiyorm ama korkuorm aynı şeyleri yaşamaktan

Ben demiştiö kahvemi alıp sizi izliecem die hahahhaa
Bir dahakine her şey güzel olcak bence korkup şartlandırma kendini.bebelerden biri zorsa diğeri kolay olur diye biliyorum.hem lena kuzuma değmedi mi bir dahaki miniş için de değer ben 4 sene falan bekliyim diyorum sonra tam alışmışken başa sarıcak olmak kötü geliyo bilemedim
İç kahveni afiyet olsun bende birkaç ay sonra o keyif kahvesinden içicem elbet

ben her sene dondurma için para ödüorum
4 sene paramı ödiecem
gideyim donmuş cücüklerimi alayım diyorum

Ay bu arada o motokurye ve metrobüslerin videosunu yeni gördüm az önce. Motorlular metrobüslerin arasında yavaş giderken bile savruluyorlar Cağnım bekleyen şoförler ve yolcular Paresilaaa
Dün gece evde su yoktu, kizin mamasini da sadece icme suyu ile yapmak zorundayim, sipariş verdim. Sonra aklıma geldi ne yaptım ben dedim. Iptal edecekken baktım ki yolda. Evle arada üç dakikalık bir mesafe olduğu için hızlı çıkılmış, ama nasıl kötü hissettim anlatamam.

Bu saatte uyuyarak keyif yapanlar hariç herkese günaydın. Gideyim de uyuyayım.

Dikkat edin parisim, benimde kardesimin okulunun ve babamin calistigi yerin catisi ucmus allah yardimcimiz olsun
Allah korusun iyiler dimi a önce mesaj geldi bize de
İlimizde yaşanan fırtına ve olumsuz hava koşulları dikkate alınarak, tavan çökmelerine, oluşabilecek diğer yaralanmalara ve hasarlara karşı makam ve kalem camlarının kapalı tutulması tebliğ olunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…