- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.581
Keşke hiç hasta olmasalar insanın içi parçalanıyor anlıyorum seni.. benim kıza serum fizyolojik kullandığım halde hırıltısı oluyor bir de ağzı doğduğundan beri hep açık geniz eti var galiba bu hafta doktora soracağımKuzum nasılsın?
Nasıl oldun ne dedi dr
Ben hastalıktan cok hakim oşamadm msjlara
Ölsünler senin duygularına aşkoş
Okurken gözlerin doldu
Ağlattın beni..
Bende senin gibiydim.. Ama olacak biliosn demi
Oyyy senin ağzını sevsnler..
Aferm benm güzel kalpli miniğime.. Aunen öyle..
Dayloş değilde ben en büyük örneğim..
Ben bu topiğin en inkansızıydım
Kuzum gece uyumadı kıyamam..
Zor geçiyoruz
HahahahTamam dicek birkaç şeyim daha var ama heveslendirmek istemiyorum. Pazartesi günü yaparsın olmazsan
Su damlatıp baktın mı çizginin gidip gitmediğine? Kuruma çizgisiyse su damlatınca gidiyormuşBilmiyorm yapıp yanıma bıraktım hemen çıkmadı 1 2 saat geçince böyle dağıldı sonra tam çizgi çıktı.
Gerçekten kimse hastalanmasın ama çocuklar hiç hiç hastalanmasın ya. Alt katımızda pandemi başlarında doğan bir bebek var. Bazen o kadar içli içli ağlıyor ki gece, içim gidiyor. Acaba ateşi falan mı var diye ben bile dertleniyorum. Anne babasını düşünemiyorumKeşke hiç hasta olmasalar insanın içi parçalanıyor anlıyorum seni.. benim kıza serum fizyolojik kullandığım halde hırıltısı oluyor bir de ağzı doğduğundan beri hep açık geniz eti var galiba bu hafta doktora soracağım
Sen diyince damlattım simdi aynı duruyor hala çizgiSu damlatıp baktın mı çizginin gidip gitmediğine? Kuruma çizgisiyse su damlatınca gidiyormuş
Gerçekten kimse hastalanmasın ama çocuklar hiç hiç hastalanmasın ya. Alt katımızda pandemi başlarında doğan bir bebek var. Bazen o kadar içli içli ağlıyor ki gece, içim gidiyor. Acaba ateşi falan mı var diye ben bile dertleniyorum. Anne babasını düşünemiyorum
Evet ben de hep eşime diyorum milletin bedavaya aldığı bebeği satın alıyoruz üstüne bir sürü de eziyet çekiyoruz diye ama elimizden de başkası gelmiyor napalımhiç gebe kalamıcak durumda olmadığıma seviniyorum ben şahsen. Çözümsüz bir sorun da olabilirdi, tüp bebekten daha da zor olabilirdi ya da çözüm. Ölümü gösterip sıtmaya razı etti bizi infertelite napalım
Bana da denk geliyor bu bozuklar ya, çok sinir bi durumşimdi heveslendirmek de istemem ama ikinci çizgi de çıkmaya çalışıyor gibi sanki
Bahtsız kuzum benimkötü bir ley yoksa sorun yok, biz de beklemedeyiz
Selam canım, lena daha iyi oldu mu? Çok mu hasta yaaa
Ultrasonda 4 yumurta saydılar, 1i 10 mm nin altındaymış henüz. Pazartesi tekrar ultrasona gidicem bakalım. Adet bayağı düşük ama kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum
Nasıl yaaaaaSen diyince damlattım simdi aynı duruyor hala çizgi
Nasıl yaaaaa
Baktın mı? Suyla geçen kuruma çizgisi, geçmeyen gebelik diye yazıyorlar buralarda di mi? Anaam nöbetçi eczane bulaydın
Hıııı hamileysen görrüüüüüüz
Ama saatler sonra çıktı inanmıyorum ben. Bosver merak etmiyom varsa gelir zaten
Yalnız ben niye bu kadar boşvermisim herşeyi şu an şaşırdım
Tabi canım hamile isem bayılırım dedim yaHıııı hamileysen görrüüüüüüz
E iyi bu kadar bekledin 1,5 gün daha bekle madem. Pazartesi bakarsan bize de haber ver
Valla ben olsam hemen giderdimBi de geç çıktı baya zaten, bozuk diye yorumladım
Geçen sefer öyle yaptım hüsrandi sonuçValla ben olsam hemen giderdim
Umutlarim bir geliyiii bir gidiyiii, yine kavgaliyiz benimkiyle... o kadar yoruldumki artik anlatamamKuzum nasılsın?
Nasıl oldun ne dedi dr
Ben hastalıktan cok hakim oşamadm msjlara
Ölsünler senin duygularına aşkoş
Okurken gözlerin doldu
Ağlattın beni..
Bende senin gibiydim.. Ama olacak biliosn demi
Oyyy senin ağzını sevsnler..
Aferm benm güzel kalpli miniğime.. Aunen öyle..
Dayloş değilde ben en büyük örneğim..
Ben bu topiğin en inkansızıydım
Kuzum gece uyumadı kıyamam..
Zor geçiyoruz
Zalım dunyaEvet ben de hep eşime diyorum milletin bedavaya aldığı bebeği satın alıyoruz üstüne bir sürü de eziyet çekiyoruz diye ama elimizden de başkası gelmiyor napalımhiç gebe kalamıcak durumda olmadığıma seviniyorum ben şahsen. Çözümsüz bir sorun da olabilirdi, tüp bebekten daha da zor olabilirdi ya da çözüm. Ölümü gösterip sıtmaya razı etti bizi infertelite napalım
Bana da denk geliyor bu bozuklar ya, çok sinir bi durumşimdi heveslendirmek de istemem ama ikinci çizgi de çıkmaya çalışıyor gibi sanki
Bahtsız kuzum benimkötü bir ley yoksa sorun yok, biz de beklemedeyiz
Selam canım, lena daha iyi oldu mu? Çok mu hasta yaaa
Ultrasonda 4 yumurta saydılar, 1i 10 mm nin altındaymış henüz. Pazartesi tekrar ultrasona gidicem bakalım. Adet bayağı düşük ama kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum
Evrene pozitif enerji yolla lutfenGeçen sefer öyle yaptım hüsrandi sonuç
Ya ben de neden kurcaladım bu kadar çok? Hani diyorlar ya çok bekleyince 2. çizgi çıkabılıyor ama onu dikkate almamanız lazım diye. Ben bugüne kadar o kadar hamile olamadım ki sırf meraktan testleri bekletiyordum uzun süre. Hatta bazen çöpe attığım teste gidip çöpten bakıyordumSen diyince damlattım simdi aynı duruyor hala çizgi
Bu rapor yazılan testler galiba e nabıza düşmüor kuzu. O yüzden hsg, ultrason, spermiyogram falan tarzı şeyleri nabızdan takip edemiyorsun. Ama ne var yani raporu da yüklettirsinler oraya di mi hangi çağdayız yaniSonuç çıkmış ama pazartesi gelip alın dedi söylemiyo telefonda , e nabıza da düşmüyormuştam çıldırmalık.
4 gayet iyi kuzuu sağlıklı olduktan sonraaa
Onu da yapmadılar malesef gidip almak gerekiyormuş illaaYa ben de neden kurcaladım bu kadar çok? Hani diyorlar ya çok bekleyince 2. çizgi çıkabılıyor ama onu dikkate almamanız lazım diye. Ben bugüne kadar o kadar hamile olamadım ki sırf meraktan testleri bekletiyordum uzun süre. Hatta bazen çöpe attığım teste gidip çöpten bakıyordumve o kadar iyi hamile kalamadım ki o sahte çizgiyi 12 saat sonra bile göremedim seninki bozuk olmasa çizgi çok netleşecekmiş gibi geldi gözüme. O saatler sonra çıkan çizgiler bir de çok silik oluyor diye biliyorum.
Bu rapor yazılan testler galiba e nabıza düşmüor kuzu. O yüzden hsg, ultrason, spermiyogram falan tarzı şeyleri nabızdan takip edemiyorsun. Ama ne var yani raporu da yüklettirsinler oraya di mi hangi çağdayız yanihem tamam madem nabıza düşmüyormuş, maille gönderseymiş. Biz sonuç ve raporları öyle aldık genelde.
Yani 4 iyi mi değil mi bilmiyorumama çok daha fazla toplananları duyunca tabi az geldi. Bir de benim ultrason sayımımda hep 8-9 sayıyorlardı. O yüzden 4 beklemiyordum galiba. Ultrasondan çıkınca boğazım düğümlendi bir damla yaş aktı gözümden iyi olur umarım pozitif olmaya çalışıyorum
Tamam hsjsjdEvrene pozitif enerji yolla lutfen
Ama ben bir kere yaşadım bu bozuk test olayını, önceden ben de senin gibi düşünüyordum çünküYa ben de neden kurcaladım bu kadar çok? Hani diyorlar ya çok bekleyince 2. çizgi çıkabılıyor ama onu dikkate almamanız lazım diye. Ben bugüne kadar o kadar hamile olamadım ki sırf meraktan testleri bekletiyordum uzun süre. Hatta bazen çöpe attığım teste gidip çöpten bakıyordumve o kadar iyi hamile kalamadım ki o sahte çizgiyi 12 saat sonra bile göremedim seninki bozuk olmasa çizgi çok netleşecekmiş gibi geldi gözüme. O saatler sonra çıkan çizgiler bir de çok silik oluyor diye biliyorum.
Bu rapor yazılan testler galiba e nabıza düşmüor kuzu. O yüzden hsg, ultrason, spermiyogram falan tarzı şeyleri nabızdan takip edemiyorsun. Ama ne var yani raporu da yüklettirsinler oraya di mi hangi çağdayız yanihem tamam madem nabıza düşmüyormuş, maille gönderseymiş. Biz sonuç ve raporları öyle aldık genelde.
Yani 4 iyi mi değil mi bilmiyorumama çok daha fazla toplananları duyunca tabi az geldi. Bir de benim ultrason sayımımda hep 8-9 sayıyorlardı. O yüzden 4 beklemiyordum galiba. Ultrasondan çıkınca boğazım düğümlendi bir damla yaş aktı gözümden iyi olur umarım pozitif olmaya çalışıyorum
Ahsjssjd aynen bomba kızlar burdaT Tamam bomba gibi gelirsin eğer hamişsen
Bal0ncuk aşkoo nasıl oldunnn düzeldiniz miii
N NealHemsirecik DusunceBulutu nasılsınız kuzular
Nurzfr Paresilaaa nerelerdesiniiiiizzz
Patron sensinAma ben bir kere yaşadım bu bozuk test olayını, önceden ben de senin gibi düşünüyordum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?