- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.161
Çok haklısın evlat olunca tüm odağın o oluyor. Demesi bana kolay biliyorum ama evladın için senin güçlü durman gerekiyor. Ana kız çok güzel günler sizi bekliyorAğlamaktan yorgun düştüm ve biraz enerji toplasam onu yine ağlayarak tüketirim ve anksiyetelerim geri dondu bu olayla desem inanır misin?..
Anam minnak sünnet mi olduKesinlikle ben de kendime aynen dayler gibi konuşuyorum, sonra kendimi yine ağlarken buluyorum. Cok Şükür canim, onemli olan saglik gercekten gerisinin hiiic onemi yok. Muhtemelen birkac hafta sonra, ben bunlara mi takılmışim diyecegim ama suan her şeyin etkisiyle tavanda yaşıyorum duygularımı. Ama geçecek biliyorum. Arada git gel olacak beni azcik idare edin böyle
Kiyamam sanabenim şuan sagarken acımıyor ama belki baslar acımaya bilmiyorum kuzum.. bu inat bebeler yeni neslin eseri mi acaba
Ya kadin normalde bırakmış danismanligi, hemsirelik yapiyor, gelin ben destek olcam size bugun dedi, yani oyle kisa bi destek oldu eni konu danismanlik almadim ama sag olsun ise yarayan şeyler de cok söyledi. Whatsapptan da yazablrsin dedi. Olmadi yazacagim bakalmdüşünüyorum kuzum sonra yine basa sariyorum, allak bullak olyorm bazen..
Canim cok gecmis olsun. Bak ne hastaliklar var neler yasiyor aileler cok sukur sonuc temiz cikmis, en onemlisi o. Gerisini hic dusunme bile. Biz de olcum yapamadilar diye 3 kere kan aldirdik çocuktan sinirlerimiz bozuldu, seni cok iyi anliyorum.
KIZLAR BİZ SUNNET DE OLDUK BUGÜN
Pembe değilde böyle yavruağzı gibiYapma böyle sana da yazık. Bak rastgele arattım Dr. Ertuğrul Güler diye birinin web sitesinde çocuklarda röntgen ışını kısmında bu yazıyor
Eki Görüntüle 2963864
Güle güle giyin. Pembe ve mavisi olan bir pijama takımı vardı pelüşümsü. Onu diyorsan ben de aldım ondan
Kuzum hayırlısı ile gebe kalıncaN Neal ay beni boşver yaaa sen de ne var ne yok sdn anlat iyi misin?
Bal0ncuk bu bim batağına ben de evden çalışmaya başlayınca düştüm işe giderken sabahın köründe bime gidemiyordum tabi. Şimdi bazı günler teyzelerle kapıda bekliyorum. Ama teyzeler çok haşin önüne geleni eziyor, istedikleri şeyi eline alırsan önce ben gördüm diyr kavgaya tutuşuyorlar allahtan hedefleri tencere tavalar da bana salça olmuyolar
T Tamam oku okuHala aynı düşüncedeyim annem buraya gelince hastanedekiler bile illallah ettikv çok da melaike değilmiş biraz geç anladım demek ki her kaynana içinde fenalık oluyor ne diyebilirim ki ben safmışım
Anaaammm kızzzz kocaman olmuşsnzzzzzzzzOo yoo boş veremem. Yarın arasana. Çalışıyorlardır yarın kesin. Bizim tüpçü cumartesi feci kalabalık oluyordu
Ben iyiyim çok şükür. Bugün aile hekimine gittim. Kan ve idrar tahlilleri yapıldı ama sonuç pazartesiye kaldı. Ona biraz canım sıkıldı. İnşallah iyi çıkar sonuçlar
Bu arada yarın 29 hafta dolacak inşallah. 78 gün kalmış uygulamaya göreBal0ncuk Al sana hamilelik günlüğü güncellemesi
Olduda bitti maşallahKIZLAR BİZ SUNNET DE OLDUK BUGÜN
Inşallah kuzum. Doğmadan ayrı doğunca ayrı işte böyle.Çok haklısın evlat olunca tüm odağın o oluyor. Demesi bana kolay biliyorum ama evladın için senin güçlü durman gerekiyor. Ana kız çok güzel günler sizi bekliyor
Jenerasyonun günahı yok merhamet her kula nasip olmuyorAa doğru annenle de başlangıçta bayağı zorluk çekmiştinvalla jenerasyon farkında mıdır nedir tüm annelerle bu olaylar zor tabi kalmak istemiş kalma desen olmaz. Az daha sabır o zaman, sabır taşına döndük ama mecbur bu arada senin bebikin kulağında bir sorun kalmadı di mi? En son iyi demiştin galiba ama bir süredir bakamadım topice bir değişiklik yok di mi?
Ben iyiyim kuzu yaa yıl sonu sayımı ve raporlama dönemlerimiz geldi. Deli gibi çalışıyorum sadeceonun dışında iyiyim ama, işle evle uğraşmaca işte
seni çok iyi anlıyorum.bebeğimden 4 kere topuk kanı alındı ayakları delik deşik oldu.insanın içi kıyılıyor çok başka bir üzüntü. Allah uzun sağlıklı ömürler versin canlarımızaAşırı yıprandım. Üç gündür yerde miyim gökte mi bilmiyorum
Aa bende de oluyo o anksiyete gibi değil de benimki test verince durmadan sonucunu kovalıyorumBende sağlık anksiyetesi var. Tahlil sonucu beklerken muhtelif senaryolar yazabiliyorum. Demire hep düşük diyorlar, idrarda hafif enfeksiyon çıkmıştı en son yine. Bir de tsh yükseldi mi acaba diye kafaya takıyorum
Biz yabamadık kızı, sen yap
Öyledir herhalde. Komple göğüs kafesini çekiyorlar yetişkinlerde. Bebeklerin de öyledir herhalde
Anammm gözünüz aydınKIZLAR BİZ SUNNET DE OLDUK BUGÜN
Benim ruhum fakir elim sıkışık da olsa rahat da olsa bimi kovalıyorum
Bence çalışmadan ev hanımlığı zaten çok zor. Ama ne yalan söylim bir yandan çalışmak gerçekten daha da yorucu.Jenerasyonun günahı yok merhamet her kula nasip olmuyoraynen sabır taşıyız çatlamayız inşallah gerçi bu zamana kadar çatlamadıysam bu saatten sonra zor evet sorun yok çok şükür teyzesi
Allah kolaylık versin çalışıp kendi paranı kendin kazanman çok güzel ama evle beraber zor oluyordur
Bugün aile hekimindeki ebeyle gebelik takibi görüşmem vardı. Uzun uzun anlattı işte "İlk 6 ay emzirme önceliğimiz evet ama böyle söylediğimizde de anneler üstünde baskı oluşuyor. Bu sefer süt gelmeyince ya da yetmeyince kendilerini kötü hissediyorlar. İstediğimiz bu değil tabii ki. Yeterli süt varsa ilk 6 ay başka bir şey verilmesin diye söylüyoruz. Yoksa gerekli gördüğümüzde kendimiz takviye olarak mama ekliyoruz zaten" falan dedi. Her şeyin özeti buydu aslında sanırım. İster istemez hepimizin beynine işlemiş. Sadece emme olmadığında kötü hissediyor bütün anneler kendini. Yoluna girecek merak etme. Biz sabırla bekleyeceğiz özüne dönmeni. Sen de tecrübeni edinince özüne dönüp geleceksinKesinlikle ben de kendime aynen dayler gibi konuşuyorum, sonra kendimi yine ağlarken buluyorum. Cok Şükür canim, onemli olan saglik gercekten gerisinin hiiic onemi yok. Muhtemelen birkac hafta sonra, ben bunlara mi takılmışim diyecegim ama suan her şeyin etkisiyle tavanda yaşıyorum duygularımı. Ama geçecek biliyorum. Arada git gel olacak beni azcik idare edin böyle
Geçmişler olsun miniğeKIZLAR BİZ SUNNET DE OLDUK BUGÜN
Muhalefet ya ahshhsjPembe değilde böyle yavruağzı gibi
Pembede denilebilir
Ahshhshsjsjs aşk olsun. Öyle şeyler yapmam benAnaaammm kızzzz kocaman olmuşsnzzzzzzzz
Daha dün beynimizi yiyodn
Kimin damadı olacağı önemliOlduda bitti maşallah
Damat olur inşallah
Benimki dümdük kafa doktorundan tescilli anksiyete. İnşallah iyi çıksınlar da geç olsun sorun değilAa bende de oluyo o anksiyete gibi değil de benimki test verince durmadan sonucunu kovalıyorumbir sorun yokttur beeybi ya kötü düşünme.
Bende bir büyüme olmadı ya. Bugün babamla konuşuyoruz. Kontrole gittim böyle böyle diye anlattım. Birden dedi ki "Ya kilosuna da bakıyorlar mı? Bir şey diyorlar mı?" Ben de anlamadım. "Onu kendi doktorum söylüyor. En son gittiğimde birkaç gün önden gidiyordu" dedim. Birden heyecanlanıp "Hee öyle mi? Sen pek göstermiyorsun da..." dedi ahshndnsjdj Adama meğer dert olmuş, çekinip bir şey de dememişYalnız 29 hafta nasıl olmuş yaaaaaabayağı büyümüşsündür de sen şimdi yakında bime de gidemezsin heee ne alacaksan al bimden şimdiden. Sonra pencereden bimin yollarına bakakalırsın
Bekle bekle bunun hamile kaldıktan sonrası var ki evlere şenlik. Asıl alarmı o zaman kuruyon
Evet daha önce de demiştin bunu. Ben olsam ben de kafaya takardım hamilelik psikolojisiyle bence ya. Ama tabi doğrusu doktorlar ne diyorsa o. Bu karın görünmesi olayı da bence bünyeden bünyeye değişiyo. Hem kimileri de belli bir aydan sonra birden büyüyo sanki. Babacığın da garibim düşünmüş de can sıkmamak için söyleyememiş. İyi bari adamcağızın da gönlüne su serpmişsin bilmedenBende bir büyüme olmadı ya. Bugün babamla konuşuyoruz. Kontrole gittim böyle böyle diye anlattım. Birden dedi ki "Ya kilosuna da bakıyorlar mı? Bir şey diyorlar mı?" Ben de anlamadım. "Onu kendi doktorum söylüyor. En son gittiğimde birkaç gün önden gidiyordu" dedim. Birden heyecanlanıp "Hee öyle mi? Sen pek göstermiyorsun da..." dedi ahshndnsjdj Adama meğer dert olmuş, çekinip bir şey de dememişHala görenler hamile olduğuma pek inanamıyorlar. Uzun süre bunu da kafaya taktım. Hatta doktora erken gittim bunun için bir defa. Sonra doktor "Gelişimi normal. Sadece sen fazla streslisin" diye kovaladı beni. Sonra bıraktım "Karnım neden çıkmıyor" diye kafaya takmayı
AminAa bende de oluyo o anksiyete gibi değil de benimki test verince durmadan sonucunu kovalıyorumbir sorun yokttur beeybi ya kötü düşünme.
Yalnız 29 hafta nasıl olmuş yaaaaaabayağı büyümüşsündür de sen şimdi yakında bime de gidemezsin heee ne alacaksan al bimden şimdiden. Sonra pencereden bimin yollarına bakakalırsın
Anammm gözünüz aydın
Benim ruhum fakir elim sıkışık da olsa rahat da olsa bimi kovalıyorumN Neal in dediği gibi bu bir bağımlılık, yakında damardan bim alıcam
Bence çalışmadan ev hanımlığı zaten çok zor. Ama ne yalan söylim bir yandan çalışmak gerçekten daha da yorucu.Bal0ncuk seni bir de bebişle düşünemiyorum. Hepimize güç kuvvet diliyorum
Evet canımmm olduk vallaAnam minnak sünnet mi olduen iyisini yapmışsınız daha nice güzel günlerini görün
Valla yevrm resmen oldu da bitti, aminnnnnnnn
Çok sag ol canimAa bende de oluyo o anksiyete gibi değil de benimki test verince durmadan sonucunu kovalıyorumbir sorun yokttur beeybi ya kötü düşünme.
Yalnız 29 hafta nasıl olmuş yaaaaaabayağı büyümüşsündür de sen şimdi yakında bime de gidemezsin heee ne alacaksan al bimden şimdiden. Sonra pencereden bimin yollarına bakakalırsın
Anammm gözünüz aydın
Benim ruhum fakir elim sıkışık da olsa rahat da olsa bimi kovalıyorumN Neal in dediği gibi bu bir bağımlılık, yakında damardan bim alıcam
Bence çalışmadan ev hanımlığı zaten çok zor. Ama ne yalan söylim bir yandan çalışmak gerçekten daha da yorucu.Bal0ncuk seni bir de bebişle düşünemiyorum. Hepimize güç kuvvet diliyorum
Ne guzel yazmışsın cnm, o baskı da sutu kesiyor belki de kisir bir dongu oluyor böyle iste. Yakinda ayni nesemle donecegim aranizaaaaBugün aile hekimindeki ebeyle gebelik takibi görüşmem vardı. Uzun uzun anlattı işte "İlk 6 ay emzirme önceliğimiz evet ama böyle söylediğimizde de anneler üstünde baskı oluşuyor. Bu sefer süt gelmeyince ya da yetmeyince kendilerini kötü hissediyorlar. İstediğimiz bu değil tabii ki. Yeterli süt varsa ilk 6 ay başka bir şey verilmesin diye söylüyoruz. Yoksa gerekli gördüğümüzde kendimiz takviye olarak mama ekliyoruz zaten" falan dedi. Her şeyin özeti buydu aslında sanırım. İster istemez hepimizin beynine işlemiş. Sadece emme olmadığında kötü hissediyor bütün anneler kendini. Yoluna girecek merak etme. Biz sabırla bekleyeceğiz özüne dönmeni. Sen de tecrübeni edinince özüne dönüp geleceksin
Geçmişler olsun miniğe
Oyyy cnm hatunum katroşummm inşallah senide böyle bir koşturmada görecezAa bende de oluyo o anksiyete gibi değil de benimki test verince durmadan sonucunu kovalıyorumbir sorun yokttur beeybi ya kötü düşünme.
Anammm gözünüz aydın
Seninle aynı pijama takımını almş olma gerçeğine alışmaya çalışıyorumMuhalefet ya ahshhsj
Aynı pijama takımını almışız işte. Neyi zorluyorsun neyiiiiiiii?
Ahshhshsjsjs aşk olsun. Öyle şeyler yapmam ben
Kimin damadı olacağı önemli
Benimki dümdük kafa doktorundan tescilli anksiyete. İnşallah iyi çıksınlar da geç olsun sorun değil
Bende bir büyüme olmadı ya. Bugün babamla konuşuyoruz. Kontrole gittim böyle böyle diye anlattım. Birden dedi ki "Ya kilosuna da bakıyorlar mı? Bir şey diyorlar mı?" Ben de anlamadım. "Onu kendi doktorum söylüyor. En son gittiğimde birkaç gün önden gidiyordu" dedim. Birden heyecanlanıp "Hee öyle mi? Sen pek göstermiyorsun da..." dedi ahshndnsjdj Adama meğer dert olmuş, çekinip bir şey de dememişHala görenler hamile olduğuma pek inanamıyorlar. Uzun süre bunu da kafaya taktım. Hatta doktora erken gittim bunun için bir defa. Sonra doktor "Gelişimi normal. Sadece sen fazla streslisin" diye kovaladı beni. Sonra bıraktım "Karnım neden çıkmıyor" diye kafaya takmayı
Bekle bekle bunun hamile kaldıktan sonrası var ki evlere şenlik. Asıl alarmı o zaman kuruyon
Ayy evet N Neal
Daha iyi günlerini gör inşallah dayloşEvet canımmm olduk vallacok sag ol kuzum yaptık gitti, aradan ciksin, unutsun, cok cabuk iyilessin istiyoruz bakalım bugun gecince daha bi rahatlariz herhalde
Valla yevrm resmen oldu da bitti, aminnnnnnnn
Çok sag ol canim
Ne guzel yazmışsın cnm, o baskı da sutu kesiyor belki de kisir bir dongu oluyor böyle iste. Yakinda ayni nesemle donecegim aranizaaaa
Sag ol canimm
AminEvet epey epey yorucu. kısada olsa tecrübe etmiştim işten gelince oturduğum yerden kalkamıyordum yorgunluktan ama bir yandan da yemek çamaşır bulaşık çok zordu o yüzden sizi takdir ediyorum helal olsun
Geçmiş olsun kuzumGünaydn kızlar...
Lenayla 2 gn ayrı kalacaz
Grip oldum
Günaydn kızlar...
Grip oldum
He ya bu sefer kafaya takmadım neyse ki. Adamcağız da korkmuş yazık. Demek ki ablamın karnı bayağı büyükmüş. Ben çok hatırlayamıyorum da o muhtemelen ablamla kıyasladığı için öyle tırstı. Bir de ben boş giyiniyorum. Olan karnı da kapattığım için bir şey de görünmüyor aslındaEvet daha önce de demiştin bunu. Ben olsam ben de kafaya takardım hamilelik psikolojisiyle bence ya. Ama tabi doğrusu doktorlar ne diyorsa o. Bu karın görünmesi olayı da bence bünyeden bünyeye değişiyo. Hem kimileri de belli bir aydan sonra birden büyüyo sanki. Babacığın da garibim düşünmüş de can sıkmamak için söyleyememiş. İyi bari adamcağızın da gönlüne su serpmişsin bilmeden
Düşünmüyoruz taamSonuçların çıkınca haberdar et kuzu, üstüne de düşünme hiç
Ya sorma Bulut ben de inanamıyorum ki... Dün aynısını eşime dedim. Hayırlısıyla, sağlıkla güzel güzel geçsin inşallah
Allah yardımcın olsunSeninle aynı pijama takımını almş olma gerçeğine alışmaya çalışıyorum
Ebe onu da söyledi dün. "Bu 2-3 hafta hareketleri en üst seviyede hissedeceksin, en hareketli zamanı olur. Sonra büyüdükçe azalır" dedi. Şu an çok hareket ettiği için kafam cidden o kadar rahat ki. Hareketleri azaldığında tabii ki anksiyetelerim tavana vuruyor
Benim kız doğana kadar hareketliydi ama yavaşlaması da normal gerçekten N Neal i düşünemiyorum hele doğduktan sonra abooooOyyy cnm hatunum katroşummm inşallah senide böyle bir koşturmada görecez
Seninle aynı pijama takımını almş olma gerçeğine alışmaya çalışıyorum
Ayy evet N Neal
35ten 36dan snra yeri daralıor hareketleri yavaşlayabilir, olurda yavaşlarsa bizimki dellenir hahahha
Ayy neoş doğurana kdar ben doğurcam 2yi
Daha iyi günlerini gör inşallah dayloş
çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah bal0ncuğumGünaydn kızlar...
Grip oldum
evet bebekle hele düşünemiyorum ben yapamazdım valla yapana helal olsunGü nay dıınn kızlarım
Bal0ncuk bazıları bana evden çalışıyosuun oh mis gibi diyo kız online toplantıdayken ocakta soğan kavuruyorum yemek için. Kahvaltı hazırlarken telefonun hoparlöründen stoklarla uğraşıyorum birileriyle 2 rapor arası çamaşır asıyorum ben zaten bebekten sonrası için endişeliyim o yüzden. Şimdi zaten totomun üstüne oturamıyorum dediğin gibi DusunceBulutu bebek olsa nasıl oluyo kim bilir
Geçmiş olsun kuzumbirinden mi kaptın, şu sıralar etrafta herkes hasta birbirine bulaştırıp duruyo
amin aminnnnHe ya bu sefer kafaya takmadım neyse ki. Adamcağız da korkmuş yazık. Demek ki ablamın karnı bayağı büyükmüş. Ben çok hatırlayamıyorum da o muhtemelen ablamla kıyasladığı için öyle tırstı. Bir de ben boş giyiniyorum. Olan karnı da kapattığım için bir şey de görünmüyor aslında
Düşünmüyoruz taam
Ya sorma Bulut ben de inanamıyorum ki... Dün aynısını eşime dedim. Hayırlısıyla, sağlıkla güzel güzel geçsin inşallah
Allah yardımcın olsun
Ebe onu da söyledi dün. "Bu 2-3 hafta hareketleri en üst seviyede hissedeceksin, en hareketli zamanı olur. Sonra büyüdükçe azalır" dedi. Şu an çok hareket ettiği için kafam cidden o kadar rahat ki. Hareketleri azaldığında tabii ki anksiyetelerim tavana vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?