Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ya illa bi yere gidicez. Millet hamile kalıyo bi kadın doğumcuyla hallediyo işini bize bak tüpçü, ürolog , kadın doğum, infertilite doktoru, hsg doktoru ohhoıı hajahhsah
He yav çalmadığımız kapı kalmadı. Gelmeden bizi terbiye eden çocuklardan oluşan bir jenerasyon bu folik asit jenerasyonu
7-10 gün demişlerdi bugün 8. Gün
Yaa hadi çıksın artık. Hep beraber bekliyoruz

Normalde sürünüorm..
Şimdi ayağa kalkamam sanırım
Korkuırm
Umarım benimde 52 gün sürmez gerçi 1 yıl olmucaksam beklerim
bugün daha iyisin sanırım
Ya ahahahahha bulutum her bi yorm yapıosn varya

En azndan daha rahat nefes almaya başladm bulutm
Sen neler yapıosn

Normalde sürünüorm..
Korkuırm

Sen neler yapıosn
Güldürebiliyorsam ne mutlu iyi olmana sevindim birkaç güne tamamen iyileşirsin inşallah lenaya kavuşursun ben aynı eceyi büyütüyorum gaz emzirme alt açma döngüsünden az da olsa çıkıp dizilerimi izlemeye temizlik yapmaya başladım yakında tatlı ve hamur işlerime dönersem daha mutlu olucam

Bugün kayınpapam yemeğe gelecekmiş Allahtan balık yeme günümüz kızartıp geçeceğim kv sabahtan beri kayıp gelmedi nerde bilen yok

Tatlı hamur hepsi kilo
Off ben doğum kilolarımı veremiorm

Bugün kayınpapam yemeğe gelecekmiş Allahtan balık yeme günümüz kızartıp geçeceğim kv sabahtan beri kayıp gelmedi nerde bilen yok
Kpcasına tripmi atıo

Tatlı hamur hepsi kilo
Off ben doğum kilolarımı veremiorm

Kpcasına tripmi atıo
Kocasını hiç sallamıyor ki trip ata pazara diye çıkmış bilmiyorum
Can boğazdan gelir ye boşver tatlı yenmez mi hiç ben 13 kilo almıştım 8 verdim 5 kilo fazlam var.senin ne kadar fazlan kaldı

He yav çalmadığımız kapı kalmadı. Gelmeden bizi terbiye eden çocuklardan oluşan bir jenerasyon bu folik asit jenerasyonu

Yaa hadi çıksın artık. Hep beraber bekliyoruz

Aynen tıp ilerlemeli artık ilişki sonrası hemen hamile kalınmalı

Bizde çok merak ediyoruz yaa sonuçtan çok süreç için heyecanlanıyorum
Normalde sürünüorm..
Korkuırm

Sen neler yapıosn

Ay inşallah kolaycıccııcıcııcıcıkkk geçer gider baluuuş

Aynen tıp ilerlemeli artık ilişki sonrası hemen hamile kalınmalı
Di mi ya gelsin bu teknoloji. Sevişerek çocuk yapılsın hem de hemen. Her aşamasını takip edebilelim. Teşekkürler.
Bizde çok merak ediyoruz yaa sonuçtan çok süreç için heyecanlanıyorum
Belli olunca bize de yaz hemen. Ben her saat başı arar darlardım adamları "Sonuç çıktı mı?" diye

Ben 25 kilo aldm bibiğim :)
Kız ben hamile kalmadan önceki kilomun 4-5 kilo altına düştüm
Ben dakika oturamıyorum evde. Çalışsam bu kadar yorulmayacagima çok eminim. Çocuk yukarda uyurken aşağıyı silip süpürüyorum. Öğlen uykusu yaparken yukarıyı hallediyorum. Yemek yapıyorum. Bi yandan ortalık sürekli dagiliyo. Haftada üç çamaşır yikaniyo utu var. Şimdi kaynanam kalmaya gelcek onun yastığını yorganlarını çıkardım
Buzluğa yemek yapıp atiyorum bi yandan. 10 günde 30 çeşit yemek. Sabaha kadar kız kac kere uyaniyo. Gün içinde sürekli kucakta.
Gece yattığımda her yerimin ağrıdığını hissediyorum.

Ama artik dogum yapma yaşi da ilerledi bi de öyle düşün

İnşallah bi niyetim var. Kizin kıyafetlerini kimselere veremiyorum elim gitmiyo.

Sen yine mi çılgın atıyon ya. Az totonun üstüne otur nabıyon yav. Annen de kızın kovasıyla temizlik yapacağına yemek yapaydı

Ayyy sorsana bir ara ne zaman netleşecek çok heyecanlı inş sıkıntı olmaz da hemen tedaviye başlarsınız
Hahaha kadını kaçırdınız sonunda al işte gırdın gırdın
Sevişerek çocuk mu yapmak ben bunu nasıl düşünemedim yaaa

cukulatam
N Neal
Bal0ncuk
DusunceBulutu
Nurzfr
Hemsirecik
Paresilaaa
Kızllaaaarr bir toplanın bakiiim ben bir çılgınlık yapıp bugün koç üni hastanesinde tüp bebeğe başladım. Hatta az önce ilk iğnemi vurdum bana şans dileyin hepiciğiniz olur mu sonucuna ulaşalım artık bu sürecin hepimiz

İnşallah kuzummm tez zamanda kavuşursun bebisine dualarım seninle stres olma sık sık buraya yaz tamam mı

İşte bu beeeeğ!
Oh, vurduğunuz gol olsun. Yumurtalar güzel güzel büyüsün, kaliteli kaliteli embriyolarınız olsun. Yumurtalarınla konuşmayı unutmaağ. Ben gerçek bir deli olarak her gün "Güzel güzel, dolu dolu büyüyün. Hepiniz benim çocuklarımsınız" diye gazlıyordum onları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…