- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.521
Rabbim kahhar ismiyle cezalandırsın bu pisliği.bu dünyada da diğer dünyada da cayır cayır yansın inşallah.hayvanlar bile yapmaz bunu..işte bunlar yüzünden haber dinlemiyorum ben içim parçalanıyorAkılalmaz olay! Apartmanın arka bahçesinde yeni doğmuş bebek bulundu
İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, bir apartmanın arka bahçesinde 15-20 dakika önce doğduğu tahmin edilen çıplak bir bebek bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bebeğin hayatta olduğunu belirledi. Bebeği bahçeye bırakan kişi veya kişiler henüz tespit edilemedi.www.mynet.com
Allahım sen büyüksün....
Adaletinden sual sorulmaz lakin bu nasıl adalettir....................
hakedene isteyene nasip et...
bu caniyede anne denmez.... insan kılıklı yaratığında cezasını ver............
sabah sabah çok bela okudum valla... zaten canım burnumda...Rabbim kahhar ismiyle cezalandırsın bu pisliği.bu dünyada da diğer dünyada da cayır cayır yansın inşallah.hayvanlar bile yapmaz bunu..işte bunlar yüzünden haber dinlemiyorum ben içim parçalanıyor
Ben şu an o bebişe sahip olmak için ilaçlarla uğraşırken bu haberi görmek can sıktı gerçektensabah sabah çok bela okudum valla... zaten canım burnumda...
ya biz senelerce uğraşıyoruz olmuyor sonra milyarlar döküp onca hormon alıp ağlaya ağlaya bebek sahibi olmaya çalışıyoruz...
bu nasıl adalet... valla bugn ben susayım... çok gerginim zaten
Herkesin imtihanı başka işte kimisi yokluğuyla sınanıyor kimisi varlığıyla.ama böyle haberler çoğalmaya başladı oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum.Allah’ın adaleti büyüktür bu canileri perişan eder elbet.yavrum dünyadan haber soğukta yatıyor inşallah bundan sonra sıcak mutlu bir yuvası olur ayağına taş değmez.sabah sabah çok bela okudum valla... zaten canım burnumda...
ya biz senelerce uğraşıyoruz olmuyor sonra milyarlar döküp onca hormon alıp ağlaya ağlaya bebek sahibi olmaya çalışıyoruz...
bu nasıl adalet... valla bugn ben susayım... çok gerginim zaten
ben iyiyimde minnak halsiz cnm...Ben şu an o bebişe sahip olmak için ilaçlarla uğraşırken bu haberi görmek can sıktı gerçektenKimisi ne uğraşlarla sahip oluyor kimisi de böyle yolda doğurup bırakıyor
Kuzum sen iyileştin mi bari biraz da olsa? Sen iyileş ki lenaya gönül rahatlığıyla bakabil
inşallah bulutumHerkesin imtihanı başka işte kimisi yokluğuyla sınanıyor kimisi varlığıyla.ama böyle haberler çoğalmaya başladı oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum.Allah’ın adaleti büyüktür bu canileri perişan eder elbet.yavrum dünyadan haber soğukta yatıyor inşallah bundan sonra sıcak mutlu bir yuvası olur ayağına taş değmez.
Miniğe sen gül gibi bakar iyileştirirsin. Sen iyi ol da önceben iyiyimde minnak halsiz cnm...
sen nasılsın muayne ne zaman
inşallah bulutum
Kelepçe, hmmmŞimdi sen bir dahaki ay ilaca başlayacaksın ya kocanı kelepçele tamam mı
Valla yaaHiç işte! Böyle de olmaz ki cık cık
Şimdi şu hemşire reyize bir bakın gomtanım, bunun genleri nesilden nesile aktarılmasın mı, soruyorum size, aktarılmasın mı?
Başa gelen çekilir. Biliyorsun ben her zaman senin de göreve kocanla gitmenden yanayımValla yaakar düştü artik gorev olmaz dedik daha cok oluyor gsgsgsg mecbur kislik cadir alip bende gidicem gorevlere nabalim
Seron falan takarim hem lazim olursa bos beles gezmemBaşa gelen çekilir. Biliyorsun ben her zaman senin de göreve kocanla gitmenden yanayım
Acil sarı seronSeron falan takarim hem lazim olursa bos beles gezmem
Sari seron hayattir ya senede bi kere kocama hazırlıyorum gsgsgsgsgs iyi geldigini düşünüyorAcil sarı seron
Yoksaaağ?Hellooo
Reglim gelmiyor yaaaa
Bilmiyorm 5 gün geciktiYoksaaağ?
Bekle bakam. Belli de olmazBilmiyorm 5 gün gecikti
Sözde ilaç tedavisinden sonra düzelmişti, anlamadım. Bir on gün daha geçince test yaparımolmazsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?