Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birtek ağrıları özlememişim yaaaaaaaaaaaaaaa

Ama öyle hissediyorum dıştan gülüyorum ama içim... Neyse

bu arada N Neal bebenin alt üst takımının içine ya da tulumunun içine,doğduğundan beri uzun kollu zıbın ve pijama altı giydiriyorum.kısa kollu ve kolsuz zıbınları hiç kullanmadım.pijama altı ve uzun kollu zıbınlardan daha çok al bence.gerçi alışverişin bitmiştir almışsındır belki

Ne edem kuzum bebiş görmeye gideceğiz sen neler yaptın nasılsın
Yaa bize de yaz çıkınca. İyiyim ben de. Cuma kontrolümüz var onu bekliyorum ama bizimkinin totosu dönük. Omurga bakmaya gidiyoruz biz. Cinsiyet öğrenmediniz daha değil mi?
İçine giydireceğimiz zıbınların hepsini uzun kollu, altları da patikli aldım. Ben de acaba kısa kollu alsa mıydım çok mu abarttım uzun kollu alarak diye düşünüyordum

Saron ablaya ben küsüm..
Balkiz94 en son aşırı stresten gidebilir die korkuorum
anonimbirbayan bazı problemleri var.. bende merak ediorum

bende uzun kol zıbınları hiç kullanmadım
isteyene kargolayabilirim

Alt patikliler yenidoğan aldıysan 3 hafta 1 aya kadar giyer.yenidoğan dışında patikli daha iyi olur.patiksiz daha daha iyi olur.
Yok uzun kollu alarak daha iyi yapmışsın kış bebesi bunlar iki kat giydirmek lazım içine kısa kollu kolsuz almak mantıksız bir işmiş.bir sonraki bebede kullanıcam artık
siz yaz bebesiydiniz bende elbise almadım hiç ne de olsa kış giyemicek diye

yk şimdide giydirmiorum
hatayda cok soğuk olmadığı içindir yada evden hiç çıkartmıorum die olabilir
zaten ev doğalgazlı bebe bunalıor

Yenidoğan az aldım. Çoğunluğunu 3 ay aldım. Büyük de olsa belini katlar giydiririz nasılsa içinde kalacak diye düşündüm. Yeğenime öyle yapıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…