Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kk'nın en güzel kadınları
cukulatam ve Katre_g çok sevindim güzel haberler ile gelmişsiniz çok daha güzel haberlerinizi alacağım Allah'ın izni ile iş yoğunluğundan fazla giremiyorum ama duamdasiniz her biriniz.... sadece evlat sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma değil duam, Hamile olan arkadaşlarımın sağlıkla doğum yapabilmesi, doğum yapan arkadaşlarımın sağlıkla büyütmesi hepinizin aile huzurlarinin daim olmasi, hepinizin sağlıklı huzurlu, mutlu olmasi için duam her daim aklimdasiniz seviliyorsunuz her biriniz

Ne istersen balommm
canm nurum

Olsun 1 olsun bizim olsun kuzucum, ben 1de kalacağım zaten, yeter gayri

Ya evet bebecigime bulasmasin da insallah
Keçiboynuzu zencefil zerdeçal tarçın limon kozalak surubu tuketiyorum kuzu, olr insallah
şifa olsun inşallah dayloş

katroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş harika haberrrrrrrrrr
inşallah kaliteli kaliteli döllenir.... minik mucizene kavuşursun

Sağol canım

Buralardayım canım yoğun bir iş temposu sonrası dışarıda yemekteydik iyi geldi

Ben üçüz doğuracağım ondan benimki gecikti
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ece kızım bugün 1 aylık oldu aşısını vuruldu teyzeleri inşallah gece ateş olmaz tedbiren calpol verdi doktor inşallah vermeye gerek kalmaz mızırdanıyor ağrısı var herhalde
oy maşallah zaman su
1. ay aşısı pek bişi yapmıyor yakında 4 aşılı bir süreciniz var kuzum onda biraz huysuzluk olabilir
bide menenjit aşı pahalı ama mutlaka önemsemeni öneririm

Bal0ncuk RTÜK'ten beter. Cinsel sekse karşı. Bizi döver he
ahahahahaha hamileyken o hamileyken aaaaaaaaa
bu arada ben 1 senelik orucumu 15 gün önce bozdum

Nurzfr N Neal Hemsirecik ve dayler dayler hani bana yardımcı olacaktıniz sayfayı bir açıyorum yemek bu arada 3,6 kilo vermişim
nasıl nasıl
ben veremiorum

günaydın bibiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

O da benim sırrım

Günaydın kuşlar

Ben de yedim 1 saat once, menemen ekmek makarna djjdjsjdjdnd
Menemenle makarna mı
Sağol kuzuummm. İnş bu topicten hep beraber güle oynaya taşınırız
Baluşum innşşşş Şimdi opu gününü beklemedeyim. Dün gece, opu öncesi bu dönemki son iğnemi vurdum. İnş güçlenmştir yavrucaklarım

bundan sonraki süreç çok heycanlı
ama lütfen stres yapma 3. günde 5.günde farketmez
önemli olan kalitesi
okuyup okuyup kendini heba etme

Bebiş sen pek yapamazsın bebiş var. Aralıklı oruç yapıyorum. Günde iki öğün
Amin canım amin
bişey söyleyecem...
belki abartıyorsunuz diyeceksiniz ama
ben artık yolda tek yürümeye korkuyorum...
sanırım bu saaten sonra apartman kapısı kapananana kadar içeri girmeyede korkacam
ne hale geldik
Hele birde adliyede çalışsan ben adliyede bile kendimi güvende hissetmiyorum

bundan sonraki süreç çok heycanlı
ama lütfen stres yapma 3. günde 5.günde farketmez
önemli olan kalitesi
okuyup okuyup kendini heba etme
ahha nasıl biliyosun beni. Dün 3. gün 5. günle ilgili şeyleri okuyordum okudum ama çok takılmadım açıkçası. Şu saatten sonra oluruna bırakıcam. Kısmetimde varsa bir tane 3 gün embriyosuyla da gelecek benim bebiş biliyorum. Dün bu topictede önceden olan birkaç kişinin tüp bebek topiclerinde yazdıklarını okudum. Birinin azıcık yumurtsı çıkmış. Sadece biri döllenmiş ama o biri de gelişim açısında günüyle uyumsuzdu, kötü haber bekliyordu. Dün embriyonun sağlıklı olduğunu günüyle uyumlu olduğunu ve transfer yapabildiklerini öğrendi. Başka birine de bu ay yumurtaların gelişmemiş demişlerdi, tedavi ertelenecekti. Sonra adetin 25. gününde bir yumurtası gelişmiş ve almışlar. Kız resmen mucize diyor tabi duruma. Trasnfer için adetini bekliyor şimdi.

Diyeceğim o ki olmazlar bile oluyor. Ümitle ve heyecanla bekliyorum

bişey söyleyecem...
belki abartıyorsunuz diyeceksiniz ama
ben artık yolda tek yürümeye korkuyorum...
sanırım bu saaten sonra apartman kapısı kapananana kadar içeri girmeyede korkacam
ne hale geldik
Aaa ben de öyleyim ki. Eşim benle dalga geçiyor ama mesela arabaya bindiğim gibi ilk ama ilk iş arabanın kapılarını kitlerim Sonra tv de o tuhaf haberlerden izleyince "ben senle dalga geçiyorum ama sen yap yine bunları sana bir şey olsa naparım ben kızım" diye beni seviyor. Olmaz dediğimiz her canilik oluyor bu dönemde malum

S.çmışlar derken çerçöp dolu. Deniz de durgun diye mi nedir hepsi kıyıya vurmuş. Çok kötü görünüyordu. Onun için dedim
Yok anladım örnek vermiştim.zaten tuvaletlerini etseler su üstünde kalacağını sanmam
Biz de bugun 1 aylik aşı olduk, hemsire hic bsy demedi oyle bir ihtimal var mıymış bu asida da, uyarsaydi keşke lutfedip yani
geçmiş olsun bende böyle bir ihtimal olduğunu bilmiyordum baya ilgili bir hemşire doktor da aynı şekilde.başka bir asm ye geç istersen.ben geçen sene e devletten değişmiştim
evet bir şey olmadı şükür.inşallah o aşılarda iyi geçer özel aşı bilmiyorum bakıcaz

Bebiş sen pek yapamazsın bebiş var. Aralıklı oruç yapıyorum. Günde iki öğün

Amin canım amin

Hele birde adliyede çalışsan ben adliyede bile kendimi güvende hissetmiyorum
sen bana yaz yaparm artk süt vermiorum

kesinlikle öyle.. herkesin hormonu bedeni bünyesi aynı değil
lütfen kendini strese sokma
sadece dua edecez katroş

oyy enişteye bak

Romantik enişte

sen bana yaz yaparm artk süt vermiorum

kesinlikle öyle.. herkesin hormonu bedeni bünyesi aynı değil
lütfen kendini strese sokma
sadece dua edecez katroş

oyy enişteye bak
Heee tamam o zaman günde iki öğün yiyorsun. Örneğin saat 11de kahvaltı akşam yemeği saat 18 de. Bunun dışında bol.bol sıvı tuketiyorsun tabi şekersiz. 16 saat oruç 8 saat yemek. 16 saat boyunca sakız bile cignemiyorsun. Hep sıvı tuketiyorsun. Bunun çoğunluğu uykuda oldu için sorun yaratmıyor. Yemek yenilen 8 saatte tabi abartmiyorsun. Ben ara öğün yapmadım hiç. Pilav yiyorsan 3 kaşık ekmek yemiyorsun vs. Bunun gibi şeyler. Vücut ac kaldıkça bunyedekinden yakıyor.

demek bende yakmıor resmen aç kalıorm cnkü

demek bende yakmıor resmen aç kalıorm cnkü
Ama bunda aç kalma süresi önemli. Ne bilim çiğneme yapmamak önemli ne bilim oruç zamanı meyve yemiyorsun vs. Bende normal rejim yaparken resmen aç kalıyordum ama bundaki gibi değildi adliyece yapıyoruz resmen biri 8 kilo verdi biri 12 kilo verdi böylelikle ben de başladım

Bebeklerin boşuna günahını alıyoruz bence. Gayet bizim kendi canımız istiyor Benim canım oldum olası, olmayacak zamanlarda olmayacak şeyler çeker. Yine meyve masum bir şey ahshns

Allah kabul etsin karşim
İstesem de yemiom arkides artikin
Nurzfr N Neal Hemsirecik ve dayler dayler hani bana yardımcı olacaktıniz sayfayı bir açıyorum yemek bu arada 3,6 kilo vermişim
Huhuuu haydi masallahhh devamkeee,
Günaydın bebitomm sende vereceksin veremiom diye kendini sartlandurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…