- 20 Kasım 2019
- 4.305
- 5.688
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.121
Ayyy bugün gittik ve sonucumuzu aldıkÇin takvimi erkek diyordu, sen kız diyordun değil mi? Bakalım hangisi tutacak
Amin inşallah. Gözünüz aydıııınAyyy bugün gittik ve sonucumuzu aldık, Prensesimiz geliyoorr Allahım sağlıklı salih bir evlat nasip etsin inşallah
Amiiib inşallah Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAmin inşallah. Gözünüz aydıııınSağlıkla gelsin bebik
T Tamam bizi tınmıo
Allah analı babalı büyütsn cnm sağlıkla gelsnAyyy bugün gittik ve sonucumuzu aldık, Prensesimiz geliyoorr Allahım sağlıklı salih bir evlat nasip etsin inşallah
Amin inşallahAmiiib inşallah Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hahahahaha mutluyum ahahahjsnsnd
Ya seni yerim sen bana küstün müüğ balusummmmm, aşkım, bebeğimmmm
Cnmm lütfen sakinleş..Doktor bir şeyden şüphelendi ve göğüs batın röntgeni istedi bebeğe. İki kere çekmek zorunda.kaldilar
Hastaneyi ayağa kaldırdım. Bütün radyoloji toplandı başıma. Doktorla da konuştum. Çocuklara çok az dozla çekiliyor. Televizyonun karşısından geçerken de aynı radyasyonu aliyor bana güven dedi.
Ama hala ağlıyorum. Bütün gün ağladım. Yolda gelirken de.
Sonuçlar temiz geldi boşuna çektirdim. Çok kötüyüm kızlar çok. Ben.bu kadar bu çocuğun gözüne bakarken.
Küstüm burda bangır bangır gezen miniğim gittiYa seni yerim sen bana küstün müüğ balusummmmm, aşkım, bebeğimmmm
Çocuğa ara verdim çünkü ahshshs ama gelirim sizin için. UnutuyorumCnmm lütfen sakinleş..
Şöyle düşün Allah korusun bişey çıksaydı?
Hem önlemiş olacaktın... Hemde çektirmeseydn vicdan azabı çekip acalarla yaşayacaktn
Bende olsam bende çektirirdim..
Lütfen sen iyi bir annesin öyle düşün..
Ama 2 kere çekmiş olmaları kendilerinin hatası
Küstüm burda bangır bangır gezen miniğim gitti
Bambaşka biri geldi
Ooo biz burfa sanki cockmu knuşuosÇocuğa ara verdim çünkü ahshshs ama gelirim sizin için. Unutuyorum
Ooo biz burfa sanki cockmu knuşuos
Emin ol cock dışında herşey knuşuos
Meselq sen hç bahsetmedn?
Hepimizin ortak konusu kaynana
Sen bizden diilsinKaynanam melek gibidir elhamdülillah
Çok iyi kadındır seviyorum onu.
Görümcelerim de adam oldular, uzak durdum mesafe koydum hep. Su an iyiler çok şükür
Ben gelgitliyim geliyorum gidiyorum açıyorum okuyamıyorum okuyorum yazamıyorum yazıyorum yollayamıyorum aklım başımda değil benimCidden korkuyorum artık ya hakkımızda hayırlısı
Nerde bu milleeettt niçiiin gelmesiler hu huuuu
N Neal
@Katre_g
DusunceBulutu (sen gelmişsin ama bidaha gel aghshsj)
Paresilaaa
@Hemsirecik
Galiba ahshshSen bizden diilsin
Ortalığı ayağa kaldırdım diyorum ya. Böyle hata olabilir mi?Cnmm lütfen sakinleş..
Şöyle düşün Allah korusun bişey çıksaydı?
Hem önlemiş olacaktın... Hemde çektirmeseydn vicdan azabı çekip acalarla yaşayacaktn
Bende olsam bende çektirirdim..
Lütfen sen iyi bir annesin öyle düşün..
Ama 2 kere çekmiş olmaları kendilerinin hatası
Küstüm burda bangır bangır gezen miniğim gitti
Bambaşka biri geldi
Canım benim çok şükür temiz çıkmış. Hangi anneye söyleseler çektirir. Kendini niye suçluyorsun yapmaDoktor bir şeyden şüphelendi ve göğüs batın röntgeni istedi bebeğe. İki kere çekmek zorunda.kaldilar
Hastaneyi ayağa kaldırdım. Bütün radyoloji toplandı başıma. Doktorla da konuştum. Çocuklara çok az dozla çekiliyor. Televizyonun karşısından geçerken de aynı radyasyonu aliyor bana güven dedi.
Ama hala ağlıyorum. Bütün gün ağladım. Yolda gelirken de.
Sonuçlar temiz geldi boşuna çektirdim. Çok kötüyüm kızlar çok. Ben.bu kadar bu çocuğun gözüne bakarken.
Ahahahha sen annemden daha iyi diodunKv eşimi arayıp çocuğu doktora götürelim demiş bana diyemiyor tabi.neymiş çocuk uyurken mızırdanıyormuş.tüm gün odadan çıkmadım görmemek için.yollamanın zamanı gelmiş geçiyo
Kesinlikle olamazOrtalığı ayağa kaldırdım diyorum ya. Böyle hata olabilir mi?
Bitkinim ağlamaktan.Canım benim çok şükür temiz çıkmış. Hangi anneye söyleseler çektirir. Kendini niye suçluyorsun yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?