- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #211.981
bu arada nasıslınBen veremedim sen ver tamamen saçmalık mağdur ediyorlar insanları hiç açıklama da yapmıyorlar aramasan arayan soran getiren yok sonsuza kadar bekletecekler
Özge Özpirinççi doğurmuş. Evlenmeseydik biz de şimdiye çoktan doğurmuştuk belki. Yanlışı orada mı yaptık acaba
biz kızı büyütmüosmu
At bakam büyütmüş müsün söylerimbiz kızı büyütmüosmu
Gidem de battaniye örem. Az biraz da ev hanımıcılık oynayayım
off sana ve senin gibilere sinir oluorummmmmmmmmmmmmGidem de battaniye örem. Az biraz da ev hanımıcılık oynayayım
Uykusuzbu arada nasıslın
Ee sende yap kafa dağıtıyor böyle şeyler
Fotosunu atarsınGidem de battaniye örem. Az biraz da ev hanımıcılık oynayayım
CanimsinizUykusuzbugün huysuzdu.bugün diyorum çünkü biz günü gecede yaşıyoruz sabaha kadar uyanık uyuduktan sonrada tam uyumadı gazı vardı sanırım yeni çıktı inşallah başka gaz kalmamıştır içinde banyo yapıcak rahatlar uyur baya.
ara ara depresif olsam da iyiyimsen nasılsın bal0ncuğum
Ee sende yap kafa dağıtıyor böyle şeylerben sıkılırım diye battaniye gibi büyük şeyler hiç örmedim anahtarlık yapıp sattım şimdi ece biraz büyüsünde toka işine giricem Nurzfr baya güzel şeyler yapıyor idolüm
Yok artık aşmışsın senCanimsinizsize yeni urunumu göstermedim değil mi
Sagol bebitomm napim ya uğraş kendime iyi oluyo terapi gibi çocuk yapamioz bari oyuncak yapalımYok artık aşmışsın sençok güzeeel eline emeğine sağlık
Bak burda eli sopalılar var döverler seniSagol bebitomm napim ya uğraş kendime iyi oluyo terapi gibi çocuk yapamioz bari oyuncak yapalım
İyi oluyor yaa aynenBak burda eli sopalılar var döverler seniyılbaşında mı tüp bebe olcaktı? Böyle uğraşlar gerçekten terapi gibi özellikle para kazanınca tadından yenmiyor
Sen gidersen bende durmam bende kaçıyorumİyi oluyor yaa aynendayak yemeden kaciom ben
Aynen canısı çok teşekkür ettimGittim geldim. Kafam daha çok karıştı. Bir doktorun ak dediğine diğeri kara diyor ben anlamadım bu işten bir şeykararsızlığıma kararsızlık ekleyip geldim
Aahh çok iyi valla yardımcı olurlarsa hem yükünüz hafiflemiş olur hem de beklememiş olursunuz. Sizin adınıza çok çok sevindimBen olsam her iki tarafa da söylerdm mesela çünkü bzimkiler de çok yardımcı olur ama eşim istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?