Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım inşallah çıkım

Çarşamba dönüyorum bebişlerim. Ama eşim izini ne zamana alabilir bilmiyorum bakalım. Herşeyi haber vericem
Çok teşekkür ederim hepiciiiniiiZee

Bizden geçmiş artık.
Bu da dayaklık. Buradaki herkes sopa istiyor bazenleri cık cık cık
Ya evet bebecigime bulasmasin da insallah
Keçiboynuzu zencefil zerdeçal tarçın limon kozalak surubu tuketiyorum kuzu, olr insallah
Şifa olsun
Ay hadi inş ikimiz de hamile oluruz da birbirimizin hamile kankası oluruz herkeşler gitti bebekleri alıp biz bize kaldık
Hoooyt! Ben buradayım, dağ gibi duruyorum görmüyonuz mu?!
O da en az benim kadar bakıyor ki bebeye sirayla dinlendiriyoruz birbirimizi. Smdi okuldan gelecek biraz onda durur ben de uzanrm
Mükemmel iş birliği

Kanka bdv de konu açtım gel
Geleyom
Neos az cok biliyosunuz surelli tek basimayim evde, adam hep gorevde, gelincede ava gidiyor arkadaslariyla bunaldim iyice tartistik en sonunda
Kafami dinlerim diyorum ya nebiliyim

Bu da dayaklık. Buradaki herkes sopa istiyor bazenleri cık cık cık

Şifa olsun

Hoooyt! Ben buradayım, dağ gibi duruyorum görmüyonuz mu?!

Mükemmel iş birliği
Bebik gelince de gelir misin sahi buralara
Geleyom

Neos az cok biliyosunuz surelli tek basimayim evde, adam hep gorevde, gelincede ava gidiyor arkadaslariyla bunaldim iyice tartistik en sonunda

Ne diyor peki açıklama olarak? Bu arada av derken böyle uzun süreli mi gidiyorlar kuzu? Av olaylarını pek bilmiyorum da.
Ohh gozun aydin askom
Sağol kuşum

Bebegimmmmmm

Sağol kuzum sizede çok geçmiş olsun inşallah bakalım hayırlısı
Sağol canım
Paresilaaa ses deneme... sen nidin yıksinnn acibiiiiiiiiiiiiiiii
Buralardayım canım yoğun bir iş temposu sonrası dışarıda yemekteydik iyi geldi
2020 yılında gebelik planlayanlar topiği annesinin 2. bebesi geliyor
hadi bakalımmmmmmmmmmmm go golar başlasın
iş başına gidin heriflerinizle
ne işiniz var burda
Ben üçüz doğuracağım ondan benimki gecikti

iNeos az cok biliyosunuz surelli tek basimayim evde, adam hep gorevde, gelincede ava gidiyor arkadaslariyla bunaldim iyice tartistik en sonunda

Ya evet ama uzak kalmanız da daha iyi değil ki. Bir çözüm olmayacak. Al karşına konuş. Zaten ailenden, arkadaşlarından uzaktasın. Ne kadar zaman geçirsen de hala sana yabancı bir şehir. Dört gözle eşin gelsin diye bekliyorsun. Otursun oturduğu yerde. Habire maçıydı, sosyalleşecekler diye etkinliğiydi, bir de av mı çıktı
Doktor iki yil çocuğu yasakladı. Hamilelik doğum çok sıkıntılı geçti.
Korkuyo mu napiyo bilmiyorum ki, hani yanlışlıkla falan. Ben doğum kontrol hapı falan da kullanamıyorum da neoş. N Neal
Olsun ya başka yolları da var yapmak istedikten sonra. Düz yoldan dersen prezervatif de yeterince korunaklı bir yöntem ama ben korunurken hamile kalanlardanım dersen onu bilemem
Bebik gelince de gelir misin sahi buralara
Haa o zamanı şimdiden öngöremiyorum ama şimdilik buralardayız. Hamile kalın, bekliyorum

Olsun ya başka yolları da var yapmak istedikten sonra. Düz yoldan dersen prezervatif de yeterince korunaklı bir yöntem ama ben korunurken hamile kalanlardanım dersen onu bilemem
Karar verdik, üç dört ay sonra ben hamileydim işte. Sarılmalar filmler el ele dolaşmalar iltifatlar var. Ama iş oraya gelince kendini özellikle durduruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…