- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.021
Yapmak istememissindir yeterince istesen yaparsın
Ben onunla laptoptan beri görüşmuorm aşırı huzurluym
He teyzesi sabahtan beri çığlık çığlıpayz
Bana gönder diecem göndermiecen
Boşa nefes tüketmiym
Cukommmm yanlz değilsn
Kuzum burda 0.01 amh bile doğal hamile kalanlar gördükKızlar selammm
Kusura bakmayın hem iş yoğunluğu hem hastane yoğunluğuyla giremedim nasılsınız? Zaten çok keyfim yok bi de moralimi bozan bir şey oldu sizlere de danışmak istiyorum. Koçtaki doktor amhımın tahminen 1.1 seviyesinde, yaşıma göre bir tık düşük olucanı söylemişti. Hatta tüp bebek koordinatörü kadın da sgk nın amhı 1.5 tan düşük olanlarda 3 yıl evlilik ve 2 aşılama şartı aramamasının gündemde olduğu ve bunla ilgili sgkdan yazı beklediklerini söyledi. Bundan tabiki 1.5 altındaki değerlerin kötü olduğu yorumunu çıkardım. Şimdi sonucum gelmiş 0.94. 32 yaş için bu değer kötü mü
Kuzum burda 0.01 amh bile doğal hamile kalanlar gördükAma bilemiyorum doktor neye yönlendirdi seni direk başlayalım mı dedi
Kızlar selammm
Kusura bakmayın hem iş yoğunluğu hem hastane yoğunluğuyla giremedim nasılsınız? Zaten çok keyfim yok bi de moralimi bozan bir şey oldu sizlere de danışmak istiyorum. Koçtaki doktor amhımın tahminen 1.1 seviyesinde, yaşıma göre bir tık düşük olucanı söylemişti. Hatta tüp bebek koordinatörü kadın da sgk nın amhı 1.5 tan düşük olanlarda 3 yıl evlilik ve 2 aşılama şartı aramamasının gündemde olduğu ve bunla ilgili sgkdan yazı beklediklerini söyledi. Bundan tabiki 1.5 altındaki değerlerin kötü olduğu yorumunu çıkardım. Şimdi sonucum gelmiş 0.94. 32 yaş için bu değer kötü mü
Hiçbir şey olmayacak. Aşılamayı atlayıp tüpe yönlendirecektir. O yönlendirmese bile ben olsam direkt tüpe geçerim. Tehlike çanları çalacak bir şey yok. Bir yumurtalığında 5-6 diğerinde 2-3 yumurta vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kaliteli spermleri seçecekleri için yeterince embriyo elde edeceksinizdir diye düşünüyorum. Daha önce de demiştim amh tek başına değerlendirilmiyor. Antral folikül sayımı ve diğer hormon değerlerinle beraber değerlendiriliyor. Düzeltilmiş amh mı ne diyorlardı hatta sanırım ona.Yok canım ya bence sizin durumunuzdaki çift önce aşılama denemeli dedi. Amhının da bir tık yaşıtlarına göre düşük olucanı tahmin ediyorum ama endişe edecek seviyede olmayacktır bence dedi. Tahmin olarak da 1.1 gibi çıkacaktır demişti. Ama internette bakıyorum 1 in altında tehlike çanları çalar yazıyo. Zaten sperm kıtlığımız var yumurta da kıtsa napıcazamh da işin içine girince iyice kafam karıştı
Kız sende de var ya fil hafızası var yaaaa nerden hatırlıyosun yumurtalık sayımı ben olsam hemen siliyorum hafızadanHiçbir şey olmayacak. Aşılamayı atlayıp tüpe yönlendirecektir. O yönlendirmese bile ben olsam direkt tüpe geçerim. Tehlike çanları çalacak bir şey yok. Bir yumurtalığında 5-6 diğerinde 2-3 yumurta vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kaliteli spermleri seçecekleri için yeterince embriyo elde edeceksinizdir diye düşünüyorum. Daha önce de demiştim amh tek başına değerlendirilmiyor. Antral folikül sayımı ve diğer hormon değerlerinle beraber değerlendiriliyor. Düzeltilmiş amh mı ne diyorlardı hatta sanırım ona.KelebekkB Koş gel. Bunun da uzmanı sendin
Hatta şimdi aklıma geldiParesilaaa 'yı da bir doktor böyle amh yüzünden alarma geçirmişti. Sonra antrak folikül sayımında yumurta sayısı iyi çıktığı için yeni gittiği doktor "Bu kadar acil bir durum yok" gibi bir şey demişti değil mi?
Ümraniye çöplüğü gibi benim hafızam. Sütü ocakta unutuyorum ama böyle şeyleri hatırlıyorumKız sende de var ya fil hafızası var yaaaa nerden hatırlıyosun yumurtalık sayımı ben olsam hemen siliyorum hafızadan
Valla ben bu işlerden bir şey de anlamadım ki zaten. Bir doktor eşime subfertil dedi, biri imkansız değil ama zor bu değerlerle dedi, diğeri normale yakın olumsuz bir etkisi olmaz dedi. Bir doktor amha gerek bile duymadı folikül sayarak, öteki folikül sayıp muhtemelen düşük çıkacak dediçok zormuş bu olaylar yarın bir bakim doktorla telefonla görüşmeye çalışıcam, onun yorumu ne olacak bakalım bu amha.
Yani anlamadım ki bir şey, morfoloji hariç her şey düşüktü. Kimisi referansa çok yakındı kimisi daha düşüktü. Zeynep kamildeki doktor da direkt subfertil yazmıştı rapora. Diyorum ya kafamı netleştirmeye gittim daha da karışıp geldimÜmraniye çöplüğü gibi benim hafızam. Sütü ocakta unutuyorum ama böyle şeyleri hatırlıyorum
Sen bu doktorla bir görüş olmadı başka da buluruz kafan netleşsin diye. Yalnız amh'ta bir sorun görülmese dahi bizim eşlerin durumu tüplük. Ben o kısma takıldım, neden aşılama dedi ki
Aa ben yanlış hatırlıyorum demek ki ya. Morfoloji de düşük gibi kalmış aklımda. Gerçi sayı ve hareketin de belli bir seviyenin üstünde olması gerekiyor aşılamada. Bir de başarı oranı daha düşük. Yani hiç yok değil tabii ki ilk aşılaması tutan da var ama maalesef çok da düşük maliyetli bir yöntem değil. O oranlara o maliyetler değer mi emin değilim. Zor bir karar. Bize üç doktor da aşağı yukarı aynı şeyi dediği için pek kafamın karışacağı bir durum olmamıştıYani anlamadım ki bir şey, morfoloji hariç her şey düşüktü. Kimisi referansa çok yakındı kimisi daha düşüktü. Zeynep kamildeki doktor da direkt subfertil yazmıştı rapora. Diyorum ya kafamı netleştirmeye gittim daha da karışıp geldim
Canim endiselenme öncelikle. 1.1 ya da 1 in biraz altlari tehlikeli canlar ifade etmiyor. 0.01 ile dogal yoldan hamile kalan var.Yok canım ya bence sizin durumunuzdaki çift önce aşılama denemeli dedi. Amhının da bir tık yaşıtlarına göre düşük olucanı tahmin ediyorum ama endişe edecek seviyede olmayacktır bence dedi. Tahmin olarak da 1.1 gibi çıkacaktır demişti. Ama internette bakıyorum 1 in altında tehlike çanları çalar yazıyo. Zaten sperm kıtlığımız var yumurta da kıtsa napıcazamh da işin içine girince iyice kafam karıştı
Oh ellerine sağlık. Peki cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz?Canim endiselenme öncelikle. 1.1 ya da 1 in biraz altlari tehlikeli canlar ifade etmiyor. 0.01 ile dogal yoldan hamile kalan var.
Amh testi ile birlikte folukul sayimi ve fsh testi de önemli birlikte değerlendirilir. Benim ilk testim 1.0 cikmisti ama folukul sayım iyi çıkıyordu ama ben 1.0 sanıyordum sonra tekrar yaptirdim 2.13 cikti yani hangisi doğru bilemiyorum ama Şişli memorial 1.0 ı baz aldı
Tedavi ile ilk deneme de pozitif sonucu aldik şükürler olsun rabbime ve toplanan butun yumurtalarim 11 mm olanlar bile dolu çıktı hepsi dr da beklemiyoruz kucuklerden demisti rabbime şükürler olsun.
Kucuk yumurtaların bile dolu çıkmasını ettiğim dualara, beslenmeme ve kullandığım vitaminlere bağladım yaşım 28 buarada.
Kullandigim vitaminler yumurta kalitesini artırıcı.:
Omega 3 (kaliteli en iyilerden seçmeye calistim)
Co10 200 mg
L arginine 1000 mg
C vitamini 1000 mg
Ari sütü
Proxeed plus woman ( 1 ay )
C life macun ( 2 ay)
Tedaviden önce paketli gidalari , gluteni kestim saglikli beslenmeye çalıştım.
Benim yaptıklarım bunlardi canim.
Ben çıkarttırmıyorum değil uyuyorAynen cnm.. Ben geceleri bazen uyuduğu için abartısız 45 dk uğraştığımı bilirim
Ben çkarttırdığım halde sancı çekti
Düşün sen çıkarttırmıosn, yavrum sancılanıodur kıyamam..
Bide ılık z. Yağıyla göbeğine masaj yap rahatlatır
Kuzummmm (daha yeni yazabiliyorummmdayler dayler tazw annişimiz❤❤
Sag ol canimmm
Sağ ol hacimmmdayler dayler Nurzfr Öğretmenler gününüz kutlu olsuun
@Miss Bride Sen de mi öğretmendin yaa emin olamadım bak şimdi
Sağ ol bacimmTeşekkür ederim kuzularN Neal dayler dayler kuzular öğretmenler gününüz kutlu olsun 3600 ve diğer haklariniz hayırlı olsun bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun arkadaşlar
Sağ ol kuzummdayler dayler Nurzfr N Neal ve Bal0ncuk eşinin öğretmenler günü kutlu olsun... (Hatirlamadigim var ise affola)
Yevrum
Ya sut durumlari nasil ne yapiyorsun? Benimki meme tutmyor ve sagarak da bir yere kadar yetiyor, mama destegi yapıyorum mecbur, mama fazla sut az olyor gunluk beslenmede. Senin de mi tutmyorDün gece evde su yoktu, kizin mamasini da sadece icme suyu ile yapmak zorundayim, sipariş verdim. Sonra aklıma geldi ne yaptım ben dedim. Iptal edecekken baktım ki yolda. Evle arada üç dakikalık bir mesafe olduğu için hızlı çıkılmış, ama nasıl kötü hissettim anlatamam.
Burdayim kuzum.. sut isleri canimi skti
İnatçı oğlum benim
BayildimmmmEllerine sağlık. Çok güzel olmuş. Sen aşmışın ya
Bal0ncuk Ben de 1500 tane video izleyip yapmaya başladım ya yetenekten değil yani yapa söke yapa söke oluyor. Bir de şişsiz tığsız şak şak gidiyor bu epey de hızlı ilerliyor çok kalın olduğu için. Normal şartlarda 1-2 günde biter. Çok oturamıyorum diye günlere yaya yaya yapıyorum
Eki Görüntüle 2962687
Iyimisiniz dayloss nasil gidiyor annelikKuzummmm (daha yeni yazabiliyorummm)
Sag ol canimmm
Sağ ol hacimmm
Sağ ol bacimm
Aman o haklar gelmeden inanmamher ogretmene eşitlik olsun, sozlesmesi ucretlisi vs olmasın artikk...
Sağ ol kuzumm
Yevrum
Ya sut durumlari nasil ne yapiyorsun? Benimki meme tutmyor ve sagarak da bir yere kadar yetiyor, mama destegi yapıyorum mecbur, mama fazla sut az olyor gunluk beslenmede. Senin de mi tutmyor
Burdayim kuzum.. sut isleri canimi skti
İnatçı oğlum benim
Bayildimmmm
Kuzum mememi almiyor çok üzülüyorumIyimisiniz dayloss nasil gidiyor annelik
Aşılamaya o kadar para vereceğime o parayı tüp e eklerim diye düşünüyorum benYok canım ya bence sizin durumunuzdaki çift önce aşılama denemeli dedi. Amhının da bir tık yaşıtlarına göre düşük olucanı tahmin ediyorum ama endişe edecek seviyede olmayacktır bence dedi. Tahmin olarak da 1.1 gibi çıkacaktır demişti. Ama internette bakıyorum 1 in altında tehlike çanları çalar yazıyo. Zaten sperm kıtlığımız var yumurta da kıtsa napıcazamh da işin içine girince iyice kafam karıştı
Katroşşşç katroşşşşşKızlar selammm
Silikon m3me ucu denednmi dayloşKuzum mememi almiyor çok üzülüyorumsagiyorum ama sagmakla o kadar olamiyor, mama daha cok veriyorum mecbur... Kafama cok takıyorum
Benim amh 0.3 canım. İlk önce doktor donör dedi düşün yani tüp bile değil başımdan aşağı kaynar su döküldü. ikinci gittigimde tüp dedi.. sonrasında tabiki doktor değiştirdim. Evet amh 0.3 ama yumurta sayımin çok iyi düzeltilmiş amh 2 li birşey demişti tam hatırlamıyorum ve ben 34 yaşındayım. Eşimin sperm değerine ise deli dana gibiler nereye gideceklerini şaşırıyorlar demişti. Olumsuz sonuclansa dahi 3 kere hamile kaldım. Yumurta kalitesi önemli bana göre.Kızlar selammm
Aynen öyle maşallah hafizanaHiçbir şey olmayacak. Aşılamayı atlayıp tüpe yönlendirecektir. O yönlendirmese bile ben olsam direkt tüpe geçerim. Tehlike çanları çalacak bir şey yok. Bir yumurtalığında 5-6 diğerinde 2-3 yumurta vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kaliteli spermleri seçecekleri için yeterince embriyo elde edeceksinizdir diye düşünüyorum. Daha önce de demiştim amh tek başına değerlendirilmiyor. Antral folikül sayımı ve diğer hormon değerlerinle beraber değerlendiriliyor. Düzeltilmiş amh mı ne diyorlardı hatta sanırım ona.KelebekkB Koş gel. Bunun da uzmanı sendin
Hatta şimdi aklıma geldiParesilaaa 'yı da bir doktor böyle amh yüzünden alarma geçirmişti. Sonra antrak folikül sayımında yumurta sayısı iyi çıktığı için yeni gittiği doktor "Bu kadar acil bir durum yok" gibi bir şey demişti değil mi?
noliiiiiiiiiiiiiiiBana gün aymadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?