- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.261
Canımsın3.5 ay kanama yaşayan
detaylıda bebeğin alınma riski olan
bir bebeğinin karnında kalbi duran bir kadın olarak soruyorum size...
sorun yokken neden kendinize gebeliğinizi dert ediosunuz
Allah isteyen herkese nasip etsin BalımCanımsın
Rabbim sabrının karşılığını verdi hayatında her şey mutlulukla geçsin inşallah kuzumYanındaki yavrun sağlık sıhhatle büyüsün inşallah
Evet canım öyleymiş hastane de öyle dedi. Demekki senin dediğin gibi. Amh 1 in altında olunca özel araştırma hastaneleri rapor çıkarıyormuş artık, az önce hastaneyi aradım teyit ettim. Hatta benim amh değerim düşük diye size çıkarabiliyoruz dediler. Koç üni hastanesinde raporla 9860 tl ye tüp bebek şu an için yapıyorlar. Yakında fiyatları artar mı bilemiyorum tabi. Düşünüyorsan sen de amh faktöründen yararlanabilirsin diye düşünüyorum.Katre_g tatlım istenilen zamanda yapılabilir ama diğer hormon testleri de yaptırdığim için ben reglin 2. ya da 3. günü verdim. Hepsini bir anda çıkarmış oldum
İyiyim ben de çok şükür. Bebiş de iyidir inşallah. Cuma aile hekimliğindeki ebe basit ultrason aletiyle kalp atışını dinletti. Haftaya kendi doktorumda kontrolümüz var. Onu bekliyorumİyiyim canım buralardayım nasıl gidiyor bebiş nasıl
Benim hala bir çıkıyor bir gidiyor. Hiç antibiyotik ya da saşe vermediler. Daha doğrusu ilkinde aile hekimi antibiyotik yazmıştı ama ilk üç ay dolmamıştı. Kadın doğumcu kullandırmadı. Solgar Cranberry yazdı onun yerine. 3 ay bittiğinden beri onu kullanıyorum. O da mübarek altınla yarışıyor ya 150'ye aldım bugün6. Hafta çok az çıktı doktor hemen şase verdi sonra da tekrar kontrol etmedi geçti mi diye çok su icmiyordum ama ne yalan söyleyeyim şimdi 12. Hafta işte eğer gecmediyse 6 haftadır ilerlemiştir herhalde bakalım bugün sonuç için doktora yazacağım. İnşallah çok ilerlememistir hep başıma bir şey geldikten sonra anlarım yapmam gerekeni
Aa aaa aaa aşk olsun. Ben her daim deliyim (hunili smiley hala neden çıkmadı)şuan daha sakin o
doğuma yakın tutar deliliği
Bu çok iyiymiş yaEvet canım öyleymiş hastane de öyle dedi. Demekki senin dediğin gibi. Amh 1 in altında olunca özel araştırma hastaneleri rapor çıkarıyormuş artık, az önce hastaneyi aradım teyit ettim. Hatta benim amh değerim düşük diye size çıkarabiliyoruz dediler. Koç üni hastanesinde raporla 9860 tl ye tüp bebek şu an için yapıyorlar. Yakında fiyatları artar mı bilemiyorum tabi. Düşünüyorsan sen de amh faktöründen yararlanabilirsin diye düşünüyorum.
yk şuan pek bi uıysalsınİyiyim ben de çok şükür. Bebiş de iyidir inşallah. Cuma aile hekimliğindeki ebe basit ultrason aletiyle kalp atışını dinletti. Haftaya kendi doktorumda kontrolümüz var. Onu bekliyorum
Benim hala bir çıkıyor bir gidiyor. Hiç antibiyotik ya da saşe vermediler. Daha doğrusu ilkinde aile hekimi antibiyotik yazmıştı ama ilk üç ay dolmamıştı. Kadın doğumcu kullandırmadı. Solgar Cranberry yazdı onun yerine. 3 ay bittiğinden beri onu kullanıyorum. O da mübarek altınla yarışıyor ya 150'ye aldım bugün
Aa aaa aaa aşk olsun. Ben her daim deliyim (hunili smiley hala neden çıkmadı)
Bu çok iyiymiş ya
Ya bende alayım bari o Solgardan şimdi sonuçları gönderdi doktor yine enfeksiyon yine bakteri cildiricam şase ve fitil yazmış çok sancım oluyor kullanicam valla bir şey olmaz inşallah sonra ağrın geçmezse gel dedi zaten gider bı bebişe de baktiririmİyiyim ben de çok şükür. Bebiş de iyidir inşallah. Cuma aile hekimliğindeki ebe basit ultrason aletiyle kalp atışını dinletti. Haftaya kendi doktorumda kontrolümüz var. Onu bekliyorum
Benim hala bir çıkıyor bir gidiyor. Hiç antibiyotik ya da saşe vermediler. Daha doğrusu ilkinde aile hekimi antibiyotik yazmıştı ama ilk üç ay dolmamıştı. Kadın doğumcu kullandırmadı. Solgar Cranberry yazdı onun yerine. 3 ay bittiğinden beri onu kullanıyorum. O da mübarek altınla yarışıyor ya 150'ye aldım bugün
Aa aaa aaa aşk olsun. Ben her daim deliyim (hunili smiley hala neden çıkmadı)
Bu çok iyiymiş ya
Doktoruna sor da öyle al sen yine kafana göre alma. Bana iyi geldi o çok şükür. Bir de suyu az az sık sık iç birden içme. Beni fazla su olayı gala zorluyor ya :/Ya bende alayım bari o Solgardan şimdi sonuçları gönderdi doktor yine enfeksiyon yine bakteri cildiricam şase ve fitil yazmış çok sancım oluyor kullanicam valla bir şey olmaz inşallah sonra ağrın geçmezse gel dedi zaten gider bı bebişe de baktiririm
Aman iyi olsunlar kuzum her şey onlar için
Tövbe deölecemmmmmmmmmm
nie kız kurtulursun işte seni gazlayan olmaz bime gitmezsinTövbe de
Birinden daha duydum bunu doktoruma sorarım öyle alırım canım ilaç kullanmaya da korkuyorum ama ilerlemesine de korkuyorum ne yapacağımı şaşırdımDoktoruna sor da öyle al sen yine kafana göre alma. Bana iyi geldi o çok şükür. Bir de suyu az az sık sık iç birden içme. Beni fazla su olayı gala zorluyor ya :/
Ah amin kuzum amin
Birin altı için tüp diyorlar evet canım. Yumurta rezervi kadar yumurta sayında önemli. Benim 3 tane kayıp olduğu için genetik vs testleri yaptırdıktan sonra tüpe başvuracağım. Sanki hamile kalma da değilde tutunmada sorun yaşıyorum gibi. Epey uygun demis koç. Yeditepe uzak bana ama iyi diyorlar oraya da bakacağım.Evet canım öyleymiş hastane de öyle dedi. Demekki senin dediğin gibi. Amh 1 in altında olunca özel araştırma hastaneleri rapor çıkarıyormuş artık, az önce hastaneyi aradım teyit ettim. Hatta benim amh değerim düşük diye size çıkarabiliyoruz dediler. Koç üni hastanesinde raporla 9860 tl ye tüp bebek şu an için yapıyorlar. Yakında fiyatları artar mı bilemiyorum tabi. Düşünüyorsan sen de amh faktöründen yararlanabilirsin diye düşünüyorum.
Allah korusun kız deme öyleölecemmmmmmmmmm
tünaydın beybitomTünaydıınn
tünaydın beybitom
Tşk ederm cukomGeçmiş olsun baluşum hasta olmuşsunUmarım hemen toparlayıp kızına kavuşursunnn
Tşk ederm cukom
Nasışsn
Ayy ben doğmdan snra regl olmadmBen gecikmeli adet olunca sancıdan öldüm bittim giremedim buralara bugun 2. Günüm daha iyiyim
Nazara geldinölecemmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?