- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.961
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Tüpe yönlendirilirseniz de hiç beklemeyin derim hazır aileler de destek oluyorken zamlar gelmeden anlaşmış olursunuz merkezle
Amin amin
Yeni yıldan önce görüş anlaş kuzumTeşekkür ettim askolar
Ya aileler falanda öğrendi bizim tüp olayını biz onlara hiç söylememiştik ama en sonunda patladım söyledim. Bizde destek oluruz size falan dediler iki tarafta. Şu sonuçlar bi çıksın ona göre belki beklemeyebilirizde katrem
Aynen canısı sonuç çıksın gidicezYeni yıldan önce görüş anlaş kuzum
Bizfe benm ailem biodu
Onun ailesinden sadece annesi
Kaynananm her ortamda bal0nck kısır diyip oğlunda sorın olduğunu duyuncaAynen canısı sonuç çıksın gidicez
Ya bizim bebek istediğimizi biliyolardı ama tp olayını bilmiyolardı bende söyledim artıkBizimde sadece anneler babalar biliyo bakalım hayırlısı
Allah’ta seni güldürsünben her sene dondurma için para ödüorum
4 sene paramı ödiecem
gideyim donmuş cücüklerimi alayım diyorum
aslında haberleri izlemesen daha iyi bebiş de senle üzülmesin.gebelik okulundaki ebe olumsuz etkileniriz diye izlemeyin diyordu bize.hala pek izleyemiyorum direk ağlamaya başlıyorum4 ölü, 3'ü ağır 19 yaralı diyordu haberlerde dün akşam. O görüntüleri görünce o sayılar çok mümkün gelmiyor. Dışarıda da bu kadar ses çıkaran ne merak ediyorum. Sanki sürekli bir şeyler düşüyor. Beykoz tarafında da bir akrabamızın çatısı uçmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun. Artık böyle uç hava olayları normalimiz olacak dedikleri şeyi yaşıyoruz galiba
Kaynananm her ortamda bal0nck kısır diyip oğlunda sorın olduğunu duyunca
Yalvarınca
Bizde sonuç öyle oldu
Normalde izlemiyorum da bunda merakta kaldım öyle izledimaslında haberleri izlemesen daha iyi bebiş de senle üzülmesin.gebelik okulundaki ebe olumsuz etkileniriz diye izlemeyin diyordu bize.hala pek izleyemiyorum direk ağlamaya başlıyorum
Gittim geldim. Kafam daha çok karıştı. Bir doktorun ak dediğine diğeri kara diyor ben anlamadım bu işten bir şey
Aahh çok iyi valla yardımcı olurlarsa hem yükünüz hafiflemiş olur hem de beklememiş olursunuz. Sizin adınıza çok çok sevindimTeşekkür ettim askolar
Ya aileler falanda öğrendi bizim tüp olayını biz onlara hiç söylememiştik ama en sonunda patladım söyledim. Bizde destek oluruz size falan dediler iki tarafta. Şu sonuçlar bi çıksın ona göre belki beklemeyebilirizde katrem
NedeeenGittim geldim. Kafam daha çok karıştı. Bir doktorun ak dediğine diğeri kara diyor ben anlamadım bu işten bir şeykararsızlığıma kararsızlık ekleyip geldim
Doktor, sizin durumunuzdaki bir çifte benim şahsi görüşüm aşılama önerrim önce dedi. Tüp bebek de seçilebilir yanlış seçim olmaz ama sizde infertelite sebebi tespit edemiyorum dedi. Sonracıma eşimin sperm değerlerindeki durumu normale yakın olarak değerlendirdi. Bunu bir infertelite sebebi olarak da saymadı. Şu an için sebepsiz infertelite diyebilirim dedi. Yani erkek faktörü diye biliyorken şimdi sebepsiz inferteliteye döndük. Zeynep kamilde yumurtalık folikül sayımı sonucunun iyi olduğu söylenmişti. Bu doktor yaşıma göre normalin bir tık altında olduğunu amh baktırmak gerektiğini söyledi. Amh düşüklüğü de tüp bebeğin başarı oranını düşürüyormuşNedeeen
Bir dk ya ben şeyi anlayamadım. Eşinin morfoloji ve sayı kaçtı? Ben yanlış mı hatırlıyorum ki?Doktor, sizin durumunuzdaki bir çifte benim şahsi görüşüm aşılama önerrim önce dedi. Tüp bebek de seçilebilir yanlış seçim olmaz ama sizde infertelite sebebi tespit edemiyorum dedi. Sonracıma eşimin sperm değerlerindeki durumu normale yakın olarak değerlendirdi. Bunu bir infertelite sebebi olarak da saymadı. Şu an için sebepsiz infertelite diyebilirim dedi. Yani erkek faktörü diye biliyorken şimdi sebepsiz inferteliteye döndük. Zeynep kamilde yumurtalık folikül sayımı sonucunun iyi olduğu söylenmişti. Bu doktor yaşıma göre normalin bir tık altında olduğunu amh baktırmak gerektiğini söyledi. Amh düşüklüğü de tüp bebeğin başarı oranını düşürüyormuşamh için kan verip çıktım, eve bayağı geç geldim çok trafik vardı. Tüm gün faydalı hiçbir şey yaşamamışım gibi geliyo
Yaaa bulutumAllah’ta seni güldürsünyerim o donmuş cücükleri her sene para veriyorsan hiç durma kanki boy boy olsun senin bebeler
aslında haberleri izlemesen daha iyi bebiş de senle üzülmesin.gebelik okulundaki ebe olumsuz etkileniriz diye izlemeyin diyordu bize.hala pek izleyemiyorum direk ağlamaya başlıyorum
Heee işte benmkide bu modelden cukomAyyy ben şokne biçim insanlar var ya
NiyeSaat 01.24 ben bu saate ne yaptm tahmin edin?
Tüketici haklarına şikayet oluşturdum
Acayip sinirliyim....
mama siparişi vermiştim son gün 29du hala getirmediler
Benim de öyle olmuştu sonra öğrendik ki kargo kaybolmuş iptal edildi onca o zaman beklediğimle kaldımmama siparişi vermiştim son gün 29du hala getirmediler
aradım.. kargonun nerde olduğunu bile bilmiyorlar
yüksek ihtimalle öyle olacak ama ben tüketici haklarına zaten şikayet ettm...Benim de öyle olmuştu sonra öğrendik ki kargo kaybolmuş iptal edildi onca o zaman beklediğimle kaldıminşallah öyle olmaz
Ben veremedim sen ver tamamen saçmalık mağdur ediyorlar insanları hiç açıklama da yapmıyorlar aramasan arayan soran getiren yok sonsuza kadar bekletecekleryüksek ihtimalle öyle olacak ama ben tüketici haklarına zaten şikayet ettm...
mahkemeye verecem gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?