Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet içten yapıyorum yani aslında hiç bir şey yapmıyorum, kendiliğinden böyle oldum :)

Dayak mı ahahahah Hemsirecik kanka bu yaştan sonra koca mı döveceksin

İyiyim baluşum
Ya adam kac gundur yoktu gorevden gelince bende ilgi alaka bekliyorum ama yok, bunun av hobisi var dunden beri avda. Ben sanki burda tek yasamaya geldim

Hoff

Aa ne mana be, mail falanda mi atmiyolar

Gsgsgsgsgsg bende hep yapıyorum bunu uzulme
atmıyolarmış gıcıklar
Hayat çok yoruyor beni daha doğrusu iş hayatı sen nasılsın iyi misin
Bal0ncuk yeni farkettim Lena da hastalanmış nasıl oldunuz iyi misiniz canım
ya kıyamaamm. Ben iyiyim kuzum

Yap yap bu süreçte çok güzel terapi oluyoinşallah yarın çok güzel hayırlı sonuçlar alacaksın kuzum moralini yüksek tut inan yumurta sayısı embriyo sayısı hepsi Faso fişi bı tane olsun altindan olsun inşallah tek denemeyle gebe kalio bebisini sağlıcakla kucagina alacaksın

Sağolun kızlar iyi ki varsınız olumlu da olsa olumsuz da olsa sizle daha kolay olucanı biliyorum. Buraya ilk geldiğimde yumurtlama ne zaman oluyor onu bile sizlerden öğrenmiştim. Şimdi de yine birlikte devam. Herkes her zaman yardımcı oldu. Sayımız azaldı ama gidenler de iyi sebeple gittiler diye seviniyorum
Ultrason için şimdi uyku vakti iyi geceler kızlarım

Bir sure annemlere gitmeyi düşünüyorum asko
Evet evet içten yapıyorum yani aslında hiç bir şey yapmıyorum, kendiliğinden böyle oldum :)

Dayak mı ahahahah Hemsirecik kanka bu yaştan sonra koca mı döveceksin
Fagsgsgsg cok eğlenceli oluyor bir kere denemistim

Geçmiş olsun kuzummm sizin neyiniz var
Sağol teyzesi aslında hasta değil ama çok sık burnu tıkanıyor serum damlatmazsam hırıltısı oluyo.doğalgazdan mı burnunda et mi var yoksa burnu mu küçük bilmiyorum ağızı genelde açık
Ekran görüntüsü aldım deneyim sağolasın.bizim hep akmıyor belkide ondan oluyor deneyim dediğin gibi

Süper, sevindim cnm, benim mecbura kalmadikca dogal yöntemler en iyisi, cok iyi yapmışsın kuzum. Maaşallah benim minnosuma
İyiyim çok şükür, cok daha iyiyim
İyi iyi damyadin, yiyoz iciyoz siciyoz badhshdh
Al işte. Neden böyleler nedeeeen?
Bilmiyom, sevgisini sorguladm beyimin, ben mi sevmisim tek yani, bu mudur
Ya manyak hahdhehdhe niye kizina oyle seyler diyon, gupguzel misminnos taptatlis bebişim o benim aaaaa ahhdhshd deli ana deliiii
Evet degisime ben de ablamin cocuklarinda sahit oldum, dogdugunda birebir aynı baba olan kızı, evrim gecirdi resmen, bu kadar degisim olamaz ya ben ilk kez onda gördüm bunu andjsjdjs. Babadan eser yok simdi yani oyle böyle bi degisim degl
Aminnnn

Güzel haberlerle gel bugn bize katroş
Dualarımız sninle

Bir sure annemlere gitmeyi düşünüyorum asko

Fagsgsgsg cok eğlenceli oluyor bir kere denemistim
Ay yinemi
Siz kendi analarınıza gidince daha kötü oluosunuz

Kuzum yinede 40ını bekle bence
Ama sen bilirsim tabi

Daha iyi günleriniz bu yiyip içme sıçma nedir hahahaha

Ben doğruları sölüom kızıma
Ağaç yaşkem eğilir

Öyle yapıcam elimdeki serumfizyolojiklerin bitmesine daha var

Kıyamam teyzesinin balina

Bilmiyom, sevgisini sorguladm beyimin, ben mi sevmisim tek yani, bu mudur
Yok ya dünyamızda bazı oyunlar dönüyor, çözmemiz lazım. Bütün çocuklar babasına benziyor. Hepsinde kadın kocasını daha çok seviyor olabilemez. Ben ve ekibim bu durumu incelemeye alacağız Yani siz
N Neal kaçınçı haftadan bildiriosun kız bize
Cumartesi 30 bitti. Günler jet gibi geçiyor sanki
Gunaydinnn ballı boceklerrr
Bize böyle gocaman gözlü bir kız doğur. Big Eyes diye bir film vardı. Görünce o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…