- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.841
Bide sonrası var bebek arabası, beşiği , yatağı, kıyafetiiiiiAmin hepimizin inşallah. Hiç bitmiyor ya. Sonrası da hep masraf ve gittikçe zamlanıyor :/
Ah inşallah bir an evvel toparlar başlarsınız Nur. O İrenbe'nin videolarını izleyip ne umutlandım. İnşallah sen de en kısa zamanda onların arasına girer, başkalarına umut olursun
Canim onu pek hatirlayamiyorum tam emin olmamakla birlikte sanki yapilabiliyordu.
Pesin odemede de su sekilde oldu: ilk muayene 500 civari sonrasin 2-3 seklinde ama onlar bir meblag soylemiyorlardi sadece opu gunune kadar bitmis olmasi gerekiyordu odemenin bizde gidip geldikce odemistik opuya kadar.
Bizim de yumurta toplamaya kadar demişlerdi galiba. Sadece benim dondurulmuş tranfer olduğu için çözdürme ve transferi iki ay sonra ödemiştik. Bu arada ayrıntılıya az kalmış senin. Randevu aldınız mı?
cukulatam Bak böyleymiş
Allahim kolayca sorunsuz sikintisiz bu tedavile vesile etsin insallahBide sonrası var bebek arabası, beşiği , yatağı, kıyafetiiiii
Kızım olursa şanslıyım aile hep kız kıyafet sıkıntımız olmazama erkek olursa sıçtık
Ah teşekkür ederimm bilgiler için
Ben ablamın oğlundan da kuzenimin kızlarından da kıyafet aldım ama gözüm doymamış evi 0-3 ay kıyafetiyle doldurmuşumBide sonrası var bebek arabası, beşiği , yatağı, kıyafetiiiii
Kızım olursa şanslıyım aile hep kız kıyafet sıkıntımız olmazama erkek olursa sıçtık
3 ayda ne giyecek bu minnoş da bu kadar stokladınBen ablamın oğlundan da kuzenimin kızlarından da kıyafet aldım ama gözüm doymamış evi 0-3 ay kıyafetiyle doldurmuşumBakalım ne kadarını kullanabileceğiz
Zekalı olduğum için evde neyden ne kadar var diye bakmadan alıp durmuşum. Eve giren her şeyin daha kapı girişinde etiketini söküp kirliye attığım için ancak kuruduktan sonra hepsini bir araya getirince farkına varabildim3 ayda ne giyecek bu minnoş da bu kadar stokladın3 ay zaten uçarak geçecek muhtemelen.
Olsun artık bir dahaki bebeye kullanırsınZekalı olduğum için evde neyden ne kadar var diye bakmadan alıp durmuşum. Eve giren her şeyin daha kapı girişinde etiketini söküp kirliye attığım için ancak kuruduktan sonra hepsini bir araya getirince farkına varabildim
Olsun ikinciye hazırlıkZekalı olduğum için evde neyden ne kadar var diye bakmadan alıp durmuşum. Eve giren her şeyin daha kapı girişinde etiketini söküp kirliye attığım için ancak kuruduktan sonra hepsini bir araya getirince farkına varabildim
Bir an once basindan savmaya bakti zannimca.Dikkat ediyim de kahvaltı saati Ece’nin uyku saatine geliyor bende fırsattan istifade uyuyorum :) uyku baldan tatlısen nasılsın işler yoğun mu
Sağolasın.Aynen size bakan değilse ondandır.yine de boya bakması lazım saçmalamış.
bize ateş ölçer alın 37 buçuk olunca soyundurup koltuk altlarına ayak bileklerine ıslak bez koyun,38 görürseniz şurup verin dedi.çok şükür çıkmadı ateş.ikinci ay aşıları daha çok onlar korkutuyor beni inşallah ateşsiz sağ salim atlatırız
Yaaa asiri guzellllYakışıklı olmuş muyuz
Ya o etiket kesme olayini ben de yaptim salak gibi sonra hepsini yıkayıp utuleyince anaaaa bunlarin hangisi kac aylık dye tek tek ölçtüm mal gibiZekalı olduğum için evde neyden ne kadar var diye bakmadan alıp durmuşum. Eve giren her şeyin daha kapı girişinde etiketini söküp kirliye attığım için ancak kuruduktan sonra hepsini bir araya getirince farkına varabildim
Yakında adliyede yatacam o derece deyimDikkat ediyim de kahvaltı saati Ece’nin uyku saatine geliyor bende fırsattan istifade uyuyorum :) uyku baldan tatlısen nasılsın işler yoğun mu
Sağolasın.Aynen size bakan değilse ondandır.yine de boya bakması lazım saçmalamış.
bize ateş ölçer alın 37 buçuk olunca soyundurup koltuk altlarına ayak bileklerine ıslak bez koyun,38 görürseniz şurup verin dedi.çok şükür çıkmadı ateş.ikinci ay aşıları daha çok onlar korkutuyor beni inşallah ateşsiz sağ salim atlatırız
Vuvvvvv çok yakışıklıYakışıklı olmuş muyuz
cukom benmkiler yapmamışlardı ama zaten ben parayı ayırmıştım zorlanmadımTüpçüler
Kredi karına taksit yapıyorlar mı sbjshsjsj
çok yakuşuklu olmuşsunuzYakışıklı olmuş muyuz
olmamıştım dün akşam oldum sonunda..Lohusaliktan bi hafta sonra başladım regl olmaya. Her ay düzenli şekilde devam ediyo kaldığı yerden.
Sen olmadın mi daha?
cukom benmkiler yapmamışlardı ama zaten ben parayı ayırmıştım zorlanmadım
ama şöyle yaptılar başlarken bir kısım aldılar... opuda bir kısım..
sonra transferde kalan kısımları aldılar :)
benm yaptırdığım merkez para konusunda sıkmıyordu rahattım
çok yakuşuklu olmuşsunuz
bunun güzel versyonuda varmı
olmamıştım dün akşam oldum sonunda..
benm kanamam 52 gün sürmüştü
Yok kız versiyonu yapmadım kuzumregl oldum sırtımı belimi hissetmiyorum
sanki yerinden çıkacak
hiç özlememişim regl olmayı
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyYok kız versiyonu yapmadım kuzumgeçmiş olsun her genç kızın başına gelir öyle bı espri vardı dimi yıllar önce
Bazılarının içinde yazıyor. Bazılarını da iki kat giydireceğim için üste gelecek parçaların etiketini bıraktım. Bir de arkadaşımın tavsiyesiyle ilk 3 ay kıyafetlerini minik hurçlar alıp onlara bölüştürdüm. 0-3 ay takımlar ve zıbınlar ayrı hurçlarda. Sonraki aylar ayrı hurçlarda. Ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Sık değiştiririz, bir de yıkanma olayı var ya biraz birikmiş olur en azından üç parça için makine açmam diye şaaptım. Bu arada iki kat mı giydiriyorsunuz tek mi?Ya o etiket kesme olayini ben de yaptim salak gibi sonra hepsini yıkayıp utuleyince anaaaa bunlarin hangisi kac aylık dye tek tek ölçtüm mal gibiama yenidogan da epey kullaniliyor ya, bazen arka arkaya sicip iseme kusma vs raf bosaliveriyor valla
Gözün aydın diyeceğim. Yine nefes almadan şikayet etmişsin. 38 aydır regl olmadım regl olmadım diyorsun. Oldun işte git kutla aaaaaa. Regl olmak iyi bir şey ayrıca cık cıkolmamıştım dün akşam oldum sonunda..
benm kanamam 52 gün sürmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?