- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.641
Ben hasta diilim sadece ağrım varYaa çiçeğin ayrı kaplumbik ayrı güzel. Bunu hasta hasta yaptım deme
Ağrı da yatmak için yeterli bir sebep benim için. Her koşulda yatıyorum tembel tavuk gibiBen hasta diilim sadece ağrım varama napim vakit gecmiyo yoksam hem kız kardeşimin doğuma da az kaldı ... Çiçek herifimden hediye ortmenler gününde
Şuan normal senin unuttun mu beni gözüm acilmiodu daha ilaçları kullanırkenAğrı da yatmak için yeterli bir sebep benim için. Her koşulda yatıyorum tembel tavuk gibi
Tembellik benim genlerimde var ya hamilelik sadece biraz daha artırdı o kadar. Püüü o ilaçlar neydi öyle yaŞuan normal senin unuttun mu beni gözüm acilmiodu daha ilaçları kullanırken
Bende tembelim bakma evi b...k götürüyor ama ben tospik oruomTembellik benim genlerimde var ya hamilelik sadece biraz daha artırdı o kadar. Püüü o ilaçlar neydi öyle ya
Tosbikler mühim. Ör tabii teyzesiBende tembelim bakma evi b...k götürüyor ama ben tospik oruom
Yaptı. Pasta almış bugün bana sağolsun"Kocamı geri istiyorum" diye meşaz at ona. Sana küçük süfrizler yapsın
Ben de öyle umuyordum ama hayallerle hayatlar olduk.Benimki de bana kanka diyor işin kötüsü bana da alıştırdı.2 aydır çok güzel kankayız ama ben karı koca olmayı özledim 40çıkınca kankalık biter diye umuyordum hayallerimi yıktın
Bak sen robota kalk çalış de o bari supursun benim robot hasta olunca bana kaldı işlerTosbikler mühim. Ör tabii teyzesi
Evi b.k götürmesi benim için çok olağan bir durum haline geldi. Artık rahatsız da olmuyorum. Bağışıklık kazandım. Yerde gri tüy yumakları görünce "Robotu salmamız lazım artık" diyorum. O da benim gibi saldı. Yapmıyor ahsjjdjd
Olamaaağz. Eksik romantizm. O niye uyyomuş ya "Mesain başladı" diye uyandır gitYaptı. Pasta almış bugün bana sağolsunkendi de erkenden uyudu. Çocukla yukarda uyuyorlar. Bende nekfiliş acicam
Biz böyle pasaklı pasaklı geçinip gidiyoruz ahhsjsjs Perdeleri bir yıkayabileydim iyiydi ama o da camlar pis olunca anlamsız olacak. Onu da bıraktım. Gittiği yere kadar amaaaaaağnBak sen robota kalk çalış de o bari supursun benim robot hasta olunca bana kaldı işler
Aynı beeennnnOlamaaağz. Eksik romantizm. O niye uyyomuş ya "Mesain başladı" diye uyandır git
Biz böyle pasaklı pasaklı geçinip gidiyoruz ahhsjsjs Perdeleri bir yıkayabileydim iyiydi ama o da camlar pis olunca anlamsız olacak. Onu da bıraktım. Gittiği yere kadar amaaaaaağn
Dayloş hiç öle demeCanim benimki kulak kivrimina, kirpigine kadar aynı babası...... Ayni .... Ben yokum mevzuda o derece yani.....El ayak parmaklari, goz rengi, cenesi, tipi allam yaaa
Ya ben bu erkeklerin bu hallerine ayar oluorm...Ya adam kac gundur yoktu gorevden gelince bende ilgi alaka bekliyorum ama yok, bunun av hobisi var dunden beri avda. Ben sanki burda tek yasamaya geldim
Ya sen delisinSen sus
Sizin kadar üzülmedim kızlar ahhahahaha
Cnm ezcaneden izotonik serum aldm, 5 mlik enjektör aldm.. 10 tane.. Her şırıngayı 1 gün kullandm cnkü.. Günde 4 saate bir yaptım.. 5ml dolduruosn yarısını bi burnuna yarısını diğer taraga sıkıosn hızlı şekilde.. Sonra hemen koluna koyuosun başı aşağda eğik şejilde sırtından aşağı yukarı doğru pıt pıtlıosn akıor..Sağol canısı iyi olmanıza çok sevindimşırıngayla ne kadar veriyorsun her bir deliğe.serumfizyolojik bitince bende öyle yapmayı düşünüyorum.ne güzel doğal yollarla halletmişsin
Ellerine sağlık bebeğimmmNeyseki hayatta güzel şeylerde oluyor
Cnmsın nurumOkurken ağlattın beeesanki üzerinden yıllar geçmiş gibi hissediyorum
Hayat çok yoruyor beni daha doğrusu iş hayatıT Tamam bomba gibi gelirsin eğer hamişsen
Bal0ncuk aşkoo nasıl oldunnn düzeldiniz miii
N NealHemsirecik @DusunceBulutu nasılsınız kuzular
Nurzfr Paresilaaa nerelerdesiniiiiizzz
Çok geçmiş olsun canım babam da yeni atlattı ama çok hafif geçirdi. Çok hafif atlatır eşin inşallahAkşama kadar iyiydim negatiftim ama ağrıdan uyuyamiom şuan herif pozitifti ondan karantinadayiz anasına gönderdiydim duramamis bensiz çıktı geldi geri bı oda da o bı odada ben yatioz oyle
Dayloş hiç öle demedua et
Değişiyorlar
Ben daha lena doğmadan ultrasonda dudak felan direk babası.. Herkes babası dedi
Doğdu yine babası büyüdü yine babası hatta kocamı kolonladım die ortada geziodumkocamda aa ikizim die geziodu
Daha değişir değişir dediler.. Yav he he dedm ama doğruymuş
4. Ay snlarına doğru ten rengi açıldı, yüzü felan değişneye başladı
Allahım dedim şükürrrr
Elbette hala babasının burnundan düşmüş yerleri var, mesela ağzı dudakları felan
Ama değişiyor yani oh oh yandan yandan
Zaten diorm bak kızım, babanı yanlşlıkla ben aldm ama seni yanlşlkla kimse almaz
Babana benzersen elimde patlarsn
Ya ben bu erkeklerin bu hallerine ayar oluorm...
Benmkide antep ya.. Şimdi orda cirit atıo... Bende karışmıorm yazk diorm ya orda tek sıkılıo felan.. Baktm poku cıktı bizi takmaz oldu.. Öyttt dedm otur oturtuğun yerde..
Göndermiom daha bi yere
Ya sen delisin
Cnmmm miniğimmm
Cnm ezcaneden izotonik serum aldm, 5 mlik enjektör aldm.. 10 tane.. Her şırıngayı 1 gün kullandm cnkü.. Günde 4 saate bir yaptım.. 5ml dolduruosn yarısını bi burnuna yarısını diğer taraga sıkıosn hızlı şekilde.. Sonra hemen koluna koyuosun başı aşağda eğik şejilde sırtından aşağı yukarı doğru pıt pıtlıosn akıor..
Ellerine sağlık bebeğimmm
Cnmsın nurum
Sağol kuzum sizede çok geçmiş olsun inşallah bakalım hayırlısıÇok geçmiş olsun canım babam da yeni atlattı ama çok hafif geçirdi. Çok hafif atlatır eşin inşallahinşallah senin ki de pozitife dönmez birbirinize emanetsiniz
Ya napim ama böyle daha iyi değil mi balusummmmm olursa olur olmazsa ağlamam modundayımYa sen delisin
Cnmmm miniğimmm
Sormuyorki.Dayloş hiç öle demedua et
Değişiyorlar
Ben daha lena doğmadan ultrasonda dudak felan direk babası.. Herkes babası dedi
Doğdu yine babası büyüdü yine babası hatta kocamı kolonladım die ortada geziodumkocamda aa ikizim die geziodu
Daha değişir değişir dediler.. Yav he he dedm ama doğruymuş
4. Ay snlarına doğru ten rengi açıldı, yüzü felan değişneye başladı
Allahım dedim şükürrrr
Elbette hala babasının burnundan düşmüş yerleri var, mesela ağzı dudakları felan
Ama değişiyor yani oh oh yandan yandan
Zaten diorm bak kızım, babanı yanlşlıkla ben aldm ama seni yanlşlkla kimse almaz
Babana benzersen elimde patlarsn
Ya ben bu erkeklerin bu hallerine ayar oluorm...
Benmkide antep ya.. Şimdi orda cirit atıo... Bende karışmıorm yazk diorm ya orda tek sıkılıo felan.. Baktm poku cıktı bizi takmaz oldu.. Öyttt dedm otur oturtuğun yerde..
Göndermiom daha bi yere
Ya sen delisin
Cnmmm miniğimmm
Cnm ezcaneden izotonik serum aldm, 5 mlik enjektör aldm.. 10 tane.. Her şırıngayı 1 gün kullandm cnkü.. Günde 4 saate bir yaptım.. 5ml dolduruosn yarısını bi burnuna yarısını diğer taraga sıkıosn hızlı şekilde.. Sonra hemen koluna koyuosun başı aşağda eğik şejilde sırtından aşağı yukarı doğru pıt pıtlıosn akıor..
Ellerine sağlık bebeğimmm
Cnmsın nurum
İnş kuzucum benimCanim benimki kulak kivrimina, kirpigine kadar aynı babası...... Ayni .... Ben yokum mevzuda o derece yani.....El ayak parmaklari, goz rengi, cenesi, tipi allam yaaa
Canim inşallah cok guzel sonuclar elde edersin, heyecanla bekliyoruz, en hayırlısiyla sagliklisiyla kavus kuzucugunaaaa, teyzeleri yisin onuuu
Bal0ncuk nasil oldun yavru, lena nasil oldu?
Baluşcum o kadar haklısın ki ve yazdıkların o kadar rahatlattı kiAllah bu reglleri bildiği gibi yapsn
Sen nasılsın cukom?
Ben araştırdıkça kafayı yiyodm..
Araştırdıkça bişi cıkıodh
Kafamı bülent traşa odaklamştm..
Geçen sene 30-35bin civarı hesaplamştm
Çipiydi osuydu busuydu gidişi gelişi kalışı vs
Snra ya tutnazsa? Derken pandemi gümmmm... Allah dedim yasaklar var git gel sıkıntı.. Seferler az.. Napcam.. Coronada olursam?
İst-hatayçökmüştüm..
Snra hayatta kapısından geçmem dediğim merkeze götürdü ayaklarım beni..
Kısmet işte..
Ağlarken kendimi orda buldum... Ve tak die başladm.. Başladğm anda araştıemayı kestim.. Cnkü merkezdeb beklentim 0 idi
Doktorumu tanımıodm.. Sadece psikolojik olarak başlamak bana iyi gelecekti.. Masrafta yarıya düşmüştü... 16bine felan mal oldu tüp bebek ilaçlar çip felan herşey....
Kestim araştırmayı.. Ama cok hrycanlıydm.. Başlar başlamaz doktor bana ilaçları yazdı ve dediki lütfen nette araştırma, cnkü herkesn bünyesi farklı.. Senden 2 yumurta toplarm 2si iyi ckar..
Diğerinden 20 toplarm iyi çıkmaz..
Hangisini terch edersn demişti..
3. Gn 5. Gn embriyosu var.. Elbet 5. Gn ilk terchimiz ama 3. Gn embriyosu tutan milyonlarca insan sayabailirim sana dedi..
Onları beynine kazıdım.. Araştırmadm..
Snra doktoruma hayran bi kadın oldum cnkü ne drdiyse cıktı..
Snra cok kötü gebelik geçirdim.. O süreçte şu parmaklarm kopsaydıda aeaştırmasaydm, benm gibi olan herkes bebeğini kaybetmişti... Ama doktorm baba hep güven bişi olmayavak diodu.. Yine haklı cıktı..
Şimdi anne oldum bazeb geçmişe dönik şeyler aratıyorm okuorm, yazılanlarla yaşadkların o kdar farklıymışki.. Araştırmak en kötüsüymiş diorm..
O yüzdeb kafanı bulandırma.. Hatta bazı kötü kalpli insanlar bilerek begatif yazılar bile yazanilior..
Aklına takılan bişi olursa ben N Neal ve tüp bebek yapmş topik arkadaşlarmz burdayz, bise sor.. Cnkü benm bu topikteki kimsenin kalbinden şüphem yk..
Kendinide üzme..
1 yumurtası olsun diye 3 kez yumurta tıplama yapab insanlar var.. Düşübsene 1 yumurta için 3 kez aynı süreci yaşıosn ve onların umudu hiç bitmiyor..
Senin umudun asla bitmesin, negatiflikteb arın.. Herşey güzel olacak gör bak
Canm dayloşşşşş
Doğak yöntemlerle ısrar ettm.. Cnkü dr götürsem biliyorm ilaçlı buhar yada antibiyotik verecrk.. Ateşini takip et dedi dr..
Takip ettm 37 üstüne cıkmadı
Sabah akşam viks buharı yaptm
İzotonik serumla burnuny temizledm
Bide ferahlatıcı sprey sktım
Cok şükür iyileştik sayılır
Sen nasılsın damadm nasıl
Ya adam kac gundur yoktu gorevden gelince bende ilgi alaka bekliyorum ama yok, bunun av hobisi var dunden beri avda. Ben sanki burda tek yasamaya geldim
Hoff
Aa ne mana be, mail falanda mi atmiyolar
Gsgsgsgsgsgbende hep yapıyorum bunu uzulme
Sen sus
Sizin kadar üzülmedim kızlar ahhahahaha
Yaaaa bu ne kadar tatlı bir şey yaaa ellerine sağlıkNeyseki hayatta güzel şeylerde oluyor
Ay koptum ahajdkdkfkflfl kafasız dedikleri şey bu herhalde shdkflflfYaaaa bu ne kadar tatlı bir şey yaaa ellerine sağlık
Ben de şoktan amigurumi seti almıştım daha önce, başladım da ayıcığa ama kafasına gelince bırakmıştım kaldı öyleseni görünce devam etmeye heveslendim ama bakalım her an hevesim geri kaçabilir
Daha iyiyiz cnm.. Valla perte cıktımHayat çok yoruyor beni daha doğrusu iş hayatısen nasılsın iyi misin
Bal0ncuk yeni farkettim Lena da hastalanmış nasıl oldunuz iyi misiniz canım
Böyle daha iyi miniğim eğer içten yapabiliosan cok imrendimYa napim ama böyle daha iyi değil mi balusummmmm olursa olur olmazsa ağlamam modundayım
Dayak?Sormuyorki.
Cnm katrem söylenecek herşeyi ben cvp bermeden söylemişsin.. Para o kdar ikinci planda kalıoki.. İlla çaresi bulunuor.. Ama onu düşünecek ne olduda düşünüosun? Gereksiz yani...İnş kuzucum benimbir sürü teyzesi olucak bir aksilik olmazsa
Baluşcum o kadar haklısın ki ve yazdıkların o kadar rahatlattı kiben de bugün aynısını düşünnmeye başlamıştım. Çok araştırıyorum ve beni olumsuz etkiliyo diye. Araştırmaktan zaten moralim bozuluyor. Çünkü bu forumlara da bizim gibi sorun sıkıntı yaşayan insanlar yazıyor, onların yazdığı sorunları okudukça bizde de aynıları olacakmış gibi hissediyordum. Ama herkes farklı ve belki hiçbir sorun sıkıntı yaşamadan geçiricem bu süreci. O yüzden artık kendimi strese sokmamaya çalışıyorum. Araştırmayı da bıraktım. Senin ve N Neal in dediği gibi tam bir teslimiyet hali oluştu. Bende biraz bu tutmazsa tekrar nasıl karşılıcaz masrafları gibi bir korku ve stres de vardı. O yüzden yumurta sayımın az olması ekstra moralimi düşürmüştü. Ama eşimle de konuştuk gerekirse ailelerden destek isteriz diğerleri için dedik. O da çok uzak bakmadı gibi bu seçeneğe. Bir nebze daha iyiyim şu an bilgisi olan herkes çok yardımcı zaten, gerçekten siz olmasanız mahvolmuştum bu süreçte. Çünkü hiç ama hiçbir şey bilmediğim bir süreçti. Hele N Neal den var ya allah bin kere razı olsun, noktası virgülüne kadar her süreci nealden öğrendim, yalan yok hepiniz iyi ki varsınız
Yarın sabah tekrar ultrasona gidicem. Bakalım umarım bir sorun sıkıntu yoktur
Hemsirecik T Tamam yaa çünkü sizlerden birinin hamile olma ihtimaline de çok heyecanlanıyorum kendimde heyecanlanınca kendime engel olamadığım gibi sizde de öyle oluyorum galiba
Yaaaa bu ne kadar tatlı bir şey yaaa ellerine sağlık
Ben de şoktan amigurumi seti almıştım daha önce, başladım da ayıcığa ama kafasına gelince bırakmıştım kaldı öyleseni görünce devam etmeye heveslendim ama bakalım her an hevesim geri kaçabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?