- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.201
Sümsügu bi koyucam kafasina gorecek 2 ayiOko oydor ovloyom homolo kolomoyorom
Eylül de yazmış bunu, şimdi anneler kulübüne basmış üyeliği ama
Ağzına kürekle vurmalıkSümsügu bi koyucam kafasina gorecek 2 ayi
Gqfajsysgsusgs ama kafamiz nasil guzelAğzına kürekle vurmalık
Bir de konuşmanın devamında " negatifleri görmek çok üzüyor" demiş. Birisi de"2 aydır evlisin zaten en fazla 2 kez görmüşsündür" demiş.Topic sahibi de "eşim sağlıkçı, belki erken döllenme olmuşsa diye her fırsatta hastaneye gidip kan veriyorum" yazmış ahahahaha
Haaa bu arada bir de bunu yazan kız 20 yaşındaymışHuni yok mu huniii huni verin bana
Bu biziz işte. Ben de evlendiğim gece hamile kaldım meselaOko oydor ovloyom homolo kolomoyorom
Anam kedi, kuş bütün tüylüler var sende de. Benim kedi tüyüne var alerjim ama senin belki yoktur. Baktırdın mı?Benimki garanti alerjiye bagli cunku ilk defa oldu, bi anda silmeye calisirken o basincla basladi agri kulagima kacirdim heraldesuan tikali gibi bide beynim boyle donuk sanki cok garip bir his bu gecede gidicem sanki acile yavastan ilacın etkisi geciyor. Alerji uzmanida kedileri evden yolla diyecek neos ya gitmek istemiyorum o yüzden ☹
Oyy kiyamam, kulak agrisi cok cektim, orta kulak iltihabı cok yaşadım kucuklgmden beri. Insallah oyle bsy degildir basladi mi bitmyo çünküGittik asko ama kbb yoktu acile gittik muayene etmeden iki igne yazdi gönderdi ☹simdi yine ağrıyor pazartesi uzmana gidicez artik
Devamlı evde görmek istiyorlar anlamında dedim.ben devamlı ailemi yada onun ailesini evimde görmek istemem :) bugün kv ye artık yemeği kendim yapabilirim dedim iyi gelmeyim diyip bozuk attı.benimki de öyle şey mi olur 40 kadar burdasın dedi bence anneyi sürekli görmek istemek erkeklere hasBence herkes ister ya ailesinin öyle bir anda yanında olmasını
Gel sarılalım aşkoşIki hasta gel sarilalim
Tşk ederm dayloşAmin kuzumm, hepimiz gorelim yavruslarimizin güzel gunlerini insallahhhh
Kiyamam canim, geçmiş olsun, ama anne zamani yap dinlen güzelce, sonra guzel bir enerjiyle kavuşursun yavruna
Sag ol kuzu
Su kaçmıs olabilir, ya da sinusler cok dolduysa o da kulaklari etkiliyor, veya ortakulak ki öyle değildir umarim o fena. Gittin mi doktora cnm
Tuttuğunu koparmşOko oydor ovloyom homolo kolomoyorom
Canımın içi geçmiş olsun bugün daha iyisin değil miGünaydınnnnnnnnn
Sen "Gerek yok" derken onun "Sen çocuğa bakarsın, gel" diye çağırmasıDevamlı evde görmek istiyorlar anlamında dedim.ben devamlı ailemi yada onun ailesini evimde görmek istemem :) bugün kv ye artık yemeği kendim yapabilirim dedim iyi gelmeyim diyip bozuk attı.benimki de öyle şey mi olur 40 kadar burdasın dedi bence anneyi sürekli görmek istemek erkeklere hasben odadan çıkınca istemiyor gelin demiş eşimde öyle şey mi olur o seni çok seviyor artık yemekleri kendi yapmak istiyor o yaparken sen çocuğa bakarsın gel diye ısrar etmiş :)
Tşk ederm kuzumCanımın içi geçmiş olsun bugün daha iyisin değil mi
Kalan kalıyor valla her türlüBu biziz işte. Ben de evlendiğim gece hamile kaldım mesela
Ayy aklıma ne getirdiniz bak. Dün aile hekiminin kapısında sıra beklerken bir çift geldi. Sanırım yeni bebekleri olmuş daha. Hemşire "Neyle korunuyordunuz ki" falan dedi kadından kan alırken. Yarım yamalak duydum konuşmaları. Spiralle hamile kalmış galiba. Net de değilmiş işte tahlile gelmişlerdi. Hemşire şey dedi tüylerim ürperdi "Spiralle hamilelik genelde tüpte oluşuyor. Eğer testin pozitif çıkarsa muhtemelen dış gebeliktir. Hemen müdahale edilmesi gerekir" Korunarak da hamile kalınıyor demek ki gerçekten
Benim de tuttuğum elimde kalıyo baluşGel sarılalım aşkoş
Tşk ederm dayloş
Tuttuğunu koparmş
Ya sen yine gidip normal zamanda alıyorsun. Ben geceleri ve pazar günleri nöbetçi eczaneye gidip alıyordumKalan kalıyor valla her türlü
Sen bu hikayeyi anlatınca benim de eczanede yaşadığım bir şey geldi aklıma. Şimdi ben evin yakınında bir eczane var hep gebelik testi için oraya gidiyorum. Her defasında da "en uygun fiyatlı gebelik testinizden alabilir miyim" diyorum. Geçen doktora gitmeden önce yine aldım, reglime 6 gün vardı bir ihtimal gebelik varsa ve görünürse doktora para dökmim diye düşündüm. Neyse yine girdim eczaneye aynı cümleyle testi istedim. Parasını ödeyip çıkıcam, kadın da ağız alışkanlığıyla "geçmiş olsun" dedi beni uğurlarken. Sonra diğer kadına kısık sesle "ay ağız alışkanlığı geçmiş olsun diyorum gebelik testine" dedi. Sonra ben güldüm "sorun değil ya geçmiş olacak zaten muhtemelen yine" dedimhepimiz bir güldük orda. Eczanede iki kişilerdi. Muhtemelen ben çıktıktan sonra konuşmuşlardır bu kadın da 1 senedir gelip gidiyor diye bana üzülmüş olabilirler bir miktar
Ben de bir ara internetten toplu alıyordum artık ümidi o kadar kestim ki onu da almıyorumYa sen yine gidip normal zamanda alıyorsun. Ben geceleri ve pazar günleri nöbetçi eczaneye gidip alıyordumSonradan internetten almaya başladım
BaktirmadimBu biziz işte. Ben de evlendiğim gece hamile kaldım mesela
Ayy aklıma ne getirdiniz bak. Dün aile hekiminin kapısında sıra beklerken bir çift geldi. Sanırım yeni bebekleri olmuş daha. Hemşire "Neyle korunuyordunuz ki" falan dedi kadından kan alırken. Yarım yamalak duydum konuşmaları. Spiralle hamile kalmış galiba. Net de değilmiş işte tahlile gelmişlerdi. Hemşire şey dedi tüylerim ürperdi "Spiralle hamilelik genelde tüpte oluşuyor. Eğer testin pozitif çıkarsa muhtemelen dış gebeliktir. Hemen müdahale edilmesi gerekir" Korunarak da hamile kalınıyor demek ki gerçekten
Anam kedi, kuş bütün tüylüler var sende de. Benim kedi tüyüne var alerjim ama senin belki yoktur. Baktırdın mı?
Ayy allah korusun dayloss, sagol askos gecer inşallah ❤Oyy kiyamam, kulak agrisi cok cektim, orta kulak iltihabı cok yaşadım kucuklgmden beri. Insallah oyle bsy degildir basladi mi bitmyo çünkücok geçmiş olsn cnmmm
Tşk ederm kuzum
Valla iyi olmaya çalışıorm ama tık yk
Benimki kaçarak evlenmiş. 19'unda başlamış, 31'de dört çocukla kapatmış o defteri. Ben de 33'ümde tüpçü geziyordum işte birinci için
Uslanmıyorsun yani? TebriklerBaktirmadimrandevu gunumde yollad kapanmisti kar yuzunden gidemedim sonrada usendim tekrar dahiliyeye gidip kayit actirmaya. Pamuksuyu ilk aldigimizda alerjim tavan yaptı benim 1 sene sonra gecti bagisiklik kazandim, simdi yeni kedi gelince tekrar başladı
Çıkın gezin yav :/Haftasonu eşim gelcek. Hiçbişey yapasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?