Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyyiz çok şükür. Şimdi bu durumda pazartesş çıktı olarak almaya mı gideceksiniz :/
Akşama kadar iyiydim negatiftim ama ağrıdan uyuyamiom şuan herif pozitifti ondan karantinadayiz anasına gönderdiydim duramamis bensiz çıktı geldi geri bı oda da o bı odada ben yatioz oyle
Geçmiş olsun

Akşama kadar iyiydim negatiftim ama ağrıdan uyuyamiom şuan herif pozitifti ondan karantinadayiz anasına gönderdiydim duramamis bensiz çıktı geldi geri bı oda da o bı odada ben yatioz oyle
Yaaa ağrın sızın başladıysa sen de aldın muhtemelen, zaten aynı evin içinde bulaşmaması çok zor. Hah enişteye bak sensizliğe dayanamamış test yaptırıcak mısın yarın?

Yaaa ağrın sızın başladıysa sen de aldın muhtemelen, zaten aynı evin içinde bulaşmaması çok zor. Hah enişteye bak sensizliğe dayanamamış test yaptırıcak mısın yarın?
Muhtemelen kuzu herkesin pozitif çıktı bı benim negatif çıktıydi.. yok yaptirmicam banada on gün rapor ve ilaç verdiler kötüleşir sen iç dediler bida test vermene gerek yok dediler

Kotu ama Duzelicez inşallah be sen nasilsin son durumlar ne
Gsgsgsgsgsg kocamdan habersiz onun cikolatasini almisimdir
Gecmis olsun nurisko

aynen öyle insanın içi yanıyor.öyle içli içlinağlayınca oturup benimde ağlayasım geliyor.zor ya büyüseler de bu durum hiç değişmeyecek galiba.
Uykulu ve yorgun sen nasılsın

Ultrasonda 4 yumurta saydılar, 1i 10 mm nin altındaymış henüz. Pazartesi tekrar ultrasona gidicem bakalım. Adet bayağı düşük ama kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum
Kuzum önemli olan sayosı değil
Kalitesi
1 tane olsun senin olsun
Tüp bebekte mantık tamamen budur..
Kendini boşa üzüosn yani

Geçmiş olsun bulutum
Biz ilk defa tıkanıoruz doğumdan beri
İzotonikserum aldım bende.. Şırınga yöntemiyle yapıorm 2 gndir..
Baya iyi geldi.. Üstüne viks buharı ve bitane doğal sprey var onu kullandm.. İyileşti sayılır
Tamamen doğal yollarla kurtuldum snunda diyebilirm

Umutlarim bir geliyiii bir gidiyiii, yine kavgaliyiz benimkiyle... o kadar yoruldumki artik anlatamam

Zalım dunya
Kuzum yine ne oldu.. Alıp veremediğin ne birbirinizle aşkoş

Cukommmmm
Cnmmmm cukommmmm
Cok cok cok cok daha iyiyz.. Sanırım başardk

Gün resmen ayamamış. Bu ne karanlık bir sabah
Neeymmmmm
Nasıl aymamş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…