Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine cok duygusallastim yaa bazen oyle imreniyorum ki bebek bekleyenlere.... heycanli heycanli alışveriş yapmalari en guzel ve en ozel duygular zamanlar. O zamanlarim geldiginde her seyin kiymetini bilip sikayet etmeyecegime soz veriyorum

Yine cok duygusallastim yaa bazen oyle imreniyorum ki bebek bekleyenlere.... heycanli heycanli alışveriş yapmalari en guzel ve en ozel duygular zamanlar. O zamanlarim geldiginde her seyin kiymetini bilip sikayet etmeyecegime soz veriyorum
Ya kıyamam, Rabbim en güzelinden nasip etsin sana da. Ben de imreniyom bazen valla 2 yıl 4 ay oldu benim

Kuzum şimdi tüp bebek için ultrason koltuğunda doktoru bekliyorum. Biraz gecikecekmiş de, o arada yazdığını okudum. Gözlerim yaşardı ben de aynı şekilde hissediyorum çoğu zaman Ben de senin gibi (benimki eşimin huysuzluklarından) 15 ayın tamamını değerlendiremedim mesela. İnsan tamamında olma imkanı olsyadı, belki olurdu diyor ama şöyle düşün kimisi ayda tek ilişkiyle hamile kalıyo. Yani bu iş olacaksa oluyor, olmayacaksa bir kısmımız gibi zorlamayla oluyor iyi düşün tamam mı çok üzdün beni yazdıklarınla sabah sabah

İleride kızıma söyleyeceğim şarkım
Yap yap böyle ben de kızıma şarkı bulmuştum, battaniye örmüştüm. Kendi eşyalarımı falan saklıyordum, büyüyünce ona verecektim. Sonra şak! Altın büllük şov
Belki de zor yoldan olmasının en iyi yanı bu biliyor musun. Doğduktan sonra nasıl olur bilmiyorum tabii ama hamilelikte yaptıklarını söylene söylene yapmıyorsun çünkü hala kendin bile inanamıyor oluyorsun. Nimet gibi geliyor bebek. Hamile olduğunu öğrendiğinde evet sevinçten havalara uçup coşkulu kutlama moduna giremiyorsun ama ne bileyim "Hazırlıksız yakalandım. Ya hayatım tepetaklak olursa" depresyonuna da girmiyorsun ki illa ki tepetaklak da oluyordur insanın hayatı

Bazilarinin bu kadar kolay ulastigi bir sey icin bu kadar uğraşmak zoruma gidiyor bazen iste, neden yani o benden daha mi iyi, daha mi cok hakediyor.bu hayatta istediğim hic bir seyi kolay elde etmedim ben bu bari kolay olsaydi diyorum.
Aynen neos bakıyorum da kolayca gebe kalanlar her seyden şikayet ediyor, sakamisiniz yani bizim yanımızda bari soylenmeyin. Gebe kalsam senin gibi dogurana kadar inanmayacam herhalde

Ayneeeeeeen.
Ay üf ya ay istemiyordum ay kazara oldu.
Bıhtık yemin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…