- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.561
Anlasak nolcak aksiyon yok. Çocuk doğduğundan beri kanka olduk.Anlayan anlıyor işte
"Kocamı geri istiyorum" diye meşaz at ona. Sana küçük süfrizler yapsınAnlasak nolcak aksiyon yok. Çocuk doğduğundan beri kanka olduk.
Kanka olarak da çekilir tarafı yok, sürekli her lafa cevap oyle arkadas istemezdim sahsen, koca olarak daha iyiymiş onu gördüm.
Ben de hiçbir şeyimi tek seferde halledemem ama insan kendine tutunacak bir dal buldu mu buluyor ya. Zor yoldan olunca bir sürü sabır testi veriyorsun. Olgunlaştırıyor insanı o süreç. Belki de anneliğe hazırlıyor bizi bu beklemeler, zor kavuşmalar. Belki biz bu sayede kıymetini daha çok bilip daha güzel yetiştireceğiz çocuklarımızıBazilarinin bu kadar kolay ulastigi bir sey icin bu kadar uğraşmak zoruma gidiyor bazen iste, neden yani o benden daha mi iyi, daha mi cok hakediyor.bu hayatta istediğim hic bir seyi kolay elde etmedim ben bu bari kolay olsaydi diyorum.
Aynen neos bakıyorum da kolayca gebe kalanlar her seyden şikayet ediyor, sakamisiniz yani bizim yanımızda bari soylenmeyin. Gebe kalsam senin gibi dogurana kadar inanmayacam herhalde
Anlasak nolcak aksiyon yok. Çocuk doğduğundan beri kanka olduk.
Kanka olarak da çekilir tarafı yok, sürekli her lafa cevap oyle arkadas istemezdim sahsen, koca olarak daha iyiymiş onu gördüm.
İnşallah oyle olurBen de hiçbir şeyimi tek seferde halledemem ama insan kendine tutunacak bir dal buldu mu buluyor ya. Zor yoldan olunca bir sürü sabır testi veriyorsun. Olgunlaştırıyor insanı o süreç. Belki de anneliğe hazırlıyor bizi bu beklemeler, zor kavuşmalar. Belki biz bu sayede kıymetini daha çok bilip daha güzel yetiştireceğiz çocuklarımızı
Bi tane daha alsana hemenDerdin ne benle yani işte tek çizgi çık yeter ne diye bozuk çıkıyorsun dimi
Eczane kapalı değil mii, üşeniyorum valla oruçluyum da ahsjdkdkdBi tane daha alsana hemen
Bi de geç çıktı baya zaten, bozuk diye yorumladımBi tane daha alsana hemen
Kuzum nasılsın?Miniğe sen gül gibi bakar iyileştirirsin. Sen iyi ol da önceAteşi düştü herhalde di mi? Ateşi düşüp sadece halsizliği kaldıysa bakımla toparlar bence.
Benim cumartesi günü ultrasonum var. Kan testi de yapacaklarmış galiba. Sonuçlara göre devam edeceğim ilaçları belirleyecekler. Hastanenin karşısındaki eczaneden ilaçları alıcaz. Ayırttık şimdi gitmişken reçete ettikleri ilaçları da alıcaz. Şimdilik her gün iğnelerimi yapıyorum. Beklemedeyiz canımrubella testi yapmışlardı onun sonucuna göre transferin ertelenme ihtimali oluyormuş galiba o testim daha çıkmadı. Bir de Covid testim pozitif olursa da yumurta takibi ve toplama süreci baştan başlıcakmış. O yüzden eve kapandım iyice. 2 doz aşılıyım, aşılardan önce de covid olmuştum yakalanmam diye ümit ediyorum tekrar.
Ölsünler senin duygularına aşkoşYine cok duygusallastim yaabazen oyle imreniyorum ki bebek bekleyenlere.... heycanli heycanli alışveriş yapmalari en guzel ve en ozel duygular zamanlar. O zamanlarim geldiginde her seyin kiymetini bilip sikayet etmeyecegime soz veriyorum
Oyyy senin ağzını sevsnler..Allah şifa versin, tez zamanda kucağını doldursun.
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bal0ncuk @dayler dayler ve diğer arkadaşlara bakınca herşey mümkün diyorum. Hatırlıyorsun dimi o günleri
Kuzum gece uyumadı kıyamam..
Evet ben de hep eşime diyorum milletin bedavaya aldığı bebeği satın alıyoruz üstüne bir sürü de eziyet çekiyoruz diye ama elimizden de başkası gelmiyor napalımBazilarinin bu kadar kolay ulastigi bir sey icin bu kadar uğraşmak zoruma gidiyor bazen iste, neden yani o benden daha mi iyi, daha mi cok hakediyor.bu hayatta istediğim hic bir seyi kolay elde etmedim ben bu bari kolay olsaydi diyorum.
Aynen neos bakıyorum da kolayca gebe kalanlar her seyden şikayet ediyor, sakamisiniz yani bizim yanımızda bari soylenmeyin. Gebe kalsam senin gibi dogurana kadar inanmayacam herhalde
Bana da denk geliyor bu bozuklar ya, çok sinir bi durumDerdin ne benle yani işte tek çizgi çık yeter ne diye bozuk çıkıyorsun dimi
Bahtsız kuzum benimKatre_g
Burdayım bebikim.
Hala çıkmadı sonuç aradık test sonuçlanmış ama raporlara aşamasındaymış. En geç pazartesi görürsüniz e nabızda dedi. Şansımıza ediyim yani
Selam canım, lena daha iyi oldu mu? Çok mu hasta yaaaKızlar selam
Cok bakamadım bugn.. Cok yoruldum..
Lena hasta ya..
Herkes iyimi
Aldın mı yeni test? Aiyy merak ettimDerdin ne benle yani işte tek çizgi çık yeter ne diye bozuk çıkıyorsun dimi
Katre_g
Burdayım bebikim.
Hala çıkmadı sonuç aradık test sonuçlanmış ama raporlara aşamasındaymış. En geç pazartesi görürsüniz e nabızda dedi. Şansımıza ediyim yani
Almadım pazartesiye kadar kalsın, zaten olmasam yaparım ahahshsAldın mı yeni test? Aiyy merak ettim
Neyse geç olsun güç olmasın diyelim yine. İyi çıkmıştır inşallah sonuç. Bizim olayımız beklemek oldu zaten artık yalama yaptı bünyemiz
Evet çıktı su an çok net ama geç çıktı zaten hemen çıkmadı ki, hemen çıksaydı ümitlenirdimEvet ben de hep eşime diyorum milletin bedavaya aldığı bebeği satın alıyoruz üstüne bir sürü de eziyet çekiyoruz diye ama elimizden de başkası gelmiyor napalımhiç gebe kalamıcak durumda olmadığıma seviniyorum ben şahsen. Çözümsüz bir sorun da olabilirdi, tüp bebekten daha da zor olabilirdi ya da çözüm. Ölümü gösterip sıtmaya razı etti bizi infertelite napalım
Bana da denk geliyor bu bozuklar ya, çok sinir bi durumşimdi heveslendirmek de istemem ama ikinci çizgi de çıkmaya çalışıyor gibi sanki
Bahtsız kuzum benimkötü bir ley yoksa sorun yok, biz de beklemedeyiz
Selam canım, lena daha iyi oldu mu? Çok mu hasta yaaa
Ultrasonda 4 yumurta saydılar, 1i 10 mm nin altındaymış henüz. Pazartesi tekrar ultrasona gidicem bakalım. Adet bayağı düşük ama kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum
Ne kadan geç mesela?Evet çıktı su an çok net ama geç çıktı zaten hemen çıkmadı ki, hemen çıksaydı ümitlenirdim
Bilmiyorm yapıp yanıma bıraktım hemen çıkmadı 1 2 saat geçince böyle dağıldı sonra tam çizgi çıktı.Ne kadan geç mesela?
Tamam dicek birkaç şeyim daha var ama heveslendirmek istemiyorum. Pazartesi günü yaparsın olmazsanBilmiyorm yapıp yanıma bıraktım hemen çıkmadı 1 2 saat geçince böyle dağıldı sonra tam çizgi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?