Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke hiç hasta olmasalar insanın içi parçalanıyor anlıyorum seni.. benim kıza serum fizyolojik kullandığım halde hırıltısı oluyor bir de ağzı doğduğundan beri hep açık geniz eti var galiba bu hafta doktora soracağım

Bilmiyorm yapıp yanıma bıraktım hemen çıkmadı 1 2 saat geçince böyle dağıldı sonra tam çizgi çıktı.
Su damlatıp baktın mı çizginin gidip gitmediğine? Kuruma çizgisiyse su damlatınca gidiyormuş
Gerçekten kimse hastalanmasın ama çocuklar hiç hiç hastalanmasın ya. Alt katımızda pandemi başlarında doğan bir bebek var. Bazen o kadar içli içli ağlıyor ki gece, içim gidiyor. Acaba ateşi falan mı var diye ben bile dertleniyorum. Anne babasını düşünemiyorum

Sen diyince damlattım simdi aynı duruyor hala çizgi

Sonuç çıkmış ama pazartesi gelip alın dedi söylemiyo telefonda , e nabıza da düşmüyormuş tam çıldırmalık.

4 gayet iyi kuzuu sağlıklı olduktan sonraaa

Nasıl yaaaaa
Baktın mı? Suyla geçen kuruma çizgisi, geçmeyen gebelik diye yazıyorlar buralarda di mi? Anaam nöbetçi eczane bulaydın

Ama saatler sonra çıktı inanmıyorum ben. Bosver merak etmiyom varsa gelir zaten
Yalnız ben niye bu kadar boşvermisim herşeyi şu an şaşırdım

Hıııı hamileysen görrüüüüüüz
E iyi bu kadar bekledin 1,5 gün daha bekle madem. Pazartesi bakarsan bize de haber ver
Tabi canım hamile isem bayılırım dedim ya
Bu durumlara çok alıskınım ya o yüzden bosverdimm. Test yapınca yazacam buraya tabi ki

Umutlarim bir geliyiii bir gidiyiii, yine kavgaliyiz benimkiyle... o kadar yoruldumki artik anlatamam
Zalım dunya

Sen diyince damlattım simdi aynı duruyor hala çizgi
Ya ben de neden kurcaladım bu kadar çok? Hani diyorlar ya çok bekleyince 2. çizgi çıkabılıyor ama onu dikkate almamanız lazım diye. Ben bugüne kadar o kadar hamile olamadım ki sırf meraktan testleri bekletiyordum uzun süre. Hatta bazen çöpe attığım teste gidip çöpten bakıyordum ve o kadar iyi hamile kalamadım ki o sahte çizgiyi 12 saat sonra bile göremedim seninki bozuk olmasa çizgi çok netleşecekmiş gibi geldi gözüme. O saatler sonra çıkan çizgiler bir de çok silik oluyor diye biliyorum.
Sonuç çıkmış ama pazartesi gelip alın dedi söylemiyo telefonda , e nabıza da düşmüyormuş tam çıldırmalık.

4 gayet iyi kuzuu sağlıklı olduktan sonraaa
Bu rapor yazılan testler galiba e nabıza düşmüor kuzu. O yüzden hsg, ultrason, spermiyogram falan tarzı şeyleri nabızdan takip edemiyorsun. Ama ne var yani raporu da yüklettirsinler oraya di mi hangi çağdayız yani hem tamam madem nabıza düşmüyormuş, maille gönderseymiş. Biz sonuç ve raporları öyle aldık genelde.

Yani 4 iyi mi değil mi bilmiyorum ama çok daha fazla toplananları duyunca tabi az geldi. Bir de benim ultrason sayımımda hep 8-9 sayıyorlardı. O yüzden 4 beklemiyordum galiba. Ultrasondan çıkınca boğazım düğümlendi bir damla yaş aktı gözümden iyi olur umarım pozitif olmaya çalışıyorum

Onu da yapmadılar malesef gidip almak gerekiyormuş illaa

Ah üzülme kuzucumm, 1 tane tutan bile var yaa sağlıklı olsunlar yeterkiii 1 tane olsun bizim olsun

Evrene pozitif enerji yolla lutfen
Tamam hsjsjd
Ama ben bir kere yaşadım bu bozuk test olayını, önceden ben de senin gibi düşünüyordum çünkü
Ahsjssjd aynen bomba kızlar burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…