- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.281
Lenaya bulaştıracam bu gidişleNazara geldin
Ölüom katroşBaluşşşş iyileşmedin miiBal0ncuk
N Neal neoş bu karikatür sana ve eşine gelsinömer göksel on Instagram: “Her fırsatta kombiyi kısanlar... #ÖmerGöksel #Dipnot @uykusuzdergisi”
Allah korusun inşallah bir an önce iyileşirsin bal0ncuğumLenaya bulaştıracam bu gidişle
İnşallah bulutumAllah korusun inşallah bir an önce iyileşirsin bal0ncuğumnane limon iç bol bol
YaaaaaÖlüom katroş
Evet bu biziz ama eksik. Cırtlatmasam da kapatıyor ahhshdN Neal neoş bu karikatür sana ve eşine gelsinömer göksel on Instagram: “Her fırsatta kombiyi kısanlar... #ÖmerGöksel #Dipnot @uykusuzdergisi”
Nö ilaçYaaaaaantibiyotik falan verdi mi doktor ne kullanıyosun
Aa ciddi mii baluş normal mi peki olmamak doktora falan gittin mi. 40 gün sonra adet olunmuyo muyduAyy ben doğmdan snra regl olmadm
Olunca 1 hafta ayağa kalkamam sanırım
cukulatam çukuuu sen doktora gidecektin galiba di mi tedavi için? Ne zaman gideceksin şimdi?
Ülen testçileri ayrı, tüpçüleri ayrı zengin ettik he. Sayemizde kalkınıyorlar piiiiAsko esimin sperm dna hasarı sonucu çıksın ona göre gidicem. Eğer sonuç kötüyse önce üroloğa gidicez. Eğer sonuç iyiyse direk tüpçüye gidicez
He doğru söylemiştin bunu şimdi tekrar edince hatırladım. Sonuç ne zaman çıkacaktı kuzu?Asko esimin sperm dna hasarı sonucu çıksın ona göre gidicem. Eğer sonuç kötüyse önce üroloğa gidicez. Eğer sonuç iyiyse direk tüpçüye gidicez
normal cnm...Aa ciddi mii baluş normal mi peki olmamak doktora falan gittin mi. 40 gün sonra adet olunmuyo muydu
neoş naber kızGünaydın günaydın
İki gündür bugün ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Saatler sürecek yapacağım, 20 dakikada bitecek. Resmen rezalet değil mi?neoş naber kız
insanın işi olmayıncaİki gündür bugün ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Saatler sürecek yapacağım, 20 dakikada bitecek. Resmen rezalet değil mi?
Valla ya illa bi yere gidicez. Millet hamile kalıyo bi kadın doğumcuyla hallediyo işini bize bak tüpçü, ürolog , kadın doğum, infertilite doktoru, hsg doktoru ohhoıı hajahhsahÜlen testçileri ayrı, tüpçüleri ayrı zengin ettik he. Sayemizde kalkınıyorlar piiii
7-10 gün demişlerdi bugün 8. GünGünaydın kızlarım
He doğru söylemiştin bunu şimdi tekrar edince hatırladım. Sonuç ne zaman çıkacaktı kuzu?
Aa bilmiyodum kuşum 1 yılın patlaması fena olacak o zaman hahahahhsnormal cnm...
sezeryandan sonra lekelenmemem 52 gün sürdü
ondan snra 1 yıla kadar regl olmamak normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?