Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru Ben de böyle verdim iştahım kesildi 2 öğün yiyorum arada meyve ve bolca su.içim yanıyor sanki

Nurzfr N Neal Hemsirecik ve @dayler dayler hani bana yardımcı olacaktıniz sayfayı bir açıyorum yemek bu arada 3,6 kilo vermişim
Verdiğin kilolar bebik olarak geri dönecek inşallah. Gerçek bir azim örneği şu kilo verme olayı ya. Hayatımın tek kilo verme denemesinde bir kilo daha alıp bırakmıştım
Oyy Allah kabul etsin. Ben de ninelere bağladım. Sürekli dua ediyorum. Hamile kalın da hep beraber nine moduna geçelim
ahahahahaha hamileyken o hamileyken aaaaaaaaa
bu arada ben 1 senelik orucumu 15 gün önce bozdum
Oooo Allah kabul etsin. Hiç de söylemiyor bak
bundan sonraki süreç çok heycanlı
ama lütfen stres yapma 3. günde 5.günde farketmez
önemli olan kalitesi
okuyup okuyup kendini heba etme
Dövelim bu Katre_g 'yi
bişey söyleyecem...
belki abartıyorsunuz diyeceksiniz ama
ben artık yolda tek yürümeye korkuyorum...
sanırım bu saaten sonra apartman kapısı kapananana kadar içeri girmeyede korkacam
ne hale geldik
Hangimiz o durumda değiliz ki :/ Ben trafikte de korkuyorum. Dayılanıyorlar, arabadan inip geliyorlar falan ya. Kim hatalı falan hiç önemi yok. Adamlar saldırmaya yer arıyor. Eşim de komple gaz. Salak salak cesaret yükleniyor o anda. "Adamlar bizi çekip vursa hiçbir şey yapamayız bak sakin ol" diyorum ama...
Püüüüü okumasana öyle şeyler sen

sen bana yaz yaparm artk süt vermiorum

kesinlikle öyle.. herkesin hormonu bedeni bünyesi aynı değil
lütfen kendini strese sokma
sadece dua edecez katroş

oyy enişteye bak

Romantik enişte
Hah romantik öküz diyelim biz ona
Okumuyom okumuyom artık önceden forumlarda yapılmış tablolardan gebelik şansımı bile hesaplıyordum, baktım devreleri yakıyorum bıraktım Allah bana senin tedavi sırasındaki gevşemişliğinden nasip etsin de ben de kendimi doktorların ellerine salayım gitsin

Okuma bacım okuma bize sor kafana takılan bişi olursa da herşey çok güzel olacak gör bak altın yumosun seni bulacak hemen bebiş olacak sonra dokuz ay karnında büyücek sonra kucağına Alcan mis kokusunu çekçen içine

Bıraktım cidden. Dün mesele ultrasona gitmeden önce gece uyuyamamıştım düşünmekten. Dün resmen ruh gibiydim uykusuzluktan. Eve gelip çalıştım sonra dedim akşam uyurum, bu sefer de çatlatma iğnesini akşam 22.00'ye verince uyuyakalıcam stresiyle kalktım yemek yaptım akşam 10da Ee bir yandan da çalışıyorum zaten. Onun stresi zaten ayrı. Süreçten önce de mali müşavirlik sınavlarının stresi vardı. Stres yapsam da yapmasam da ne olacaksa ne olacak. Hatta belki stresten süreç etkilenecek. Bıraktım artık okumaya stres kat sayımı artırıyor cidden. Zaten hayatta yeterince stres var. Şimdi heyecanla yarınki yumoşlarımı bekliyorum O kadar salıcam ki normalde avrasya tüneli pahalı diye hep 15 temmuzun trafiğine giriyorduk. Yarın bir çılgınlık yapıp Avrasya tünelinden gidicez hastaneye opu için hahahahaahah öyle böyle salmadık yani şdkljlnfkdng

Hayatımız stres bencede Avrasya tüneli mantıklı bı seferlik paraya kıyın trafik stresi hiç çekilmez ben geç kaldık diye opuya çıkarken asansörde ağlamıştım herife kusmustum

Güzel kalplimm Benimde hep dualarımdasınız

Hayatımız stres bencede Avrasya tüneli mantıklı bı seferlik paraya kıyın trafik stresi hiç çekilmez ben geç kaldık diye opuya çıkarken asansörde ağlamıştım herife kusmustum
ayy ben de ağlarım kesin öyle bir şey olsa ahahah zaten bir şeylere geç kalmaya takıntılıyım eşim de tam tersi her yere geç gider kız bizim nikaha tam son dk gelebildi benimki. Beni evden alacaktı güya gelin arabasıyla annemden, baktık yetişemiyor. Taksiye bindim gelinlikle nikah salonuna gittim, direkt nikah salonuna gitmesini söyledik ahaaahah Öyle yapmamıza rağmen salona bile son dk girdi herkes eşiniz nerde diye soruyordu bana. Çıldırıcaktım yani bu kocalar var ya cidden tam sopalıklar ya

ahahahahaha hamileyken o hamileyken aaaaaaaaa
bu arada ben 1 senelik orucumu 15 gün önce bozdum
Ben bunu yeni gördüm ya sonunda
İstesem de yemiom arkides artikin

Huhuuu haydi masallahhh devamkeee,

Günaydın bebitomm sende vereceksin veremiom diye kendini sartlandurma
Ay inşallah fıstık inşallah Azimde senin gibi olurum insally
Tam neden diyecektim cevabı okudum
Ohh yarasin

Fsfsfsfs seytan dürttü yoksa asla yemeyiz yane valla helal olsun tebrik ediyorum
Kesin sebep şeytandır sağol canım
Niye napti kuzum

taksit tasit söylüor detayları
bak sonradan dio meyveyi görüomusun
Ben aslında birşey yapmadım Nurzfr Bal0ncuk hanım meyvedeki şeker oranlarını hesaba katmıyor ve de oruçta hiç birşey yenmeyecek diyorum sıvı alınacak diyorum yani
Doğru Ben de böyle verdim iştahım kesildi 2 öğün yiyorum arada meyve ve bolca su.içim yanıyor sanki
Kesinlikle canım ama sen dikkatli yap Ece hanım için
Senin zaten kilon yokki niye veresin
Amin canım tüm dualarımız kabul olsun
Güzel kalplimm Benimde hep dualarımdasınız
Allah razı olsun canım

Amin amin. Benim merkezde oda kokusuna bir şey karıştırıyorlardı galiba ahjsjdjd Hala inanamıyorum nasıl kendimi o kadar teslim edebildiğime
Ooo değer tabii. Yarın büyük gün. Trafik stresini çekme hiç
Senin zaten kilon yokki niye veresin
Amin canım tüm dualarımız kabul olsun
Amin
Bir zamanlar vardı işte. Hem de sadece kilo değil, bayağı yeme bozukluğu vardı. 2 tavak makarna üstüne, 4 büyük dilim kek falan yiyordum. Günde 3 Snickers yemişliğim var o dönemde ki Snickers bayağı ağır bir çikolata. Şimdi olsa bir tanesi ağır gelir. O zaman kilo veremiyordum işte. Sonra ameliyatlarda anestezi etkisi, sonra anksiyeteyle misliyle verdim. Bu sefer de kilo alamaz hale geldim. Şu an iyiyim çok şükür. İkisini de yaşamış biri olarak çok net söylüyorum iki türlüsü de çok zor
DM'deyim bağyan, sıcak saatler yaşamak isterseniz beklerim. Ahajajsfg
Merhaba, ben Neal Dümen Bak şimdi sana bir tane yan yol için spoiler veriyorum ama aramızda kalsın

perte çıktım ya.... 12de iş yerinden cıkıodum iş arkadaşım izinde.. bu hafta komple... o yüzden geç çıkıorum...
bir yandan da haftasou misafirim var hemde hem sabah hem akşam 2 gün boyunca...
temizlik ve hazırlık yapmam lazım ama daha dokunmadım...
üstüne bide lena hanımın odasını yaptırıoyurz onunla uğraşıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…