Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy lena her yemekten snra 2 keee gaz cıkarırdı hep pırt pırt yapardı ama yinede gazlıydı hahaha
Ve ben yazn ortasında bile çorapla gezer, rezene içer, her türlü yiyeceği araştırırdm gaz olmasn die ama hikaye.. Eğer bebek gazlıysa ne yaparsak yapalm bişey değişmior.. Ama 3 ay snra cidden yeni dönem başlıor.. Kurtuluosn o süreçten

Bacm yapabilsem zaten yapacam
Gerçekten hiç yapamıorm denedim olmuo
Elim yatkn değil

Canimsiniz size yeni urunumu göstermedim değil mi
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmm

İkinize gıcığımmmmm size N Neal de eklendii

Niden

Ay inşallah o zaman 3 ay geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum bende gaz olmasın diye gaz yapcak yiyeceklerden uzak duruyorum ama yine oluyor.üstten çıkaramıyor alttan çıkıyor o da zor oluyor sancı yapıyor.yüzüstü yatırıyorum damla veriyorum ama uykusunda sürekli kısa kısa ağlayıp durdu bir yeri ağrıyor gibi.alttan pırt yaptıda rahatladı biraz şükür..

ben tığı şişi tutmayı bile beceremiyordum o kadar beceriksizdim netteki videoları en yavaş hızda izliyorum salğa anlatır gibi olsun diye ben bile ufak tefek bir şeyler yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın ama sabır lazım

Beceremiorm die

Benm sabrımı lena tüketti

Canimsiniz size yeni urunumu göstermedim değil mi
Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Sen aşmışın ya
Fotosunu atarsın
Bal0ncuk Ben de 1500 tane video izleyip yapmaya başladım ya yetenekten değil yani yapa söke yapa söke oluyor. Bir de şişsiz tığsız şak şak gidiyor bu epey de hızlı ilerliyor çok kalın olduğu için. Normal şartlarda 1-2 günde biter. Çok oturamıyorum diye günlere yaya yaya yapıyorum

Ellerine sağlık

Aa enişte demedin şaşırdım lena napsın oyun istiyordur yavrucağız
Ben onunla laptoptan beri görüşmuorm aşırı huzurluym
He teyzesi sabahtan beri çığlık çığlıpayz

Bana gönder diecem göndermiecen
Boşa nefes tüketmiym

Ne güzel Şeyler yapıyorsunuz ya
Yetenek sıfır bende
Cukommmm yanlz değilsn

Bunun yapılışını görmüştüm pratik gerçekten.yumoş yumoş çok güzel olmuş eline sağlık rengide hoşmuş
Ben onunla laptoptan beri görüşmuorm aşırı huzurluym
He teyzesi sabahtan beri çığlık çığlıpayz

Bana gönder diecem göndermiecen
Boşa nefes tüketmiym

Cukommmm yanlz değilsn
affetmek büyüklüktür dicem ..demiyim az insan çok huzur ben çığlığı da razıyım böyle bir yeri ağrıyormuş gibi inliyor içim kıyılıyor bebeğime

Kuzum inan hepsi öyle bizde yaşadk..
Böyle ayaklarını içine çekip çekip kıpkırmızı kesiliordu geçecek..
Ama lütfen her ama her yemekten snra mutlaka ama mutlaka ağzdan gazını cıkart
Gerekirse 1 saat uğraş ama cıkart..
Bide zinco damla.. Öneririm

İnşallah bal0ncuğum sağolasın.Kucağıma alınca ayaklarını çekiyor hep.ağızdan çıkaramıyor ki karnını doyurup uyuyor gazını çıkartsam uyanıyor.mecbur yatırıyorum.uyanınca da uğraşıyorum alttan kıpkırmızı olup ağlıyor öyle çıkarıyor.ama tam çıkmıyor demek ki.metsil damla kullanıyorum iyi geliyordu şimdi noldu bilmem.kullanmaya devam ediyim olmadı zinco aldırayım

Cnm işte yanlş yapıosn
Uyutnayacaksn
Uyusa bile cıkarttıracaksn
Birikiyor ondan öyle olmuş

Hadi ya bilmiyordum ki.uyansa da çıkartıyım bundan sonra
Aynen cnm.. Ben geceleri bazen uyuduğu için abartısız 45 dk uğraştığımı bilirim
Ben çkarttırdığım halde sancı çekti
Düşün sen çıkarttırmıosn, yavrum sancılanıodur kıyamam..
Bide ılık z. Yağıyla göbeğine masaj yap rahatlatır

Kızlar selammm
Kusura bakmayın hem iş yoğunluğu hem hastane yoğunluğuyla giremedim nasılsınız? Zaten çok keyfim yok bi de moralimi bozan bir şey oldu sizlere de danışmak istiyorum. Koçtaki doktor amhımın tahminen 1.1 seviyesinde, yaşıma göre bir tık düşük olucanı söylemişti. Hatta tüp bebek koordinatörü kadın da sgk nın amhı 1.5 tan düşük olanlarda 3 yıl evlilik ve 2 aşılama şartı aramamasının gündemde olduğu ve bunla ilgili sgkdan yazı beklediklerini söyledi. Bundan tabiki 1.5 altındaki değerlerin kötü olduğu yorumunu çıkardım. Şimdi sonucum gelmiş 0.94. 32 yaş için bu değer kötü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…