- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #212.861
Ama öyle hissediyorumParesilaaa şu fotoyu değiş valla saçını yolacam
Bazılarının içinde yazıyor. Bazılarını da iki kat giydireceğim için üste gelecek parçaların etiketini bıraktım. Bir de arkadaşımın tavsiyesiyle ilk 3 ay kıyafetlerini minik hurçlar alıp onlara bölüştürdüm. 0-3 ay takımlar ve zıbınlar ayrı hurçlarda. Sonraki aylar ayrı hurçlarda. Ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Sık değiştiririz, bir de yıkanma olayı var ya biraz birikmiş olur en azından üç parça için makine açmam diye şaaptım. Bu arada iki kat mı giydiriyorsunuz tek mi?
Gözün aydın diyeceğim. Yine nefes almadan şikayet etmişsin. 38 aydır regl olmadım regl olmadım diyorsun. Oldun işte git kutla aaaaaa. Regl olmak iyi bir şey ayrıca cık cık
Ama öyle hissediyorumdıştan gülüyorum ama içim... Neyse
Hııı kesin öyledir hııııbirtek ağrıları özlememişim yaaaaaaaaaaaaaaa
EveeetBugundu dimi opusu
DemeYakında adliyede yatacam o derece deyim
Vuvvvvv çok yakışıklıellerine sağlık
Allahım çok amin inşallah güzel güzel blastokistleri olur tutunur sımsıkıEveeet
Amin inşallahAllahım çok amin inşallah güzel güzel blastokistleri olur tutunur sımsıkı
Ne edem kuzum bebiş görmeye gideceğiz sen neler yaptın nasılsınSaron Doğurdun mu ne ettin de terk-i diyar ettin?
Balkiz94 Nörüyon?
anonimbirbayan Neredesin? Her şey yolunda mı?
Miss Bride Nettin gelin gız? Cinsel seks çalışmalarına başladınız mı?
cukulatam Ne zaman dönüyorsun İstanbul'a?
Yaa bize de yaz çıkınca. İyiyim ben de. Cuma kontrolümüz var onu bekliyorum ama bizimkinin totosu dönük. Omurga bakmaya gidiyoruz biz. Cinsiyet öğrenmediniz daha değil mi?Ne edem kuzum bebiş görmeye gideceğiz sen neler yaptın nasılsın
İçine giydireceğimiz zıbınların hepsini uzun kollu, altları da patikli aldım. Ben de acaba kısa kollu alsa mıydım çok mu abarttım uzun kollu alarak diye düşünüyordum
Saron Doğurdun mu ne ettin de terk-i diyar ettin?
Balkiz94 Nörüyon?
anonimbirbayan Neredesin? Her şey yolunda mı?
Miss Bride Nettin gelin gız? Cinsel seks çalışmalarına başladınız mı?
cukulatam Ne zaman dönüyorsun İstanbul'a?
bende uzun kol zıbınları hiç kullanmadım
Alt patikliler yenidoğan aldıysan 3 hafta 1 aya kadar giyer.yenidoğan dışında patikli daha iyi olur.patiksiz daha daha iyi olur.Yaa bize de yaz çıkınca. İyiyim ben de. Cuma kontrolümüz var onu bekliyorum ama bizimkinin totosu dönük. Omurga bakmaya gidiyoruz biz. Cinsiyet öğrenmediniz daha değil mi?
İçine giydireceğimiz zıbınların hepsini uzun kollu, altları da patikli aldım. Ben de acaba kısa kollu alsa mıydım çok mu abarttım uzun kollu alarak diye düşünüyordum
siz yaz bebesiydinizSaron ablaya ben küsüm..
Balkiz94 en son aşırı stresten gidebilir die korkuorum
anonimbirbayan bazı problemleri var.. bende merak ediorum
bende uzun kol zıbınları hiç kullanmadım
isteyene kargolayabilirim
yk şimdide giydirmiorumAlt patikliler yenidoğan aldıysan 3 hafta 1 aya kadar giyer.yenidoğan dışında patikli daha iyi olur.patiksiz daha daha iyi olur.
Yok uzun kollu alarak daha iyi yapmışsın kış bebesi bunlar iki kat giydirmek lazım içine kısa kollu kolsuz almak mantıksız bir işmiş.bir sonraki bebede kullanıcam artık
siz yaz bebesiydinizbende elbise almadım hiç ne de olsa kış giyemicek diye
Nesi var
Sen yazın doğurdun. Hem de sıcak memlekette. Burası bayağı soğuk şu anbende uzun kol zıbınları hiç kullanmadım
isteyene kargolayabilirim
le oğlum yazın doğum yapan kışın bebesi olmuormuNesi var
Sen yazın doğurdun. Hem de sıcak memlekette. Burası bayağı soğuk şu an
Yenidoğan az aldım. Çoğunluğunu 3 ay aldım. Büyük de olsa belini katlar giydiririz nasılsa içinde kalacak diye düşündüm. Yeğenime öyle yapıyordukAlt patikliler yenidoğan aldıysan 3 hafta 1 aya kadar giyer.yenidoğan dışında patikli daha iyi olur.patiksiz daha daha iyi olur.
Yok uzun kollu alarak daha iyi yapmışsın kış bebesi bunlar iki kat giydirmek lazım içine kısa kollu kolsuz almak mantıksız bir işmiş.bir sonraki bebede kullanıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?