Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağlamaktan yorgun düştüm ve biraz enerji toplasam onu yine ağlayarak tüketirim ve anksiyetelerim geri dondu bu olayla desem inanır misin?..
Çok haklısın evlat olunca tüm odağın o oluyor. Demesi bana kolay biliyorum ama evladın için senin güçlü durman gerekiyor. Ana kız çok güzel günler sizi bekliyor

Anam minnak sünnet mi oldu en iyisini yapmışsınız daha nice güzel günlerini görün

Pembe değilde böyle yavruağzı gibi
Pembede denilebilir

Kuzum hayırlısı ile gebe kalınca
Daha cok düşeceksin

Hala aynı düşüncedeyim annem buraya gelince hastanedekiler bile illallah etti kv çok da melaike değilmiş biraz geç anladım demek ki her kaynana içinde fenalık oluyor ne diyebilirim ki ben safmışım
T Tamam oku oku

Anaaammm kızzzz kocaman olmuşsnzzzzzzzz
Daha dün beynimizi yiyodn

KIZLAR BİZ SUNNET DE OLDUK BUGÜN
Olduda bitti maşallah
Damat olur inşallah

Valla bilmiyorum ben kaynanamdan kötülük görmedim henüz ahjajss

Jenerasyonun günahı yok merhamet her kula nasip olmuyor aynen sabır taşıyız çatlamayız inşallah gerçi bu zamana kadar çatlamadıysam bu saatten sonra zor evet sorun yok çok şükür teyzesi
Allah kolaylık versin çalışıp kendi paranı kendin kazanman çok güzel ama evle beraber zor oluyordur
Aşırı yıprandım. Üç gündür yerde miyim gökte mi bilmiyorum
seni çok iyi anlıyorum.bebeğimden 4 kere topuk kanı alındı ayakları delik deşik oldu.insanın içi kıyılıyor çok başka bir üzüntü. Allah uzun sağlıklı ömürler versin canlarımıza

Aa bende de oluyo o anksiyete gibi değil de benimki test verince durmadan sonucunu kovalıyorum bir sorun yokttur beeybi ya kötü düşünme.
Yalnız 29 hafta nasıl olmuş yaaaaaa bayağı büyümüşsündür de sen şimdi yakında bime de gidemezsin heee ne alacaksan al bimden şimdiden. Sonra pencereden bimin yollarına bakakalırsın

Anammm gözünüz aydın
Benim ruhum fakir elim sıkışık da olsa rahat da olsa bimi kovalıyorum N Neal in dediği gibi bu bir bağımlılık, yakında damardan bim alıcam
Bence çalışmadan ev hanımlığı zaten çok zor. Ama ne yalan söylim bir yandan çalışmak gerçekten daha da yorucu. Bal0ncuk seni bir de bebişle düşünemiyorum. Hepimize güç kuvvet diliyorum

Bugün aile hekimindeki ebeyle gebelik takibi görüşmem vardı. Uzun uzun anlattı işte "İlk 6 ay emzirme önceliğimiz evet ama böyle söylediğimizde de anneler üstünde baskı oluşuyor. Bu sefer süt gelmeyince ya da yetmeyince kendilerini kötü hissediyorlar. İstediğimiz bu değil tabii ki. Yeterli süt varsa ilk 6 ay başka bir şey verilmesin diye söylüyoruz. Yoksa gerekli gördüğümüzde kendimiz takviye olarak mama ekliyoruz zaten" falan dedi. Her şeyin özeti buydu aslında sanırım. İster istemez hepimizin beynine işlemiş. Sadece emme olmadığında kötü hissediyor bütün anneler kendini. Yoluna girecek merak etme. Biz sabırla bekleyeceğiz özüne dönmeni. Sen de tecrübeni edinince özüne dönüp geleceksin
Geçmişler olsun miniğe

Pembe değilde böyle yavruağzı gibi
Pembede denilebilir
Muhalefet ya ahshhsj
Aynı pijama takımını almışız işte. Neyi zorluyorsun neyiiiiiiii?
Anaaammm kızzzz kocaman olmuşsnzzzzzzzz
Daha dün beynimizi yiyodn
Ahshhshsjsjs aşk olsun. Öyle şeyler yapmam ben
Olduda bitti maşallah
Damat olur inşallah
Kimin damadı olacağı önemli
Aa bende de oluyo o anksiyete gibi değil de benimki test verince durmadan sonucunu kovalıyorum bir sorun yokttur beeybi ya kötü düşünme.
Benimki dümdük kafa doktorundan tescilli anksiyete. İnşallah iyi çıksınlar da geç olsun sorun değil
Yalnız 29 hafta nasıl olmuş yaaaaaa bayağı büyümüşsündür de sen şimdi yakında bime de gidemezsin heee ne alacaksan al bimden şimdiden. Sonra pencereden bimin yollarına bakakalırsın
Bende bir büyüme olmadı ya. Bugün babamla konuşuyoruz. Kontrole gittim böyle böyle diye anlattım. Birden dedi ki "Ya kilosuna da bakıyorlar mı? Bir şey diyorlar mı?" Ben de anlamadım. "Onu kendi doktorum söylüyor. En son gittiğimde birkaç gün önden gidiyordu" dedim. Birden heyecanlanıp "Hee öyle mi? Sen pek göstermiyorsun da..." dedi ahshndnsjdj Adama meğer dert olmuş, çekinip bir şey de dememiş Hala görenler hamile olduğuma pek inanamıyorlar. Uzun süre bunu da kafaya taktım. Hatta doktora erken gittim bunun için bir defa. Sonra doktor "Gelişimi normal. Sadece sen fazla streslisin" diye kovaladı beni. Sonra bıraktım "Karnım neden çıkmıyor" diye kafaya takmayı
Benim ruhum fakir elim sıkışık da olsa rahat da olsa bimi kovalıyorum N Neal in dediği gibi bu bir bağımlılık, yakında damardan bim alıcam
Bekle bekle bunun hamile kaldıktan sonrası var ki evlere şenlik. Asıl alarmı o zaman kuruyon

Evet daha önce de demiştin bunu. Ben olsam ben de kafaya takardım hamilelik psikolojisiyle bence ya. Ama tabi doğrusu doktorlar ne diyorsa o. Bu karın görünmesi olayı da bence bünyeden bünyeye değişiyo. Hem kimileri de belli bir aydan sonra birden büyüyo sanki. Babacığın da garibim düşünmüş de can sıkmamak için söyleyememiş. İyi bari adamcağızın da gönlüne su serpmişsin bilmeden

Sonuçların çıkınca haberdar et kuzu, üstüne de düşünme hiç

Ben yatış moduna geçiyorum iyi geceler

Amin Evet epey epey yorucu. kısada olsa tecrübe etmiştim işten gelince oturduğum yerden kalkamıyordum yorgunluktan ama bir yandan da yemek çamaşır bulaşık çok zordu o yüzden sizi takdir ediyorum helal olsun

Anam minnak sünnet mi oldu en iyisini yapmışsınız daha nice güzel günlerini görün
Evet canımmm olduk valla cok sag ol kuzum yaptık gitti, aradan ciksin, unutsun, cok cabuk iyilessin istiyoruz bakalım bugun gecince daha bi rahatlariz herhalde
Valla yevrm resmen oldu da bitti, aminnnnnnnn
Çok sag ol canim
Ne guzel yazmışsın cnm, o baskı da sutu kesiyor belki de kisir bir dongu oluyor böyle iste. Yakinda ayni nesemle donecegim aranizaaaa
Sag ol canimm

Oyyy cnm hatunum katroşummm inşallah senide böyle bir koşturmada görecez

Seninle aynı pijama takımını almş olma gerçeğine alışmaya çalışıyorum

N Neal ne ara 30 haftaya geldin maşallah kaldı 11 hafta su gibi geçer artık
Ayy evet N Neal
35ten 36dan snra yeri daralıor hareketleri yavaşlayabilir, olurda yavaşlarsa bizimki dellenir hahahha
Ayy neoş doğurana kdar ben doğurcam 2yi

Daha iyi günlerini gör inşallah dayloş

Gü nay dıınn kızlarım
Amin Evet epey epey yorucu. kısada olsa tecrübe etmiştim işten gelince oturduğum yerden kalkamıyordum yorgunluktan ama bir yandan da yemek çamaşır bulaşık çok zordu o yüzden sizi takdir ediyorum helal olsun
Bal0ncuk bazıları bana evden çalışıyosuun oh mis gibi diyo kız online toplantıdayken ocakta soğan kavuruyorum yemek için. Kahvaltı hazırlarken telefonun hoparlöründen stoklarla uğraşıyorum birileriyle 2 rapor arası çamaşır asıyorum ben zaten bebekten sonrası için endişeliyim o yüzden. Şimdi zaten totomun üstüne oturamıyorum dediğin gibi DusunceBulutu bebek olsa nasıl oluyo kim bilir
Günaydn kızlar...
Lenayla 2 gn ayrı kalacaz
Grip oldum
Geçmiş olsun kuzum birinden mi kaptın, şu sıralar etrafta herkes hasta birbirine bulaştırıp duruyo

He ya bu sefer kafaya takmadım neyse ki. Adamcağız da korkmuş yazık. Demek ki ablamın karnı bayağı büyükmüş. Ben çok hatırlayamıyorum da o muhtemelen ablamla kıyasladığı için öyle tırstı. Bir de ben boş giyiniyorum. Olan karnı da kapattığım için bir şey de görünmüyor aslında
Sonuçların çıkınca haberdar et kuzu, üstüne de düşünme hiç
Düşünmüyoruz taam
N Neal ne ara 30 haftaya geldin maşallah kaldı 11 hafta su gibi geçer artık
Ya sorma Bulut ben de inanamıyorum ki... Dün aynısını eşime dedim. Hayırlısıyla, sağlıkla güzel güzel geçsin inşallah
Seninle aynı pijama takımını almş olma gerçeğine alışmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun
Ayy evet N Neal
35ten 36dan snra yeri daralıor hareketleri yavaşlayabilir, olurda yavaşlarsa bizimki dellenir hahahha
Ayy neoş doğurana kdar ben doğurcam 2yi
Ebe onu da söyledi dün. "Bu 2-3 hafta hareketleri en üst seviyede hissedeceksin, en hareketli zamanı olur. Sonra büyüdükçe azalır" dedi. Şu an çok hareket ettiği için kafam cidden o kadar rahat ki. Hareketleri azaldığında tabii ki anksiyetelerim tavana vuruyor

Benim kız doğana kadar hareketliydi ama yavaşlaması da normal gerçekten N Neal i düşünemiyorum hele doğduktan sonra aboooo
Günaydn kızlar...
Lenayla 2 gn ayrı kalacaz
Grip oldum
çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah bal0ncuğum
evet bebekle hele düşünemiyorum ben yapamazdım valla yapana helal olsun Gerçi şimdi bebekle ev işi bile yapamıyorum ben de bir beceriksizlik olabilir
amin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…