Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr işlerim çok yoğun. Buralarda çok olamıyorum sorry. Önclelikle bana bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim
Burdayım burdayım geldim
Bu gece ruyamda 2 aylik hamileydim ama usgde kalbi durmus dediler☹☹☹
Ben rüyamda bile hamile kalamıyorum sıkma canını bunlar hep bilinç altı
Asli görevini bugün de yapmışsın. Bimi boş bırakma kıızzzz. Ben de 7 aralıkta gidicem alarm kurdum unutmim diye ahaha
Benimde reglim gecikti 4. Gün . Dün farkettim
Gittim test yaptım tabiki negatif sghshsj
E niye gecikti bu şimdi karnımda bildiğin adet sancısı 5 gündür
Pozitif bekleyememek... Gözler yaşlı
Ayyy bugün gittik ve sonucumuzu aldık , Prensesimiz geliyoorr Allahım sağlıklı salih bir evlat nasip etsin inşallah
Gözün aydın gözün aydın sağlıkla gelsin
Kv eşimi arayıp çocuğu doktora götürelim demiş bana diyemiyor tabi.neymiş çocuk uyurken mızırdanıyormuş.tüm gün odadan çıkmadım görmemek için.yollamanın zamanı gelmiş geçiyo
Sen hala yollamadın mı ihtiyaç duyuyor musun ki artık? Senin annen gelebiliyor mu? Ben olsam kendi annemle daha rahat ederdim ki o bile zor bence. Doğumda en korktuğum şey annelerin uzun süre benle kalmaları
Bitkinim ağlamaktan.
Kuzu neden ağlıyosun bir şey olsaydı ve çektirmemiş olsaydın daha kötü olmaz mıydı? Ben de diş için röntgen çektirirken öyle kararsız kalmıştım hamileysem diye. Telefonla konuşmaktan daha fazla radyasyona maruz kalmıyorsunuz dediler. Hiç sıkma canını şükür temiz çıkmış

Burdayım burdayım geldim
Asli görevini bugün de yapmışsın. Bimi boş bırakma kıızzzz. Ben de 7 aralıkta gidicem alarm kurdum unutmim diye ahaha
Hoş geldin hoş geldin
Bim önemli ya Bal0ncuk düşürdü beni bu bataklığa. Şimdi çıkamıyorum

Doktora ulaşabildin mi o akşam? Sonuca ne dedi? Eşinle konuştunuz mu tekrar

Sen zaten anca bizi gönder. Senin gittiğini görmedik püü
Ben alacağımı aldm kız
Benlik bişi gelmio
En son kendime polar pijama takımı aldm 1 ay önce 50tlye cok yumaşk ya ykka ykka bişi olmuo
Tavşanlı pandufumla giyiniorm

Ah hafta sonu dinlenirsin bol bol
Allah'ım inşallah su Haftasonu zor geliyor geldimi de hemen gidiyor
Allah korusun

Bimciiiiii
Bimci geldi hanımmmmm
Bimciiii

Haketmednmi ama

Mevsimseldir kuzu
Yada stres şey ettiysen

Hı sen
Cık cık yanlışın var
Ayyy bugün gittik ve sonucumuzu aldık , Prensesimiz geliyoorr Allahım sağlıklı salih bir evlat nasip etsin inşallah
Hoşgeliyor sefa getiriyor çekirdek ailenize sağlıkla sihhatle gelsin
Çok haklısın bende ikinci defa deseler ortalığı ayağa kaldırirdim ne deyim bilmiyorum ama boşuna olarak düşünme aklında kalacağına yaptırman iyi olmuş ve çok şükür ki temiz çıkmış

Ağlamaktan yorgun düştüm ve biraz enerji toplasam onu yine ağlayarak tüketirim ve anksiyetelerim geri dondu bu olayla desem inanır misin?..

Ağlamaktan yorgun düştüm ve biraz enerji toplasam onu yine ağlayarak tüketirim ve anksiyetelerim geri dondu bu olayla desem inanır misin?..
Yapma böyle sana da yazık. Bak rastgele arattım Dr. Ertuğrul Güler diye birinin web sitesinde çocuklarda röntgen ışını kısmında bu yazıyor

Ben alacağımı aldm kız
Benlik bişi gelmio
En son kendime polar pijama takımı aldm 1 ay önce 50tlye cok yumaşk ya ykka ykka bişi olmuo
Tavşanlı pandufumla giyiniorm
Güle güle giyin. Pembe ve mavisi olan bir pijama takımı vardı pelüşümsü. Onu diyorsan ben de aldım ondan

Hoş geldin hoş geldin
Bim önemli ya Bal0ncuk düşürdü beni bu bataklığa. Şimdi çıkamıyorum

Doktora ulaşabildin mi o akşam? Sonuca ne dedi? Eşinle konuştunuz mu tekrar
Evet arıcam demiştim ama işlerden nefes alamadığım için aklıma bile gelmedi sanırım pazartesi arıcam. Valla bir karara varamadık böyle neoş yaa. Kafamızı iyicr karıştırdı bu doktor. Şimdilik beklemedeyiz ilk adetine kadar zamanın var hemen başlamak için dedi doktor. Bakalım

N Neal ay beni boşver yaaa sen de ne var ne yok sdn anlat iyi misin?

Bal0ncuk bu bim batağına ben de evden çalışmaya başlayınca düştüm işe giderken sabahın köründe bime gidemiyordum tabi. Şimdi bazı günler teyzelerle kapıda bekliyorum. Ama teyzeler çok haşin önüne geleni eziyor, istedikleri şeyi eline alırsan önce ben gördüm diyr kavgaya tutuşuyorlar allahtan hedefleri tencere tavalar da bana salça olmuyolar

Ahahahha sen annemden daha iyi diodun

Kesinlikle olamaz
Hala aynı düşüncedeyim annem buraya gelince hastanedekiler bile illallah etti kv çok da melaike değilmiş biraz geç anladım demek ki her kaynana içinde fenalık oluyor ne diyebilirim ki ben safmışım
Bitkinim ağlamaktan.
senin bir suçun yok inşallah bir zararı olmamıştır.tüm bu hastane süreçleri bebeğin hasta olduğunu düşünmek çok üzücü ve yıpratıcı ondan sinirlerin bozulmuştur
Annem 10 gün durdu başka şehirde yaşıyor kardeşimin okulu açıldı gitti zaten ilgisizdi gitmesi iyi oldu. Kv o gittikten sonra geldi.10 gündür sabah geliyor akşam gidiyor yemek yapıp benle oturuyor artık ihtiyaç duymuyorum ama kırka kadar gelicem dedi şimdi bir şey desem eşim üzülecek.bugün eşimi aramasına sinir oldum odadan çıkmadım eşim baya üzüldü..neyse sen nasılsın

Aa doğru annenle de başlangıçta bayağı zorluk çekmiştin valla jenerasyon farkında mıdır nedir tüm annelerle bu olaylar zor tabi kalmak istemiş kalma desen olmaz. Az daha sabır o zaman, sabır taşına döndük ama mecbur bu arada senin bebikin kulağında bir sorun kalmadı di mi? En son iyi demiştin galiba ama bir süredir bakamadım topice bir değişiklik yok di mi?

Ben iyiyim kuzu yaa yıl sonu sayımı ve raporlama dönemlerimiz geldi. Deli gibi çalışıyorum sadece onun dışında iyiyim ama, işle evle uğraşmaca işte

N Neal ay beni boşver yaaa sen de ne var ne yok sdn anlat iyi misin?
Oo yoo boş veremem. Yarın arasana. Çalışıyorlardır yarın kesin. Bizim tüpçü cumartesi feci kalabalık oluyordu

Ben iyiyim çok şükür. Bugün aile hekimine gittim. Kan ve idrar tahlilleri yapıldı ama sonuç pazartesiye kaldı. Ona biraz canım sıkıldı. İnşallah iyi çıkar sonuçlar

Bu arada yarın 29 hafta dolacak inşallah. 78 gün kalmış uygulamaya göre Bal0ncuk Al sana hamilelik günlüğü güncellemesi

Niçin sıkkın ki? Olumsuz bir şey mi bekliyosun?

Duyduk duymadık demeyin Sinem'in 2. bebeği de kızmış kız çocuk ben

Eklentiler

• Screenshot_20211203_200308.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 22
Göğüs ve batın röntgeni çektirdik. Göğüsten kasıt akciğer mi

Aşırı yıprandım. Üç gündür yerde miyim gökte mi bilmiyorum

Niçin sıkkın ki? Olumsuz bir şey mi bekliyosun?
Bende sağlık anksiyetesi var. Tahlil sonucu beklerken muhtelif senaryolar yazabiliyorum. Demire hep düşük diyorlar, idrarda hafif enfeksiyon çıkmıştı en son yine. Bir de tsh yükseldi mi acaba diye kafaya takıyorum
Duyduk duymadık demeyin Sinem'in 2. bebeği de kızmış kız çocuk ben
Biz yabamadık kızı, sen yap
Göğüs ve batın röntgeni çektirdik. Göğüsten kasıt akciğer mi
Öyledir herhalde. Komple göğüs kafesini çekiyorlar yetişkinlerde. Bebeklerin de öyledir herhalde

Kesinlikle ben de kendime aynen dayler gibi konuşuyorum, sonra kendimi yine ağlarken buluyorum. Cok Şükür canim, onemli olan saglik gercekten gerisinin hiiic onemi yok. Muhtemelen birkac hafta sonra, ben bunlara mi takılmışim diyecegim ama suan her şeyin etkisiyle tavanda yaşıyorum duygularımı. Ama geçecek biliyorum. Arada git gel olacak beni azcik idare edin böyle
Kiyamam sana benim şuan sagarken acımıyor ama belki baslar acımaya bilmiyorum kuzum.. bu inat bebeler yeni neslin eseri mi acaba
Bir sonraki reglde baslayacagiz inşallah

Asko yine gidin danismana, orada rahat hissetmissindir bebekte sein rahatligini hissedip rahatca emmistir. Olumlu dusun yapabilirim de kendi kendine stres yapma

Temizlik yaptim saftim kaydi benim ya
Ya kadin normalde bırakmış danismanligi, hemsirelik yapiyor, gelin ben destek olcam size bugun dedi, yani oyle kisa bi destek oldu eni konu danismanlik almadim ama sag olsun ise yarayan şeyler de cok söyledi. Whatsapptan da yazablrsin dedi. Olmadi yazacagim bakalm düşünüyorum kuzum sonra yine basa sariyorum, allak bullak olyorm bazen..
Canim cok gecmis olsun. Bak ne hastaliklar var neler yasiyor aileler cok sukur sonuc temiz cikmis, en onemlisi o. Gerisini hic dusunme bile. Biz de olcum yapamadilar diye 3 kere kan aldirdik çocuktan sinirlerimiz bozuldu, seni cok iyi anliyorum.

KIZLAR BİZ SUNNET DE OLDUK BUGÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…