Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Tüpe yönlendirilirseniz de hiç beklemeyin derim hazır aileler de destek oluyorken zamlar gelmeden anlaşmış olursunuz merkezle

Amin amin

Aynen öyle düşünüyorum bende şu sonuç çıksın direk memorial a gidip görüşme yapıcam dediğin gibi zamlardan yırtarız

Yeni yıldan önce görüş anlaş kuzum
Bizfe benm ailem biodu
Onun ailesinden sadece annesi

Aynen canısı sonuç çıksın gidicez
Ya bizim bebek istediğimizi biliyolardı ama tp olayını bilmiyolardı bende söyledim artık Bizimde sadece anneler babalar biliyo bakalım hayırlısı
Kaynananm her ortamda bal0nck kısır diyip oğlunda sorın olduğunu duyunca
Yalvarınca
Bizde sonuç öyle oldu

ben her sene dondurma için para ödüorum
4 sene paramı ödiecem
gideyim donmuş cücüklerimi alayım diyorum
Allah’ta seni güldürsün yerim o donmuş cücükleri her sene para veriyorsan hiç durma kanki boy boy olsun senin bebeler
aslında haberleri izlemesen daha iyi bebiş de senle üzülmesin.gebelik okulundaki ebe olumsuz etkileniriz diye izlemeyin diyordu bize.hala pek izleyemiyorum direk ağlamaya başlıyorum

Katre_g Bugün kaçtaydı görüşmeniz? Çıkınca bize de yaz

@Hemsirecik Kardeşine de geçmiş olsun
Gittim geldim. Kafam daha çok karıştı. Bir doktorun ak dediğine diğeri kara diyor ben anlamadım bu işten bir şey kararsızlığıma kararsızlık ekleyip geldim
Aahh çok iyi valla yardımcı olurlarsa hem yükünüz hafiflemiş olur hem de beklememiş olursunuz. Sizin adınıza çok çok sevindim Ben olsam her iki tarafa da söylerdm mesela çünkü bzimkiler de çok yardımcı olur ama eşim istemez

Son düzenleme:
Doktor, sizin durumunuzdaki bir çifte benim şahsi görüşüm aşılama önerrim önce dedi. Tüp bebek de seçilebilir yanlış seçim olmaz ama sizde infertelite sebebi tespit edemiyorum dedi. Sonracıma eşimin sperm değerlerindeki durumu normale yakın olarak değerlendirdi. Bunu bir infertelite sebebi olarak da saymadı. Şu an için sebepsiz infertelite diyebilirim dedi. Yani erkek faktörü diye biliyorken şimdi sebepsiz inferteliteye döndük. Zeynep kamilde yumurtalık folikül sayımı sonucunun iyi olduğu söylenmişti. Bu doktor yaşıma göre normalin bir tık altında olduğunu amh baktırmak gerektiğini söyledi. Amh düşüklüğü de tüp bebeğin başarı oranını düşürüyormuş amh için kan verip çıktım, eve bayağı geç geldim çok trafik vardı. Tüm gün faydalı hiçbir şey yaşamamışım gibi geliyo

Bir dk ya ben şeyi anlayamadım. Eşinin morfoloji ve sayı kaçtı? Ben yanlış mı hatırlıyorum ki?

Yaaa bulutum

Ayyy ben şok ne biçim insanlar var ya
Heee işte benmkide bu modelden cukom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…