Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzzz evde tüm gn tek ne yapıonda

2. Cok istiyorm ama korkuorm aynı şeyleri yaşamaktan

Ben demiştiö kahvemi alıp sizi izliecem die hahahhaa
Disari cikiyorum evde degilimki arabanin bir kac isi vardi onlari hallettim malum benimki yok yoruldum yeminle ya araba degil dert sahibiyiz bu devirde araba demek bile parayla resmen
İyiler canim kardesimin kulagina bi parca carpmis sadece. Görüntüleri gorunce cok uzulduk ya cok ölü var diyorlar felaketler bitmiyor rabbim korusun

Sanki dün hiç fırtına çıkmamış gibi... Sanki çatılar uçmamis gibi... Sabah o kadar yağmur yağmamış gibi....
ölenler varmşş ya

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz arabayla senmi ilgilenion
gezion demi itiraf et

N Neal valla istanbuldaki lodosu duyunca senin şu stresli olışlarn aklıma geldi
İyisinmi
N Neal hiç yazmadı Bal0ncuk haberin var mı iyi mi
yok cnm bende onu merak ediyorum çünkü panik yapısı var die
Ben iyiyim de burası hala kapalı, kuvvetli rüzgar ve pat küt bir şeylerin düşme sesleri devam. Dışarı hiç çıkmadım dün ve bugün. Kim bilir nerelerde neler düştü. Kimseye bir şey olmasın daha fazla ya. Görüntüleri de akşam izledim. Özellikle Avrupa yakasında çok yıkım olmuş, çatılar uçmuş, tır devrilmiş

neoş çok merak ettik seni

ölenler varmşş ya
4 ölü, 3'ü ağır 19 yaralı diyordu haberlerde dün akşam. O görüntüleri görünce o sayılar çok mümkün gelmiyor. Dışarıda da bu kadar ses çıkaran ne merak ediyorum. Sanki sürekli bir şeyler düşüyor. Beykoz tarafında da bir akrabamızın çatısı uçmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. Artık böyle uç hava olayları normalimiz olacak dedikleri şeyi yaşıyoruz galiba

Allah korumuş canım.allah bir daha yaşatmasın
ölenler varmşş ya

kızzzzzzzzzzzzzzzzzz arabayla senmi ilgilenion
gezion demi itiraf et
Evet ölende var yaralananda çok... Düşün sene işten ciktin eve gidiyorsun pat fırtına ağaç üzerine devriliyor... Kuryelere içim gitti...
Burası açıldı ama tekrar başlar mi bilmiyorum.. okullar tatil seferler iptal. Dün eve giderken uçağımi sandım
Nurzfr orda da varmış fırtına depremde olmuş iyi misin

Burası açıldı ama tekrar başlar mi bilmiyorum.. okullar tatil seferler iptal. Dün eve giderken uçağımi sandım
Bu akşam 6'ya kadar uyarı devam ediyordu güncellemedilerse. Dün akşam ablam da toplantıdaydı, tırstım. Eve geç gitti bayağı. Arabayı arkadan ittiriyorlar gibi geldim eve diyor. Arabayı iten fırtına insana ne yapmaz zaten

Ovvvvv snav klasikmi

Evet cnm dna biraz geç çıkıyor
Hadi hayirlisi olsun asko ilk adimi attiniz devami su gibi kolayca akar gider inşallah

Teşekkür ettim askolar
Ya aileler falanda öğrendi bizim tüp olayını biz onlara hiç söylememiştik ama en sonunda patladım söyledim. Bizde destek oluruz size falan dediler iki tarafta. Şu sonuçlar bi çıksın ona göre belki beklemeyebilirizde katrem

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Tüpe yönlendirilirseniz de hiç beklemeyin derim hazır aileler de destek oluyorken zamlar gelmeden anlaşmış olursunuz merkezle
Ah buralar baya kötü ya. Çok şükür bizde bişey yok ama.
Allah yardımcısı olsun herkesin
Amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…