- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.301
He yav çalmadığımız kapı kalmadı. Gelmeden bizi terbiye eden çocuklardan oluşan bir jenerasyon bu folik asit jenerasyonuValla ya illa bi yere gidicez. Millet hamile kalıyo bi kadın doğumcuyla hallediyo işini bize bak tüpçü, ürolog , kadın doğum, infertilite doktoru, hsg doktoru ohhoıı hajahhsah
Yaa hadi çıksın artık. Hep beraber bekliyoruz7-10 gün demişlerdi bugün 8. Gün
Umarım benimde 52 gün sürmeznormal cnm...
sezeryandan sonra lekelenmemem 52 gün sürdü
ondan snra 1 yıla kadar regl olmamak normal
Normalde sürünüorm..Valla ya illa bi yere gidicez. Millet hamile kalıyo bi kadın doğumcuyla hallediyo işini bize bak tüpçü, ürolog , kadın doğum, infertilite doktoru, hsg doktoru ohhoıı hajahhsah
7-10 gün demişlerdi bugün 8. Gün
Aa bilmiyodum kuşum 1 yılın patlaması fena olacak o zaman hahahahhs
Ya ahahahahha bulutum her bi yorm yapıosn varyaUmarım benimde 52 gün sürmezgerçi 1 yıl olmucaksam beklerim
bugün daha iyisin sanırım
Güldürebiliyorsam ne mutluNormalde sürünüorm..
Şimdi ayağa kalkamam sanırım
Korkuırm
Ya ahahahahha bulutum her bi yorm yapıosn varya
En azndan daha rahat nefes almaya başladm bulutm
Sen neler yapıosn
Tatlı hamur hepsi kiloGüldürebiliyorsam ne mutluiyi olmana sevindim birkaç güne tamamen iyileşirsin inşallah lenaya kavuşursun ben aynı eceyi büyütüyorum gaz emzirme alt açma döngüsünden az da olsa çıkıp dizilerimi izlemeye temizlik yapmaya başladım yakında tatlı ve hamur işlerime dönersem daha mutlu olucam
Kpcasına tripmi atıoBugün kayınpapam yemeğe gelecekmiş Allahtan balık yeme günümüz kızartıp geçeceğimkv sabahtan beri kayıp gelmedi nerde bilen yok
Kocasını hiç sallamıyor ki trip ataTatlı hamur hepsi kilo
Off ben doğum kilolarımı veremiorm
Kpcasına tripmi atıo
8 kilo fazlam var daha..Kocasını hiç sallamıyor ki trip atapazara diye çıkmış bilmiyorum
Can boğazdan gelir ye boşver tatlı yenmez mi hiçben 13 kilo almıştım 8 verdim 5 kilo fazlam var.senin ne kadar fazlan kaldı
He yav çalmadığımız kapı kalmadı. Gelmeden bizi terbiye eden çocuklardan oluşan bir jenerasyon bu folik asit jenerasyonu
Yaa hadi çıksın artık. Hep beraber bekliyoruz
Normalde sürünüorm..
Şimdi ayağa kalkamam sanırım
Korkuırm
Ya ahahahahha bulutum her bi yorm yapıosn varya
En azndan daha rahat nefes almaya başladm bulutm
Sen neler yapıosn
Bende daha çok sandım Allah senii8 kilo fazlam var daha..
Ben 25 kilo aldm bibiğim :)Bende daha çok sandım Allah seniiverilir çok değil 4 ay çok değil ki sizde tazesiniz daha
Di mi ya gelsin bu teknoloji. Sevişerek çocuk yapılsın hem de hemen. Her aşamasını takip edebilelim. Teşekkürler.Aynen tıp ilerlemeli artık ilişki sonrası hemen hamile kalınmalı
Bizde çok merak ediyoruz yaa sonuçtan çok süreç için heyecanlanıyorum
Bbasıda isterse neden olmasn :)
Kız ben hamile kalmadan önceki kilomun 4-5 kilo altına düştümBen 25 kilo aldm bibiğim :)
Ama artik dogum yapma yaşi da ilerledi bi de öyle düşünÜç yıl diyon ya ohooo üç yıla kim bilir neler olacak, neler değişecek. O zaman düşünürsünüz. Ben doğumdan 5 ay sonra 35 oluyorum, babası 36. Aynı şeyleri bu çocuk için düşünüyorum. Ninesi dedesi gibi mi olacağız diye ama onlarım devrinde bu yaygın bir durum olacak. İş hayatına katılan kadınların çocuk yapma yaşı genelde 30 ve sonrasına kaldığı için arkadaşları da öyle olacak muhtemelen. Biz dört kardeşiz. Çocuğumun da kardeşleri olsun çok isterdim ama ne imkanlar ne de yaş elverir ona. Bakalım bu doğsun biraz büyüsün de hele o zamana ne olur ne biter
Herkes başka bir yandan sınanıyor işte. Hepimize sabır versin. Ben de yine görümce terörüne maruz kalıyorum. Annesiyle aramızı bozmaya çalışıyor şimdi de. Cuma akşamı sinirden oturup ağladım. Eşime "Doğuma gelmesin, istemiyorum" dedim. Söyleyebileceğini hiç sanmıyorum. Onun yaptığı bütün kötülüklere rağmen bugün arasın bu yine yumuşar, sadık kardeş olarak emrine amade olur
İnşallah bi niyetim var. Kizin kıyafetlerini kimselere veremiyorum elim gitmiyo.Ahahha onun kapadığı defteri sn 33 te anca açabildinfabrika gibi hatunlar zaten bizim analar, basmışlar bebeği bamsışlar bebeği
Ben de eğer imkan olsa çoook çocuklu bir ev isterdim ama tabi hem maddi olark onlara yetmek hem zaman hem de daha bir çok açıdan değerlendirilmesi gereken kararlar bunlar. Ama eğer mümkünse kesinlikle bir çocuğun en az bir kardeşi olması mükemmel bir şey bana kalırsave jenerasyon farkı konusunda çok haklısın bizim annelerimiz bizim ergenliğimizde genç kız gibiydi ama biz öyle olamıcaz maalesef N Neal in dediği gibi bu yaygın bir durum olacak o zaman ama yine de jenerasyon farkı olacak. Eğer mümkünse siz de isterseniz bence çok güzel bir karar olur
Ay iyi bari sevindim. Normal hasta olmasına seviniyorum artık insnaların. bu covid bize veremi gösterip sıtmaya razı etti valla
Ayyy bunu yapma yaaabu konuyu hep düşünüyorum zaten. Kaçta doğurup kaça kadar yaşıcaz da çocuğun kaç yaşını görecez diye annelerimizin bizle olduğu zaman kadar bile olamıcaz çocuklarımızla biz annelerimiz o kadar genç olmasına rağmen onlara yaşlı muamelesi yapardık. Şimdi çocuklarımız bize kim bilir neler yapacak şu an çok duygusallaştım bu konu ara ara hep kafama takılır canımı sıkardı zaten
Sen yine mi çılgın atıyon ya. Az totonun üstüne otur nabıyon yav. Annen de kızın kovasıyla temizlik yapacağına yemek yapaydıKız ben hamile kalmadan önceki kilomun 4-5 kilo altına düştüm
Ben dakika oturamıyorum evde. Çalışsam bu kadar yorulmayacagima çok eminim. Çocuk yukarda uyurken aşağıyı silip süpürüyorum. Öğlen uykusu yaparken yukarıyı hallediyorum. Yemek yapıyorum. Bi yandan ortalık sürekli dagiliyo. Haftada üç çamaşır yikaniyo utu var. Şimdi kaynanam kalmaya gelcek onun yastığını yorganlarını çıkardım
Buzluğa yemek yapıp atiyorum bi yandan. 10 günde 30 çeşit yemek. Sabaha kadar kız kac kere uyaniyo. Gün içinde sürekli kucakta.
Gece yattığımda her yerimin ağrıdığını hissediyorum.
Ayyy sorsana bir ara ne zaman netleşecek çok heyecanlıValla ya illa bi yere gidicez. Millet hamile kalıyo bi kadın doğumcuyla hallediyo işini bize bak tüpçü, ürolog , kadın doğum, infertilite doktoru, hsg doktoru ohhoıı hajahhsah
7-10 gün demişlerdi bugün 8. Gün
Aa bilmiyodum kuşum 1 yılın patlaması fena olacak o zaman hahahahhs
Hahaha kadını kaçırdınız sonundaBugün kayınpapam yemeğe gelecekmiş Allahtan balık yeme günümüz kızartıp geçeceğimkv sabahtan beri kayıp gelmedi nerde bilen yok
Sevişerek çocuk mu yapmakDi mi ya gelsin bu teknoloji. Sevişerek çocuk yapılsın hem de hemen. Her aşamasını takip edebilelim. Teşekkürler.
Belli olunca bize de yaz hemen. Ben her saat başı arar darlardım adamları "Sonuç çıktı mı?" diye
İnşallah kuzummm tez zamanda kavuşursun bebisine dualarım seninle stres olma sık sık buraya yaz tamam mıAyyy sorsana bir ara ne zaman netleşecek çok heyecanlıinş sıkıntı olmaz da hemen tedaviye başlarsınız
Hahaha kadını kaçırdınız sonundaal işte gırdın gırdın
Sevişerek çocuk mu yapmakben bunu nasıl düşünemedim yaaa
cukulatam
N Neal
Bal0ncuk
DusunceBulutu
Nurzfr
Hemsirecik
Paresilaaa
Kızllaaaarr bir toplanın bakiiimben bir çılgınlık yapıp bugün koç üni hastanesinde tüp bebeğe başladım. Hatta az önce ilk iğnemi vurdum bana şans dileyin hepiciğiniz olur mu sonucuna ulaşalım artık bu sürecin hepimiz
Sevişerek çocuk mu yapmakben bunu nasıl düşünemedim yaaa
cukulatam
N Neal
Bal0ncuk
DusunceBulutu
Nurzfr
Hemsirecik
Paresilaaa
Kızllaaaarr bir toplanın bakiiimben bir çılgınlık yapıp bugün koç üni hastanesinde tüp bebeğe başladım. Hatta az önce ilk iğnemi vurdum bana şans dileyin hepiciğiniz olur mu sonucuna ulaşalım artık bu sürecin hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?