Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12de iş yerinden çıkıyorum derken gece mi 12de

Aaayy kahkaha attım deli kız sendeki görsel hafızanın yarısı ben de olsa var ya ooff diyorum
Hafızam hep boş şeylere çalışıyor. Ocakta süt unutuyorum, ilaçlarımı alıp almadığımı hatırlayamıyorum falan böyle hayati şeylere çalışydı iyiydi
Corona var yav ne misafiri. Ben bebeği bile kimse görmeye gelmesin diyorum. Biz kimseye gitmiyoruz, kimse de bize gelmiyor. Kapıdan görüp dönüyoruz ya da dışarıda görüyoruz insanları

Hehehhh bide o ilaçlarla sen düşün psikolojiyi
Yok bacım ya yarısini geri aldım ben gibi olma sakın ama bı haftadır iki kilo gitti yine
Oyhhh Allah kolaylık versin bacım

12de iş yerinden çıkıyorum derken gece mi 12de
Bal0ncuk ay dur şimdi anladım ahahha normalde öğlen 12de çıkıyordun şimdi arkadaşın izinde diye daha geç çıkıyorsun. Bir an aklımı çıldırıcaktım 12 diyince
kendi yazmış kendi cvplamış
he bacım gece 12 de
Hatay'ı birdaha suriyeden ben kurtacam bacım ondan gece 12de cıkıom :

bizim terasımız var havamız mis
neden kıskanıosun

Hehehhh bide o ilaçlarla sen düşün psikolojiyi

Yok bacım ya yarısini geri aldım ben gibi olma sakın ama bı haftadır iki kilo gitti yine

Oyhhh Allah kolaylık versin bacım
saol nurum

Yeni işler pesindeyim
bunun gözler cok cici olmuş

Napim evde onlar kalmıştı azar azar
Size de gecmis olsun. Şükür bsy olmadi ama olursa diye tetikte de degildik uyari yapmadilar. Tamam her asida bir ihtimal var sonucta ama yine de soylemeleri lazimdi. Bu asm benim okulun dibi, ondan burda devam ediyorum kolay ulasim diye ama bir gun tepem atarsa degstrrm valla bu hemşire bize bakan hemsire değildi belki ondan pek ilgilenmedi bilmyrm artik. Boyunu da ölçmedi. Sadece kilo ve kafa çevresi

Bitsin komple aticam
Ay yeni gördüm mikemmel bu kafadaki artırma eksiltmeleri ne tarafta yapıyorsun. ön kısma gelince tuhaf bir görüntü oluştu bende. Ben mi yanlış yaptım bilemedim.
Spiral olarak arttiriom önce sihirli halka içine 6 sık iğne bı sonraki sıra her sık iğneye iki sık iğne bı sonraki sıra bir şık bir arttır bı sonraki sıra iki sık bı arttır diye kafa buyuklugune göre bazen sekiz şık bir arttirda bitiriyor bazen 12 şık bir arttır da bitiriom
Bak yine vermeye başlamaşsın
Sorma o derin mevzu bı ara anlatırım ama bı buçuk ayda on kilo vermem lazım

Dikkat ediyim de kahvaltı saati Ece’nin uyku saatine geliyor bende fırsattan istifade uyuyorum :) uyku baldan tatlı sen nasılsın işler yoğun mu
Sağolasın.Aynen size bakan değilse ondandır.yine de boya bakması lazım saçmalamış.
bize ateş ölçer alın 37 buçuk olunca soyundurup koltuk altlarına ayak bileklerine ıslak bez koyun,38 görürseniz şurup verin dedi.çok şükür çıkmadı ateş.ikinci ay aşıları daha çok onlar korkutuyor beni inşallah ateşsiz sağ salim atlatırız

Tüpçüler
Kredi karına taksit yapıyorlar mı sbjshsjsj
Canım her yere taksit sormamıştım ama bahçeci ve koça sordum. Bahçeci vade farksız bazı kartlara 2 bazılarına 3 taksit yapıyordu. Ben ykb kullandığım için onu özellikle sordum. Ona da vade farklı 5e kadar yapabiliyolardı. Koçta mesela taksit sorunca sadece World karta vade farksız 6 taksit yaptıklarını söylediler. Ben orda 6 taksit yaptırdım. Bu arada yumurta toplamaya kadar olan sürede yumurta takibi adı altında ilk bir ödeme alıyorlar. Sonra opu olucağı zaman kalanın tamamını alıyolar. Bizim hastane yumurta takibi için tedaviye başlarken 2.650 lira gibi bir şey aldı. Yarın opudan önce de kalanını ödicez. Her ödemeyi 6ya bölüyoruz biz.

N Neal de bizimki hiç yapmıyordu diyince başka yere de sormadım. 6 taksit gözümü boyadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…