- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.941
Amin canım aminAllah korusun hrkesi cnm
yok cnm bende onu merak ediyorum çünkü panik yapısı var die
Valla olmayanı da panik yapar o dereceydiyok cnm bende onu merak ediyorum çünkü panik yapısı var die
Disari cikiyorum evde degilimkiKızzzz evde tüm gn tek ne yapıonda
2. Cok istiyorm ama korkuorm aynı şeyleri yaşamaktan
Ben demiştiö kahvemi alıp sizi izliecem die hahahhaa
İyiler canim kardesimin kulagina bi parca carpmis sadece. Görüntüleri gorunce cok uzulduk ya cok ölü var diyorlarAllah korusun iyiler dimia önce mesaj geldi bize de
İlimizde yaşanan fırtına ve olumsuz hava koşulları dikkate alınarak, tavan çökmelerine, oluşabilecek diğer yaralanmalara ve hasarlara karşı makam ve kalem camlarının kapalı tutulması tebliğ olunur.
ölenler varmşş yaSanki dün hiç fırtına çıkmamış gibi... Sanki çatılar uçmamis gibi... Sabah o kadar yağmur yağmamış gibi....
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz arabayla senmi ilgilenionDisari cikiyorum evde degilimkiarabanin bir kac isi vardi onlari hallettim malum benimki yok yoruldum yeminle ya araba degil dert sahibiyiz bu devirde araba demek bile parayla resmen
İyiler canim kardesimin kulagina bi parca carpmis sadece. Görüntüleri gorunce cok uzulduk ya cok ölü var diyorlarfelaketler bitmiyor rabbim korusun
Ben iyiyim de burası hala kapalı, kuvvetli rüzgar ve pat küt bir şeylerin düşme sesleri devam. Dışarı hiç çıkmadım dün ve bugün. Kim bilir nerelerde neler düştü. Kimseye bir şey olmasın daha fazla ya. Görüntüleri de akşam izledim. Özellikle Avrupa yakasında çok yıkım olmuş, çatılar uçmuş, tır devrilmişyok cnm bende onu merak ediyorum çünkü panik yapısı var die
neoş çok merak ettik seniBen iyiyim de burası hala kapalı, kuvvetli rüzgar ve pat küt bir şeylerin düşme sesleri devam. Dışarı hiç çıkmadım dün ve bugün. Kim bilir nerelerde neler düştü. Kimseye bir şey olmasın daha fazla ya. Görüntüleri de akşam izledim. Özellikle Avrupa yakasında çok yıkım olmuş, çatılar uçmuş, tır devrilmiş
4 ölü, 3'ü ağır 19 yaralı diyordu haberlerde dün akşam. O görüntüleri görünce o sayılar çok mümkün gelmiyor. Dışarıda da bu kadar ses çıkaran ne merak ediyorum. Sanki sürekli bir şeyler düşüyor. Beykoz tarafında da bir akrabamızın çatısı uçmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. Artık böyle uç hava olayları normalimiz olacak dedikleri şeyi yaşıyoruz galibaölenler varmşş ya
Gshshsgd dun servisten aldiktan sonra biraz gezmis olabilirim gdgsgs cunku 4 saat bekledim hakkimdi benceölenler varmşş ya
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz arabayla senmi ilgilenion
gezion demi itiraf et
Hatay'a gelseneGshshsgd dun servisten aldiktan sonra biraz gezmis olabilirim gdgsgs cunku 4 saat bekledim hakkimdi bence
Allah korumuş canım.allah bir daha yaşatmasınDisari cikiyorum evde degilimkiarabanin bir kac isi vardi onlari hallettim malum benimki yok yoruldum yeminle ya araba degil dert sahibiyiz bu devirde araba demek bile parayla resmen
İyiler canim kardesimin kulagina bi parca carpmis sadece. Görüntüleri gorunce cok uzulduk ya cok ölü var diyorlarfelaketler bitmiyor rabbim korusun
Evet ölende var yaralananda çok... Düşün sene işten ciktin eve gidiyorsun pat fırtına ağaç üzerine devriliyor...ölenler varmşş ya
kızzzzzzzzzzzzzzzzzz arabayla senmi ilgilenion
gezion demi itiraf et
Burası açıldı ama tekrar başlar mi bilmiyorum.. okullar tatil seferler iptal. Dün eve giderken uçağımi sandımBen iyiyim de burası hala kapalı, kuvvetli rüzgar ve pat küt bir şeylerin düşme sesleri devam. Dışarı hiç çıkmadım dün ve bugün. Kim bilir nerelerde neler düştü. Kimseye bir şey olmasın daha fazla ya. Görüntüleri de akşam izledim. Özellikle Avrupa yakasında çok yıkım olmuş, çatılar uçmuş, tır devrilmiş
Yakin olsa....Hatay'a gelsene
Bu akşam 6'ya kadar uyarı devam ediyordu güncellemedilerse. Dün akşam ablam da toplantıdaydı, tırstım. Eve geç gitti bayağı. Arabayı arkadan ittiriyorlar gibi geldim eve diyor. Arabayı iten fırtına insana ne yapmaz zatenBurası açıldı ama tekrar başlar mi bilmiyorum.. okullar tatil seferler iptal. Dün eve giderken uçağımi sandım
Ovvvvv snav klasikmi
Evet cnm dna biraz geç çıkıyor
Hadi hayirlisi olsun asko ilk adimi attiniz devami su gibi kolayca akar gider inşallah
Hadi güzel haberlerle gelyarıladınız sayılır. Peki sonuçlara göre hemen başlıcak mısınız yoksa bahsettipin kredinin bitmesini beklicek misiniz?
Ay trst olsa ne kasacam ders çalışmayaiş yerinden ders çalşmak için kaç gün yıllık izin aldım bitti izinciklerim
Benim aldığımda böyle 2 bedendi. 30 yaş üstü ya da doğum yapmış kadınlar büyük beden almalı yazıyordu ben de büyüğünü aldım. Acaba büyük geldiği için de sızdırır mı? Ucuz bir şey de değilki meret bilmeden bir küçüğünü almaya elim gitmiyo
cukulatam Sizin o taraflardan da görüntüler vardı. İyi misiniz?
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Tüpe yönlendirilirseniz de hiç beklemeyin derim hazır aileler de destek oluyorken zamlar gelmeden anlaşmış olursunuz merkezleTeşekkür ettim askolar
Ya aileler falanda öğrendi bizim tüp olayını biz onlara hiç söylememiştik ama en sonunda patladım söyledim. Bizde destek oluruz size falan dediler iki tarafta. Şu sonuçlar bi çıksın ona göre belki beklemeyebilirizde katrem
Amin aminAh buralar baya kötü ya. Çok şükür bizde bişey yok ama.
Allah yardımcısı olsun herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?