- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.761
Ben de yedim 1 saat once, menemen ekmek makarna djjdjsjdjdndBen yedim arkadaşlar allah affetsin
canm nurumNe istersen balommm
şifa olsun inşallah dayloşOlsun 1 olsun bizim olsun kuzucum, ben 1de kalacağım zaten, yeter gayri
Ya evet bebecigime bulasmasin da insallah
Keçiboynuzu zencefil zerdeçal tarçın limon kozalak surubu tuketiyorum kuzu, olr insallah
katroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş harika haberrrrrrrrrrAy hadi inş ikimiz de hamile oluruz da birbirimizin hamile kankası oluruzherkeşler gitti bebekleri alıp biz bize kaldık
Bu sefer ne örüyon
Ay koccaman oldu yaaaaaakız kocaya pasla biraz yat dinlensene
Kızlar covid testim akşama çıkacakmış. Covid değilsem eğer ki hasta değilim çarşamba yumurtaları topluyoruzinş benim yumoşlarım anaları gibi göçlü, dirayetli, sım sıkı taş gibi çıkacak dldjdjdjfjf
Yumoşlarıma not : "Sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginn de varrr!"
Kdkdkdjddjd
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhSağol canım
Buralardayım canım yoğun bir iş temposu sonrası dışarıda yemekteydik iyi geldi
Ben üçüz doğuracağım ondan benimki gecikti
oy maşallah zaman suEce kızım bugün 1 aylık oldu aşısını vuruldu teyzeleriinşallah gece ateş olmaz tedbiren calpol verdi doktor inşallah vermeye gerek kalmaz mızırdanıyor ağrısı var herhalde
ahahahahahaBal0ncuk RTÜK'ten beter. Cinsel sekse karşı. Bizi döver he
nasıl nasılNurzfr N Neal Hemsirecik ve dayler dayler hani bana yardımcı olacaktıniz sayfayı bir açıyorum yemek bu arada 3,6 kilo vermişim
günaydın bibiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydın kk'nın en güzel kadınları
cukulatam ve Katre_g çok sevindim güzel haberler ile gelmişsiniz çok daha güzel haberlerinizi alacağım Allah'ın izni ile iş yoğunluğundan fazla giremiyorum ama duamdasiniz her biriniz.... sadece evlat sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma değil duam, Hamile olan arkadaşlarımın sağlıkla doğum yapabilmesi, doğum yapan arkadaşlarımın sağlıkla büyütmesi hepinizin aile huzurlarinin daim olmasi, hepinizin sağlıklı huzurlu, mutlu olmasi için duam her daim aklimdasiniz seviliyorsunuz her biriniz
O da benim sırrımcanm nurum
şifa olsun inşallah dayloş
katroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş harika haberrrrrrrrrr
inşallah kaliteli kaliteli döllenir.... minik mucizene kavuşursun
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oy maşallah zaman su
1. ay aşısı pek bişi yapmıyor yakında 4 aşılı bir süreciniz var kuzum onda biraz huysuzluk olabilir
bide menenjit aşı pahalı ama mutlaka önemsemeni öneririm
ahahahahahahamileyken o hamileyken aaaaaaaaa
bu arada ben 1 senelik orucumu 15 gün önce bozdum
nasıl nasıl
ben veremiorum
günaydın bibiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Menemenle makarna mıBen de yedim 1 saat once, menemen ekmek makarna djjdjsjdjdnd
Sağol kuzuummm. İnş bu topicten hep beraber güle oynaya taşınırızGünaydın kk'nın en güzel kadınları
cukulatam ve Katre_g çok sevindim güzel haberler ile gelmişsiniz çok daha güzel haberlerinizi alacağım Allah'ın izni ile iş yoğunluğundan fazla giremiyorum ama duamdasiniz her biriniz.... sadece evlat sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma değil duam, Hamile olan arkadaşlarımın sağlıkla doğum yapabilmesi, doğum yapan arkadaşlarımın sağlıkla büyütmesi hepinizin aile huzurlarinin daim olmasi, hepinizin sağlıklı huzurlu, mutlu olmasi için duam her daim aklimdasiniz seviliyorsunuz her biriniz
Baluşum innşşşşcanm nurum
oy maşallah zaman su
1. ay aşısı pek bişi yapmıyor yakında 4 aşılı bir süreciniz var kuzum onda biraz huysuzluk olabilir
nasıl nasıl
ben veremiorum
bundan sonraki süreç çok heycanlıGünaydın kuşlar
Menemenle makarna mı
Sağol kuzuummm. İnş bu topicten hep beraber güle oynaya taşınırız
Baluşum innşşşşŞimdi opu gününü beklemedeyim. Dün gece, opu öncesi bu dönemki son iğnemi vurdum. İnş güçlenmştir yavrucaklarım
Bebiş sen pek yapamazsın bebiş var. Aralıklı oruç yapıyorum. Günde iki öğün
Amin canım aminGünaydın kuşlar
Menemenle makarna mı
Sağol kuzuummm. İnş bu topicten hep beraber güle oynaya taşınırız
Baluşum innşşşşŞimdi opu gününü beklemedeyim. Dün gece, opu öncesi bu dönemki son iğnemi vurdum. İnş güçlenmştir yavrucaklarım
Hele birde adliyede çalışsanbişey söyleyecem...
belki abartıyorsunuz diyeceksiniz ama
ben artık yolda tek yürümeye korkuyorum...
sanırım bu saaten sonra apartman kapısı kapananana kadar içeri girmeyede korkacam
ne hale geldik
ahha nasıl biliyosun beni. Dün 3. gün 5. günle ilgili şeyleri okuyordumbundan sonraki süreç çok heycanlı
ama lütfen stres yapma 3. günde 5.günde farketmez
önemli olan kalitesi
okuyup okuyup kendini heba etme
Aaa ben de öyleyim ki. Eşim benle dalga geçiyor ama mesela arabaya bindiğim gibi ilk ama ilk iş arabanın kapılarını kitlerimbişey söyleyecem...
belki abartıyorsunuz diyeceksiniz ama
ben artık yolda tek yürümeye korkuyorum...
sanırım bu saaten sonra apartman kapısı kapananana kadar içeri girmeyede korkacam
ne hale geldik
Yok anladım örnek vermiştim.zaten tuvaletlerini etseler su üstünde kalacağını sanmamS.çmışlar derken çerçöp dolu. Deniz de durgun diye mi nedir hepsi kıyıya vurmuş. Çok kötü görünüyordu. Onun için dedim
geçmiş olsun bende böyle bir ihtimal olduğunu bilmiyordum baya ilgili bir hemşire doktor da aynı şekilde.başka bir asm ye geç istersen.ben geçen sene e devletten değişmiştimBiz de bugun 1 aylik aşı olduk, hemsire hic bsy demedi oyle bir ihtimal var mıymış bu asida da, uyarsaydi keşke lutfedip yani
evet bir şey olmadı şükür.inşallah o aşılarda iyi geçercanm nurum
oy maşallah zaman su
nasıl nasıl
ben veremiorum
sen bana yaz yaparm artk süt vermiorumBebiş sen pek yapamazsın bebiş var. Aralıklı oruç yapıyorum. Günde iki öğün
Amin canım amin
Hele birde adliyede çalışsanben adliyede bile kendimi güvende hissetmiyorum
kesinlikle öyle.. herkesin hormonu bedeni bünyesi aynı değilahha nasıl biliyosun beni. Dün 3. gün 5. günle ilgili şeyleri okuyordumokudum ama çok takılmadım açıkçası. Şu saatten sonra oluruna bırakıcam. Kısmetimde varsa bir tane 3 gün embriyosuyla da gelecek benim bebiş biliyorum. Dün bu topictede önceden olan birkaç kişinin tüp bebek topiclerinde yazdıklarını okudum. Birinin azıcık yumurtsı çıkmış. Sadece biri döllenmiş ama o biri de gelişim açısında günüyle uyumsuzdu, kötü haber bekliyordu. Dün embriyonun sağlıklı olduğunu günüyle uyumlu olduğunu ve transfer yapabildiklerini öğrendi. Başka birine de bu ay yumurtaların gelişmemiş demişlerdi, tedavi ertelenecekti. Sonra adetin 25. gününde bir yumurtası gelişmiş ve almışlar. Kız resmen mucize diyor tabi duruma. Trasnfer için adetini bekliyor şimdi.
Diyeceğim o ki olmazlar bile oluyor. Ümitle ve heyecanla bekliyorum
oyy enişteye bakAaa ben de öyleyim ki. Eşim benle dalga geçiyor ama mesela arabaya bindiğim gibi ilk ama ilk iş arabanın kapılarını kitlerimSonra tv de o tuhaf haberlerden izleyince "ben senle dalga geçiyorum ama sen yap yine bunları sana bir şey olsa naparım ben kızım" diye beni seviyor. Olmaz dediğimiz her canilik oluyor bu dönemde malum
Romantik enişteAaa ben de öyleyim ki. Eşim benle dalga geçiyor ama mesela arabaya bindiğim gibi ilk ama ilk iş arabanın kapılarını kitlerimSonra tv de o tuhaf haberlerden izleyince "ben senle dalga geçiyorum ama sen yap yine bunları sana bir şey olsa naparım ben kızım" diye beni seviyor. Olmaz dediğimiz her canilik oluyor bu dönemde malum
Heee tamam o zamansen bana yaz yaparm artk süt vermiorum
kesinlikle öyle.. herkesin hormonu bedeni bünyesi aynı değil
lütfen kendini strese sokma
sadece dua edecez katroş
oyy enişteye bak
demek bende yakmıor resmen aç kalıorm cnküHeee tamam o zamangünde iki öğün yiyorsun. Örneğin saat 11de kahvaltı akşam yemeği saat 18 de. Bunun dışında bol.bol sıvı tuketiyorsun tabi şekersiz. 16 saat oruç 8 saat yemek. 16 saat boyunca sakız bile cignemiyorsun. Hep sıvı tuketiyorsun. Bunun çoğunluğu uykuda oldu için sorun yaratmıyor. Yemek yenilen 8 saatte tabi abartmiyorsun. Ben ara öğün yapmadım hiç. Pilav yiyorsan 3 kaşık ekmek yemiyorsun vs. Bunun gibi şeyler. Vücut ac kaldıkça bunyedekinden yakıyor.
Ama bunda aç kalma süresi önemli. Ne bilim çiğneme yapmamak önemli ne bilim oruç zamanı meyve yemiyorsun vs. Bende normal rejim yaparken resmen aç kalıyordum ama bundaki gibi değildidemek bende yakmıor resmen aç kalıorm cnkü
İstesem de yemiom arkides artikinBebeklerin boşuna günahını alıyoruz bence. Gayet bizim kendi canımız istiyorBenim canım oldum olası, olmayacak zamanlarda olmayacak şeyler çeker. Yine meyve masum bir şey ahshns
Allah kabul etsin karşim
Huhuuu haydi masallahhh devamkeee,Nurzfr N Neal Hemsirecik ve dayler dayler hani bana yardımcı olacaktıniz sayfayı bir açıyorum yemek bu arada 3,6 kilo vermişim
Günaydın bebitomm sende vereceksin veremiom diye kendini sartlandurmacanm nurum
oy maşallah zaman su
nasıl nasıl
ben veremiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?