- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.741
Onun değil la EROTİK CİNSEL SEKSin başka yolları da var diyorum. Beni burada kırmızı noktalı filme döndereceksin şimdi ahahhsjsKarar verdik, üç dört ay sonra ben hamileydim işte. Sarılmalar filmler el ele dolaşmalar iltifatlar var. Ama iş oraya gelince kendini özellikle durduruyo.
Sen yaz kulağım gözüm sende.Onun değil la EROTİK CİNSEL SEKSin başka yolları da var diyorum. Beni burada kırmızı noktalı filme döndereceksin şimdi ahahhsjs
Uzun sureli degil canim mesela gece 4te cikiyor aksam geliyor, mevsime gore degisiyor avladiklari seyler iste tavsan keklik bildircin vs, aciklamasida goreve gidiyormus bunaliyormus bla bla bla e bende bunaliyorumBebik gelince de gelir misin sahi buralara
Ne diyor peki açıklama olarak? Bu arada av derken böyle uzun süreli mi gidiyorlar kuzu? Av olaylarını pek bilmiyorum da.
Sağol kuşum
Konustum bugun 1 hafta bana ayir 1 hafta kendi istedigini yap dedim tamam dedi el sıkıştık gsgsvsvYa evet ama uzak kalmanız da daha iyi değil ki. Bir çözüm olmayacak. Al karşına konuş. Zaten ailenden, arkadaşlarından uzaktasın. Ne kadar zaman geçirsen de hala sana yabancı bir şehir. Dört gözle eşin gelsin diye bekliyorsun. Otursun oturduğu yerde. Habire maçıydı, sosyalleşecekler diye etkinliğiydi, bir de av mı çıktı
Olsun ya başka yolları da var yapmak istedikten sonra. Düz yoldan dersen prezervatif de yeterince korunaklı bir yöntem ama ben korunurken hamile kalanlardanım dersen onu bilemem
Haa o zamanı şimdiden öngöremiyorum ama şimdilik buralardayız. Hamile kalın, bekliyorum
En sevdigim , anlat gelsin ysgsgsOnun değil la EROTİK CİNSEL SEKSin başka yolları da var diyorum. Beni burada kırmızı noktalı filme döndereceksin şimdi ahahhsjs
Benda benda☹☹ hala uykum yok ve karnim aciktiPeki benim saatleri şaşırmış olmamuyku düzenim bozuldu yaa
İyi bari uzlaşmanıza sevindimKonustum bugun 1 hafta bana ayir 1 hafta kendi istedigini yap dedim tamam dedi el sıkıştık gsgsvsv
Yan yollar size gelmez. Sizin dümdük otobandan gitmeniz lazımEn sevdigim , anlat gelsin ysgsgs
Onca kavgadan sonra şaşırdım bende uzlasmamizaİyi bari uzlaşmanıza sevindim
Yan yollar size gelmez. Sizin dümdük otobandan gitmeniz lazım
Peki benim saatleri şaşırmış olmamuyku düzenim bozuldu yaa
Kahvaltıdan sonra koltukta bir uyumuşum. Gözümü açtığımda eşim tepemde "Saat 4 oldu farkında mısın?" diyordu. Ben de açım. Meyve yiyeceğim şimdi. Gelin gece pikniği yapalımBenda benda☹☹ hala uykum yok ve karnim acikti
Beni meyve kesmez neosKahvaltıdan sonra koltukta bir uyumuşum. Gözümü açtığımda eşim tepemde "Saat 4 oldu farkında mısın?" diyordu. Ben de açım. Meyve yiyeceğim şimdi. Gelin gece pikniği yapalım
O ipin ucu bir kaçarsa ooo sonra dönüşü çok zor. Yol yakınken modunu sen hizaya getirOnca kavgadan sonra şaşırdım bende uzlasmamizabu ara hic gidesim yok modumu dusurdu hep
Ben de yesem yerim şu an ama sonra midem diker beni bütün gece. İki lokmada tıkanıyorum. Sonra deli gibi acıkıyorum bir andaBeni meyve kesmez neoshadi sen hamilesin bana noluyo ya biktim her gece her gece yemek hazirlamaktan
Biz de bugun 1 aylik aşı olduk, hemsire hic bsy demedi oyle bir ihtimal var mıymış bu asida da, uyarsaydi keşke lutfedip yaniEce kızım bugün 1 aylık oldu aşısını vuruldu teyzeleriinşallah gece ateş olmaz tedbiren calpol verdi doktor inşallah vermeye gerek kalmaz mızırdanıyor ağrısı var herhalde
Biraz gonlumun yapilmasi lazimO ipin ucu bir kaçarsa ooo sonra dönüşü çok zor. Yol yakınken modunu sen hizaya getir
Ben zaten hep acim ya doymuyorumBen de yesem yerim şu an ama sonra midem diker beni bütün gece. İki lokmada tıkanıyorum. Sonra deli gibi acıkıyorum bir anda
Sen ona nazlana nazlana git, gönlünü yapar o daBiraz gonlumun yapilmasi lazim
Yi gitsinBen zaten hep acim ya doymuyorum
Uyku seti ve eğitim seti inşallahAy hadi inş ikimiz de hamile oluruz da birbirimizin hamile kankası oluruzherkeşler gitti bebekleri alıp biz bize kaldık
Bu sefer ne örüyon
Ay koccaman oldu yaaaaaakız kocaya pasla biraz yat dinlensene
Kızlar covid testim akşama çıkacakmış. Covid değilsem eğer ki hasta değilim çarşamba yumurtaları topluyoruzinş benim yumoşlarım anaları gibi göçlü, dirayetli, sım sıkı taş gibi çıkacak dldjdjdjfjf
Yumoşlarıma not : "Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginn de varrr!"
Kdkdkdjddjd
Yeme yeme bu saatte yemeBenda benda☹☹ hala uykum yok ve karnim acikti
Yersem hiç uyuyamamkiKahvaltıdan sonra koltukta bir uyumuşum. Gözümü açtığımda eşim tepemde "Saat 4 oldu farkında mısın?" diyordu. Ben de açım. Meyve yiyeceğim şimdi. Gelin gece pikniği yapalım
Evet beni dinlemeyin siz. Yiyip yatmak hiç akıl karı bir iş değil zaten :/ Beni de yakmasa bariYersem hiç uyuyamamki
Yakmaz ins ama seninkini bebiş istiyo ondan bizde henüz yokki ondan yemiyekEvet beni dinlemeyin siz. Yiyip yatmak hiç akıl karı bir iş değil zaten :/ Beni de yakmasa bari
Sen ona nazlana nazlana git, gönlünü yapar o da
Yi gitsin
Ben yedim arkadaşlar allah affetsinUyku seti ve eğitim seti inşallah
Yeme yeme bu saatte yeme
Yersem hiç uyuyamamki
Bebeklerin boşuna günahını alıyoruz bence. Gayet bizim kendi canımız istiyorYakmaz ins ama seninkini bebiş istiyo ondan bizde henüz yokki ondan yemiyek
Allah kabul etsin karşimBen yedim arkadaşlar allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?