- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.061
Morfoloji 21 hareketsizlik 29 ileri hareketlilik 59Bunları tek tek atabilir misin? Çok bulanık, okuyamadım ben yaşlıyım
E morfoloji bayağı yüksek çıkmış bu iyiMorfoloji 21 hareketsizlik 29 ileri hareketlilik 59
Ne sayısıE morfoloji bayağı yüksek çıkmış bu iyi
bir şey. İleri hareketli de çok iyi. Sayı kaç?
Doğmamış çocukların sayısı. Kaç milyonmuşNe sayısı
Normal deger yaziyor onda sayi yokDoğmamış çocukların sayısı. Kaç milyonmuş
Toplam sperm sayısı yok mu? Ne zaman göstereceksiniz doktora? Bu sonuçlar gayet iyi gibi geldi bana. Hele de %21 morfoloji pek görülmüş şey değil. Ne yedirdin ne içirdin adama ahshdjndNormal deger yaziyor onda sayi yok
Kuzu morfoloji 5ti 21 olmuşKiz basladim ormeye ama bi bıkkınlık geldi bilmiyom neden ondan soz vermek istemiyorum suan zgshshvarikosel cikti az bucuk ya dr degerler yine kotu gelirse ameliyat ederiz dedi
Hahaha inşallaaaahhhhhhhhBizim bugün yarı kırkımız çıkıyor bir keremçoğu gitti azı kaldı düzene gireceğiz yakında
Ya ahahaahaha hepsi bem olalirim
Şu kırmızılı bebede lena kesinlikle
Sevgimi verdim hshshshToplam sperm sayısı yok mu? Ne zaman göstereceksiniz doktora? Bu sonuçlar gayet iyi gibi geldi bana. Hele de %21 morfoloji pek görülmüş şey değil. Ne yedirdin ne içirdin adama ahshdjnd
Daktirimiz gordu simdi iyi dedi sonuçlara. Emeliyata gerek yokmusKuzu morfoloji 5ti 21 olmuş
Bu gayet iyi..
Nie kötü dedm
Sen şu değerleri düzgün atsana
Hahaha inşallaaaahhhhhhhh
Ya ahahaahaha hepsi bem olalirim
İzlerken kahkahayı bastm
Cnkü bu aralar ali babanın çiftliği ve kırmızı balık favorimiz
Ama son gülen iyi güler gör bak neler yaşayacan
Eee rota çizdiniz mi? İlaca başlayacak mısın?Sevgimi verdim hshshsh
Daktirimiz gordu simdi iyi dedi sonuçlara. Emeliyata gerek yokmus
Bugün bir emzirme danismanina gittik, orda ilk defa 15-20dk emdi, biberonu birakin dedi ama eve geldik aniden biberonu kesmek mümkün degil ki karardı resmen.. mecbur zamanla kescez gibi görünüyor bilmiyorm... Birden degsmeyecek Sanrm... migren tuttu, ağlama tuttu, sinirlerim bozuldu...Kendime oruyom suan gsgsgsgsvsv
Once kendini bi rahatlat daylos bebisin sakin anlarinda surekli emzirmeye çalis, cok ac olup agladiginda almasi daha zor olur çünkü
Cok şükür iyi ama emzirebileceksem neden yapamiyorum, bugün emzirme danismaninin yanında emdi.. evde de biraz tuttu sonra karardı vs... OfffS2n daha dur
Hellöğğğ
Kıyanam.. Yeterki sağlığı iyi olsn kız
Sen bana demiomuydun mamayla büyiyen cok
İnsan canın saolsn der be
Foto bulanık göremiırm acaba tlfondaym diemi..
Neyden ameliyat olacak enişte onu ankamadm ben
Sıkılıom cukomNoldu baluşummm
Stresten kasıo olabilirmsnBugün bir emzirme danismanina gittik, orda ilk defa 15-20dk emdi, biberonu birakin dedi ama eve geldik aniden biberonu kesmek mümkün degil ki karardı resmen.. mecbur zamanla kescez gibi görünüyor bilmiyorm... Birden degsmeyecek Sanrm... migren tuttu, ağlama tuttu, sinirlerim bozuldu...
Cok şükür iyi ama emzirebileceksem neden yapamiyorum, bugün emzirme danismaninin yanında emdi.. evde de biraz tuttu sonra karardı vs... Offfmama takviyesi yapmakta sorun yok ama bu sefer sutum azalmaya basliyor daha cok mama daha az sut oluyor, emmesi lazim ki gelsin biraz daha
Gerekirse danışmana birkaç kez daha gidersiniz. Bir şekilde tuttuğuna göre demek ki emebiliyor annesi. "Yapamıyorum" diye düşünme. Onun için de çok yeni bir şey, senin için de öyle. Bu emme işi biraz zaman ve sabır istiyor maalesef. Zihnini öyle olumsuz doldurma. Bir kere emdiyse yine emecektir inşallahBugün bir emzirme danismanina gittik, orda ilk defa 15-20dk emdi, biberonu birakin dedi ama eve geldik aniden biberonu kesmek mümkün degil ki karardı resmen.. mecbur zamanla kescez gibi görünüyor bilmiyorm... Birden degsmeyecek Sanrm... migren tuttu, ağlama tuttu, sinirlerim bozuldu...
Cok şükür iyi ama emzirebileceksem neden yapamiyorum, bugün emzirme danismaninin yanında emdi.. evde de biraz tuttu sonra karardı vs... Offfmama takviyesi yapmakta sorun yok ama bu sefer sutum azalmaya basliyor daha cok mama daha az sut oluyor, emmesi lazim ki gelsin biraz daha
Canım cumartesi inşallah geliyorum cinsiyetleOh ellerine sağlık. Peki cinsiyeti ne zaman öğreniyoruz?
Çin takvimi erkek diyordu, sen kız diyordun değil mi? Bakalım hangisi tutacakCanım cumartesi inşallah geliyorum cinsiyetle
Yaa deme öyleSıkılıom cukom
Son 1 yılda kendimi 10 yaş yaşlanmş hssediorm
Stresten kasıo olabilirmsn
Emzirme danşmanın yanında raharlıosn bebekte rahatlıo
Evde kasıo olabilirmsn dayloş?
Yada tutuş şeklinden kaynaklıfır bekli
Olabilir canim bilmiyorum, bebek de cok agliyor karariyor, o oyle yaptikca ben iyice geriliyorum, elim ayagima dolaniyor. Baska bebekler anneler kendiliginden basliyor emmeye bizde ekstra birsuru detay durus tutus milimlik sapinca hemen dagiliyor, surekli bir yandan agzina sıkmaya calsyorm. Migren kahretti beni suan stresten...Sıkılıom cukom
Son 1 yılda kendimi 10 yaş yaşlanmş hssediorm
Stresten kasıo olabilirmsn
Emzirme danşmanın yanında raharlıosn bebekte rahatlıo
Evde kasıo olabilirmsn dayloş?
Yada tutuş şeklinden kaynaklıfır bekli
Bilmiyorm cnm suan kendimi cikmazda hissediyorum gececek elbet ama çok üzülüyorum.. çok dagildim.. doğrusu bu degil biliyorum ama iste cok kotu oldum hormonlar da etkiledi buyuk ihtimal..Gerekirse danışmana birkaç kez daha gidersiniz. Bir şekilde tuttuğuna göre demek ki emebiliyor annesi. "Yapamıyorum" diye düşünme. Onun için de çok yeni bir şey, senin için de öyle. Bu emme işi biraz zaman ve sabır istiyor maalesef. Zihnini öyle olumsuz doldurma. Bir kere emdiyse yine emecektir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?