Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hehhehe o kadar psikopat mı görünüyorum ben ya

Hehhehe o kadar psikopat mı görünüyorum ben ya
Başlarda öyleydin şu sıralar duruldun asıl olay doğumdan sonra başlıyormuş derlerdi inanmazdım ben rahat insanım derdim.benim gibi rahat insan bile dengesizleşiyorsa seni düşünemiyorum her ağızdan bir ses çıkıyor,kilosuydu sarılığıydı emmesiydi çok mesele var çook şimdiden alıştır kendini bak annem aramış gece çocuğa mama ver diyor kafasına göre baştan beri sütün yok diyip duruyor.anneannemi de aramış o da aynısını diyor fotosunu gördüm çocuk solmuş mama ver diyor.bir tarafım otur hüngür hüngür ağla diyor diğer tarafım saçmalama onlar ne bilsin güçlü ol diyor :)

Ya iyi olduğunu anlamanın tek yolu hareket etmesi ya ondan endişeleniyorum hareket olmayınca. Konuşanlar hep olacak zaten. Biz pandemiden dolayı o süreci nasıl yöneteceğiz bilmiyorum. Gece bizimle kalmazlar sanırım. Yine de müdahaleler olacaktır illa ki hem fiziksel hem sözlü. Olabildiğince durdurmaya çalışırız da o psikolojiyle ben de ne kadarına tahammül edebilirim kestiremiyorum

Hareket etmediği günler de oluyor endişelenme.gerçi analık hep endişe tahammül ediliyor bir yere kadar..bebek iyiyse gerisi önemli değil doktora gidince rahatlıcam bende.annen ya da kv kalmıcak mı ilk günler yine kalan olur bence

Bilmiyorum ama sanmıyorum. Eşime annesi ilk haftalar gelmeyebiliriz demiş. Kendi kızı kaynanasının yanında rahat edememiş. O yüzden ben de rahat edemem diye galiba gelmeyeceklermiş. Bana biraz değişik geldi ama gelmemelerini kendim için sorun etmem. Hiç gelmeseler yine olur. Sadece eşim üzülür, ona üzülürüm. Benim annemle aramız 15 dk yürüme mesafesi. O yüzden gece kalacağını sanmıyorum ama tabii şu an o süreci yaşamadan bilemem o zaman ne isteriz, nasıl isteriz

Ya bizi fotilee karla
Ya bencede hamile değilsek şu regl gecikmesin ya

Kar daha tutmadi kankiler tutunca atarim bol bol
Oyy hayirli olsun

Süpermiş ne güzel düşünceli kaynana.erkekler niyese annelerini görmek istiyorlar

Hepinize tşkler kızlar..
Gerçekten baya fenaym
2 yıldır grip felan olmuodm

Dun gece alerjim azdi cok fena ama ilacim bitti, burnumu sileyim derken kulagimdan fist diye sesler gelmeye basladi simdi kbb ye gidicem, dertler deryaa
Sanada geçmiş olsn aşkoş

Amin kuzumm, hepimiz gorelim yavruslarimizin güzel gunlerini insallahhhh
Günaydn kızlar...
Lenayla 2 gn ayrı kalacaz
Grip oldum
Kiyamam canim, geçmiş olsun, ama anne zamani yap dinlen güzelce, sonra guzel bir enerjiyle kavuşursun yavruna
Kar daha tutmadi kankiler tutunca atarim bol bol

Oyy hayirli olsun
Sag ol kuzu
Dun gece alerjim azdi cok fena ama ilacim bitti, burnumu sileyim derken kulagimdan fist diye sesler gelmeye basladi simdi kbb ye gidicem, dertler deryaa
Su kaçmıs olabilir, ya da sinusler cok dolduysa o da kulaklari etkiliyor, veya ortakulak ki öyle değildir umarim o fena. Gittin mi doktora cnm

Gittik asko ama kbb yoktu acile gittik muayene etmeden iki igne yazdi gönderdi ☹simdi yine ağrıyor pazartesi uzmana gidicez artik

Uzun sürünce kulakta enfeksiyon yapiyormus ya biktim bu alerji illetinden bir dusmedi yakamdan☹☹ dun sadece sag tarafti simdi ikiside ağrıyor
Benim de iki sene önce falan kulağımın en en içinde başıma vuran bir ağrı oldu ama çok uzun sürdü. Sürekli değildi, gelip geçiyordu ama aylarca sürdü öyle. KBB'ye gittim. Dedi ki "Bir enfeksiyon ya da soğuk algınlığı gibi bir şey geçiriyor ya da geçirmiş gibisin. Östaki borusu tıkanmış" Halbuki hiç öyle bir şey yoktu. Soğuk algınlığı ilacı yazdı bir de burun yıkama solüsyonu. Soğuk algınlığı ilaçları bende çarpıntı yapıyor. O yüzden astımımı takip eden doktor kullandırmıyor bana. Aldım reçeteyi, ona gittim. Dedi ki "Östaki borusunda tıkanıklık işitme kaybı var. Sende öyle bir durum var mı?" "Yok" dedim. Kızdı öbür doktora. "Öylesine söylemiş işte" dedi. Alerji ilaçlarımı verdi. Kullandım ve geçti o ağrı. Ablam da yeğenimi KBB'ye götürecek. Babama "Sen de benim doktora git. Bu alerjiden diyorum" ama adamı ikna edemiyorum :/ KBB'ye git bakalım. Orada bir şey bulamazlarsa sen de bir alerji uzmanına görün tekrar

Benimki garanti alerjiye bagli cunku ilk defa oldu, bi anda silmeye calisirken o basincla basladi agri kulagima kacirdim heralde suan tikali gibi bide beynim boyle donuk sanki cok garip bir his bu gecede gidicem sanki acile yavastan ilacın etkisi geciyor. Alerji uzmanida kedileri evden yolla diyecek neos ya gitmek istemiyorum o yüzden ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…