Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmak istememissindir yeterince istesen yaparsın

Hahahahha
Ben onunla laptoptan beri görüşmuorm aşırı huzurluym
He teyzesi sabahtan beri çığlık çığlıpayz

Bana gönder diecem göndermiecen
Boşa nefes tüketmiym

Cukommmm yanlz değilsn

Ah baluşuum ahh ne modeller var bende bebem olsun anama ördürcem kendim denemiyorum bilr artık

Kuzum burda 0.01 amh bile doğal hamile kalanlar gördük Ama bilemiyorum doktor neye yönlendirdi seni direk başlayalım mı dedi

Kuzum burda 0.01 amh bile doğal hamile kalanlar gördük Ama bilemiyorum doktor neye yönlendirdi seni direk başlayalım mı dedi

Yok canım ya bence sizin durumunuzdaki çift önce aşılama denemeli dedi. Amhının da bir tık yaşıtlarına göre düşük olucanı tahmin ediyorum ama endişe edecek seviyede olmayacktır bence dedi. Tahmin olarak da 1.1 gibi çıkacaktır demişti. Ama internette bakıyorum 1 in altında tehlike çanları çalar yazıyo. Zaten sperm kıtlığımız var yumurta da kıtsa napıcaz amh da işin içine girince iyice kafam karıştı

Hiçbir şey olmayacak. Aşılamayı atlayıp tüpe yönlendirecektir. O yönlendirmese bile ben olsam direkt tüpe geçerim. Tehlike çanları çalacak bir şey yok. Bir yumurtalığında 5-6 diğerinde 2-3 yumurta vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kaliteli spermleri seçecekleri için yeterince embriyo elde edeceksinizdir diye düşünüyorum. Daha önce de demiştim amh tek başına değerlendirilmiyor. Antral folikül sayımı ve diğer hormon değerlerinle beraber değerlendiriliyor. Düzeltilmiş amh mı ne diyorlardı hatta sanırım ona. KelebekkB Koş gel. Bunun da uzmanı sendin

Hatta şimdi aklıma geldi Paresilaaa 'yı da bir doktor böyle amh yüzünden alarma geçirmişti. Sonra antrak folikül sayımında yumurta sayısı iyi çıktığı için yeni gittiği doktor "Bu kadar acil bir durum yok" gibi bir şey demişti değil mi?

Son düzenleme:
Kız sende de var ya fil hafızası var yaaaa nerden hatırlıyosun yumurtalık sayımı ben olsam hemen siliyorum hafızadan

Valla ben bu işlerden bir şey de anlamadım ki zaten. Bir doktor eşime subfertil dedi, biri imkansız değil ama zor bu değerlerle dedi, diğeri normale yakın olumsuz bir etkisi olmaz dedi. Bir doktor amha gerek bile duymadı folikül sayarak, öteki folikül sayıp muhtemelen düşük çıkacak dedi çok zormuş bu olaylar yarın bir bakim doktorla telefonla görüşmeye çalışıcam, onun yorumu ne olacak bakalım bu amha.

Ümraniye çöplüğü gibi benim hafızam. Sütü ocakta unutuyorum ama böyle şeyleri hatırlıyorum

Sen bu doktorla bir görüş olmadı başka da buluruz kafan netleşsin diye. Yalnız amh'ta bir sorun görülmese dahi bizim eşlerin durumu tüplük. Ben o kısma takıldım, neden aşılama dedi ki

Yani anlamadım ki bir şey, morfoloji hariç her şey düşüktü. Kimisi referansa çok yakındı kimisi daha düşüktü. Zeynep kamildeki doktor da direkt subfertil yazmıştı rapora. Diyorum ya kafamı netleştirmeye gittim daha da karışıp geldim

Aa ben yanlış hatırlıyorum demek ki ya. Morfoloji de düşük gibi kalmış aklımda. Gerçi sayı ve hareketin de belli bir seviyenin üstünde olması gerekiyor aşılamada. Bir de başarı oranı daha düşük. Yani hiç yok değil tabii ki ilk aşılaması tutan da var ama maalesef çok da düşük maliyetli bir yöntem değil. O oranlara o maliyetler değer mi emin değilim. Zor bir karar. Bize üç doktor da aşağı yukarı aynı şeyi dediği için pek kafamın karışacağı bir durum olmamıştı

Canim endiselenme öncelikle. 1.1 ya da 1 in biraz altlari tehlikeli canlar ifade etmiyor. 0.01 ile dogal yoldan hamile kalan var.

Amh testi ile birlikte folukul sayimi ve fsh testi de önemli birlikte değerlendirilir. Benim ilk testim 1.0 cikmisti ama folukul sayım iyi çıkıyordu ama ben 1.0 sanıyordum sonra tekrar yaptirdim 2.13 cikti yani hangisi doğru bilemiyorum ama Şişli memorial 1.0 ı baz aldı
Tedavi ile ilk deneme de pozitif sonucu aldik şükürler olsun rabbime ve toplanan butun yumurtalarim 11 mm olanlar bile dolu çıktı hepsi dr da beklemiyoruz kucuklerden demisti rabbime şükürler olsun.

Kucuk yumurtaların bile dolu çıkmasını ettiğim dualara, beslenmeme ve kullandığım vitaminlere bağladım yaşım 28 buarada.

Kullandigim vitaminler yumurta kalitesini artırıcı.:
Omega 3 (kaliteli en iyilerden seçmeye calistim)
Co10 200 mg
L arginine 1000 mg
C vitamini 1000 mg
Ari sütü
Proxeed plus woman ( 1 ay )
C life macun ( 2 ay)

Tedaviden önce paketli gidalari , gluteni kestim saglikli beslenmeye çalıştım.

Benim yaptıklarım bunlardi canim.

Oh ellerine sağlık. Peki cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz?

Ben çıkarttırmıyorum değil uyuyor uykuyu bölüp uyandırmak iyi değil diye okumuştum ondan..düzeldi muzırdanması bakalım yine olmaz inşallah bebek yağıyla banyo sonrası yapınca rahatlıyor

Kuzummmm (daha yeni yazabiliyorummm )
dayler dayler öğretmeler günün kutlu olsun cağğnım
Sag ol canimmm
dayler dayler Nurzfr Öğretmenler gününüz kutlu olsuun
@Miss Bride Sen de mi öğretmendin yaa emin olamadım bak şimdi
Sağ ol hacimmm
Teşekkür ederim kuzular N Neal dayler dayler kuzular öğretmenler gününüz kutlu olsun 3600 ve diğer haklariniz hayırlı olsun bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun arkadaşlar
Sağ ol bacimm
Aman o haklar gelmeden inanmam her ogretmene eşitlik olsun, sozlesmesi ucretlisi vs olmasın artikk...
dayler dayler Nurzfr N Neal ve Bal0ncuk eşinin öğretmenler günü kutlu olsun... (Hatirlamadigim var ise affola)
Sağ ol kuzumm
gggüüüünnnaaaayyyddddıııınnnnn

dayler dayler hu hu
Yevrum
Ya sut durumlari nasil ne yapiyorsun? Benimki meme tutmyor ve sagarak da bir yere kadar yetiyor, mama destegi yapıyorum mecbur, mama fazla sut az olyor gunluk beslenmede. Senin de mi tutmyor
Burdayim kuzum.. sut isleri canimi skti
İnatçı oğlum benim
Bayildimmmm

Iyimisiniz dayloss nasil gidiyor annelik

Aşılamaya o kadar para vereceğime o parayı tüp e eklerim diye düşünüyorum ben bence direk tüpe başla ama sen kendini nasıl hazır hissediyosan öyle yap bence Benimde yaşım 25 amh 1.47 çıkmıştı sonra 1.96 çıktı bu değişiyo bence sürekli (aynı hastanede ikiside)
O mu bu mu şu mu derken kafayı yiyoruz en güzeli direk tüpe başlamak

Katroşşşç katroşşşşş
Nö nö nö kafaya takacak bir durum yk
Biz burra ne amh ile doğal yolla hamil3 kalan okuduk
Sen zaten tüp yapacaksn.. Yumurtalarn ilaçla büyütülecek felan... Hiç telaş etme.

Kuzum mememi almiyor çok üzülüyorum sagiyorum ama sagmakla o kadar olamiyor, mama daha cok veriyorum mecbur... Kafama cok takıyorum
Silikon m3me ucu denednmi dayloş
Kafana takma.. Kafana taktıkça sütün geri çeker ve bu bilimsel olarak kanıtlanmş bişey..
Günde en az 3 lt su tüket..
Ben tam 50 gn meme alsn die mücadele ettm olmadı..
4.5 ay sağdm.. Hergn acı çeke çeke sağdm.. Göğslerim parça parça oldu artk ama ne yapalım yeterki o sütü alsnlar..
Mama öcü değilki dayloş.. Bende veriorm ilk günden beri..
Öncelikle bebeği göğsüne tutmaya devam et, kokusu ve salyası süt akışı için önemli.. 2 saate bir göğsünü sağmaya devam et.. Gösünü sağdktan snra bebeği memeye tutma boş memeyi red eder.. Sağmadan tut.. Biberon verme.. Mamayı kaşık. Biberon al onunla ver..
Emecektir dayloş diren :)

Benim amh 0.3 canım. İlk önce doktor donör dedi düşün yani tüp bile değil başımdan aşağı kaynar su döküldü. ikinci gittigimde tüp dedi.. sonrasında tabiki doktor değiştirdim. Evet amh 0.3 ama yumurta sayımin çok iyi düzeltilmiş amh 2 li birşey demişti tam hatırlamıyorum ve ben 34 yaşındayım. Eşimin sperm değerine ise deli dana gibiler nereye gideceklerini şaşırıyorlar demişti. Olumsuz sonuclansa dahi 3 kere hamile kaldım. Yumurta kalitesi önemli bana göre.
Aynen öyle maşallah hafizana

dayler dayler emecek inanıyorum ben...az biraz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…