Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorm cnm suan kendimi cikmazda hissediyorum gececek elbet ama çok üzülüyorum.. çok dagildim.. doğrusu bu degil biliyorum ama iste cok kotu oldum hormonlar da etkiledi buyuk ihtimal..
Şu an yaşadıklarını yaşayan içimizden biri olsaydı dayler hiç böyle konuşmazdı. İçinde olup o süreci yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyordur, çaresiz hissettiriyordur ama yaşadıklarını yaşayan bir başkasıymış gibi düşünmeye çalış. Sana bunları anlatsa ona ne derdin. Öyle görmeye çalış belki
faydası olur. Hepsi geçecek. Çok şükür ikiniz de sağlıklısınız. Geri kalan her şey bir şekilde yoluna girecek. Bunları yaşayan sadece sen değilsin. Kendine bunları hatırlatmaya çalış. Her şeyi en iyi şekilde de yapmamız mümkün değil zaten. Migren de zorluyordur, hormonlar da. Allah kolaylık versin. Birbirinize ve yeni hayatınıza en kısa zamanda uyum sağlarsınız inşallah. Sonra tecrübelerinle gelip her zamanki pozitifliğinle bizimle onları paylaşacaksın daha

Yaa deme öyle aktivite yap kuzu kitap oku film izle (lenacıktan vakit kalırsa)
kalan zamanda da uyumak istiorum
sen hala çalışıormusun ?

sabır dayloş... en azından tutuo.. yani tünelin ucunda ışık görünmüş
benmki hiç tutmadı 4.5 ay ağlaya ağlaya acı çeke çeke sağdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…