- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.181
Hehhehe o kadar psikopat mı görünüyorum ben yaBenim kız doğana kadar hareketliydi ama yavaşlaması da normal gerçekten N Neal i düşünemiyorum hele doğduktan sonra aboooo
çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah bal0ncuğum
evet bebekle hele düşünemiyorum ben yapamazdım valla yapana helal olsunGerçi şimdi bebekle ev işi bile yapamıyorum ben de bir beceriksizlik olabilir
amin aminnnn
Başlarda öyleydin şu sıralar duruldunHehhehe o kadar psikopat mı görünüyorum ben ya
Ya iyi olduğunu anlamanın tek yolu hareket etmesi ya ondan endişeleniyorum hareket olmayınca. Konuşanlar hep olacak zaten. Biz pandemiden dolayı o süreci nasıl yöneteceğiz bilmiyorum. Gece bizimle kalmazlar sanırım. Yine de müdahaleler olacaktır illa ki hem fiziksel hem sözlü. Olabildiğince durdurmaya çalışırız da o psikolojiyle ben de ne kadarına tahammül edebilirim kestiremiyorumBaşlarda öyleydin şu sıralar duruldunasıl olay doğumdan sonra başlıyormuş derlerdi inanmazdım ben rahat insanım derdim.benim gibi rahat insan bile dengesizleşiyorsa seni düşünemiyorum her ağızdan bir ses çıkıyor,kilosuydu sarılığıydı emmesiydi çok mesele var çook şimdiden alıştır kendini bak annem aramış gece çocuğa mama ver diyor kafasına göre baştan beri sütün yok diyip duruyor.anneannemi de aramış o da aynısını diyor fotosunu gördüm çocuk solmuş mama ver diyor.bir tarafım otur hüngür hüngür ağla diyor diğer tarafım saçmalama onlar ne bilsin güçlü ol diyor :)
Hareket etmediği günler de oluyor endişelenme.gerçi analık hep endişeYa iyi olduğunu anlamanın tek yolu hareket etmesi ya ondan endişeleniyorum hareket olmayınca. Konuşanlar hep olacak zaten. Biz pandemiden dolayı o süreci nasıl yöneteceğiz bilmiyorum. Gece bizimle kalmazlar sanırım. Yine de müdahaleler olacaktır illa ki hem fiziksel hem sözlü. Olabildiğince durdurmaya çalışırız da o psikolojiyle ben de ne kadarına tahammül edebilirim kestiremiyorum
Bilmiyorum ama sanmıyorum. Eşime annesi ilk haftalar gelmeyebiliriz demiş. Kendi kızı kaynanasının yanında rahat edememiş. O yüzden ben de rahat edemem diye galiba gelmeyeceklermiş. Bana biraz değişik geldi ama gelmemelerini kendim için sorun etmem. Hiç gelmeseler yine olur. Sadece eşim üzülür, ona üzülürüm. Benim annemle aramız 15 dk yürüme mesafesi. O yüzden gece kalacağını sanmıyorum ama tabii şu an o süreci yaşamadan bilemem o zaman ne isteriz, nasıl isterizHareket etmediği günler de oluyor endişelenme.gerçi analık hep endişetahammül ediliyor bir yere kadar..bebek iyiyse gerisi önemli değil doktora gidince rahatlıcam bende.annen ya da kv kalmıcak mı ilk günler yine kalan olur bence
Ya bizi fotilee karla
Ya bencede hamile değilsek şu regl gecikmesin ya
Kar daha tutmadi kankilerGelir gelir
@Hemşirecik reyiz hakket bize kar fotosu sal da gelsin
@mihralin Gittin kafamı karıştırdın bir türlü hatırlayamadığım için Blacklight'a dua ettim. Mutlu musun, hı? Blacklight hamile kalırsa görürsün 👁👁
Oyy hayirli olsunKesinlikle ben de kendime aynen dayler gibi konuşuyorum, sonra kendimi yine ağlarken buluyorum. Cok Şükür canim, onemli olan saglik gercekten gerisinin hiiic onemi yok. Muhtemelen birkac hafta sonra, ben bunlara mi takılmışim diyecegim ama suan her şeyin etkisiyle tavanda yaşıyorum duygularımı. Ama geçecek biliyorum. Arada git gel olacak beni azcik idare edin böyle
Kiyamam sanabenim şuan sagarken acımıyor ama belki baslar acımaya bilmiyorum kuzum.. bu inat bebeler yeni neslin eseri mi acaba
Ya kadin normalde bırakmış danismanligi, hemsirelik yapiyor, gelin ben destek olcam size bugun dedi, yani oyle kisa bi destek oldu eni konu danismanlik almadim ama sag olsun ise yarayan şeyler de cok söyledi. Whatsapptan da yazablrsin dedi. Olmadi yazacagim bakalmdüşünüyorum kuzum sonra yine basa sariyorum, allak bullak olyorm bazen..
Canim cok gecmis olsun. Bak ne hastaliklar var neler yasiyor aileler cok sukur sonuc temiz cikmis, en onemlisi o. Gerisini hic dusunme bile. Biz de olcum yapamadilar diye 3 kere kan aldirdik çocuktan sinirlerimiz bozuldu, seni cok iyi anliyorum.
KIZLAR BİZ SUNNET DE OLDUK BUGÜN
Süpermiş ne güzel düşünceli kaynana.erkekler niyese annelerini görmek istiyorlarBilmiyorum ama sanmıyorum. Eşime annesi ilk haftalar gelmeyebiliriz demiş. Kendi kızı kaynanasının yanında rahat edememiş. O yüzden ben de rahat edemem diye galiba gelmeyeceklermiş. Bana biraz değişik geldi ama gelmemelerini kendim için sorun etmem. Hiç gelmeseler yine olur. Sadece eşim üzülür, ona üzülürüm. Benim annemle aramız 15 dk yürüme mesafesi. O yüzden gece kalacağını sanmıyorum ama tabii şu an o süreci yaşamadan bilemem o zaman ne isteriz, nasıl isteriz
Bence herkes ister ya ailesinin öyle bir anda yanında olmasınıSüpermiş ne güzel düşünceli kaynana.erkekler niyese annelerini görmek istiyorlar
Gü nay dıınn kızlarım
Bal0ncuk bazıları bana evden çalışıyosuun oh mis gibi diyo kız online toplantıdayken ocakta soğan kavuruyorum yemek için. Kahvaltı hazırlarken telefonun hoparlöründen stoklarla uğraşıyorum birileriyle 2 rapor arası çamaşır asıyorum ben zaten bebekten sonrası için endişeliyim o yüzden. Şimdi zaten totomun üstüne oturamıyorum dediğin gibi DusunceBulutu bebek olsa nasıl oluyo kim bilir
Geçmiş olsun kuzumbirinden mi kaptın, şu sıralar etrafta herkes hasta birbirine bulaştırıp duruyo
Benim kız doğana kadar hareketliydi ama yavaşlaması da normal gerçekten N Neal i düşünemiyorum hele doğduktan sonra aboooo
çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah bal0ncuğum
evet bebekle hele düşünemiyorum ben yapamazdım valla yapana helal olsunGerçi şimdi bebekle ev işi bile yapamıyorum ben de bir beceriksizlik olabilir
amin aminnnn
Sanada geçmiş olsn aşkoşDun gece alerjim azdi cok fena ama ilacim bitti, burnumu sileyim derken kulagimdan fist diye sesler gelmeye basladisimdi kbb ye gidicem, dertler deryaa
Güzel güzel beslen ve dinlen. Pazartesiye düzelirsin de kızınla da kavuşursun inşallahHepinize tşkler kızlar..
Gerçekten baya fenaym
2 yıldır grip felan olmuodm
İnşallah neoşGüzel güzel beslen ve dinlen. Pazartesiye düzelirsin de kızınla da kavuşursun inşallah
Iki hasta gel sarilalimHepinize tşkler kızlar..
Gerçekten baya fenaym
2 yıldır grip felan olmuodm
Sanada geçmiş olsn aşkoş
Amin kuzumm, hepimiz gorelim yavruslarimizin güzel gunlerini insallahhhhOyyy cnm hatunum katroşummm inşallah senide böyle bir koşturmada görecez
Seninle aynı pijama takımını almş olma gerçeğine alışmaya çalışıyorum
Ayy evet N Neal
35ten 36dan snra yeri daralıor hareketleri yavaşlayabilir, olurda yavaşlarsa bizimki dellenir hahahha
Ayy neoş doğurana kdar ben doğurcam 2yi
Daha iyi günlerini gör inşallah dayloş
Kiyamam canim, geçmiş olsun, ama anne zamani yap dinlen güzelce, sonra guzel bir enerjiyle kavuşursun yavrunaGünaydn kızlar...
Lenayla 2 gn ayrı kalacaz
Grip oldum
Sag ol kuzuKar daha tutmadi kankilertutunca atarim bol bol
Oyy hayirli olsun
Su kaçmıs olabilir, ya da sinusler cok dolduysa o da kulaklari etkiliyor, veya ortakulak ki öyle değildir umarim o fena. Gittin mi doktora cnmDun gece alerjim azdi cok fena ama ilacim bitti, burnumu sileyim derken kulagimdan fist diye sesler gelmeye basladisimdi kbb ye gidicem, dertler deryaa
Gittik asko ama kbb yoktu acile gittik muayene etmeden iki igne yazdi gönderdi ☹simdi yine ağrıyor pazartesi uzmana gidicez artikAmin kuzumm, hepimiz gorelim yavruslarimizin güzel gunlerini insallahhhh
Kiyamam canim, geçmiş olsun, ama anne zamani yap dinlen güzelce, sonra guzel bir enerjiyle kavuşursun yavruna
Sag ol kuzu
Su kaçmıs olabilir, ya da sinusler cok dolduysa o da kulaklari etkiliyor, veya ortakulak ki öyle değildir umarim o fena. Gittin mi doktora cnm
Ya bu da yeni mi çıktı nedir :/ Babamla yeğenimde de kulak enfeksiyonu oldu. İkisinde de alerji varGittik asko ama kbb yoktu acile gittik muayene etmeden iki igne yazdi gönderdi ☹simdi yine ağrıyor pazartesi uzmana gidicez artik
Uzun sürünce kulakta enfeksiyon yapiyormus ya biktim bu alerji illetinden bir dusmedi yakamdan☹☹ dun sadece sag tarafti simdi ikiside ağrıyorYa bu da yeni mi çıktı nedir :/ Babamla yeğenimde de kulak enfeksiyonu oldu. İkisinde de alerji var
Benim de iki sene önce falan kulağımın en en içinde başıma vuran bir ağrı oldu ama çok uzun sürdü. Sürekli değildi, gelip geçiyordu ama aylarca sürdü öyle. KBB'ye gittim. Dedi ki "Bir enfeksiyon ya da soğuk algınlığı gibi bir şey geçiriyor ya da geçirmiş gibisin. Östaki borusu tıkanmış" Halbuki hiç öyle bir şey yoktu. Soğuk algınlığı ilacı yazdı bir de burun yıkama solüsyonu. Soğuk algınlığı ilaçları bende çarpıntı yapıyor. O yüzden astımımı takip eden doktor kullandırmıyor bana. Aldım reçeteyi, ona gittim. Dedi ki "Östaki borusunda tıkanıklık işitme kaybı var. Sende öyle bir durum var mı?" "Yok" dedim. Kızdı öbür doktora. "Öylesine söylemiş işte" dedi. Alerji ilaçlarımı verdi. Kullandım ve geçti o ağrı. Ablam da yeğenimi KBB'ye götürecek. Babama "Sen de benim doktora git. Bu alerjiden diyorum" ama adamı ikna edemiyorum :/ KBB'ye git bakalım. Orada bir şey bulamazlarsa sen de bir alerji uzmanına görün tekrarUzun sürünce kulakta enfeksiyon yapiyormus ya biktim bu alerji illetinden bir dusmedi yakamdan☹☹ dun sadece sag tarafti simdi ikiside ağrıyor
Benimki garanti alerjiye bagli cunku ilk defa oldu, bi anda silmeye calisirken o basincla basladi agri kulagima kacirdim heraldeBenim de iki sene önce falan kulağımın en en içinde başıma vuran bir ağrı oldu ama çok uzun sürdü. Sürekli değildi, gelip geçiyordu ama aylarca sürdü öyle. KBB'ye gittim. Dedi ki "Bir enfeksiyon ya da soğuk algınlığı gibi bir şey geçiriyor ya da geçirmiş gibisin. Östaki borusu tıkanmış" Halbuki hiç öyle bir şey yoktu. Soğuk algınlığı ilacı yazdı bir de burun yıkama solüsyonu. Soğuk algınlığı ilaçları bende çarpıntı yapıyor. O yüzden astımımı takip eden doktor kullandırmıyor bana. Aldım reçeteyi, ona gittim. Dedi ki "Östaki borusunda tıkanıklık işitme kaybı var. Sende öyle bir durum var mı?" "Yok" dedim. Kızdı öbür doktora. "Öylesine söylemiş işte" dedi. Alerji ilaçlarımı verdi. Kullandım ve geçti o ağrı. Ablam da yeğenimi KBB'ye götürecek. Babama "Sen de benim doktora git. Bu alerjiden diyorum" ama adamı ikna edemiyorum :/ KBB'ye git bakalım. Orada bir şey bulamazlarsa sen de bir alerji uzmanına görün tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?