- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.721
Heee iyi bak. Adam olsunlar adamın canını sıkmasınlarO da en az benim kadar bakıyor ki bebeyesirayla dinlendiriyoruz birbirimizi. Smdi okuldan gelecek biraz onda durur ben de uzanrm
En sevdigim cumleler, daha iyi gunleriniz, sen daha duuur
Ah lenammmm napcan anacigini secemiyon ki whhdhshdh
Aslinda benimki bilimsel bi aciklamaydi ama sen bilirjfjfjrjfj
Neyse ben her turlu calismada varim, neticede çocuğumu kendime benzetebileceksem calismalar mübahtır hshdhdh
Süper, hadi hayirli haberlere devammmmm
Yazmani bekliyom
Hadi bakalım inşallah çıkım
Ay hadi inş ikimiz de hamile oluruz da birbirimizin hamile kankası oluruzherkeşler gitti bebekleri alıp biz bize kaldık
Bu sefer ne örüyon
Ay koccaman oldu yaaaaaakız kocaya pasla biraz yat dinlensene
Kızlar covid testim akşama çıkacakmış. Covid değilsem eğer ki hasta değilim çarşamba yumurtaları topluyoruzinş benim yumoşlarım anaları gibi göçlü, dirayetli, sım sıkı taş gibi çıkacak dldjdjdjfjf
Yumoşlarıma not : "Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginn de varrr!"
Kdkdkdjddjd
Bu da dayaklık. Buradaki herkes sopa istiyor bazenleri cık cık cıkBizden geçmiş artık.
Şifa olsunYa evet bebecigime bulasmasin da insallah
Keçiboynuzu zencefil zerdeçal tarçın limon kozalak surubu tuketiyorum kuzu, olr insallah
Hoooyt! Ben buradayım, dağ gibi duruyorum görmüyonuz mu?!Ay hadi inş ikimiz de hamile oluruz da birbirimizin hamile kankası oluruzherkeşler gitti bebekleri alıp biz bize kaldık
Kızlar covid testim akşama çıkacakmış. Covid değilsem eğer ki hasta değilim çarşamba yumurtaları topluyoruzinş benim yumoşlarım anaları gibi göçlü, dirayetli, sım sıkı taş gibi çıkacak dldjdjdjfjf
Yumoşlarıma not : "Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginn de varrr!"
Kdkdkdjddjd
Mükemmel iş birliğiO da en az benim kadar bakıyor ki bebeyesirayla dinlendiriyoruz birbirimizi. Smdi okuldan gelecek biraz onda durur ben de uzanrm
GeleyomKanka bdv de konu açtım gel
Neos az cok biliyosunuz surelli tek basimayim evde, adam hep gorevde, gelincede ava gidiyor arkadaslariyla bunaldim iyice tartistik en sonundaNoli ya
Kafami dinlerim diyorum ya nebiliyimGüzel haberlerle gel bugn bize katroş
Dualarımız sninle
Ay yinemi
Siz kendi analarınıza gidince daha kötü oluosunuz
Kuzum yinede 40ını bekle bence
Ama sen bilirsim tabi
Daha iyi günleriniz bu yiyip içme sıçma nedir hahahaha
Ben doğruları sölüom kızıma
Ağaç yaşkem eğilir
Ohh gozun aydin askomAy covid testim de negatif çıkmış. Çarşambaalarcaaaaaa
Sağol bal0ncuğum bu bitince aldırayım 10 gün iyimiş yine hem daha hesaplıizonotikler böyle bildiğin serum gibi paketi.. 1 hafta 10 gün kullanabiliyorsun
artanı atıyoersun kuzum
Bebik gelince de gelir misin sahi buralaraBu da dayaklık. Buradaki herkes sopa istiyor bazenleri cık cık cık
Şifa olsun
Hoooyt! Ben buradayım, dağ gibi duruyorum görmüyonuz mu?!
Mükemmel iş birliği
Geleyom
Neos az cok biliyosunuz surelli tek basimayim evde, adam hep gorevde, gelincede ava gidiyor arkadaslariyla bunaldim iyice tartistik en sonunda
Kafami dinlerim diyorum ya nebiliyim
Sağol kuşumOhh gozun aydin askom
OlleeyuuyyyyyyyAy covid testim de negatif çıkmış. Çarşambaalarcaaaaaa
Sağol canımBebegimmmmmm
Sağol kuzum sizede çok geçmiş olsun inşallah bakalım hayırlısı
Buralardayım canım yoğun bir iş temposu sonrası dışarıda yemekteydik iyi geldi
Ben üçüz doğuracağım ondan benimki gecikti2020 yılında gebelik planlayanlar topiği annesinin 2. bebesi geliyor
hadi bakalımmmmmmmmmmmm go golar başlasın
iş başına gidin heriflerinizle
ne işiniz var burda
Ya evet ama uzak kalmanız da daha iyi değil ki. Bir çözüm olmayacak. Al karşına konuş. Zaten ailenden, arkadaşlarından uzaktasın. Ne kadar zaman geçirsen de hala sana yabancı bir şehir. Dört gözle eşin gelsin diye bekliyorsun. Otursun oturduğu yerde. Habire maçıydı, sosyalleşecekler diye etkinliğiydi, bir de av mı çıktıiNeos az cok biliyosunuz surelli tek basimayim evde, adam hep gorevde, gelincede ava gidiyor arkadaslariyla bunaldim iyice tartistik en sonunda
Kafami dinlerim diyorum ya nebiliyim
Olsun ya başka yolları da var yapmak istedikten sonra. Düz yoldan dersen prezervatif de yeterince korunaklı bir yöntem ama ben korunurken hamile kalanlardanım dersen onu bilemem
Haa o zamanı şimdiden öngöremiyorum ama şimdilik buralardayız. Hamile kalın, bekliyorumBebik gelince de gelir misin sahi buralara
Özlemişim memleketimi deniz kokusu burnuma kadar geldiBuyrun size manzara getirdim
Eki Görüntüle 2969379
Aiiy ne iyi ettinnnBuyrun size manzara getirdim
Eki Görüntüle 2969379
Oyy yerim onu yeriim, inşallah ağrısız sızısız geçerEce kızım bugün 1 aylık oldu aşısını vuruldu teyzeleriinşallah gece ateş olmaz tedbiren calpol verdi doktor inşallah vermeye gerek kalmaz mızırdanıyor ağrısı var herhalde
Denizin içine s.şmışlar ya. Kıyı resmen çöplük. İnsanın içi acıyorÖzlemişim memleketimi deniz kokusu burnuma kadar geldi
İnşallah teyzesi çok sağolAiiy ne iyi ettinnn
Oyy yerim onu yeriim, inşallah ağrısız sızısız geçer
hadi yaDenizin içine s.şmışlar ya. Kıyı resmen çöplük. İnsanın içi acıyor
S.çmışlar derken çerçöp dolu. Deniz de durgun diye mi nedir hepsi kıyıya vurmuş. Çok kötü görünüyordu. Onun için dedimhadi yahayvan bile pisliğini kapatırken insanlar neden böyle acaba.beyinlerinde sıkıntı olduğu kesin..
Karar verdik, üç dört ay sonra ben hamileydim işte. Sarılmalar filmler el ele dolaşmalar iltifatlar var. Ama iş oraya gelince kendini özellikle durduruyo.Olsun ya başka yolları da var yapmak istedikten sonra. Düz yoldan dersen prezervatif de yeterince korunaklı bir yöntem ama ben korunurken hamile kalanlardanım dersen onu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?