Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa gerçekten mi geçmiş olsunn nasılsınız peki okuldan mı kaptın
ya ahjshsj gördüğüm en iyi yorum buydu aghshsjsh
İyyiz çok şükür. Şimdi bu durumda pazartesş çıktı olarak almaya mı gideceksiniz :/

Geçmiş olsun

Eğer eşim gidebilirse. Ben şehir dışındayım, eşimde çalışıyor pazartesi fırsat bulursa gidecek

aynen öyle insanın içi yanıyor.öyle içli içlinağlayınca oturup benimde ağlayasım geliyor.zor ya büyüseler de bu durum hiç değişmeyecek galiba.

Uykulu ve yorgun sen nasılsın
Ah tatlı telaşlarr Ben iyiyim çok şükürrr
ayyy çok şükür çok sevindim olleeeyyyyyy

Kuzum önemli olan sayosı değil
Kalitesi
1 tane olsun senin olsun
Tüp bebekte mantık tamamen budur..
Kendini boşa üzüosn yani
Evet öyleymiş galiba, bugün daha iyi hissediyorum. Dün ve önceki gün de çokça araştırdım. Yavaş yavaş boşvermişlik yükleniyor

Sen nasılsın lena nasıl oldu baluş? Daha iyi misiniz?
Regl oldum size demiştim bozuk test diye.
Katre_g Hemsirecik N Neal
Geçen de Hemsirecik e boş ümitler vermiştim artık bunlara yorum yapmıcam, kendime boş ümit verdiğim yetmiyormuş gibi size de vermeye başladım

Babasına benzerse iade mi ediyoruz? Bana benzesin yaa iğneleri ben yedim, anesteziyi ben yedim, ben kustum, ben taşıdım. Bana benzesin, eved

Yeni nesil çok bozmuş diyorlar

dayler dayler Sizin oğlan kime benzedi?
Canim benimki kulak kivrimina, kirpigine kadar aynı babası...... Ayni .... Ben yokum mevzuda o derece yani..... El ayak parmaklari, goz rengi, cenesi, tipi allam yaaa
Canim inşallah cok guzel sonuclar elde edersin, heyecanla bekliyoruz, en hayırlısiyla sagliklisiyla kavus kuzucugunaaaa, teyzeleri yisin onuuu

Bal0ncuk nasil oldun yavru, lena nasil oldu?

Allah bu reglleri bildiği gibi yapsn

Ah tatlı telaşlarr Ben iyiyim çok şükürrr

ayyy çok şükür çok sevindim olleeeyyyyyy
Sen nasılsın cukom?

Ben araştırdıkça kafayı yiyodm..
Araştırdıkça bişi cıkıodh
Kafamı bülent traşa odaklamştm..
Geçen sene 30-35bin civarı hesaplamştm
Çipiydi osuydu busuydu gidişi gelişi kalışı vs
Snra ya tutnazsa? Derken pandemi gümmmm... Allah dedim yasaklar var git gel sıkıntı.. Seferler az.. Napcam.. Coronada olursam?
İst-hatay çökmüştüm..
Snra hayatta kapısından geçmem dediğim merkeze götürdü ayaklarım beni..
Kısmet işte..
Ağlarken kendimi orda buldum... Ve tak die başladm.. Başladğm anda araştıemayı kestim.. Cnkü merkezdeb beklentim 0 idi
Doktorumu tanımıodm.. Sadece psikolojik olarak başlamak bana iyi gelecekti.. Masrafta yarıya düşmüştü... 16bine felan mal oldu tüp bebek ilaçlar çip felan herşey....
Kestim araştırmayı.. Ama cok hrycanlıydm.. Başlar başlamaz doktor bana ilaçları yazdı ve dediki lütfen nette araştırma, cnkü herkesn bünyesi farklı.. Senden 2 yumurta toplarm 2si iyi ckar..
Diğerinden 20 toplarm iyi çıkmaz..
Hangisini terch edersn demişti..
3. Gn 5. Gn embriyosu var.. Elbet 5. Gn ilk terchimiz ama 3. Gn embriyosu tutan milyonlarca insan sayabailirim sana dedi..
Onları beynine kazıdım.. Araştırmadm..
Snra doktoruma hayran bi kadın oldum cnkü ne drdiyse cıktı..
Snra cok kötü gebelik geçirdim.. O süreçte şu parmaklarm kopsaydıda aeaştırmasaydm, benm gibi olan herkes bebeğini kaybetmişti... Ama doktorm baba hep güven bişi olmayavak diodu.. Yine haklı cıktı..
Şimdi anne oldum bazeb geçmişe dönik şeyler aratıyorm okuorm, yazılanlarla yaşadkların o kdar farklıymışki.. Araştırmak en kötüsüymiş diorm..
O yüzdeb kafanı bulandırma.. Hatta bazı kötü kalpli insanlar bilerek begatif yazılar bile yazanilior..
Aklına takılan bişi olursa ben N Neal ve tüp bebek yapmş topik arkadaşlarmz burdayz, bise sor.. Cnkü benm bu topikteki kimsenin kalbinden şüphem yk..
Kendinide üzme..
1 yumurtası olsun diye 3 kez yumurta tıplama yapab insanlar var.. Düşübsene 1 yumurta için 3 kez aynı süreci yaşıosn ve onların umudu hiç bitmiyor..
Senin umudun asla bitmesin, negatiflikteb arın.. Herşey güzel olacak gör bak

Canm dayloşşşşş
Doğak yöntemlerle ısrar ettm.. Cnkü dr götürsem biliyorm ilaçlı buhar yada antibiyotik verecrk.. Ateşini takip et dedi dr..
Takip ettm 37 üstüne cıkmadı
Sabah akşam viks buharı yaptm
İzotonik serumla burnuny temizledm
Bide ferahlatıcı sprey sktım
Cok şükür iyileştik sayılır
Sen nasılsın damadm nasıl

Yok kizu sanırım gorumcemler kaptı geldi sağolasın bu arada

Ya adam kac gundur yoktu gorevden gelince bende ilgi alaka bekliyorum ama yok, bunun av hobisi var dunden beri avda. Ben sanki burda tek yasamaya geldim
Hoff
Daha güzel günlerim olmuştuu bee hahaha son durumlar tırt testimizi vermiyolar resmen illa gidip alacakmışız shjshshd
Aa ne mana be, mail falanda mi atmiyolar
Gsgsgsgsgsg bende hep yapıyorum bunu uzulme

Sağol canısı iyi olmanıza çok sevindim şırıngayla ne kadar veriyorsun her bir deliğe.serumfizyolojik bitince bende öyle yapmayı düşünüyorum.ne güzel doğal yollarla halletmişsin

Okurken ağlattın beee sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…