- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.081
Şu an yaşadıklarını yaşayan içimizden biri olsaydı dayler hiç böyle konuşmazdı. İçinde olup o süreci yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyordur, çaresiz hissettiriyordur ama yaşadıklarını yaşayan bir başkasıymış gibi düşünmeye çalış. Sana bunları anlatsa ona ne derdin. Öyle görmeye çalış belkiBilmiyorm cnm suan kendimi cikmazda hissediyorum gececek elbet ama çok üzülüyorum.. çok dagildim.. doğrusu bu degil biliyorum ama iste cok kotu oldum hormonlar da etkiledi buyuk ihtimal..
kalan zamanda da uyumak istiorumYaa deme öyleaktivite yap kuzu kitap oku film izle (lenacıktan vakit kalırsa )
sabır dayloş... en azından tutuo.. yani tünelin ucunda ışık görünmüşOlabilir canim bilmiyorum, bebek de cok agliyor karariyor, o oyle yaptikca ben iyice geriliyorum, elim ayagima dolaniyor. Baska bebekler anneler kendiliginden basliyor emmeye bizde ekstra birsuru detay durus tutus milimlik sapinca hemen dagiliyor, surekli bir yandan agzina sıkmaya calsyorm. Migren kahretti beni suan stresten...
Bilmiyorm cnm suan kendimi cikmazda hissediyorum gececek elbet ama çok üzülüyorum.. çok dagildim.. doğrusu bu degil biliyorum ama iste cok kotu oldum hormonlar da etkiledi buyuk ihtimal..
asıl sana günün ayması lazım zaten kuzum
Aydı çok güzel aydı hem deasıl sana günün ayması lazım zaten kuzum
eğer aydıysa ne mutlu sana
hadi dinlen bakalımAydı çok güzel aydı hem debiraz dinleneyim kız gözünü kapatmışken günüm şenlensin
kalan zamanda da uyumak istiorum
sen hala çalışıormusun ?
sabır dayloş... en azından tutuo.. yani tünelin ucunda ışık görünmüş
benmki hiç tutmadı 4.5 ay ağlaya ağlaya acı çeke çeke sağdım
nüçünnnnnYok kuzu çıktım
seninlede kim anlaşamazkiAnlaşamadık
seninlede kim anlaşamazki
pii onlara
nie kız..Bu gidişle de biraz zor bulurum yeni iş
İstanbuldayım ama öyle değil baluşum ya resmen iş kıtlığı var. Ekonomi bu haldeyken kimse yeni işçi almak istemiyor bencenie kız..
sen ist. dğeilmisin
ist deniz derya
İstanbuldayım ama öyle değil baluşum ya resmen iş kıtlığı var. Ekonomi bu haldeyken kimse yeni işçi almak istemiyor bence
Cidden korkuyorum artık ya hakkımızda hayırlısıgittikçe kötüye gidiyoruz
heee ben soruncadaCidden korkuyorum artık ya hakkımızda hayırlısı
Nerde bu milleeettt niçiiin gelmesiler hu huuuu
N Neal
Katre_g
DusunceBulutu (sen gelmişsin ama bidaha gel aghshsj)
Paresilaaa
Hemsirecik
heee ben soruncada
yyoğğğğğğğğğ tüm gün burdayız diolar
seninde onlardan kalır yanın yok
Kızdırmayın len baluşu hajsjsjsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?