- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.701
çok eskilerden ilk hamilelerdenKim hamile la
dinlenme molasıBostayim çok şükür şükürler olsun Allah'ım
Gözünüz aydın. Süper süper haber
Ee şimdi ne yapıyoruz? Görüştünüz mü herhangi bir merkezle? Tüpte şansınız artıyor zaten dna hasarı olmadığı için
Zağol baluşummgözünüz aydın cnm
Haydi gözünüz aydın eee ne zaman baslioz
Sağolun kızlar
Ay çok sevindim, gözünüz aydınbaşlayacak mısınız şimdi peki tedaviye?
Kimmmm oooo2020 yılında gebelik planlayanlar topiği annesinin 2. bebesi geliyor
hadi bakalımmmmmmmmmmmm go golar başlasın
iş başına gidin heriflerinizle
ne işiniz var burda
Kim la oçok eskilerden ilk hamilelerden
dinlenme molası
Hadi bakalım inşallah çıkımSağol bebişim. Ben şimdi şehir dışındayım döndüğümde görüşücez büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa şişli memorial büyük ihtimalle
Zağol baluşumm
Şehir dışındayım dönünce gidip görüşücez inşallah kuzular
Kimmmm oooo
En sevdigim cumleler, daha iyi gunleriniz, sen daha duuurGüzel haberlerle gel bugn bize katroş
Dualarımız sninle
Ay yinemi
Siz kendi analarınıza gidince daha kötü oluosunuz
Kuzum yinede 40ını bekle bence
Ama sen bilirsim tabi
Daha iyi günleriniz bu yiyip içme sıçma nedir hahahaha
Ben doğruları sölüom kızıma
Ağaç yaşkem eğilir
Aslinda benimki bilimsel bi aciklamaydi ama sen bilirjfjfjrjfjYok ya dünyamızda bazı oyunlar dönüyor, çözmemiz lazım. Bütün çocuklar babasına benziyor. Hepsinde kadın kocasını daha çok seviyor olabilemez. Ben ve ekibim bu durumu incelemeye alacağızYani siz
Cumartesi 30 bitti. Günler jet gibi geçiyor sanki
Bize böyle gocaman gözlü bir kız doğur. Big Eyes diye bir film vardı. Görünce o geldi aklıma
Süper, hadi hayirli haberlere devammmmmKızlarım çıktı sonuçlar çok şükür bir problem yok
Sınır %15miş 15 üstü sıkıntıymış. Bizimki %3 çıktı
Yazmani bekliyom2020 yılında gebelik planlayanlar topiği annesinin 2. bebesi geliyor
hadi bakalımmmmmmmmmmmm go golar başlasın
iş başına gidin heriflerinizle
ne işiniz var burda
Ben dümdük battaniyeyi günlerdir elimde süründüre süründüre nihayet bitirdim. Bundan sonra bir şey öreceğimi sanmıyorumBen naptimmmgittim bı sürü ip aldım geldim yine
Ayy ne zaman dönüyorsun? Çok heyecanlı. Çabuk dön de zamlara kalmadan anlaşmayı yapın en azındanSağol bebişim. Ben şimdi şehir dışındayım döndüğümde görüşücez büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa şişli memorial büyük ihtimalle
Battaniye benimde surunuyo bebiş olmayınca elime almak istemedimBen dümdük battaniyeyi günlerdir elimde süründüre süründüre nihayet bitirdim. Bundan sonra bir şey öreceğimi sanmıyorum
Ayy ne zaman dönüyorsun? Çok heyecanlı. Çabuk dön de zamlara kalmadan anlaşmayı yapın en azından
Maşallah paşayaKizlarrr bugun 1 aylik olduk biz, asisi vardi minnosun, yaptirdik geldik
Hasta olcak gibiyim
İnsallah olmam cnm, elimden geleni yapıyorum ama birkaç gundur bi kırgınlık var vucudumda ve boğazımda gogsumde hissediyorm abartili degil ama hastalik hali yaniBattaniye benimde surunuyo bebiş olmayınca elime almak istemedim
Maşallah paşayaaman diyim dikkat et olma meyve ye bol bol
Oh büyüdü bileeee. Zaman ne kadar hızlı geçiyor yaa inanamıyorum. Doğumu çok yakın gibiKizlarrr bugun 1 aylik olduk biz, asisi vardi minnosun, yaptirdik geldik
Hasta olcak gibiyim
Ay evet ya resmen 1 aylik oluverdi bebelettoOh büyüdü bileeee. Zaman ne kadar hızlı geçiyor yaa inanamıyorum. Doğumu çok yakın gibi
Dikkat edelim baağyanlar, herkeş kendine iyi baksın
Uykusuzluktu, yorgunluktu, doğumdu, onca stresti derken zaten bağışıklık da düşmüştür. Toparlarsın inşallah bir an önceAy evet ya resmen 1 aylik oluverdi bebelettoolduydu olcakti derken oldu da buyudu bile, anlamadan 1 yaşı kutlayacagiz
Ediyorum amaaa, artık vucut sinyal veriyor sanırım sana cok bile dayandim diyerekten
Aynen oyle oldu bence de canım, takviyeleri yogunlastirma zamanı. Bi de şöyle 2 gün kesintisiz yatarsam bomba gibi olurum, ama yatamayacagm icin hshdhUykusuzluktu, yorgunluktu, doğumdu, onca stresti derken zaten bağışıklık da düşmüştür. Toparlarsın inşallah bir an önce
Bizden geçmiş artık.Olamaaağz. Eksik romantizm. O niye uyyomuş ya "Mesain başladı" diye uyandır git
Biz böyle pasaklı pasaklı geçinip gidiyoruz ahhsjsjs Perdeleri bir yıkayabileydim iyiydi ama o da camlar pis olunca anlamsız olacak. Onu da bıraktım. Gittiği yere kadar amaaaaaağn
Sağol bebişim. Ben şimdi şehir dışındayım döndüğümde görüşücez büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa şişli memorial büyük ihtimalle
Zağol baluşumm
Kimmmm oooo
Kim la o
Bana napcannnnnBen naptimmmgittim bı sürü ip aldım geldim yine
GizliEn sevdigim cumleler, daha iyi gunleriniz, sen daha duuur
Ah lenammmm napcan anacigini secemiyon ki whhdhshdh
Aslinda benimki bilimsel bi aciklamaydi ama sen bilirjfjfjrjfj
Neyse ben her turlu calismada varim, neticede çocuğumu kendime benzetebileceksem calismalar mübahtır hshdhdh
Süper, hadi hayirli haberlere devammmmm
Yazmani bekliyom
Şifa olsun minnoşaaaaKizlarrr bugun 1 aylik olduk biz, asisi vardi minnosun, yaptirdik geldik
Hasta olcak gibiyim
Ne istersen balommmAdı bende saklı hahahahha
Kendini ifşa eder zateb
Bana napcannnnn
Gizli
Biz daha 1i anca yaptk
Şifa olsun minnoşaaaa
Ay bol bol sıcak limon iç dayloş
Bebelere bulaşnca kçtü oluo
Olsun 1 olsun bizim olsun kuzucum, ben 1de kalacağım zaten, yeter gayriAdı bende saklı hahahahha
Kendini ifşa eder zateb
Bana napcannnnn
Gizli
Biz daha 1i anca yaptk
Şifa olsun minnoşaaaa
Ay bol bol sıcak limon iç dayloş
Bebelere bulaşnca kçtü oluo
Ay hadi inş ikimiz de hamile oluruz da birbirimizin hamile kankası oluruzSağol bebişim. Ben şimdi şehir dışındayım döndüğümde görüşücez büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa şişli memorial büyük ihtimalle
Zağol baluşumm
Kimmmm oooo
Bu sefer ne örüyonBen naptimmmgittim bı sürü ip aldım geldim yine
Ay koccaman oldu yaaaaaaKizlarrr bugun 1 aylik olduk biz, asisi vardi minnosun, yaptirdik geldik
Hasta olcak gibiyim
O da en az benim kadar bakıyor ki bebeyeAy hadi inş ikimiz de hamile oluruz da birbirimizin hamile kankası oluruzherkeşler gitti bebekleri alıp biz bize kaldık
Bu sefer ne örüyon
Ay koccaman oldu yaaaaaakız kocaya pasla biraz yat dinlensene
Kızlar covid testim akşama çıkacakmış. Covid değilsem eğer ki hasta değilim çarşamba yumurtaları topluyoruzinş benim yumoşlarım anaları gibi göçlü, dirayetli, sım sıkı taş gibi çıkacak dldjdjdjfjf
Yumoşlarıma not : "Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginn de varrr!"
Kdkdkdjddjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?