- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.001
Ayy lena her yemekten snra 2 keee gaz cıkarırdı hep pırt pırt yapardı ama yinede gazlıydı hahahaUykusuzbugün huysuzdu.bugün diyorum çünkü biz günü gecede yaşıyoruz sabaha kadar uyanık uyuduktan sonrada tam uyumadı gazı vardı sanırım yeni çıktı inşallah başka gaz kalmamıştır içinde banyo yapıcak rahatlar uyur baya.
ara ara depresif olsam da iyiyimsen nasılsın bal0ncuğum
Ee sende yap kafa dağıtıyor böyle şeylerben sıkılırım diye battaniye gibi büyük şeyler hiç örmedim anahtarlık yapıp sattım şimdi ece biraz büyüsünde toka işine giricem Nurzfr baya güzel şeyler yapıyor idolüm
BayıldımmmmmmmmmmmmmmmCanimsinizsize yeni urunumu göstermedim değil mi
NidenAyy lena her yemekten snra 2 keee gaz cıkarırdı hep pırt pırt yapardı ama yinede gazlıydı hahaha
Ve ben yazn ortasında bile çorapla gezer, rezene içer, her türlü yiyeceği araştırırdm gaz olmasn die ama hikaye.. Eğer bebek gazlıysa ne yaparsak yapalm bişey değişmior.. Ama 3 ay snra cidden yeni dönem başlıor.. Kurtuluosn o süreçten
Bacm yapabilsem zaten yapacam
Gerçekten hiç yapamıorm denedim olmuo
Elim yatkn değil
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
İkinize gıcığımmmmm size N Neal de eklendii
Ay inşallah o zaman 3 ay geçmesini sabırsızlıkla bekliyorumAyy lena her yemekten snra 2 keee gaz cıkarırdı hep pırt pırt yapardı ama yinede gazlıydı hahaha
Ve ben yazn ortasında bile çorapla gezer, rezene içer, her türlü yiyeceği araştırırdm gaz olmasn die ama hikaye.. Eğer bebek gazlıysa ne yaparsak yapalm bişey değişmior.. Ama 3 ay snra cidden yeni dönem başlıor.. Kurtuluosn o süreçten
Bacm yapabilsem zaten yapacam
Gerçekten hiç yapamıorm denedim olmuo
Elim yatkn değil
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
İkinize gıcığımmmmm size N Neal de eklendii
Beceremiorm die
Benm sabrımı lena tükettiAy inşallah o zaman 3 ay geçmesini sabırsızlıkla bekliyorumbende gaz olmasın diye gaz yapcak yiyeceklerden uzak duruyorum ama yine oluyor.üstten çıkaramıyor alttan çıkıyor o da zor oluyor sancı yapıyor.yüzüstü yatırıyorum damla veriyorum ama uykusunda sürekli kısa kısa ağlayıp durdu bir yeri ağrıyor gibi.alttan pırt yaptıda rahatladı biraz şükür..
ben tığı şişi tutmayı bile beceremiyordum o kadar beceriksizdim netteki videoları en yavaş hızda izliyorum salğa anlatır gibi olsun diyeben bile ufak tefek bir şeyler yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın ama sabır lazım
Aa enişte demedin şaşırdımBeceremiorm die
Benm sabrımı lena tüketti
Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş. Sen aşmışın yaCanimsinizsize yeni urunumu göstermedim değil mi
Fotosunu atarsın
Ellerine sağlıkEllerine sağlık. Çok güzel olmuş. Sen aşmışın ya
Bal0ncuk Ben de 1500 tane video izleyip yapmaya başladım ya yetenekten değil yani yapa söke yapa söke oluyor. Bir de şişsiz tığsız şak şak gidiyor bu epey de hızlı ilerliyor çok kalın olduğu için. Normal şartlarda 1-2 günde biter. Çok oturamıyorum diye günlere yaya yaya yapıyorum
Eki Görüntüle 2962687
Netten baka baka ya yetenekten diil tığ tutmasını öğrenince oluyoNe güzel Şeyler yapıyorsunuz ya
Yetenek sıfır bende
Netten baka baka ya yetenekten diil tığ tutmasını öğrenince oluyo
Yapmak istememissindir yeterince istesen yaparsınHelal olsun valla ben beceremiyorum denedim daha önce
Ben onunla laptoptan beri görüşmuorm aşırı huzurluymAa enişte demedin şaşırdımlena napsın oyun istiyordur yavrucağız
Bana gönder diecem göndermiecenEllerine sağlık. Çok güzel olmuş. Sen aşmışın ya
Bal0ncuk Ben de 1500 tane video izleyip yapmaya başladım ya yetenekten değil yani yapa söke yapa söke oluyor. Bir de şişsiz tığsız şak şak gidiyor bu epey de hızlı ilerliyor çok kalın olduğu için. Normal şartlarda 1-2 günde biter. Çok oturamıyorum diye günlere yaya yaya yapıyorum
Eki Görüntüle 2962687
Cukommmm yanlz değilsnNe güzel Şeyler yapıyorsunuz ya
Yetenek sıfır bende
Bunun yapılışını görmüştüm pratik gerçekten.yumoş yumoş çok güzel olmuş eline sağlık rengide hoşmuşEllerine sağlık. Çok güzel olmuş. Sen aşmışın ya
Eki Görüntüle 2962687
affetmek büyüklüktür dicem ..demiyimBen onunla laptoptan beri görüşmuorm aşırı huzurluym
He teyzesi sabahtan beri çığlık çığlıpayz
Bana gönder diecem göndermiecen
Boşa nefes tüketmiym
Cukommmm yanlz değilsn
Kuzum inan hepsi öyle bizde yaşadk..Bunun yapılışını görmüştüm pratik gerçekten.yumoş yumoş çok güzel olmuş eline sağlık rengide hoşmuş
affetmek büyüklüktür dicem ..demiyimaz insan çok huzur ben çığlığı da razıyım böyle bir yeri ağrıyormuş gibi inliyor içim kıyılıyor bebeğime
İnşallah bal0ncuğum sağolasın.Kucağıma alınca ayaklarını çekiyor hep.ağızdan çıkaramıyor ki karnını doyurup uyuyor gazını çıkartsam uyanıyor.mecbur yatırıyorum.uyanınca da uğraşıyorum alttan kıpkırmızı olup ağlıyor öyle çıkarıyor.ama tam çıkmıyor demek ki.metsil damla kullanıyorum iyi geliyordu şimdi noldu bilmem.kullanmaya devam ediyim olmadı zinco aldırayımKuzum inan hepsi öyle bizde yaşadk..
Böyle ayaklarını içine çekip çekip kıpkırmızı kesiliordu geçecek..
Ama lütfen her ama her yemekten snra mutlaka ama mutlaka ağzdan gazını cıkart
Gerekirse 1 saat uğraş ama cıkart..
Bide zinco damla.. Öneririm
Cnm işte yanlş yapıosnİnşallah bal0ncuğum sağolasın.Kucağıma alınca ayaklarını çekiyor hep.ağızdan çıkaramıyor ki karnını doyurup uyuyor gazını çıkartsam uyanıyor.mecbur yatırıyorum.uyanınca da uğraşıyorum alttan kıpkırmızı olup ağlıyor öyle çıkarıyor.ama tam çıkmıyor demek ki.metsil damla kullanıyorum iyi geliyordu şimdi noldu bilmem.kullanmaya devam ediyim olmadı zinco aldırayım
Hadi ya bilmiyordum ki.uyansa da çıkartıyım bundan sonraCnm işte yanlş yapıosn
Uyutnayacaksn
Uyusa bile cıkarttıracaksn
Birikiyor ondan öyle olmuş
Aynen cnm.. Ben geceleri bazen uyuduğu için abartısız 45 dk uğraştığımı bilirimHadi ya bilmiyordum ki.uyansa da çıkartıyım bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?