Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünüz aydın. Süper süper haber
Ee şimdi ne yapıyoruz? Görüştünüz mü herhangi bir merkezle? Tüpte şansınız artıyor zaten dna hasarı olmadığı için

Sağol bebişim. Ben şimdi şehir dışındayım döndüğümde görüşücez büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa şişli memorial büyük ihtimalle
gözünüz aydın cnm
Zağol baluşumm
Haydi gözünüz aydın eee ne zaman baslioz
Sağolun kızlar

Ay çok sevindim, gözünüz aydın başlayacak mısınız şimdi peki tedaviye?

Şehir dışındayım dönünce gidip görüşücez inşallah kuzular
2020 yılında gebelik planlayanlar topiği annesinin 2. bebesi geliyor
hadi bakalımmmmmmmmmmmm go golar başlasın
iş başına gidin heriflerinizle
ne işiniz var burda
Kimmmm oooo

En sevdigim cumleler, daha iyi gunleriniz, sen daha duuur
Ah lenammmm napcan anacigini secemiyon ki whhdhshdh
Aslinda benimki bilimsel bi aciklamaydi ama sen bilirjfjfjrjfj
Neyse ben her turlu calismada varim, neticede çocuğumu kendime benzetebileceksem calismalar mübahtır hshdhdh
Kızlarım çıktı sonuçlar çok şükür bir problem yok
Sınır %15miş 15 üstü sıkıntıymış. Bizimki %3 çıktı
Süper, hadi hayirli haberlere devammmmm
2020 yılında gebelik planlayanlar topiği annesinin 2. bebesi geliyor
hadi bakalımmmmmmmmmmmm go golar başlasın
iş başına gidin heriflerinizle
ne işiniz var burda
Yazmani bekliyom

Ben naptimmm gittim bı sürü ip aldım geldim yine
Ben dümdük battaniyeyi günlerdir elimde süründüre süründüre nihayet bitirdim. Bundan sonra bir şey öreceğimi sanmıyorum
Sağol bebişim. Ben şimdi şehir dışındayım döndüğümde görüşücez büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa şişli memorial büyük ihtimalle
Ayy ne zaman dönüyorsun? Çok heyecanlı. Çabuk dön de zamlara kalmadan anlaşmayı yapın en azından

Battaniye benimde surunuyo bebiş olmayınca elime almak istemedim
Kizlarrr bugun 1 aylik olduk biz, asisi vardi minnosun, yaptirdik geldik
Hasta olcak gibiyim
Maşallah paşayaaman diyim dikkat et olma meyve ye bol bol

Battaniye benimde surunuyo bebiş olmayınca elime almak istemedim

Maşallah paşayaaman diyim dikkat et olma meyve ye bol bol
İnsallah olmam cnm, elimden geleni yapıyorum ama birkaç gundur bi kırgınlık var vucudumda ve boğazımda gogsumde hissediyorm abartili degil ama hastalik hali yani

Oh büyüdü bileeee. Zaman ne kadar hızlı geçiyor yaa inanamıyorum. Doğumu çok yakın gibi

Dikkat edelim baağyanlar, herkeş kendine iyi baksın
Ay evet ya resmen 1 aylik oluverdi bebeletto olduydu olcakti derken oldu da buyudu bile, anlamadan 1 yaşı kutlayacagiz
Ediyorum amaaa, artık vucut sinyal veriyor sanırım sana cok bile dayandim diyerekten

Ay evet ya resmen 1 aylik oluverdi bebeletto olduydu olcakti derken oldu da buyudu bile, anlamadan 1 yaşı kutlayacagiz
Ediyorum amaaa, artık vucut sinyal veriyor sanırım sana cok bile dayandim diyerekten
Uykusuzluktu, yorgunluktu, doğumdu, onca stresti derken zaten bağışıklık da düşmüştür. Toparlarsın inşallah bir an önce

Uykusuzluktu, yorgunluktu, doğumdu, onca stresti derken zaten bağışıklık da düşmüştür. Toparlarsın inşallah bir an önce
Aynen oyle oldu bence de canım, takviyeleri yogunlastirma zamanı. Bi de şöyle 2 gün kesintisiz yatarsam bomba gibi olurum, ama yatamayacagm icin hshdh

Bizden geçmiş artık.

Adı bende saklı hahahahha
Kendini ifşa eder zateb

Bana napcannnnn

Gizli
Biz daha 1i anca yaptk

Hasta olcak gibiyim
Şifa olsun minnoşaaaa
Ay bol bol sıcak limon iç dayloş
Bebelere bulaşnca kçtü oluo

Adı bende saklı hahahahha
Kendini ifşa eder zateb

Bana napcannnnn

Gizli
Biz daha 1i anca yaptk

Şifa olsun minnoşaaaa
Ay bol bol sıcak limon iç dayloş
Bebelere bulaşnca kçtü oluo
Olsun 1 olsun bizim olsun kuzucum, ben 1de kalacağım zaten, yeter gayri

Ya evet bebecigime bulasmasin da insallah
Keçiboynuzu zencefil zerdeçal tarçın limon kozalak surubu tuketiyorum kuzu, olr insallah

Ay hadi inş ikimiz de hamile oluruz da birbirimizin hamile kankası oluruz herkeşler gitti bebekleri alıp biz bize kaldık
Bu sefer ne örüyon
Hasta olcak gibiyim
Ay koccaman oldu yaaaaaa kız kocaya pasla biraz yat dinlensene

Kızlar covid testim akşama çıkacakmış. Covid değilsem eğer ki hasta değilim çarşamba yumurtaları topluyoruz inş benim yumoşlarım anaları gibi göçlü, dirayetli, sım sıkı taş gibi çıkacak dldjdjdjfjf
Yumoşlarıma not : "Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginn de varrr!"
Kdkdkdjddjd

O da en az benim kadar bakıyor ki bebeye sirayla dinlendiriyoruz birbirimizi. Smdi okuldan gelecek biraz onda durur ben de uzanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…