Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum mememi almiyor çok üzülüyorum sagiyorum ama sagmakla o kadar olamiyor, mama daha cok veriyorum mecbur... Kafama cok takıyorum
Uzulme asko niye takiyorsun kafana oylede boylede buyuyecek keyfini çıkar. Bu zamanlariniz geri gelmeyecek sonrada pisman olursun niye kendimi uzdum diye

Direniyorum cnm, 3ltden fazla bile tüketiyorum çünkü cok susuyorum. Sağiyorum veriyorum ama sut az mama daha fazla tüketmiş oluyor. Ona üzülüyorum. Silikon da denedim o da olmadi. Memeyi cekmeyi denemyor bile agzina aldigi gibi itiyor diliyle. Sonrasi ağlamaya direnmeye dönüyor. Bos meme de tutmuyorum ozellikle sagmadan önce deniyorum. Ayağa kalkıyorum biraz sallıyorum vs ama inat, almıyor iste.. denemeye devam ediyorum tabii ki umarım alır
İnşallah parem cok inat ediyor
Uzulme asko niye takiyorsun kafana oylede boylede buyuyecek keyfini çıkar. Bu zamanlariniz geri gelmeyecek sonrada pisman olursun niye kendimi uzdum diye
Evet ama mama daha fazla tüketmesi canımı skiyor emsin ki biraz cogalsin bu sutler, mama da verelim tamam ama sütle yarı yariya olsun bari

ee benm kıza ne ördün ondan bahset
herkes bişiler örüo ama kmseden bişi görmedik
nerde bu teyzelik
Kendime oruyom suan gsgsgsgsvsv
Once kendini bi rahatlat daylos bebisin sakin anlarinda surekli emzirmeye çalis, cok ac olup agladiginda almasi daha zor olur çünkü

S2n daha dur

Hellöğğğ
Kıyanam.. Yeterki sağlığı iyi olsn kız
Sen bana demiomuydun mamayla büyiyen cok
Kendime oruyom suan gsgsgsgsvsv

Once kendini bi rahatlat daylos bebisin sakin anlarinda surekli emzirmeye çalis, cok ac olup agladiginda almasi daha zor olur çünkü
İnsan canın saolsn der be
Bugunku ve gecen seferki sonuclarimiz
Eki Görüntüle 2963073
Foto bulanık göremiırm acaba tlfondaym diemi..
Neyden ameliyat olacak enişte onu ankamadm ben

Kiz basladim ormeye ama bi bıkkınlık geldi bilmiyom neden ondan soz vermek istemiyorum suan zgshsh varikosel cikti az bucuk ya dr degerler yine kotu gelirse ameliyat ederiz dedi

Bizim bugün yarı kırkımız çıkıyor bir kerem çoğu gitti azı kaldı düzene gireceğiz yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…