- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.621
Kapkaranlık bulut hep. Bari yağmur yağaydı da barajlarımız dolaydıNeeymmmmm
Nasıl aymamş
Bizin burası güneş.. Bahar havası..Kapkaranlık bulut hep. Bari yağmur yağaydı da barajlarımız dolaydı
Aa gerçekten mi geçmiş olsunnKarantinadaaa
ya ahjshsj gördüğüm en iyi yorum buydu aghshsjshN NealHemsirecik cukulatam bebeği doğurup elime aldığımda ben
Watch this reel by pirezantabl on Instagram
İyyiz çok şükür. Şimdi bu durumda pazartesş çıktı olarak almaya mı gideceksiniz :/
Geçmiş olsun
Kotu ama Duzelicez inşallah besen nasilsin son durumlar ne
Gsgsgsgsgsgkocamdan habersiz onun cikolatasini almisimdir
Gecmis olsun nurisko
Ah tatlı telaşlarraynen öyle insanın içi yanıyor.öyle içli içlinağlayınca oturup benimde ağlayasım geliyor.zor ya büyüseler de bu durum hiç değişmeyecek galiba.
Uykulu ve yorgun sen nasılsın
ayyy çok şükür çok sevindim olleeeyyyyyyKuzum önemli olan sayosı değil
Kalitesi
1 tane olsun senin olsun
Tüp bebekte mantık tamamen budur..
Kendini boşa üzüosn yani
Geçmiş olsun bulutum
Biz ilk defa tıkanıoruz doğumdan beri
İzotonikserum aldım bende.. Şırınga yöntemiyle yapıorm 2 gndir..
Baya iyi geldi.. Üstüne viks buharı ve bitane doğal sprey var onu kullandm.. İyileşti sayılır
Tamamen doğal yollarla kurtuldum snunda diyebilirm
Kuzum yine ne oldu.. Alıp veremediğin ne birbirinizle aşkoş
Cukommmmm
Cnmmmm cukommmmm
Cok cok cok cok daha iyiyz.. Sanırım başardk
Neeymmmmm
Nasıl aymamş
Evet öyleymiş galiba, bugün daha iyi hissediyorum. Dün ve önceki gün de çokça araştırdım. Yavaş yavaş boşvermişlik yükleniyorKuzum önemli olan sayosı değil
Kalitesi
1 tane olsun senin olsun
Kendini boşa üzüosn yani
Geçen de
Babasına benzerse iade mi ediyoruz? Bana benzesin yaa iğneleri ben yedim, anesteziyi ben yedim, ben kustum, ben taşıdım. Bana benzesin, eved
Yeni nesil çok bozmuş diyorlar
Canim benimki kulak kivrimina, kirpigine kadar aynı babası...... Ayni .... Ben yokum mevzuda o derece yani.....dayler dayler Sizin oğlan kime benzedi?
Canim inşallah cok guzel sonuclar elde edersin, heyecanla bekliyoruz, en hayırlısiyla sagliklisiyla kavus kuzucugunaaaa, teyzeleri yisin onuuuMiniğe sen gül gibi bakar iyileştirirsin. Sen iyi ol da önceAteşi düştü herhalde di mi? Ateşi düşüp sadece halsizliği kaldıysa bakımla toparlar bence.
Benim cumartesi günü ultrasonum var. Kan testi de yapacaklarmış galiba. Sonuçlara göre devam edeceğim ilaçları belirleyecekler. Hastanenin karşısındaki eczaneden ilaçları alıcaz. Ayırttık şimdi gitmişken reçete ettikleri ilaçları da alıcaz. Şimdilik her gün iğnelerimi yapıyorum. Beklemedeyiz canımrubella testi yapmışlardı onun sonucuna göre transferin ertelenme ihtimali oluyormuş galiba o testim daha çıkmadı. Bir de Covid testim pozitif olursa da yumurta takibi ve toplama süreci baştan başlıcakmış. O yüzden eve kapandım iyice. 2 doz aşılıyım, aşılardan önce de covid olmuştum yakalanmam diye ümit ediyorum tekrar.
Allah bu reglleri bildiği gibi yapsn
Sen nasılsın cukom?Ah tatlı telaşlarrBen iyiyim çok şükürrr
ayyy çok şükür çok sevindim olleeeyyyyyy
Ben araştırdıkça kafayı yiyodm..Evet öyleymiş galiba, bugün daha iyi hissediyorum. Dün ve önceki gün de çokça araştırdım. Yavaş yavaş boşvermişlik yükleniyor
Sen nasılsın lena nasıl oldu baluş? Daha iyi misiniz?
Geçen deHemsirecik e boş ümitler vermiştim artık bunlara yorum yapmıcam, kendime boş ümit verdiğim yetmiyormuş gibi size de vermeye başladım
Canm dayloşşşşşCanim benimki kulak kivrimina, kirpigine kadar aynı babası...... Ayni .... Ben yokum mevzuda o derece yani.....El ayak parmaklari, goz rengi, cenesi, tipi allam yaaa
Canim inşallah cok guzel sonuclar elde edersin, heyecanla bekliyoruz, en hayırlısiyla sagliklisiyla kavus kuzucugunaaaa, teyzeleri yisin onuuu
Bal0ncuk nasil oldun yavru, lena nasil oldu?
Yok kizu sanırım gorumcemler kaptı geldi sağolasın bu aradaAa gerçekten mi geçmiş olsunnnasılsınız peki okuldan mı kaptın
ya ahjshsj gördüğüm en iyi yorum buydu aghshsjsh
Eğer eşim gidebilirse. Ben şehir dışındayım, eşimde çalışıyor pazartesi fırsat bulursa gidecek
Al işte. Neden böyleler nedeeeen?Canim benimki kulak kivrimina, kirpigine kadar aynı babası...... Ayni .... Ben yokum mevzuda o derece yani.....El ayak parmaklari, goz rengi, cenesi, tipi allam yaaa
Ya adam kac gundur yoktu gorevden gelince bende ilgi alaka bekliyorum ama yok, bunun av hobisi var dunden beri avda. Ben sanki burda tek yasamaya geldimKuzum önemli olan sayosı değil
Kalitesi
1 tane olsun senin olsun
Kendini boşa üzüosn yani
Geçmiş olsun bulutum
Baya iyi geldi.. Üstüne viks buharı ve bitane doğal sprey var onu kullandm.. İyileşti sayılır
Cukommmmm
Cnmmmm cukommmmm
Neeymmmmm
Nasıl aymamş
Hoff
Aa ne mana be, mail falanda mi atmiyolarDaha güzel günlerim olmuştuu bee hahahason durumlar tırt testimizi vermiyolar resmen illa gidip alacakmışız shjshshd
GsgsgsgsgsgEvet öyleymiş galiba, bugün daha iyi hissediyorum. Dün ve önceki gün de çokça araştırdım. Yavaş yavaş boşvermişlik yükleniyor
Sen nasılsın lena nasıl oldu baluş? Daha iyi misiniz?
Geçen deHemsirecik e boş ümitler vermiştim artık bunlara yorum yapmıcam, kendime boş ümit verdiğim yetmiyormuş gibi size de vermeye başladım
Sen susGeçen deHemsirecik e boş ümitler vermiştim artık bunlara yorum yapmıcam, kendime boş ümit verdiğim yetmiyormuş gibi size de vermeye başladım
Allah bu reglleri bildiği gibi yapsn
Sizin kadar üzülmedim kızlar ahhahahaha
Sağol canısı iyi olmanıza çok sevindimKuzum önemli olan sayosı değil
Kalitesi
1 tane olsun senin olsun
Kendini boşa üzüosn yani
Geçmiş olsun bulutum
Cukommmmm
Cnmmmm cukommmmm
Neeymmmmm
Nasıl aymamş
Bu sene seninde bu telaşların olacakAh tatlı telaşlarrBen iyiyim çok şükürrr
ayyy çok şükür çok sevindim olleeeyyyyyy
Geçmiş olsun kuzummm sizin neyiniz varSağol canısı iyi olmanıza çok sevindimşırıngayla ne kadar veriyorsun her bir deliğe.serumfizyolojik bitince bende öyle yapmayı düşünüyorum.ne güzel doğal yollarla halletmişsin
Okurken ağlattın beeeAllah bu reglleri bildiği gibi yapsn
Sen nasılsın cukom?
Ben araştırdıkça kafayı yiyodm..
Araştırdıkça bişi cıkıodh
Kafamı bülent traşa odaklamştm..
Geçen sene 30-35bin civarı hesaplamştm
Çipiydi osuydu busuydu gidişi gelişi kalışı vs
Snra ya tutnazsa? Derken pandemi gümmmm... Allah dedim yasaklar var git gel sıkıntı.. Seferler az.. Napcam.. Coronada olursam?
İst-hatayçökmüştüm..
Snra hayatta kapısından geçmem dediğim merkeze götürdü ayaklarım beni..
Kısmet işte..
Ağlarken kendimi orda buldum... Ve tak die başladm.. Başladğm anda araştıemayı kestim.. Cnkü merkezdeb beklentim 0 idi
Doktorumu tanımıodm.. Sadece psikolojik olarak başlamak bana iyi gelecekti.. Masrafta yarıya düşmüştü... 16bine felan mal oldu tüp bebek ilaçlar çip felan herşey....
Kestim araştırmayı.. Ama cok hrycanlıydm.. Başlar başlamaz doktor bana ilaçları yazdı ve dediki lütfen nette araştırma, cnkü herkesn bünyesi farklı.. Senden 2 yumurta toplarm 2si iyi ckar..
Diğerinden 20 toplarm iyi çıkmaz..
Hangisini terch edersn demişti..
3. Gn 5. Gn embriyosu var.. Elbet 5. Gn ilk terchimiz ama 3. Gn embriyosu tutan milyonlarca insan sayabailirim sana dedi..
Onları beynine kazıdım.. Araştırmadm..
Snra doktoruma hayran bi kadın oldum cnkü ne drdiyse cıktı..
Snra cok kötü gebelik geçirdim.. O süreçte şu parmaklarm kopsaydıda aeaştırmasaydm, benm gibi olan herkes bebeğini kaybetmişti... Ama doktorm baba hep güven bişi olmayavak diodu.. Yine haklı cıktı..
Şimdi anne oldum bazeb geçmişe dönik şeyler aratıyorm okuorm, yazılanlarla yaşadkların o kdar farklıymışki.. Araştırmak en kötüsüymiş diorm..
O yüzdeb kafanı bulandırma.. Hatta bazı kötü kalpli insanlar bilerek begatif yazılar bile yazanilior..
Aklına takılan bişi olursa ben N Neal ve tüp bebek yapmş topik arkadaşlarmz burdayz, bise sor.. Cnkü benm bu topikteki kimsenin kalbinden şüphem yk..
Kendinide üzme..
1 yumurtası olsun diye 3 kez yumurta tıplama yapab insanlar var.. Düşübsene 1 yumurta için 3 kez aynı süreci yaşıosn ve onların umudu hiç bitmiyor..
Senin umudun asla bitmesin, negatiflikteb arın.. Herşey güzel olacak gör bak
Canm dayloşşşşş
Doğak yöntemlerle ısrar ettm.. Cnkü dr götürsem biliyorm ilaçlı buhar yada antibiyotik verecrk.. Ateşini takip et dedi dr..
Takip ettm 37 üstüne cıkmadı
Sabah akşam viks buharı yaptm
İzotonik serumla burnuny temizledm
Bide ferahlatıcı sprey sktım
Cok şükür iyileştik sayılır
Sen nasılsın damadm nasıl
Pff deliSen sus
Sizin kadar üzülmedim kızlar ahhahahaha
Yaa çiçeğin ayrı kaplumbik ayrı güzel. Bunu hasta hasta yaptım demeNeyseki hayatta güzel şeylerde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?