Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz basladim ormeye ama bi bıkkınlık geldi bilmiyom neden ondan soz vermek istemiyorum suan zgshsh varikosel cikti az bucuk ya dr degerler yine kotu gelirse ameliyat ederiz dedi
Kuzu morfoloji 5ti 21 olmuş
Bu gayet iyi..
Nie kötü dedm
Sen şu değerleri düzgün atsana

Bizim bugün yarı kırkımız çıkıyor bir kerem çoğu gitti azı kaldı düzene gireceğiz yakında
Hahaha inşallaaaahhhhhhhh

Bal0ncuk Bunların hangisi sensin doğru söyle
https://www.facebook.com/
Ya ahahaahaha hepsi bem olalirim
İzlerken kahkahayı bastm
Cnkü bu aralar ali babanın çiftliği ve kırmızı balık favorimiz
Ama son gülen iyi güler gör bak neler yaşayacan

Toplam sperm sayısı yok mu? Ne zaman göstereceksiniz doktora? Bu sonuçlar gayet iyi gibi geldi bana. Hele de %21 morfoloji pek görülmüş şey değil. Ne yedirdin ne içirdin adama ahshdjnd
Sevgimi verdim hshshsh
Daktirimiz gordu simdi iyi dedi sonuçlara. Emeliyata gerek yokmus

Kendime oruyom suan gsgsgsgsvsv

Once kendini bi rahatlat daylos bebisin sakin anlarinda surekli emzirmeye çalis, cok ac olup agladiginda almasi daha zor olur çünkü
Bugün bir emzirme danismanina gittik, orda ilk defa 15-20dk emdi, biberonu birakin dedi ama eve geldik aniden biberonu kesmek mümkün degil ki karardı resmen.. mecbur zamanla kescez gibi görünüyor bilmiyorm... Birden degsmeyecek Sanrm... migren tuttu, ağlama tuttu, sinirlerim bozuldu...
Cok şükür iyi ama emzirebileceksem neden yapamiyorum, bugün emzirme danismaninin yanında emdi.. evde de biraz tuttu sonra karardı vs... Offf mama takviyesi yapmakta sorun yok ama bu sefer sutum azalmaya basliyor daha cok mama daha az sut oluyor, emmesi lazim ki gelsin biraz daha

Noldu baluşummm
Sıkılıom cukom
Son 1 yılda kendimi 10 yaş yaşlanmş hssediorm

Stresten kasıo olabilirmsn
Emzirme danşmanın yanında raharlıosn bebekte rahatlıo
Evde kasıo olabilirmsn dayloş?
Yada tutuş şeklinden kaynaklıfır bekli

Gerekirse danışmana birkaç kez daha gidersiniz. Bir şekilde tuttuğuna göre demek ki emebiliyor annesi. "Yapamıyorum" diye düşünme. Onun için de çok yeni bir şey, senin için de öyle. Bu emme işi biraz zaman ve sabır istiyor maalesef. Zihnini öyle olumsuz doldurma. Bir kere emdiyse yine emecektir inşallah

Yaa deme öyle aktivite yap kuzu kitap oku film izle (lenacıktan vakit kalırsa)

Olabilir canim bilmiyorum, bebek de cok agliyor karariyor, o oyle yaptikca ben iyice geriliyorum, elim ayagima dolaniyor. Baska bebekler anneler kendiliginden basliyor emmeye bizde ekstra birsuru detay durus tutus milimlik sapinca hemen dagiliyor, surekli bir yandan agzina sıkmaya calsyorm. Migren kahretti beni suan stresten...
Bilmiyorm cnm suan kendimi cikmazda hissediyorum gececek elbet ama çok üzülüyorum.. çok dagildim.. doğrusu bu degil biliyorum ama iste cok kotu oldum hormonlar da etkiledi buyuk ihtimal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…