- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.801
12de iş yerinden çıkıyorum derken gece mi 12deperte çıktım ya.... 12de iş yerinden cıkıodum iş arkadaşım izinde.. bu hafta komple... o yüzden geç çıkıorum...
bir yandan da haftasou misafirim var hemde hem sabah hem akşam 2 gün boyunca...
temizlik ve hazırlık yapmam lazım ama daha dokunmadım...
üstüne bide lena hanımın odasını yaptırıoyurz onunla uğraşıorum
12de iş yerinden çıkıyorum derken gece mi 12de
Hafızam hep boş şeylere çalışıyor. Ocakta süt unutuyorum, ilaçlarımı alıp almadığımı hatırlayamıyorum falan böyle hayati şeylere çalışydı iyiydiAaayy kahkaha attım deli kızsendeki görsel hafızanın yarısı ben de olsa var ya ooff diyorum
Corona var yav ne misafiri. Ben bebeği bile kimse görmeye gelmesin diyorum. Biz kimseye gitmiyoruz, kimse de bize gelmiyor. Kapıdan görüp dönüyoruz ya da dışarıda görüyoruz insanlarıperte çıktım ya.... 12de iş yerinden cıkıodum iş arkadaşım izinde.. bu hafta komple... o yüzden geç çıkıorum...
Hehehhh bide o ilaçlarla sen düşün psikolojiyiayy ben de ağlarım kesin öyle bir şey olsa ahahah zaten bir şeylere geç kalmaya takıntılıyım eşim de tam tersi her yere geç giderkız bizim nikaha tam son dk gelebildi benimki. Beni evden alacaktı güya gelin arabasıyla annemden, baktık yetişemiyor. Taksiye bindim gelinlikle nikah salonuna gittim, direkt nikah salonuna gitmesini söyledik ahaaahah Öyle yapmamıza rağmen salona bile son dk girdi herkes eşiniz nerde diye soruyordu bana. Çıldırıcaktım yani bu kocalar var ya cidden tam sopalıklar ya
Yok bacım ya yarısini geri aldım ben gibi olma sakın ama bı haftadır iki kilo gitti yineBen bunu yeni gördüm ya sonunda
Ay inşallah fıstık inşallahAzimde senin gibi olurum insally
Tam neden diyecektim cevabı okudum
Kesin sebep şeytandırsağol canım
Ben aslında birşey yapmadımNurzfr Bal0ncuk hanım meyvedeki şeker oranlarını hesaba katmıyor ve de oruçta hiç birşey yenmeyecek diyorum sıvı alınacak diyorum yani
Kesinlikle canım ama sen dikkatli yap Ece hanım için
Senin zaten kilon yokki niye veresin
Amin canım tüm dualarımız kabul olsun
Allah razı olsun canım
Oyhhh Allah kolaylık versin bacımperte çıktım ya.... 12de iş yerinden cıkıodum iş arkadaşım izinde.. bu hafta komple... o yüzden geç çıkıorum...
12de iş yerinden çıkıyorum derken gece mi 12de
kendi yazmış kendi cvplamışBal0ncuk ay dur şimdi anladım ahahha normalde öğlen 12de çıkıyordun şimdi arkadaşın izinde diye daha geç çıkıyorsun. Bir an aklımı çıldırıcaktım 12 diyince
bizim terasımız var havamız misHafızam hep boş şeylere çalışıyor. Ocakta süt unutuyorum, ilaçlarımı alıp almadığımı hatırlayamıyorum falan böyle hayati şeylere çalışydı iyiydi
Corona var yav ne misafiri. Ben bebeği bile kimse görmeye gelmesin diyorum. Biz kimseye gitmiyoruz, kimse de bize gelmiyor. Kapıdan görüp dönüyoruz ya da dışarıda görüyoruz insanları
saol nurumHehehhh bide o ilaçlarla sen düşün psikolojiyi
Yok bacım ya yarısini geri aldım ben gibi olma sakın ama bı haftadır iki kilo gitti yine
Oyhhh Allah kolaylık versin bacım
bunun gözler cok cici olmuşYeni işler pesindeyim
Ay yeni gördüm mikemmelYeni işler pesindeyim
Napim evde onlar kalmıştı azar azarGünaydın kuşlar
Menemenle makarna mı
Sağol kuzuummm. İnş bu topicten hep beraber güle oynaya taşınırız
Baluşum innşşşşŞimdi opu gününü beklemedeyim. Dün gece, opu öncesi bu dönemki son iğnemi vurdum. İnş güçlenmştir yavrucaklarım
Size de gecmis olsun. Şükür bsy olmadi ama olursa diye tetikte de degildik uyari yapmadilar. Tamam her asida bir ihtimal var sonucta ama yine de soylemeleri lazimdi. Bu asm benim okulun dibi, ondan burda devam ediyorum kolay ulasim diye ama bir gun tepem atarsa degstrrm vallaYok anladım örnek vermiştim.zaten tuvaletlerini etseler su üstünde kalacağını sanmam
geçmiş olsun bende böyle bir ihtimal olduğunu bilmiyordum baya ilgili bir hemşire doktor da aynı şekilde.başka bir asm ye geç istersen.ben geçen sene e devletten değişmiştim
evet bir şey olmadı şükür.inşallah o aşılarda iyi geçerözel aşı bilmiyorum bakıcaz
İsim vermek istemiyom ama Daçmin argamdan gonuşmuş.2 dakika kayboldum hemen arkamdan konuşmuşsunuz
Bak yine vermeye başlamaşsınHehehhh bide o ilaçlarla sen düşün psikolojiyi
Yok bacım ya yarısini geri aldım ben gibi olma sakın ama bı haftadır iki kilo gitti yine
Oyhhh Allah kolaylık versin bacım
Bitsin komple aticamkendi yazmış kendi cvplamış
he bacım gece 12 de
Hatay'ı birdaha suriyeden ben kurtacam bacımondan gece 12de cıkıom :
bizim terasımız var havamız mis
neden kıskanıosun
saol nurum
bunun gözler cok cici olmuş
Spiral olarak arttiriom önce sihirli halka içine 6 sık iğne bı sonraki sıra her sık iğneye iki sık iğne bı sonraki sıra bir şık bir arttır bı sonraki sıra iki sık bı arttır diye kafa buyuklugune göre bazen sekiz şık bir arttirda bitiriyor bazen 12 şık bir arttır da bitiriomAy yeni gördüm mikemmelbu kafadaki artırma eksiltmeleri ne tarafta yapıyorsun. ön kısma gelince tuhaf bir görüntü oluştu bende. Ben mi yanlış yaptım bilemedim.
Sorma o derin mevzu bı ara anlatırım ama bı buçuk ayda on kilo vermem lazımBak yine vermeye başlamaşsın
Doğmdan snra regl oldnmu gelinİsim vermek istemiyom ama Daçmin argamdan gonuşmuş.
Benimki yapmadıTüpçüler
Kredi karına taksit yapıyorlar mı sbjshsjsj
Komple nakit mi alıyolar parayı
Dikkat ediyim de kahvaltı saati Ece’nin uyku saatine geliyor bende fırsattan istifade uyuyorum :) uyku baldan tatlıBen bunu yeni gördüm ya sonunda
Ay inşallah fıstık inşallahAzimde senin gibi olurum insally
Tam neden diyecektim cevabı okudum
Kesin sebep şeytandırsağol canım
Ben aslında birşey yapmadımNurzfr Bal0ncuk hanım meyvedeki şeker oranlarını hesaba katmıyor ve de oruçta hiç birşey yenmeyecek diyorum sıvı alınacak diyorum yani
Kesinlikle canım ama sen dikkatli yap Ece hanım için
Senin zaten kilon yokki niye veresin
Amin canım tüm dualarımız kabul olsun
Allah razı olsun canım
Sağolasın.Aynen size bakan değilse ondandır.yine de boya bakması lazım saçmalamış.Napim evde onlar kalmıştı azar azar
Size de gecmis olsun. Şükür bsy olmadi ama olursa diye tetikte de degildik uyari yapmadilar. Tamam her asida bir ihtimal var sonucta ama yine de soylemeleri lazimdi. Bu asm benim okulun dibi, ondan burda devam ediyorum kolay ulasim diye ama bir gun tepem atarsa degstrrm vallabu hemşire bize bakan hemsire değildi belki ondan pek ilgilenmedi bilmyrm artik. Boyunu da ölçmedi. Sadece kilo ve kafa çevresi
Canım her yere taksit sormamıştım ama bahçeci ve koça sordum. Bahçeci vade farksız bazı kartlara 2 bazılarına 3 taksit yapıyordu. Ben ykb kullandığım için onu özellikle sordum. Ona da vade farklı 5e kadar yapabiliyolardı. Koçta mesela taksit sorunca sadece World karta vade farksız 6 taksit yaptıklarını söylediler. Ben orda 6 taksit yaptırdım. Bu arada yumurta toplamaya kadar olan sürede yumurta takibi adı altında ilk bir ödeme alıyorlar. Sonra opu olucağı zaman kalanın tamamını alıyolar. Bizim hastane yumurta takibi için tedaviye başlarken 2.650 lira gibi bir şey aldı. Yarın opudan önce de kalanını ödicez. Her ödemeyi 6ya bölüyoruz biz.Tüpçüler
Benim gittiğim merkezde yapmiolardiTüpçüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?