Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim kahhar ismiyle cezalandırsın bu pisliği.bu dünyada da diğer dünyada da cayır cayır yansın inşallah.hayvanlar bile yapmaz bunu..işte bunlar yüzünden haber dinlemiyorum ben içim parçalanıyor

Rabbim kahhar ismiyle cezalandırsın bu pisliği.bu dünyada da diğer dünyada da cayır cayır yansın inşallah.hayvanlar bile yapmaz bunu..işte bunlar yüzünden haber dinlemiyorum ben içim parçalanıyor
sabah sabah çok bela okudum valla... zaten canım burnumda...
ya biz senelerce uğraşıyoruz olmuyor sonra milyarlar döküp onca hormon alıp ağlaya ağlaya bebek sahibi olmaya çalışıyoruz...
bu nasıl adalet... valla bugn ben susayım... çok gerginim zaten

Ben şu an o bebişe sahip olmak için ilaçlarla uğraşırken bu haberi görmek can sıktı gerçekten Kimisi ne uğraşlarla sahip oluyor kimisi de böyle yolda doğurup bırakıyor

Kuzum sen iyileştin mi bari biraz da olsa? Sen iyileş ki lenaya gönül rahatlığıyla bakabil

Herkesin imtihanı başka işte kimisi yokluğuyla sınanıyor kimisi varlığıyla.ama böyle haberler çoğalmaya başladı oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum sütüm kesilir diye korkuyorum.Allah’ın adaleti büyüktür bu canileri perişan eder elbet.yavrum dünyadan haber soğukta yatıyor inşallah bundan sonra sıcak mutlu bir yuvası olur ayağına taş değmez.

ben iyiyimde minnak halsiz cnm...
sen nasılsın muayne ne zaman

inşallah bulutum

ben iyiyimde minnak halsiz cnm...
sen nasılsın muayne ne zaman

inşallah bulutum
Miniğe sen gül gibi bakar iyileştirirsin. Sen iyi ol da önce Ateşi düştü herhalde di mi? Ateşi düşüp sadece halsizliği kaldıysa bakımla toparlar bence.

Benim cumartesi günü ultrasonum var. Kan testi de yapacaklarmış galiba. Sonuçlara göre devam edeceğim ilaçları belirleyecekler. Hastanenin karşısındaki eczaneden ilaçları alıcaz. Ayırttık şimdi gitmişken reçete ettikleri ilaçları da alıcaz. Şimdilik her gün iğnelerimi yapıyorum. Beklemedeyiz canım rubella testi yapmışlardı onun sonucuna göre transferin ertelenme ihtimali oluyormuş galiba o testim daha çıkmadı. Bir de Covid testim pozitif olursa da yumurta takibi ve toplama süreci baştan başlıcakmış. O yüzden eve kapandım iyice. 2 doz aşılıyım, aşılardan önce de covid olmuştum yakalanmam diye ümit ediyorum tekrar.

Bal0ncuk rubella da kızamıkçıkmış herhalde. Ben küçükken geçirmiştim diye hatırlıyorum o sorun çıkarmaz herhalde bağışığımdır diye düşünüyorum. Bağışık değilsen aşı yapıp transferi erteliyorlarmış. İlk defa duydum bunu da

Hiç işte! Böyle de olmaz ki cık cık
Şimdi şu hemşire reyize bir bakın gomtanım, bunun genleri nesilden nesile aktarılmasın mı, soruyorum size, aktarılmasın mı?
Valla yaa kar düştü artik gorev olmaz dedik daha cok oluyor gsgsgsg mecbur kislik cadir alip bende gidicem gorevlere nabalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…