Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimisi de fitne fücurluktan besleniyor.Bu yaşta ilgi mi istiyor bilemedim ki saçma Amin hayırlı evlatlar olsunlar yeter

Kimisi de fitne fücurluktan besleniyor.Bu yaşta ilgi mi istiyor bilemedim ki saçma Amin hayırlı evlatlar olsunlar yeter
Bilmiyorum. Anne babasını kardeşiyle mi paylaşamıyor, kıskanıyor mu diye düşünmeye başladım ben artık. Evli, çocuklu kaç yaşında insansın ne bileyim ya

Ya çok küçük belli sesinden bende zor tuttum kendimi Allah'ım yazmasın evlatlarımız ile ilişkimiz çok iyi olsun

Selam kızlar nasılsınız
Bal0ncuk balım nasılsın
Baaallll naber canoooo...
Ben grip oldum 2 gündür o yatak senin bu yatak benim sürünüorum
Sen nasılsın, yine doktordn cktıktan sonra
Hç doktora gitmemiş gibi bir halin var

Yukarıki komşu çocuğunu dövüyor arapça konuşuyor anlamıyorum dediklerini ama o kız çocuğunun sesi kulagimdan gitmeyecek sanırım
Suriyelimi?

Ya kızlar amh testi için özel bir gün var mı? Mesela benim amh testimi regle 1 hafta kala yaptı özeldeki doktor. Bu test sonucu periyodun her dönemi için aynı mı oluyor bileniniz var mı?

Ya kızlar amh testi için özel bir gün var mı? Mesela benim amh testimi regle 1 hafta kala yaptı özeldeki doktor. Bu test sonucu periyodun her dönemi için aynı mı oluyor bileniniz var mı?
Benimki antral folikül sayımıyla aynı gün yapıldı Zeynep Kamil'de. Reglin 2. ya da 3. günüydü

İyiyim canım buralardayım nasıl gidiyor bebiş nasıl
Baaallll naber canoooo...
Ben grip oldum 2 gündür o yatak senin bu yatak benim sürünüorum
Sen nasılsın, yine doktordn cktıktan sonra
Hç doktora gitmemiş gibi bir halin var

Suriyelimi?
Kız beni boşver her zamanki Balkız işte sana ne oldu dikkat et aman diyeyim grip çok kötü oluyor beni de süründürmüştü

Paresilaaa bilir bunu en iyi cnm

Kız beni boşver her zamanki Balkız işte sana ne oldu dikkat et aman diyeyim grip çok kötü oluyor beni de süründürmüştü
işte bebeğin olunca sürünme lüksün kalmıor dipçik gibi ayakta olmak zorunda kalıosun
ama itiraf etmeliyimki kötüyüm
anlat bakalım yine derdin ne
doktor kadar olduk diplomamız eksik

Yanlarım ağrıyor idrar yolu enfeksiyonum vardı geçti saniyordum ama geçmemiş herhalde doktor tekrar tahlil istedi o da bobreklerime vuruyor herhalde ağrı yapıyor iki gündür cumartesi doktora gittim pazar başladı

gebeliğin kronik rahatsızlığı enfeksiyondur.. ama ilerlerse bi o kadar tehlike arz eder cnm...
çaresi bol bol su...başka çaren yok gebelikte.. en az 3 lt su tüketeceksin bol bol wc geçip atacaksın

gebeliğin kronik rahatsızlığı enfeksiyondur.. ama ilerlerse bi o kadar tehlike arz eder cnm...
çaresi bol bol su...başka çaren yok gebelikte.. en az 3 lt su tüketeceksin bol bol wc geçip atacaksın
6. Hafta çok az çıktı doktor hemen şase verdi sonra da tekrar kontrol etmedi geçti mi diye çok su icmiyordum ama ne yalan söyleyeyim şimdi 12. Hafta işte eğer gecmediyse 6 haftadır ilerlemiştir herhalde bakalım bugün sonuç için doktora yazacağım. İnşallah çok ilerlememistir hep başıma bir şey geldikten sonra anlarım yapmam gerekeni

ilerlemiştir die bişi yok cnm.. zaten ilaç kullanmışsın.. dert etme.. ama bundan snrası için bol bol su iç..
düşe kalka 13. haftaya gelmişsin azı gitmiş çoğu kaslmış
N Neal senin gibiydi

Katre_g tatlım istenilen zamanda yapılabilir ama diğer hormon testleri de yaptırdığim için ben reglin 2. ya da 3. günü verdim. Hepsini bir anda çıkarmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…