- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.601
Karantinadaaa@mihralin bomba gibi gelirsin eğer hamişsen
Bal0ncuk aşkoo nasıl oldunnn düzeldiniz miii
N NealHemsirecik DusunceBulutu nasılsınız kuzular
Nurzfr Paresilaaa nerelerdesiniiiiizzz
Akşama kadar iyiydim negatiftim ama ağrıdan uyuyamiom şuan herif pozitifti ondan karantinadayiz anasına gönderdiydim duramamis bensiz çıktı geldi geri bı oda da o bı odada ben yatioz oyleGeçmiş olsun kuzuuuiyi misin?
İyyiz çok şükür. Şimdi bu durumda pazartesş çıktı olarak almaya mı gideceksiniz :/@mihralin bomba gibi gelirsin eğer hamişsen
Geçmiş olsunAkşama kadar iyiydim negatiftim ama ağrıdan uyuyamiom şuan herif pozitifti ondan karantinadayiz anasına gönderdiydim duramamis bensiz çıktı geldi geri bı oda da o bı odada ben yatioz oyle
Yaaa ağrın sızın başladıysa sen de aldın muhtemelen, zaten aynı evin içinde bulaşmaması çok zor. Hah enişteye bak sensizliğe dayanamamışAkşama kadar iyiydim negatiftim ama ağrıdan uyuyamiom şuan herif pozitifti ondan karantinadayiz anasına gönderdiydim duramamis bensiz çıktı geldi geri bı oda da o bı odada ben yatioz oyle
Sağol bebitomİyyiz çok şükür. Şimdi bu durumda pazartesş çıktı olarak almaya mı gideceksiniz :/
Geçmiş olsun
Muhtemelen kuzu herkesin pozitif çıktı bı benim negatif çıktıydi.. yok yaptirmicam banada on gün rapor ve ilaç verdiler kötüleşir sen iç dediler bida test vermene gerek yok dedilerYaaa ağrın sızın başladıysa sen de aldın muhtemelen, zaten aynı evin içinde bulaşmaması çok zor. Hah enişteye bak sensizliğe dayanamamıştest yaptırıcak mısın yarın?
Senin okul bu sefer insafa gelmiş neyse ki. İyice dinlen bari. Bir an evvel düzelirsiniz inşallahMuhtemelen kuzu herkesin pozitif çıktı bı benim negatif çıktıydi.. yok yaptirmicam banada on gün rapor ve ilaç verdiler kötüleşir sen iç dediler bida test vermene gerek yok dediler
Şuan kimi çıkarsam diye dusunuyo işine geldi on gün eksik yatırcak parayıSenin okul bu sefer insafa gelmiş neyse ki. İyice dinlen bari. Bir an evvel düzelirsiniz inşallah
Nasıl yaaaaŞuan kimi çıkarsam diye dusunuyo işine geldi on gün eksik yatırcak parayı
Devlet yatırcak işte o diilNasıl yaaaaE rapor var nasıl eksik yatırıyor
Ha uzun rapor olunca öyle mi oluyor. Yine de çok iğrenç bir bakış açısı eğer hastalığa ve rapora bu gözle bakıyorlarsaDevlet yatırcak işte o diil
Diğer türlü yine kesecek ama ben hiç alamicamHa uzun rapor olunca öyle mi oluyor. Yine de çok iğrenç bir bakış açısı eğer hastalığa ve rapora bu gözle bakıyorlarsa
Kotu ama Duzelicez inşallah be@mihralin bomba gibi gelirsin eğer hamişsen
GsgsgsgsgsgN NealHemsirecik cukulatam bebeği doğurup elime aldığımda ben
Watch this reel by pirezantabl on Instagram
Gecmis olsun nuriskoAkşama kadar iyiydim negatiftim ama ağrıdan uyuyamiom şuan herif pozitifti ondan karantinadayiz anasına gönderdiydim duramamis bensiz çıktı geldi geri bı oda da o bı odada ben yatioz oyle
Her şey mümkün, her şey güzel olacakAllah şifa versin, tez zamanda kucağını doldursun.
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bal0ncuk dayler dayler ve diğer arkadaşlara bakınca herşey mümkün diyorum. Hatırlıyorsun dimi o günleri
aynen öyle insanın içi yanıyor.öyle içli içlinağlayınca oturup benimde ağlayasım geliyor.zor ya büyüseler de bu durum hiç değişmeyecek galiba.Su damlatıp baktın mı çizginin gidip gitmediğine? Kuruma çizgisiyse su damlatınca gidiyormuş
Gerçekten kimse hastalanmasın ama çocuklar hiç hiç hastalanmasın ya. Alt katımızda pandemi başlarında doğan bir bebek var. Bazen o kadar içli içli ağlıyor ki gece, içim gidiyor. Acaba ateşi falan mı var diye ben bile dertleniyorum. Anne babasını düşünemiyorum
Uykulu ve yorgun sen nasılsın@mihralin bomba gibi gelirsin eğer hamişsen
Sağol bebikimKotu ama Duzelicez inşallah besen nasilsin son durumlar ne
Gsgsgsgsgsgkocamdan habersiz onun cikolatasini almisimdir
Gecmis olsun nurisko
Kuzum önemli olan sayosı değilUltrasonda 4 yumurta saydılar, 1i 10 mm nin altındaymış henüz. Pazartesi tekrar ultrasona gidicem bakalım. Adet bayağı düşük ama kendimi pozitif tutmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun bulutumKeşke hiç hasta olmasalar insanın içi parçalanıyor anlıyorum seni.. benim kıza serum fizyolojik kullandığım halde hırıltısı oluyor bir de ağzı doğduğundan beri hep açık geniz eti var galiba bu hafta doktora soracağım
Kuzum yine ne oldu.. Alıp veremediğin ne birbirinizle aşkoşUmutlarim bir geliyiii bir gidiyiii, yine kavgaliyiz benimkiyle... o kadar yoruldumki artik anlatamam
Zalım dunya
Cukommmmm@mihralin bomba gibi gelirsin eğer hamişsen
NeeymmmmmGün resmen ayamamış. Bu ne karanlık bir sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?