- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.241
Kimisi de fitne fücurluktan besleniyor.Bu yaşta ilgi mi istiyor bilemedim ki saçmaAmaaan ne yapalım bizim de bunları yaşamamız lazımmış demek ki. Onların de pek kolay bir hayatı olmamış. Her devrin başka başka zorlukları, sıkıntıları var
Ohooo burada depraaaasyona girmek yassah! Birlikte geçirdiğimiz her anı dibine kadar sömürürüz biz de. Misler gibi olur
Asıl sen nasılsın, nerelerdesin?
Hayırlı, vicdanlı evlatlar olsunlar. Böylesi saf kötülük gibi geliyor. Herkesin hayatı yeterince zor. İnsanlar saçma sapan şeylerle daha da zorlaştırmasalar keşke. Hayır yani menfaat desem o da yok. Öz kardeşinle ana babanın arasını açmak sana ne kazandırabilir?
Bilmiyorum. Anne babasını kardeşiyle mi paylaşamıyor, kıskanıyor mu diye düşünmeye başladım ben artık. Evli, çocuklu kaç yaşında insansın ne bileyim yaKimisi de fitne fücurluktan besleniyor.Bu yaşta ilgi mi istiyor bilemedim ki saçmaAmin hayırlı evlatlar olsunlar yeter
Ya çok küçük belli sesindenYa bizim de yandan mı üstten mi nereden geldiğini anlamadığım anne kız kavgası sesleri oluyor bazen. Konuşmaları da duyuluyor. Kız ders mi çalışmıyor nedir hep bir okul kavgası. Bazen kız evin içinde koştura koştura eti koparılmış gibi ağlıyor. Kadın acaba dövüyor mu diyorum, içim gidiyor. Utanmasam apartman grubuna yazacağım bu her kimse çocukla beraber bir uzmana gidin ya da gelin beraber konuşalım diye. Of çocuk yetiştirmek çok zor. Çok korkuyorum biz de böyle şeyler yaşarsak diye
Amin amin inşallahYa çok küçük belli sesindenbende zor tuttum kendimi Allah'ım yazmasın evlatlarımız ile ilişkimiz çok iyi olsun
Baaallll naber canoooo...
Suriyelimi?Yukarıki komşu çocuğunu dövüyorarapça konuşuyor anlamıyorum dediklerini ama o kız çocuğunun sesi kulagimdan gitmeyecek sanırım
Benimki antral folikül sayımıyla aynı gün yapıldı Zeynep Kamil'de. Reglin 2. ya da 3. günüydüYa kızlar amh testi için özel bir gün var mı? Mesela benim amh testimi regle 1 hafta kala yaptı özeldeki doktor. Bu test sonucu periyodun her dönemi için aynı mı oluyor bileniniz var mı?
Büyük ihtimalle Suriyeli canımBaaallll naber canoooo...
Ben grip oldum 2 gündür o yatak senin bu yatak benim sürünüorum
Sen nasılsın, yine doktordn cktıktan sonra
Hç doktora gitmemiş gibi bir halin var
Suriyelimi?
İyiyim canım buralardayım nasıl gidiyor bebiş nasılAmaaan ne yapalım bizim de bunları yaşamamız lazımmış demek ki. Onların de pek kolay bir hayatı olmamış. Her devrin başka başka zorlukları, sıkıntıları var
Ohooo burada depraaaasyona girmek yassah! Birlikte geçirdiğimiz her anı dibine kadar sömürürüz biz de. Misler gibi olur
Asıl sen nasılsın, nerelerdesin?
Hayırlı, vicdanlı evlatlar olsunlar. Böylesi saf kötülük gibi geliyor. Herkesin hayatı yeterince zor. İnsanlar saçma sapan şeylerle daha da zorlaştırmasalar keşke. Hayır yani menfaat desem o da yok. Öz kardeşinle ana babanın arasını açmak sana ne kazandırabilir?
Kız beni boşver her zamanki Balkız işteBaaallll naber canoooo...
Ben grip oldum 2 gündür o yatak senin bu yatak benim sürünüorum
Sen nasılsın, yine doktordn cktıktan sonra
Hç doktora gitmemiş gibi bir halin var
Suriyelimi?
Ya kızlar amh testi için özel bir gün var mı? Mesela benim amh testimi regle 1 hafta kala yaptı özeldeki doktor. Bu test sonucu periyodun her dönemi için aynı mı oluyor bileniniz var mı?
işte bebeğin olunca sürünme lüksün kalmıor dipçik gibi ayakta olmak zorunda kalıosunKız beni boşver her zamanki Balkız iştesana ne oldu dikkat et aman diyeyim grip çok kötü oluyor beni de süründürmüştü
Yanlarım ağrıyorParesilaaa bilir bunu en iyi cnm
işte bebeğin olunca sürünme lüksün kalmıor dipçik gibi ayakta olmak zorunda kalıosun
ama itiraf etmeliyimki kötüyüm
anlat bakalım yine derdin ne
doktor kadar oldukdiplomamız eksik
gebeliğin kronik rahatsızlığı enfeksiyondur.. ama ilerlerse bi o kadar tehlike arz eder cnm...Yanlarım ağrıyoridrar yolu enfeksiyonum vardı geçti saniyordum ama geçmemiş herhalde doktor tekrar tahlil istedi o da bobreklerime vuruyor herhalde ağrı yapıyor iki gündür cumartesi doktora gittim pazar başladı
6. Hafta çok az çıktı doktor hemen şase verdi sonra da tekrar kontrol etmedi geçti mi diye çok su icmiyordum ama ne yalan söyleyeyim şimdi 12. Hafta işte eğer gecmediyse 6 haftadır ilerlemiştir herhalde bakalım bugün sonuç için doktora yazacağım. İnşallah çok ilerlememistir hep başıma bir şey geldikten sonra anlarım yapmam gerekenigebeliğin kronik rahatsızlığı enfeksiyondur.. ama ilerlerse bi o kadar tehlike arz eder cnm...
çaresi bol bol su...başka çaren yok gebelikte.. en az 3 lt su tüketeceksin bol bol wc geçip atacaksın
ilerlemiştir die bişi yok cnm.. zaten ilaç kullanmışsın.. dert etme.. ama bundan snrası için bol bol su iç..6. Hafta çok az çıktı doktor hemen şase verdi sonra da tekrar kontrol etmedi geçti mi diye çok su icmiyordum ama ne yalan söyleyeyim şimdi 12. Hafta işte eğer gecmediyse 6 haftadır ilerlemiştir herhalde bakalım bugün sonuç için doktora yazacağım. İnşallah çok ilerlememistir hep başıma bir şey geldikten sonra anlarım yapmam gerekeni
Paresilaaa bilir bunu en iyi cnm
işte bebeğin olunca sürünme lüksün kalmıor dipçik gibi ayakta olmak zorunda kalıosun
ama itiraf etmeliyimki kötüyüm
anlat bakalım yine derdin ne
doktor kadar oldukdiplomamız eksik
şuan daha sakin o
Gerçekten annelik her anlamda delilik ya her an hemdeşuan daha sakin o
doğuma yakın tutar deliliği
3.5 ay kanama yaşayanGerçekten annelik her anlamda delilik ya her an hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?