Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karar verdik, üç dört ay sonra ben hamileydim işte. Sarılmalar filmler el ele dolaşmalar iltifatlar var. Ama iş oraya gelince kendini özellikle durduruyo.
Onun değil la EROTİK CİNSEL SEKSin başka yolları da var diyorum. Beni burada kırmızı noktalı filme döndereceksin şimdi ahahhsjs

Bebik gelince de gelir misin sahi buralara

Ne diyor peki açıklama olarak? Bu arada av derken böyle uzun süreli mi gidiyorlar kuzu? Av olaylarını pek bilmiyorum da.

Sağol kuşum
Uzun sureli degil canim mesela gece 4te cikiyor aksam geliyor, mevsime gore degisiyor avladiklari seyler iste tavsan keklik bildircin vs, aciklamasida goreve gidiyormus bunaliyormus bla bla bla e bende bunaliyorum
Konustum bugun 1 hafta bana ayir 1 hafta kendi istedigini yap dedim tamam dedi el sıkıştık gsgsvsv
Onun değil la EROTİK CİNSEL SEKSin başka yolları da var diyorum. Beni burada kırmızı noktalı filme döndereceksin şimdi ahahhsjs
En sevdigim , anlat gelsin ysgsgs

Ece kızım bugün 1 aylık oldu aşısını vuruldu teyzeleri inşallah gece ateş olmaz tedbiren calpol verdi doktor inşallah vermeye gerek kalmaz mızırdanıyor ağrısı var herhalde
Biz de bugun 1 aylik aşı olduk, hemsire hic bsy demedi oyle bir ihtimal var mıymış bu asida da, uyarsaydi keşke lutfedip yani

O ipin ucu bir kaçarsa ooo sonra dönüşü çok zor. Yol yakınken modunu sen hizaya getir
Biraz gonlumun yapilmasi lazim
Ben de yesem yerim şu an ama sonra midem diker beni bütün gece. İki lokmada tıkanıyorum. Sonra deli gibi acıkıyorum bir anda
Ben zaten hep acim ya doymuyorum

Uyku seti ve eğitim seti inşallah
Benda benda☹☹ hala uykum yok ve karnim acikti
Yeme yeme bu saatte yeme
Kahvaltıdan sonra koltukta bir uyumuşum. Gözümü açtığımda eşim tepemde "Saat 4 oldu farkında mısın?" diyordu. Ben de açım. Meyve yiyeceğim şimdi. Gelin gece pikniği yapalım
Yersem hiç uyuyamamki

Yakmaz ins ama seninkini bebiş istiyo ondan bizde henüz yokki ondan yemiyek
Bebeklerin boşuna günahını alıyoruz bence. Gayet bizim kendi canımız istiyor Benim canım oldum olası, olmayacak zamanlarda olmayacak şeyler çeker. Yine meyve masum bir şey ahshns
Ben yedim arkadaşlar allah affetsin
Allah kabul etsin karşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…