Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tembelim bakma evi b...k götürüyor ama ben tospik oruom
Tosbikler mühim. Ör tabii teyzesi
Evi b.k götürmesi benim için çok olağan bir durum haline geldi. Artık rahatsız da olmuyorum. Bağışıklık kazandım. Yerde gri tüy yumakları görünce "Robotu salmamız lazım artık" diyorum. O da benim gibi saldı. Yapmıyor ahsjjdjd

Bak sen robota kalk çalış de o bari supursun benim robot hasta olunca bana kaldı işler

Yaptı. Pasta almış bugün bana sağolsun kendi de erkenden uyudu. Çocukla yukarda uyuyorlar. Bende nekfiliş acicam
Olamaaağz. Eksik romantizm. O niye uyyomuş ya "Mesain başladı" diye uyandır git
Bak sen robota kalk çalış de o bari supursun benim robot hasta olunca bana kaldı işler
Biz böyle pasaklı pasaklı geçinip gidiyoruz ahhsjsjs Perdeleri bir yıkayabileydim iyiydi ama o da camlar pis olunca anlamsız olacak. Onu da bıraktım. Gittiği yere kadar amaaaaaağn

Aynı beeennnn

Canim benimki kulak kivrimina, kirpigine kadar aynı babası...... Ayni .... Ben yokum mevzuda o derece yani..... El ayak parmaklari, goz rengi, cenesi, tipi allam yaaa
Dayloş hiç öle deme dua et
Değişiyorlar
Ben daha lena doğmadan ultrasonda dudak felan direk babası.. Herkes babası dedi
Doğdu yine babası büyüdü yine babası hatta kocamı kolonladım die ortada geziodum kocamda aa ikizim die geziodu
Daha değişir değişir dediler.. Yav he he dedm ama doğruymuş
4. Ay snlarına doğru ten rengi açıldı, yüzü felan değişneye başladı
Allahım dedim şükürrrr
Elbette hala babasının burnundan düşmüş yerleri var, mesela ağzı dudakları felan
Ama değişiyor yani oh oh yandan yandan
Zaten diorm bak kızım, babanı yanlşlıkla ben aldm ama seni yanlşlkla kimse almaz
Babana benzersen elimde patlarsn

Ya adam kac gundur yoktu gorevden gelince bende ilgi alaka bekliyorum ama yok, bunun av hobisi var dunden beri avda. Ben sanki burda tek yasamaya geldim
Ya ben bu erkeklerin bu hallerine ayar oluorm...
Benmkide antep ya.. Şimdi orda cirit atıo... Bende karışmıorm yazk diorm ya orda tek sıkılıo felan.. Baktm poku cıktı bizi takmaz oldu.. Öyttt dedm otur oturtuğun yerde..
Göndermiom daha bi yere

Sen sus

Sizin kadar üzülmedim kızlar ahhahahaha
Ya sen delisin
Cnmmm miniğimmm

Sağol canısı iyi olmanıza çok sevindim şırıngayla ne kadar veriyorsun her bir deliğe.serumfizyolojik bitince bende öyle yapmayı düşünüyorum.ne güzel doğal yollarla halletmişsin
Cnm ezcaneden izotonik serum aldm, 5 mlik enjektör aldm.. 10 tane.. Her şırıngayı 1 gün kullandm cnkü.. Günde 4 saate bir yaptım.. 5ml dolduruosn yarısını bi burnuna yarısını diğer taraga sıkıosn hızlı şekilde.. Sonra hemen koluna koyuosun başı aşağda eğik şejilde sırtından aşağı yukarı doğru pıt pıtlıosn akıor..

Neyseki hayatta güzel şeylerde oluyor
Ellerine sağlık bebeğimmm

Okurken ağlattın beee sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi hissediyorum
Cnmsın nurum

Akşama kadar iyiydim negatiftim ama ağrıdan uyuyamiom şuan herif pozitifti ondan karantinadayiz anasına gönderdiydim duramamis bensiz çıktı geldi geri bı oda da o bı odada ben yatioz oyle
Çok geçmiş olsun canım babam da yeni atlattı ama çok hafif geçirdi. Çok hafif atlatır eşin inşallah inşallah senin ki de pozitife dönmez birbirinize emanetsiniz

Bebegimmmmmm
Çok geçmiş olsun canım babam da yeni atlattı ama çok hafif geçirdi. Çok hafif atlatır eşin inşallah inşallah senin ki de pozitife dönmez birbirinize emanetsiniz
Sağol kuzum sizede çok geçmiş olsun inşallah bakalım hayırlısı

Sormuyorki.

İnş kuzucum benim bir sürü teyzesi olucak bir aksilik olmazsa
Baluşcum o kadar haklısın ki ve yazdıkların o kadar rahatlattı ki ben de bugün aynısını düşünnmeye başlamıştım. Çok araştırıyorum ve beni olumsuz etkiliyo diye. Araştırmaktan zaten moralim bozuluyor. Çünkü bu forumlara da bizim gibi sorun sıkıntı yaşayan insanlar yazıyor, onların yazdığı sorunları okudukça bizde de aynıları olacakmış gibi hissediyordum. Ama herkes farklı ve belki hiçbir sorun sıkıntı yaşamadan geçiricem bu süreci. O yüzden artık kendimi strese sokmamaya çalışıyorum. Araştırmayı da bıraktım. Senin ve N Neal in dediği gibi tam bir teslimiyet hali oluştu. Bende biraz bu tutmazsa tekrar nasıl karşılıcaz masrafları gibi bir korku ve stres de vardı. O yüzden yumurta sayımın az olması ekstra moralimi düşürmüştü. Ama eşimle de konuştuk gerekirse ailelerden destek isteriz diğerleri için dedik. O da çok uzak bakmadı gibi bu seçeneğe. Bir nebze daha iyiyim şu an bilgisi olan herkes çok yardımcı zaten, gerçekten siz olmasanız mahvolmuştum bu süreçte. Çünkü hiç ama hiçbir şey bilmediğim bir süreçti. Hele N Neal den var ya allah bin kere razı olsun, noktası virgülüne kadar her süreci nealden öğrendim, yalan yok hepiniz iyi ki varsınız
Yarın sabah tekrar ultrasona gidicem. Bakalım umarım bir sorun sıkıntu yoktur
Ya adam kac gundur yoktu gorevden gelince bende ilgi alaka bekliyorum ama yok, bunun av hobisi var dunden beri avda. Ben sanki burda tek yasamaya geldim

Hoff

Aa ne mana be, mail falanda mi atmiyolar

Gsgsgsgsgsg bende hep yapıyorum bunu uzulme

Sen sus

Sizin kadar üzülmedim kızlar ahhahahaha
Hemsirecik T Tamam yaa çünkü sizlerden birinin hamile olma ihtimaline de çok heyecanlanıyorum kendimde heyecanlanınca kendime engel olamadığım gibi sizde de öyle oluyorum galiba
Neyseki hayatta güzel şeylerde oluyor
Yaaaa bu ne kadar tatlı bir şey yaaa ellerine sağlık

Ben de şoktan amigurumi seti almıştım daha önce, başladım da ayıcığa ama kafasına gelince bırakmıştım kaldı öyle seni görünce devam etmeye heveslendim ama bakalım her an hevesim geri kaçabilir

Eklentiler

• IMG_20211212_211809.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 29
Ay koptum ahajdkdkfkflfl kafasız dedikleri şey bu herhalde shdkflflf

Hayat çok yoruyor beni daha doğrusu iş hayatı sen nasılsın iyi misin
Bal0ncuk yeni farkettim Lena da hastalanmış nasıl oldunuz iyi misiniz canım
Daha iyiyiz cnm.. Valla perte cıktım

Ya napim ama böyle daha iyi değil mi balusummmmm olursa olur olmazsa ağlamam modundayım
Böyle daha iyi miniğim eğer içten yapabiliosan cok imrendim

Dayak?

Cnm katrem söylenecek herşeyi ben cvp bermeden söylemişsin.. Para o kdar ikinci planda kalıoki.. İlla çaresi bulunuor.. Ama onu düşünecek ne olduda düşünüosun? Gereksiz yani...
Kendini olumsuzluğa şartlandırma..
Neye inanırsan onu yaşarsın...
Tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…