- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.041
Gecenin köründe kalkıp işe gidioz arkides yaa aymadiki gunnoliiiiiiiiiiiiiii
heee karanlık için diosunGecenin köründe kalkıp işe gidioz arkides yaa aymadiki gun
Hee baya tasarruf edioz gece gidioz gece gelioz sürekli çalıştığımız için evde bişi gormuoz boşuna eve vergi elektrik su oduozheee karanlık için diosun
tasarruf bacım tasarruf.........
millet altın wcde oturuo.. tasarrufu senden
sen ödemezsen ben ödemezeemHee baya tasarruf edioz gece gidioz gece gelioz sürekli çalıştığımız için evde bişi gormuoz boşuna eve vergi elektrik su oduoz
Bebeğe para kalmiyoki a.....sen ödemezsen ben ödemezeem
nasıl çıkar bu karanlıklar aydınlığa
Uzulme asko niye takiyorsun kafana oylede boylede buyuyecek keyfini çıkar. Bu zamanlariniz geri gelmeyecek sonrada pisman olursun niye kendimi uzdum diyeKuzum mememi almiyor çok üzülüyorumsagiyorum ama sagmakla o kadar olamiyor, mama daha cok veriyorum mecbur... Kafama cok takıyorum
Bu gunlerde bu emoji gibiyim örüp duruyorum
ee benm kıza ne ördün ondan bahsetBu gunlerde bu emoji gibiyim örüp duruyorum
Direniyorum cnm, 3ltden fazla bile tüketiyorum çünkü cok susuyorum. Sağiyorum veriyorum ama sut az mama daha fazla tüketmiş oluyor. Ona üzülüyorum. Silikon da denedim o da olmadi. Memeyi cekmeyi denemyor bile agzina aldigi gibi itiyor diliyle. Sonrasi ağlamaya direnmeye dönüyor. Bos meme de tutmuyorum ozellikle sagmadan önce deniyorum. Ayağa kalkıyorum biraz sallıyorum vs ama inat, almıyor iste.. denemeye devam ediyorum tabii ki umarım alırKatroşşşç katroşşşşş
Nö nö nö kafaya takacak bir durum yk
Biz burra ne amh ile doğal yolla hamil3 kalan okuduk
Sen zaten tüp yapacaksn.. Yumurtalarn ilaçla büyütülecek felan... Hiç telaş etme.
Silikon m3me ucu denednmi dayloş
Kafana takma.. Kafana taktıkça sütün geri çeker ve bu bilimsel olarak kanıtlanmş bişey..
Günde en az 3 lt su tüket..
Ben tam 50 gn meme alsn die mücadele ettm olmadı..
4.5 ay sağdm.. Hergn acı çeke çeke sağdm.. Göğslerim parça parça oldu artk ama ne yapalım yeterki o sütü alsnlar..
Mama öcü değilki dayloş.. Bende veriorm ilk günden beri..
Öncelikle bebeği göğsüne tutmaya devam et, kokusu ve salyası süt akışı için önemli.. 2 saate bir göğsünü sağmaya devam et.. Gösünü sağdktan snra bebeği memeye tutma boş memeyi red eder.. Sağmadan tut.. Biberon verme.. Mamayı kaşık. Biberon al onunla ver..
Emecektir dayloş diren :)
İnşallah parem cok inat ediyor
Benim amh 0.3 canım. İlk önce doktor donör dedi düşün yani tüp bile değil başımdan aşağı kaynar su döküldü. ikinci gittigimde tüp dedi.. sonrasında tabiki doktor değiştirdim. Evet amh 0.3 ama yumurta sayımin çok iyi düzeltilmiş amh 2 li birşey demişti tam hatırlamıyorum ve ben 34 yaşındayım. Eşimin sperm değerine ise deli dana gibiler nereye gideceklerini şaşırıyorlar demişti. Olumsuz sonuclansa dahi 3 kere hamile kaldım. Yumurta kalitesi önemli bana göre.
Aynen öyle maşallah hafizana
dayler dayler emecek inanıyorum ben...az biraz daha sabır
Evet ama mama daha fazla tüketmesi canımı skiyor emsin ki biraz cogalsin bu sutler, mama da verelim tamam ama sütle yarı yariya olsun bariUzulme asko niye takiyorsun kafana oylede boylede buyuyecek keyfini çıkar. Bu zamanlariniz geri gelmeyecek sonrada pisman olursun niye kendimi uzdum diye
Kendime oruyom suan gsgsgsgsvsvee benm kıza ne ördün ondan bahset
herkes bişiler örüo ama kmseden bişi görmedik
nerde bu teyzelik
Once kendini bi rahatlat daylos bebisin sakin anlarinda surekli emzirmeye çalis, cok ac olup agladiginda almasi daha zor olur çünküDireniyorum cnm, 3ltden fazla bile tüketiyorum çünkü cok susuyorum. Sağiyorum veriyorum ama sut az mama daha fazla tüketmiş oluyor. Ona üzülüyorum. Silikon da denedim o da olmadi. Memeyi cekmeyi denemyor bile agzina aldigi gibi itiyor diliyle. Sonrasi ağlamaya direnmeye dönüyor. Bos meme de tutmuyorum ozellikle sagmadan önce deniyorum. Ayağa kalkıyorum biraz sallıyorum vs ama inat, almıyor iste.. denemeye devam ediyorum tabii ki umarım alır
Evet ama mama daha fazla tüketmesi canımı skiyor emsin ki biraz cogalsin bu sutler, mama da verelim tamam ama sütle yarı yariya olsun bari
S2n daha durBanada
HellöğğğHellooo
Kıyanam.. Yeterki sağlığı iyi olsn kızDireniyorum cnm, 3ltden fazla bile tüketiyorum çünkü cok susuyorum. Sağiyorum veriyorum ama sut az mama daha fazla tüketmiş oluyor. Ona üzülüyorum. Silikon da denedim o da olmadi. Memeyi cekmeyi denemyor bile agzina aldigi gibi itiyor diliyle. Sonrasi ağlamaya direnmeye dönüyor. Bos meme de tutmuyorum ozellikle sagmadan önce deniyorum. Ayağa kalkıyorum biraz sallıyorum vs ama inat, almıyor iste.. denemeye devam ediyorum tabii ki umarım alır
Evet ama mama daha fazla tüketmesi canımı skiyor emsin ki biraz cogalsin bu sutler, mama da verelim tamam ama sütle yarı yariya olsun bari
İnsan canın saolsn der beKendime oruyom suan gsgsgsgsvsv
Once kendini bi rahatlat daylos bebisin sakin anlarinda surekli emzirmeye çalis, cok ac olup agladiginda almasi daha zor olur çünkü
Foto bulanık göremiırm acaba tlfondaym diemi..
Kiz basladim ormeye ama bi bıkkınlık geldi bilmiyom neden ondan soz vermek istemiyorum suan zgshshS2n daha dur
Hellöğğğ
Kıyanam.. Yeterki sağlığı iyi olsn kız
Sen bana demiomuydun mamayla büyiyen cok
İnsan canın saolsn der be
Neyden ameliyat olacak enişte onu ankamadm ben
Bunları tek tek atabilir misin? Çok bulanık, okuyamadım ben yaşlıyım
Bizim bugün yarı kırkımız çıkıyor bir keremS2n daha dur
Hellöğğğ
Kıyanam.. Yeterki sağlığı iyi olsn kız
Sen bana demiomuydun mamayla büyiyen cok
İnsan canın saolsn der be
Neyden ameliyat olacak enişte onu ankamadm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?