- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.681
Bana çekerse gocsman gözlü olurYok ya dünyamızda bazı oyunlar dönüyor, çözmemiz lazım. Bütün çocuklar babasına benziyor. Hepsinde kadın kocasını daha çok seviyor olabilemez. Ben ve ekibim bu durumu incelemeye alacağızYani siz
Cumartesi 30 bitti. Günler jet gibi geçiyor sanki
Bize böyle gocaman gözlü bir kız doğur. Big Eyes diye bir film vardı. Görünce o geldi aklıma
giniydin çiçeğeemGunaydinnn ballı boceklerrr
30 bitmiş deyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooYok ya dünyamızda bazı oyunlar dönüyor, çözmemiz lazım. Bütün çocuklar babasına benziyor. Hepsinde kadın kocasını daha çok seviyor olabilemez. Ben ve ekibim bu durumu incelemeye alacağızYani siz
Bize böyle gocaman gözlü bir kız doğur. Big Eyes diye bir film vardı. Görünce o geldi aklıma
Kizzzz hazirmi herseyyyYok ya dünyamızda bazı oyunlar dönüyor, çözmemiz lazım. Bütün çocuklar babasına benziyor. Hepsinde kadın kocasını daha çok seviyor olabilemez. Ben ve ekibim bu durumu incelemeye alacağızYani siz
30 bitmiş deyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
herşey hazırmı
Hazır gibi. Yani ütü kısmı kaldı. Çanta hazırlamadım daha ama kıyafetleri yıkandı. Büyük eşyaları hazırKizzzz hazirmi herseyyy
Kolay gelsin canooooooooooHazır gibi. Yani ütü kısmı kaldı. Çanta hazırlamadım daha ama kıyafetleri yıkandı. Büyük eşyaları hazır
Benim başka tür anksiyetelerim var
Günaydın kızlarım
Kan sonucunu bekliyorum büyük ihtimalle çarşamba opu olacak dediler. Kan sonucundan sonra netleşecek. Bana şans dileyin
Ohhh hadi bakalım hayırlısıylaGünaydın kızlarım
Kan sonucunu bekliyorum büyük ihtimalle çarşamba opu olacak dediler. Kan sonucundan sonra netleşecek. Bana şans dileyin
hadi dualarımız seninle hatunumGünaydın kızlarım
doğumdan snra oda eklenecekBenim başka tür anksiyetelerim var
Embriyo haberleri yakııın
Gözünüz aydın. Süper süper haberKızlarım çıktı sonuçlar çok şükür bir problem yok
Sınır %15miş 15 üstü sıkıntıymış. Bizimki %3 çıktı
gözünüz aydın cnmKızlarım çıktı sonuçlar çok şükür bir problem yok
Haydi gözünüz aydın eee ne zaman basliozKızlarım çıktı sonuçlar çok şükür bir problem yok
Benim başka tür anksiyetelerim var
Embriyo haberleri yakııın
Ohhh hadi bakalım hayırlısıyla
Sağolun kızlarhadi dualarımız seninle hatunum
güzel haberlerle
doğumdan snra oda eklenecek
Ay çok sevindim, gözünüz aydınKızlarım çıktı sonuçlar çok şükür bir problem yok
Kim hamile la2020 yılında gebelik planlayanlar topiği annesinin 2. bebesi geliyor
hadi bakalımmmmmmmmmmmm go golar başlasın
iş başına gidin heriflerinizle
ne işiniz var burda
Bostayim çok şükür şükürler olsun Allah'ımNurzfr seni buralarda görmek cıııkkkk giziilll bibiğimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?