Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de hiçbir şeyimi tek seferde halledemem ama insan kendine tutunacak bir dal buldu mu buluyor ya. Zor yoldan olunca bir sürü sabır testi veriyorsun. Olgunlaştırıyor insanı o süreç. Belki de anneliğe hazırlıyor bizi bu beklemeler, zor kavuşmalar. Belki biz bu sayede kıymetini daha çok bilip daha güzel yetiştireceğiz çocuklarımızı

Anlasak nolcak aksiyon yok. Çocuk doğduğundan beri kanka olduk.
Kanka olarak da çekilir tarafı yok, sürekli her lafa cevap oyle arkadas istemezdim sahsen, koca olarak daha iyiymiş onu gördüm.
Benimki de bana kanka diyor işin kötüsü bana da alıştırdı.2 aydır çok güzel kankayız ama ben karı koca olmayı özledim 40çıkınca kankalık biter diye umuyordum hayallerimi yıktın

İnşallah oyle olur

Kuzum nasılsın?
Nasıl oldun ne dedi dr
Ben hastalıktan cok hakim oşamadm msjlara

Yine cok duygusallastim yaa bazen oyle imreniyorum ki bebek bekleyenlere.... heycanli heycanli alışveriş yapmalari en guzel ve en ozel duygular zamanlar. O zamanlarim geldiginde her seyin kiymetini bilip sikayet etmeyecegime soz veriyorum
Ölsünler senin duygularına aşkoş
Okurken gözlerin doldu
Ağlattın beni..
Bende senin gibiydim.. Ama olacak biliosn demi

Allah şifa versin, tez zamanda kucağını doldursun.
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bal0ncuk @dayler dayler ve diğer arkadaşlara bakınca herşey mümkün diyorum. Hatırlıyorsun dimi o günleri
Oyyy senin ağzını sevsnler..
Aferm benm güzel kalpli miniğime.. Aunen öyle..
Dayloş değilde ben en büyük örneğim..
Ben bu topiğin en inkansızıydım

Bal0ncuk ballı bal0ncuğum nasıl oldunuz lena kuzusu nasıl burnu açıldı mı?
MNbeyaz da hala yok iyidir inşallah
Kuzum gece uyumadı kıyamam..
Zor geçiyoruz

Evet ben de hep eşime diyorum milletin bedavaya aldığı bebeği satın alıyoruz üstüne bir sürü de eziyet çekiyoruz diye ama elimizden de başkası gelmiyor napalım hiç gebe kalamıcak durumda olmadığıma seviniyorum ben şahsen. Çözümsüz bir sorun da olabilirdi, tüp bebekten daha da zor olabilirdi ya da çözüm. Ölümü gösterip sıtmaya razı etti bizi infertelite napalım
Derdin ne benle yani işte tek çizgi çık yeter ne diye bozuk çıkıyorsun dimi
Bana da denk geliyor bu bozuklar ya, çok sinir bi durum şimdi heveslendirmek de istemem ama ikinci çizgi de çıkmaya çalışıyor gibi sanki
Katre_g

Burdayım bebikim.
Hala çıkmadı sonuç aradık test sonuçlanmış ama raporlara aşamasındaymış. En geç pazartesi görürsüniz e nabızda dedi. Şansımıza ediyim yani
Bahtsız kuzum benim kötü bir ley yoksa sorun yok, biz de beklemedeyiz
Kızlar selam
Cok bakamadım bugn.. Cok yoruldum..
Lena hasta ya..
Herkes iyimi
Selam canım, lena daha iyi oldu mu? Çok mu hasta yaaa

Ultrasonda 4 yumurta saydılar, 1i 10 mm nin altındaymış henüz. Pazartesi tekrar ultrasona gidicem bakalım. Adet bayağı düşük ama kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum

Derdin ne benle yani işte tek çizgi çık yeter ne diye bozuk çıkıyorsun dimi
Aldın mı yeni test? Aiyy merak ettim
Katre_g

Burdayım bebikim.
Hala çıkmadı sonuç aradık test sonuçlanmış ama raporlara aşamasındaymış. En geç pazartesi görürsüniz e nabızda dedi. Şansımıza ediyim yani
Neyse geç olsun güç olmasın diyelim yine. İyi çıkmıştır inşallah sonuç. Bizim olayımız beklemek oldu zaten artık yalama yaptı bünyemiz

Aldın mı yeni test? Aiyy merak ettim

Neyse geç olsun güç olmasın diyelim yine. İyi çıkmıştır inşallah sonuç. Bizim olayımız beklemek oldu zaten artık yalama yaptı bünyemiz
Almadım pazartesiye kadar kalsın, zaten olmasam yaparım ahahshs

Evet çıktı su an çok net ama geç çıktı zaten hemen çıkmadı ki, hemen çıksaydı ümitlenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…