Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3.5 ay kanama yaşayan
detaylıda bebeğin alınma riski olan
bir bebeğinin karnında kalbi duran bir kadın olarak soruyorum size...
sorun yokken neden kendinize gebeliğinizi dert ediosunuz
Canımsın
Rabbim sabrının karşılığını verdi hayatında her şey mutlulukla geçsin inşallah kuzum Yanındaki yavrun sağlık sıhhatle büyüsün inşallah

Katre_g tatlım istenilen zamanda yapılabilir ama diğer hormon testleri de yaptırdığim için ben reglin 2. ya da 3. günü verdim. Hepsini bir anda çıkarmış oldum
Evet canım öyleymiş hastane de öyle dedi. Demekki senin dediğin gibi. Amh 1 in altında olunca özel araştırma hastaneleri rapor çıkarıyormuş artık, az önce hastaneyi aradım teyit ettim. Hatta benim amh değerim düşük diye size çıkarabiliyoruz dediler. Koç üni hastanesinde raporla 9860 tl ye tüp bebek şu an için yapıyorlar. Yakında fiyatları artar mı bilemiyorum tabi. Düşünüyorsan sen de amh faktöründen yararlanabilirsin diye düşünüyorum.

İyiyim canım buralardayım nasıl gidiyor bebiş nasıl
İyiyim ben de çok şükür. Bebiş de iyidir inşallah. Cuma aile hekimliğindeki ebe basit ultrason aletiyle kalp atışını dinletti. Haftaya kendi doktorumda kontrolümüz var. Onu bekliyorum
Benim hala bir çıkıyor bir gidiyor. Hiç antibiyotik ya da saşe vermediler. Daha doğrusu ilkinde aile hekimi antibiyotik yazmıştı ama ilk üç ay dolmamıştı. Kadın doğumcu kullandırmadı. Solgar Cranberry yazdı onun yerine. 3 ay bittiğinden beri onu kullanıyorum. O da mübarek altınla yarışıyor ya 150'ye aldım bugün
şuan daha sakin o
doğuma yakın tutar deliliği
Aa aaa aaa aşk olsun. Ben her daim deliyim (hunili smiley hala neden çıkmadı)
Bu çok iyiymiş ya

yk şuan pek bi uıysalsın maşallah maşallah

Ya bende alayım bari o Solgardan şimdi sonuçları gönderdi doktor yine enfeksiyon yine bakteri cildiricam şase ve fitil yazmış çok sancım oluyor kullanicam valla bir şey olmaz inşallah sonra ağrın geçmezse gel dedi zaten gider bı bebişe de baktiririm
Aman iyi olsunlar kuzum her şey onlar için

Doktoruna sor da öyle al sen yine kafana göre alma. Bana iyi geldi o çok şükür. Bir de suyu az az sık sık iç birden içme. Beni fazla su olayı gala zorluyor ya :/

Doktoruna sor da öyle al sen yine kafana göre alma. Bana iyi geldi o çok şükür. Bir de suyu az az sık sık iç birden içme. Beni fazla su olayı gala zorluyor ya :/
Birinden daha duydum bunu doktoruma sorarım öyle alırım canım ilaç kullanmaya da korkuyorum ama ilerlemesine de korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım

Paresilaaa rüyamda seni gördüm... çok güzeldi

Allah'ım sen konuyu biliyorsun AMİN
Ah amin kuzum amin ilkokula giden kuzenimin çocuğuda sabah kalktığında pare abla hamile mi diye sormuş yavrum ya o benden çok istiyor sanki hep söylüyor çokta uzağız onlar Konya'da ben istanbulda niye hamile kalmamı istiyor bilmiyorum
Birin altı için tüp diyorlar evet canım. Yumurta rezervi kadar yumurta sayında önemli. Benim 3 tane kayıp olduğu için genetik vs testleri yaptırdıktan sonra tüpe başvuracağım. Sanki hamile kalma da değilde tutunmada sorun yaşıyorum gibi. Epey uygun demis koç. Yeditepe uzak bana ama iyi diyorlar oraya da bakacağım.
ölecemmmmmmmmmm
Allah korusun kız deme öyle dediğimi yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…