Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok iyiymiş 6 taksit cidden şişli yapar mı acaba haftaya konuşucaz artık
Benim gittiğim merkezde yapmiolardi
hof yardımcı olsalar ne olur sanki

Çok iyiymiş 6 taksit cidden şişli yapar mı acaba haftaya konuşucaz artık

hof yardımcı olsalar ne olur sanki
Ya zaten çok pahalı bir şey taksit yapsalar daha çok kişi tedavi olur eminim. Mobilyaya bir ara 12 taksit yapmasını biliyorlardı bebişlerin mobilya kadar kıymeti yok

Komple nakit mi alıyolar parayı
İlk muayeneye 600 ödedik. Bir de 4000 nakit önden verdik. Yumurta toplamaya kadar süre verdiler galiba ikinci ödeme için ama sonra ay sonunda onu da istediler diye hatırlıyorum. İkinci 4000'i 3000+1000 olarak çektirdik karttan. Sonra Enpara'nın kendi taksitlendirme özelliğini kullandık 3000'i 3 taksite böldük kendimiz. Transferim iki ay sonra oldu. O zaman da kalan 1000'i mi ne ödedik işte

KelebekkB Şişli Memorial taksit yapıyor muydu biliyor musun?

Ya zaten çok pahalı bir şey taksit yapsalar daha çok kişi tedavi olur eminim. Mobilyaya bir ara 12 taksit yapmasını biliyorlardı bebişlerin mobilya kadar kıymeti yok

Ah aynen ya taksit yapsalar bu kadar dertlenmicem neyse ne yapalım mecburuz artık
aa oda mantıklı ben kredi kartı kullanma özürlüsüyüm ama parayı çektirip sonra karttan taksit yapabiliyorsun herhalde öyle birşey vardı bizde de sanırım. Du bakalım bi döneyimde gideyim konuşayım memorialle

Ben de kredi kartı zorunda kalmadıkça kullanmam da eşim altından girip üstünden çıktı. Nasıl yapsak nasıl yapsak derken böyle bir yöntem buldu. Bizdeki kart 3000'e kadar olan tutara sonradan taksit yapma imkanı veriyormuş. O yüzden 3000'i ayrı çektirdi işte karttan. Sonra kendi internet bankacılığından taksitlendirdi onu. Bir de farklı tarihlerde ödeme yaptık ya. O arada hesap kesim tarihini değiştirdi. O sayede de ödediklerimizin toplamı iki aya bölünmüş oldu. Yani ödemenin bir kısmı sonraki ayın ekstresine yansıdı. Anlatabildm mi bilmiyorum

Aynen anladım. Rahatlattırmıştır sizi bir anda ödememek. Bizimde biraz birikmişimiz var, devamını ailelerimiz bölüşecek. Bakalım yetmediği yerde mecbur kredi kartına giricez

Aynen anladım. Rahatlattırmıştır sizi bir anda ödememek. Bizimde biraz birikmişimiz var, devamını ailelerimiz bölüşecek. Bakalım yetmediği yerde mecbur kredi kartına giricez
Yine zor oldu tabii ama tek seferde ödemekten iyidir. Biz de ablamdan borç alırız diye düşünmüştük ama haberleri yoktu ailelerimizin. Şansa o ay eşimin prim ayıydı. Toplu bir para geçti elimize. O kolaylaştırdı işimizi. Yoksa çok daha fazla zorlanırdık

Amaaaan girin karta bir yerden sonra alışıyorsunuz ne istiyorlarsa kartı uzatıyosun böyle usul usul ben çok dertleniyordum bunun mali kısmını nasıl yapıcaz diye. Şimdi bir gör beni hele, kartımı uzatarak giriyorum hastaneye her an ödemeye hazır

Oyhh keşke yapsalar valla kıyıda köşede de kalmadı bizim ocakta yeniden deneriz dioduk şimdi yine ertelicez bu ay ikimizinde kesintisi var
Şaka bir yana cidden çok zor. Umarım bir an önce eliniz rahatlar da istediğiniz zaman başlayabilirsiniz nurum her açıdan zorlayan bir süreç

Ah çok şükür rabbim yardım etmiş bi yerden Cidden çok büyük paralar hele bu dönemde.. Allah yardımcımız olsun
önceden girmişliğimizde olduğu içinn biraz endişelerim yok değil shjshs aç kalırsam bana yemek yollarsınız artık burdan. Ahhshsj adresi atıyorum dm’den. İstanbulda olanlar bana bi öğün yemek yollasın , malum tüp bebeden sonra zor
Oyhh keşke yapsalar valla kıyıda köşede de kalmadı bizim ocakta yeniden deneriz dioduk şimdi yine ertelicez bu ay ikimizinde kesintisi var
off cidden mi ya belki bi mucize olurr inşallahhh Allahım duy sesimiziiiiiii. sen nerde denemiştin öncekini kuzu ist. değilsin dimi sen

Yok canısı izmirdeyim ben yine aynı merkeze gidicem inşallah nasip olursa

Ah çok şükür rabbim yardım etmiş bi yerden Cidden çok büyük paralar hele bu dönemde.. Allah yardımcımız olsun
Amin hepimizin inşallah. Hiç bitmiyor ya. Sonrası da hep masraf ve gittikçe zamlanıyor :/
Yok canısı izmirdeyim ben yine aynı merkeze gidicem inşallah nasip olursa
Ah inşallah bir an evvel toparlar başlarsınız Nur. O İrenbe'nin videolarını izleyip ne umutlandım. İnşallah sen de en kısa zamanda onların arasına girer, başkalarına umut olursun

İnşallah kuşum bakalım

Canim onu pek hatirlayamiyorum tam emin olmamakla birlikte sanki yapilabiliyordu.
Pesin odemede de su sekilde oldu: ilk muayene 500 civari sonrasin 2-3 seklinde ama onlar bir meblag soylemiyorlardi sadece opu gunune kadar bitmis olmasi gerekiyordu odemenin bizde gidip geldikce odemistik opuya kadar.

Bizim de yumurta toplamaya kadar demişlerdi galiba. Sadece benim dondurulmuş tranfer olduğu için çözdürme ve transferi iki ay sonra ödemiştik. Bu arada ayrıntılıya az kalmış senin. Randevu aldınız mı?

cukulatam Bak böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…