- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.101
Bir sonraki reglde baslayacagiz inşallahEee rota çizdiniz mi? İlaca başlayacak mısın?
Asko yine gidin danismana, orada rahat hissetmissindir bebekte sein rahatligini hissedip rahatca emmistir. Olumlu dusun yapabilirim de kendi kendine stres yapmaBugün bir emzirme danismanina gittik, orda ilk defa 15-20dk emdi, biberonu birakin dedi ama eve geldik aniden biberonu kesmek mümkün degil ki karardı resmen.. mecbur zamanla kescez gibi görünüyor bilmiyorm... Birden degsmeyecek Sanrm... migren tuttu, ağlama tuttu, sinirlerim bozuldu...
Cok şükür iyi ama emzirebileceksem neden yapamiyorum, bugün emzirme danismaninin yanında emdi.. evde de biraz tuttu sonra karardı vs... Offfmama takviyesi yapmakta sorun yok ama bu sefer sutum azalmaya basliyor daha cok mama daha az sut oluyor, emmesi lazim ki gelsin biraz daha
Temizlik yaptim saftim kaydi benim yaCidden korkuyorum artık ya hakkımızda hayırlısı
Nerde bu milleeettt niçiiin gelmesiler hu huuuu
N Neal
@Katre_g
@DusunceBulutu (sen gelmişsin ama bidaha gel aghshsj)
Paresilaaa
Hemsirecik
Geldim geldim. Aile hekimine kontrole gittim. Sıraydı, tahlildi, bilgilendirmeydi derken uzun sürdü. Oradan BİM teyzesi olarak tabiiiiy ki görevimi icra etmeye gittim. Lastikli penye çarşaf ve dolap içi düzenleyici gelmiş onlardan aldım. Sonra kahvaltı neyin. Bayılacak gibiyim yorgunluktan. Benim enerjim niye üç dakikada bitiyor yaCidden korkuyorum artık ya hakkımızda hayırlısı
N Neal
@Katre_g
Paresilaaa
Hemsirecik
Düşüne düşüne yatıyoruz da ondan. Bilinçaltımız allak bullak. Ben de sürekli çocuğum olmuyormuş diye görüyorum. Tövbe yaBu gece ruyamda 2 aylik hamileydim ama usgde kalbi durmus dediler☹☹☹
Aaa banada giydirdiiiseninde onlardan kalır yanın yok
önce iş kadınıyım havalarına girmeler
sonra depresyon felan
bu ne beeeeeeeeeeeeeeeeeee
dövecem hepinizi
Aiiiy burda da tam temizlik havası var kolay gelsinnnnBir sonraki reglde baslayacagiz inşallah
Asko yine gidin danismana, orada rahat hissetmissindir bebekte sein rahatligini hissedip rahatca emmistir. Olumlu dusun yapabilirim de kendi kendine stres yapma
Temizlik yaptim saftim kaydi benim ya
biraürü iş halletmişsin daha ne olsun yahuGeldim geldim. Aile hekimine kontrole gittim. Sıraydı, tahlildi, bilgilendirmeydi derken uzun sürdü. Oradan BİM teyzesi olarak tabiiiiy ki görevimi icra etmeye gittim. Lastikli penye çarşaf ve dolap içi düzenleyici gelmiş onlardan aldım. Sonra kahvaltı neyin. Bayılacak gibiyim yorgunluktan. Benim enerjim niye üç dakikada bitiyor ya
Düşüne düşüne yatıyoruz da ondan. Bilinçaltımız allak bullak. Ben de sürekli çocuğum olmuyormuş diye görüyorum. Tövbe ya
Çünküm çok yoğunumCidden korkuyorum artık ya hakkımızda hayırlısı
N Neal
@Katre_g
Paresilaaa
Hemsirecik
Kim ben mini hiçte bileheee ben soruncada
yyoğğğğğğğğğ tüm gün burdayız diolar
Anaaam geç döllenme falan olabilir miBenimde reglim gecikti 4. Gün . Dün farkettim
Gittim test yaptım tabiki negatif sghshsj
E niye gecikti bu şimdi karnımda bildiğin adet sancısı 5 gündür
Ah hafta sonu dinlenirsin bol bolÇünküm çok yoğunumçünküm bittim ben bu iş beni benden aldı
Kim ben mini hiçte bile
Anaaam geç döllenme falan olabilir mi
ki
Sanmıyorum ya sadece yumurtlamadan 1 ve 3 gün öncesini değerlendirebildik
Bide benim döngüm baya uzun yumurtlamadan sonraki 24. Günüm bugun
Ya ahsjbsnsnsbsnsn mucize olur tüpe giderken hamile kaldım diyenlere hep özenmişimdir bakarsın benimde öyledir ahhahahahha
Kocanın sonuç ne zaman çıkacak? Hadi bekliyoz
Ellerini çabuk tutsunlar. Acelemiz var hallahallaaaYa ahsjbsnsnsbsnsn mucize olur tüpe giderken hamile kaldım diyenlere hep özenmişimdir bakarsın benimde öyledir ahhahahahha
Daha çıkmaz pazartesi verdik. 1 hafta-10 gün sürüyor demişti
Allah korusunBu gece ruyamda 2 aylik hamileydim ama usgde kalbi durmus dediler☹☹☹
BimciiiiiiGeldim geldim. Aile hekimine kontrole gittim. Sıraydı, tahlildi, bilgilendirmeydi derken uzun sürdü. Oradan BİM teyzesi olarak tabiiiiy ki görevimi icra etmeye gittim. Lastikli penye çarşaf ve dolap içi düzenleyici gelmiş onlardan aldım. Sonra kahvaltı neyin. Bayılacak gibiyim yorgunluktan. Benim enerjim niye üç dakikada bitiyor ya
Düşüne düşüne yatıyoruz da ondan. Bilinçaltımız allak bullak. Ben de sürekli çocuğum olmuyormuş diye görüyorum. Tövbe ya
Haketmednmi amaAaa banada giydirdiii
Mevsimseldir kuzuBenimde reglim gecikti 4. Gün . Dün farkettim
Hı senÇünküm çok yoğunumçünküm bittim ben bu iş beni benden aldı
Kim ben mini hiçte bile
Ellerini çabuk tutsunlar. Acelemiz var hallahallaaa
Allah korusun
Bimciiiiii
Bimci geldi hanımmmmm
Bimciiii
Haketmednmi ama
Mevsimseldir kuzu
Yada stres şey ettiysen
Hı sen
Senin eserin, gurur duyBimciiiiii
Bimci geldi hanımmmmm
Bimciiii
Gunluk travmalar yetmiyordu bide rüyası basladiGeldim geldim. Aile hekimine kontrole gittim. Sıraydı, tahlildi, bilgilendirmeydi derken uzun sürdü. Oradan BİM teyzesi olarak tabiiiiy ki görevimi icra etmeye gittim. Lastikli penye çarşaf ve dolap içi düzenleyici gelmiş onlardan aldım. Sonra kahvaltı neyin. Bayılacak gibiyim yorgunluktan. Benim enerjim niye üç dakikada bitiyor ya
Sagolasin cikom, burda kar var ama mecbur yapiyoruz iste malum kedisiydi kocasiydiAiiiy burda da tam temizlik havası var kolay gelsinnnn
biraürü iş halletmişsin daha ne olsun yahu
En sevmedigim sey gereksiz regl gecikmeleri☹☹Benimde reglim gecikti 4. Gün . Dün farkettim
Amin balus ya valla uyaninca kötü hissettim kendimiAllah korusun
Bimciiiiii
Bimci geldi hanımmmmm
Bimciiii
Haketmednmi ama
Mevsimseldir kuzu
Yada stres şey ettiysen
Hı sen
Güsel ama.. Bekliorm bebek çorapları külotlu olankar bdaha gelsm..Senin eserin, gurur duy
Gunluk travmalar yetmiyordu bide rüyası basladi
Sagolasin cikom, burda kar var ama mecbur yapiyoruz iste malum kedisiydi kocasiydi
En sevmedigim sey gereksiz regl gecikmeleri☹☹
Amin balus ya valla uyaninca kötü hissettim kendimi
Gelir gelirGüsel ama.. Bekliorm bebek çorapları külotlu olankar bdaha gelsm..
Senee için alacam bu sene aldklarmdan ckk menun oldum..
Şoka gelmiş 12 tl tanesi gittim baktm saçma sapan.. Bimi b3kliom
Tabi 2-3 yaş gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?