Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz nasılsınız asıl siiiz? Anlat hadi
Cok sukur canim, sagligimiz iyi, sünnet bile olduk ama emme isleri hala yok desem yeri, cok az aliyor meme, gerisi sagma ve mama maalesef ama artik daha rahat olmaya çalışıyorum, yoksa gereksiz geriliyorum, sagligimiz iyi olsun da inşallah

Oy oyy maşallah sağlığınız iyi olsun kuzum

Evet biliyorum. Konuşmuştuk sünneti. Oh büyüdü gitti bile di mi, büyüdü mü sahiden? Aldığı her gram süt kardır annesi. Gerilmek sana da süte de fayda sağlamaz zaten. Hep içimize işlemiş baskılar. Bana daha şimdiden "İnşallah sütün olur da emzirir" diyor eşimin annesi "Olmazsa da yapacak bir şey yok. Mama alır" dedim uzatmasın diye artık

Hadi bat vereyim tam olsun 5 Aralık ama olmadım

Oy oyy maşallah sağlığınız iyi olsun kuzum
Amin kzuucmm
Bak konustugumuzu hatırlamıyorum bile
Buyudu yanaklar tombullasti emzirme danismani sey demisti ne kdr mama veriyosun, 90cc dedim, cok dedi, onun midesi yumurta kadar vs. az vermeye çalıştım kararıyor. Dedim gelsin danisman anlatsin bebege senin miden yimirta yeme o kdr nadiren 15-20 dk emdigi zamanlarda bile hic doymuyor gibi davranıyor anlayamıyorum sorma hem baski hem ya benim yuzumden sagliksiz olursa kafasi... Offf neden bu kadar anneye bagli her sey, cok yipratici gerçekten... Iyi demissin canim... Herkes bu tarz yorum yaptıkça omuzlara agirlik çöküyor iyice..

Senin yernde olmayo cok isterdm kilo açısından
Ben annem var die cok rahatm.. İşimde masa başı.. İş yerimdr 10 dklık yk
Hareket sıfır

Amanınnnnnnnnn oleeeyyyyyoooo
Katroşşşşş bu ne sööppprrröööözzz beleeee
Kızzzzz sen ne iş çeviriormuşsn meğer
Hayırlı olsn cok güzel hrycanlar bnlar bibiğim
Ne iğnesi verdi

Nasilsiniz canimlarrr
Dayloşşş
Ne edioj kızzz taze anne
Damadıma iyi bakıonmu

Hello nasılsınız beybiler ben geri döndüm
Hellööğğğ bibiğimmmm
Şu nicktende kurtulsan

Bal0ncuk sen ne yaptın canım? İyileştin mi? Lena hala annende mi?
Ayy hala kötüyüm valla aşkoş ya

Nickimle kabul etmezseniz, kafama sıkar giderim.

Allah şifa versin canım yaa

Bakiyomdur inssss

İnşallah kuzummm tez zamanda kavuşursun bebisine dualarım seninle stres olma sık sık buraya yaz tamam mı
Amin canım amin haberdar edicem tabi belki sürece başlayacak kişilere de yardımcı olur. Karmaşık hissediyorum stres desen değil. Heyecanlıyım galiba :)
Sen nasılsın kuzum gelmiyorsun bayağıdır
Zeki müren de bizi duyacak mı
İnş neoşum sorunsuz sıkıntısız sizin gibi ilk seferde gol olur umarım
Canım hoşgeldin. Hiiiç stres olmaz. Stresin sütsüzlükten daha çok zarar vereceği kesin siz keyfinize bakın. Nasıl çok zorlanıyo musun peki? Yeni anneler perişan oluyo genelde
Amanınnnnnnnnn oleeeyyyyyoooo
Katroşşşşş bu ne sööppprrröööözzz beleeee
Kızzzzz sen ne iş çeviriormuşsn meğer
Hayırlı olsn cok güzel hrycanlar bnlar bibiğim
Ne iğnesi verdi
Kuzu aslında biraz ani oldu zaten. Son gittiğim doktorun amh bakmak istemesi ve düşük amh ın sgk raporu kapsamına girmesi falan vesile oldu. pazar gecesi beklediğimden erken adet oldum. Pazartesi sabah amh şartım için hastaneyi aradım hızlıca erkenden. Bir baktım sgk raporu alabiliyorum. Öyle böyle derken baktım şimdi yapmazsam çok zorlanıcam sonra, biz de bugün erkenden gittik başladık. Başta bir ilaç verdi ama eczanelerden döndük. Kur yüzünden firmalar ilaçları piyasadan çekiyormuş hiçbir yerde bulamadık. Öyle olunca menapur diye bir ilaç verdi bugün ilk defa enjektr ettim. Bakalım heyecanlıyız inş sıkıntısız şekilde sonuca varırız.

Bal0ncuk N Neal şu benim meşhur ördüğüm bebek battaniyelerini kullanıcam artık galiba

Tatli telaşlar benim çok yoğun geciyo gunler ya nerden başladım ise diye söyleniyorum kendi kendime

Evet öyle tatlılar
Pandemide öğretmen olmak da daha zor ama haklısın söylenmekte birkaç öğretmen tanıdığım var, onlara çok üzülüyorum Nurzfr
Resmen ayaklar altındayız sektör değiştirmeyi planlıyorum bakalım duruma göre kafama göre bı yer bulabilirsem eğitim işinden vazgececem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…