- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.321
Siz nasılsınız asıl siiiz? Anlat hadiNasilsiniz canimlarrr
Cok sukur canim, sagligimiz iyi, sünnet bile oldukSiz nasılsınız asıl siiiz? Anlat hadi
Oy oyy maşallah sağlığınız iyi olsun kuzumCok sukur canim, sagligimiz iyi, sünnet bile oldukama emme isleri hala yok desem yeri, cok az aliyor meme, gerisi sagma ve mama maalesef ama artik daha rahat olmaya çalışıyorum, yoksa gereksiz geriliyorum, sagligimiz iyi olsun da inşallah
Evet biliyorum. Konuşmuştuk sünneti. Oh büyüdü gitti bile di mi, büyüdü mü sahiden? Aldığı her gram süt kardır annesi. Gerilmek sana da süte de fayda sağlamaz zaten. Hep içimize işlemiş baskılar. Bana daha şimdiden "İnşallah sütün olur da emzirir" diyor eşimin annesiCok sukur canim, sagligimiz iyi, sünnet bile oldukama emme isleri hala yok desem yeri, cok az aliyor meme, gerisi sagma ve mama maalesef ama artik daha rahat olmaya çalışıyorum, yoksa gereksiz geriliyorum, sagligimiz iyi olsun da inşallah
Hadi bat vereyim tam olsun 5 Aralık ama olmadımMerhaba
2020 yılında ben ve eşimde bebek istiyoruz.
Benimle yürüyecek yol arkadaşları arıyorum..
Eki Görüntüle 2550252
Uzun süre durum bildirmeyenler listeden kaldırılacaktır.
Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim. Gözden kaçabilir
�
�
Gebelerimizden Bilgiler.
Soru
1- Kaç yaşındasın? Kaç yıldır evlisin? Kaçıncı bebek denemesi ?
2- Yumurtlamanı ovülasyonla mı uygulamayla mı takip ettin?
3- Hangi günleri değerlendirdin?
4- İlişkiden sonra nelere dikkat ettin ?
5-Yumurtlamanın kaçıncı günü gebeliği öğrendin?
6- Belirtilerin neydi ve ne zaman başladı?
Nereye, nasıl, ne kadar döndün? Üç meşaz sonra totonu dönüp gitmeyeceğinin garantisini veriyor musun? Senet imzalatalım mı?Hello nasılsınız beybiler ben geri döndüm
Tamam imzalarimNereye, nasıl, ne kadar döndün? Üç meşaz sonra totonu dönüp gitmeyeceğinin garantisini veriyor musun? Senet imzalatalım mı?
Amin kzuucmmOy oyy maşallah sağlığınız iyi olsun kuzum
Bak konustugumuzu hatırlamıyorum bileEvet biliyorum. Konuşmuştuk sünneti. Oh büyüdü gitti bile di mi, büyüdü mü sahiden? Aldığı her gram süt kardır annesi. Gerilmek sana da süte de fayda sağlamaz zaten. Hep içimize işlemiş baskılar. Bana daha şimdiden "İnşallah sütün olur da emzirir" diyor eşimin annesi"Olmazsa da yapacak bir şey yok. Mama alır" dedim uzatmasın diye artık
Senin yernde olmayo cok isterdm kilo açısındanKız ben hamile kalmadan önceki kilomun 4-5 kilo altına düştüm
Ben dakika oturamıyorum evde. Çalışsam bu kadar yorulmayacagima çok eminim. Çocuk yukarda uyurken aşağıyı silip süpürüyorum. Öğlen uykusu yaparken yukarıyı hallediyorum. Yemek yapıyorum. Bi yandan ortalık sürekli dagiliyo. Haftada üç çamaşır yikaniyo utu var. Şimdi kaynanam kalmaya gelcek onun yastığını yorganlarını çıkardım
Buzluğa yemek yapıp atiyorum bi yandan. 10 günde 30 çeşit yemek. Sabaha kadar kız kac kere uyaniyo. Gün içinde sürekli kucakta.
Gece yattığımda her yerimin ağrıdığını hissediyorum.
Amanınnnnnnnnn oleeeyyyyyooooAyyy sorsana bir ara ne zaman netleşecek çok heyecanlıinş sıkıntı olmaz da hemen tedaviye başlarsınız
Hahaha kadını kaçırdınız sonundaal işte gırdın gırdın
Sevişerek çocuk mu yapmakben bunu nasıl düşünemedim yaaa
@cukulatam
N Neal
Bal0ncuk
@DusunceBulutu
Nurzfr
@Hemsirecik
Paresilaaa
Kızllaaaarr bir toplanın bakiiimben bir çılgınlık yapıp bugün koç üni hastanesinde tüp bebeğe başladım. Hatta az önce ilk iğnemi vurdum bana şans dileyin hepiciğiniz olur mu sonucuna ulaşalım artık bu sürecin hepimiz
DayloşşşNasilsiniz canimlarrr
Hellööğğğ bibiğimmmmHello nasılsınız beybiler ben geri döndüm
Ayy hala kötüyüm valla aşkoş yaBal0ncuk sen ne yaptın canım? İyileştin mi? Lena hala annende mi?
Nickimle kabul etmezseniz, kafama sıkar giderim.Senin yernde olmayo cok isterdm kilo açısından
Ben annem var die cok rahatm.. İşimde masa başı.. İş yerimdr 10 dklık yk
Hareket sıfır
Amanınnnnnnnnn oleeeyyyyyoooo
Katroşşşşş bu ne sööppprrröööözzz beleeee
Kızzzzz sen ne iş çeviriormuşsn meğer
Hayırlı olsn cok güzel hrycanlar bnlar bibiğim
Ne iğnesi verdi
Dayloşşş
Ne edioj kızzz taze anne
Damadıma iyi bakıonmu
Hellööğğğ bibiğimmmm
Şu nicktende kurtulsan
Ayy hala kötüyüm valla aşkoş ya
Bakiyomdur inssssSenin yernde olmayo cok isterdm kilo açısından
Ben annem var die cok rahatm.. İşimde masa başı.. İş yerimdr 10 dklık yk
Hareket sıfır
Amanınnnnnnnnn oleeeyyyyyoooo
Ne iğnesi verdi
Dayloşşş
Ne edioj kızzz taze anne
Damadıma iyi bakıonmu
Hellööğğğ bibiğimmmm
Şu nicktende kurtulsan
Ayy hala kötüyüm valla aşkoş ya
Sen her halinle kabulümüzsn prensesNickimle kabul etmezseniz, kafama sıkar giderim.
Allah şifa versin canım yaa
Nölieee neeeeBakiyomdur inssss
Amin canım aminİnşallah kuzummm tez zamanda kavuşursun bebisine dualarım seninle stres olma sık sık buraya yaz tamam mı
Zeki müren de bizi duyacak mı
İşte bu beeeeğ!
Oh, vurduğunuz gol olsun. Yumurtalar güzel güzel büyüsün, kaliteli kaliteli embriyolarınız olsun. Yumurtalarınla konuşmayı unutmaağ. Ben gerçek bir deli olarak her gün "Güzel güzel, dolu dolu büyüyün. Hepiniz benim çocuklarımsınız" diye gazlıyordum onları
Canım hoşgeldin. Hiiiç stres olmaz. Stresin sütsüzlükten daha çok zarar vereceği kesinCok sukur canim, sagligimiz iyi, sünnet bile oldukama emme isleri hala yok desem yeri, cok az aliyor meme, gerisi sagma ve mama maalesef ama artik daha rahat olmaya çalışıyorum, yoksa gereksiz geriliyorum, sagligimiz iyi olsun da inşallah
Kuzu aslında biraz ani oldu zaten. Son gittiğim doktorun amh bakmak istemesi ve düşük amh ın sgk raporu kapsamına girmesi falan vesile oldu. pazar gecesi beklediğimden erken adet oldum. Pazartesi sabah amh şartım için hastaneyi aradım hızlıca erkenden. Bir baktım sgk raporu alabiliyorum. Öyle böyle derken baktım şimdi yapmazsam çok zorlanıcam sonra, biz de bugün erkenden gittik başladık. Başta bir ilaç verdi ama eczanelerden döndük. Kur yüzünden firmalar ilaçları piyasadan çekiyormuş hiçbir yerde bulamadık. Öyle olunca menapur diye bir ilaç verdi bugün ilk defa enjektr ettim. Bakalım heyecanlıyız inş sıkıntısız şekilde sonuca varırız.Amanınnnnnnnnn oleeeyyyyyoooo
Ne iğnesi verdi
Tatli telaşlarAmin canım aminhaberdar edicem tabi belki sürece başlayacak kişilere de yardımcı olur. Karmaşık hissediyorum stres desen değil. Heyecanlıyım galiba :)
Sen nasılsın kuzum gelmiyorsun bayağıdır
Zeki müren de bizi duyacak mı
İnş neoşum sorunsuz sıkıntısız sizin gibi ilk seferde gol olur umarım
Canım hoşgeldin. Hiiiç stres olmaz. Stresin sütsüzlükten daha çok zarar vereceği kesinsiz keyfinize bakın. Nasıl çok zorlanıyo musun peki? Yeni anneler perişan oluyo genelde
Kuzu aslında biraz ani oldu zaten. Son gittiğim doktorun amh bakmak istemesi ve düşük amh ın sgk raporu kapsamına girmesi falan vesile oldu. pazar gecesi beklediğimden erken adet oldum. Pazartesi sabah amh şartım için hastaneyi aradım hızlıca erkenden. Bir baktım sgk raporu alabiliyorum. Öyle böyle derken baktım şimdi yapmazsam çok zorlanıcam sonra, biz de bugün erkenden gittik başladık. Başta bir ilaç verdi ama eczanelerden döndük. Kur yüzünden firmalar ilaçları piyasadan çekiyormuş hiçbir yerde bulamadık. Öyle olunca menapur diye bir ilaç verdi bugün ilk defa enjektr ettim. Bakalım heyecanlıyız inş sıkıntısız şekilde sonuca varırız.
Bal0ncuk N Neal şu benim meşhur ördüğüm bebek battaniyelerini kullanıcam artık galiba
Resmen ayaklar altındayız sektör değiştirmeyi planlıyorum bakalım duruma göre kafama göre bı yer bulabilirsem eğitim işinden vazgececemEvet öyle tatlılar
Pandemide öğretmen olmak da daha zor ama haklısın söylenmektebirkaç öğretmen tanıdığım var, onlara çok üzülüyorum Nurzfr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?