Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide sonrası var bebek arabası, beşiği , yatağı, kıyafetiiiii
Kızım olursa şanslıyım aile hep kız kıyafet sıkıntımız olmaz ama erkek olursa sıçtık

Ah teşekkür ederimm bilgiler için

Allahim kolayca sorunsuz sikintisiz bu tedavile vesile etsin insallah

Bide sonrası var bebek arabası, beşiği , yatağı, kıyafetiiiii
Kızım olursa şanslıyım aile hep kız kıyafet sıkıntımız olmaz ama erkek olursa sıçtık
Ben ablamın oğlundan da kuzenimin kızlarından da kıyafet aldım ama gözüm doymamış evi 0-3 ay kıyafetiyle doldurmuşum Bakalım ne kadarını kullanabileceğiz

Ben ablamın oğlundan da kuzenimin kızlarından da kıyafet aldım ama gözüm doymamış evi 0-3 ay kıyafetiyle doldurmuşum Bakalım ne kadarını kullanabileceğiz
3 ayda ne giyecek bu minnoş da bu kadar stokladın 3 ay zaten uçarak geçecek muhtemelen.

cukulatam yani genel olarak 2 parçada alıyorlar ve opudan önce tamamını tahsil ediyorlar gibi düşünebilirsin bence. Taksit seçeneğini ayrıca görüşmek lazım tabi.

3 ayda ne giyecek bu minnoş da bu kadar stokladın 3 ay zaten uçarak geçecek muhtemelen.
Zekalı olduğum için evde neyden ne kadar var diye bakmadan alıp durmuşum. Eve giren her şeyin daha kapı girişinde etiketini söküp kirliye attığım için ancak kuruduktan sonra hepsini bir araya getirince farkına varabildim

Olsun artık bir dahaki bebeye kullanırsın

Bir an once basindan savmaya bakti zannimca.
Evet 2. Ay için gun verdi, 1 gun onceden yikayin sonra 3 gun yikanmayacak dedi su degmemesi gerekiyormus verem aşısından kaynakli. Onu da sorunsuz atlativerelim insallah.
Yakışıklı olmuş muyuz
Yaaa asiri guzellll

Ya o etiket kesme olayini ben de yaptim salak gibi sonra hepsini yıkayıp utuleyince anaaaa bunlarin hangisi kac aylık dye tek tek ölçtüm mal gibi ama yenidogan da epey kullaniliyor ya, bazen arka arkaya sicip iseme kusma vs raf bosaliveriyor valla

Yakında adliyede yatacam o derece deyim
Yakışıklı olmuş muyuz
Vuvvvvv çok yakışıklı ellerine sağlık

Tüpçüler
Kredi karına taksit yapıyorlar mı sbjshsjsj
cukom benmkiler yapmamışlardı ama zaten ben parayı ayırmıştım zorlanmadım
ama şöyle yaptılar başlarken bir kısım aldılar... opuda bir kısım..
sonra transferde kalan kısımları aldılar :)
benm yaptırdığım merkez para konusunda sıkmıyordu rahattım

Yakışıklı olmuş muyuz
çok yakuşuklu olmuşsunuz
bunun güzel versyonuda varmı

Lohusaliktan bi hafta sonra başladım regl olmaya. Her ay düzenli şekilde devam ediyo kaldığı yerden.
Sen olmadın mi daha?
olmamıştım dün akşam oldum sonunda..
benm kanamam 52 gün sürmüştü

regl oldum sırtımı belimi hissetmiyorum
sanki yerinden çıkacak
hiç özlememişim regl olmayı
Yok kız versiyonu yapmadım kuzum geçmiş olsun her genç kızın başına gelir öyle bı espri vardı dimi yıllar önce

Bazılarının içinde yazıyor. Bazılarını da iki kat giydireceğim için üste gelecek parçaların etiketini bıraktım. Bir de arkadaşımın tavsiyesiyle ilk 3 ay kıyafetlerini minik hurçlar alıp onlara bölüştürdüm. 0-3 ay takımlar ve zıbınlar ayrı hurçlarda. Sonraki aylar ayrı hurçlarda. Ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Sık değiştiririz, bir de yıkanma olayı var ya biraz birikmiş olur en azından üç parça için makine açmam diye şaaptım. Bu arada iki kat mı giydiriyorsunuz tek mi?
olmamıştım dün akşam oldum sonunda..
benm kanamam 52 gün sürmüştü
Gözün aydın diyeceğim. Yine nefes almadan şikayet etmişsin. 38 aydır regl olmadım regl olmadım diyorsun. Oldun işte git kutla aaaaaa. Regl olmak iyi bir şey ayrıca cık cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…